Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 663K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 24,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 56 58,3%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Λετε τωρα που θα πεσει το ρευμα να πανε τα γουρουνια μεσα στο σκοταδι να γαμησουν τη λενα και να μη το παρει χαμπαρι ο φανοπανης?  :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε ξεφτιλισμενε εκλεψες τον κωδικο και γραφεις απο το ονομα αλλου. Ο ανθρωπος περναει ενα οικογενειακο δραμα και εσυ μαλακιζεσαι

αυτος μαλακιζεται  γιατι εγω ειμαι ο αυθεντικος,ποιος σοβαρος ανθρωπος θα εκανε λογασριασμο και θα εβαζε για εικονα εκεινο το πραμα που ειναι σαν μαραμενη ψωλη .ειναι φως φαναρι οτι με ειρωνευεται

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εισαι αυτος που μου εκλεψε τους κωδικους και γραφεις βλακειες. σταματα να το κανεις
Η Λενα με αγαπαει

ρε μαλακα κανει μπαμ οτι εισαι ο ψευτικος ,εγω δε θα εβαζα ποτε εκεινο το πραμα για εικονα προφιλ μου

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Όχι απλά οι χοντρομπαλάδες έχουν αυτό που δεν έχεις εσύ! Πουτσάρες 45 πόντους  :grin:

ναι αλλα τους λειπουν ολα τα  αλλα .ετσι κι αλλιως το μεγεθος του πεους δεν ειναι και κατι τοσο σημαντικο ,ασημαντο ειναι ,μια λεπτομερια. ειδικα τη λενα δεν τη νοιαζει το μεγεθος καθολου. αυτη κοιταει κυριως το χαρακτηρα και την εξωτερικη εμφανηση και τους καλους τροπους σε εναν αντρα ,και εγω το εχω αυτο το πακετο

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Aρε Μάκη γίγαντα! χαρις εσένα απ οτι διάβασα έπεσε η καυλιάρα παντρεμένη αλλά ετσι όπως διάβασα την ιστορία έχω μεγάλη απορία ,πως στο καλό τα κατάφερες και έψυσες και έριξες τέτοια μουνάρα ;αν οντως είναι τόσο μουνάρα  όσο περιγράφει ο άντρας της ο κερατάς;πως την  πλησίασες και πως απέκτησες οικειότητα μαζί της;
πες μας και μας ρε δάσκαλε μπας και μάθουμε και 'μείς τιποτα ,γιατι οι γκόμενες παντρεμένες και ανύπαντρες δεν μου κάθονται με τίποτα

Κοίτα να δεις αγορίνα, αυτό που πρέπει να έχεις με τις γκόμενες είναι πάνω απ´όλα να έχεις αυτοπεποίθηση και θράσος. Να μην κολλώνεις και με έξυπνο τρόπο να κεντρίσεις την προσοχή της. Πρέπει να δείχνεις στις γκόμενες οτι είσαι αρσενικό που μπορούν να βασιστούν πάνω σου και να δείχνεις καταφερτζής. Επίσης όταν είναι να την πέσεις σε παντρεμένη θα πρέπει να κοιτάς τι σόι είναι και ο άντρας της.
Για παράδειγμα με τη Λένα κατάλαβα κατευθείαν πόσο μαλάκας και λίγος και φλωράκος είναι ο αντρούλης της ο Πανούλης και έκανα το μπάσιμο..
Της έδειξα οτι είμαι καλός κολυμβητής για παράδειγμα, την έσωσα απο πνιγμό και της έβγαλα το τσιμπούρι απο τον κώλο. Η γκόμενα είδε ένα αρσενικό που μπορούσε να νίωσει ασφάλεια μαζί του. Πράγμα που με τον λουκουμά τον Πανούλη αυτό ούτε σαν ανέκδοτο.

Αυτά σε πρώτη φάση. Απο κει και πέρα παίζει μπαλίτσα και το πόσο καλός γαμιάς είσαι, πόσο τον έχεις κτλ που σ´αυτά προσωπικά η φύση ήταν απλόχερη μαζί μου. ;)

Και όσον αφορά τη Λενούλα είναι πράγματι θεόμουνο, απλά βρήκε την εύκολη λύση στον Πανούλη και μετά απο προτροπή της μάνας της όντας φτωχή οικογένεια τον πήρε για να έχει εύκολο χρήμα και ανέσεις. Όπως τα μεταξωτά σεντόνια που του τα έχυσα του Πανούλη..χεχε

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα να δεις αγορίνα, αυτό που πρέπει να έχεις με τις γκόμενες είναι πάνω απ´όλα να έχεις αυτοπεποίθηση και θράσος. Να μην κολλώνεις και με έξυπνο τρόπο να κεντρίσεις την προσοχή της. Πρέπει να δείχνεις στις γκόμενες οτι είσαι αρσενικό που μπορούν να βασιστούν πάνω σου και να δείχνεις καταφερτζής. Επίσης όταν είναι να την πέσεις σε παντρεμένη θα πρέπει να κοιτάς τι σόι είναι και ο άντρας της.
Για παράδειγμα με τη Λένα κατάλαβα κατευθείαν πόσο μαλάκας και λίγος και φλωράκος είναι ο αντρούλης της ο Πανούλης και έκανα το μπάσιμο..
Της έδειξα οτι είμαι καλός κολυμβητής για παράδειγμα, την έσωσα απο πνιγμό και της έβγαλα το τσιμπούρι απο τον κώλο. Η γκόμενα είδε ένα αρσενικό που μπορούσε να νίωσει ασφάλεια μαζί του. Πράγμα που με τον λουκουμά τον Πανούλη αυτό ούτε σαν ανέκδοτο.

Αυτά σε πρώτη φάση. Απο κει και πέρα παίζει μπαλίτσα και το πόσο καλός γαμιάς είσαι, πόσο τον έχεις κτλ που σ´αυτά προσωπικά η φύση ήταν απλόχερη μαζί μου. ;)

Και όσον αφορά τη Λενούλα είναι πράγματι θεόμουνο, απλά βρήκε την εύκολη λύση στον Πανούλη και μετά απο προτροπή της μάνας της όντας φτωχή οικογένεια τον πήρε για να έχει εύκολο χρήμα και ανέσεις. Όπως τα μεταξωτά σεντόνια που του τα έχυσα του Πανούλη..χεχε

αρε μαγκα την ειχες συνεχεια απο κοντα βλεπω ,αλλα πως στο καλο την ριξατε πρωτη φορα και τη γαμησατε ;δεν καταλαβαινω πως κανατε την πρωτη κινηση ,απ οτι διαβασα την φωναξατε για να παιξετε χαρτια και μετα τι εγινε; πως της την πεσατε στην ψυχρα ;και αυτη πως αντεδρασε; πως την καταφερατε;

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΘΡΕΝΤΑΚΙ ........ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.........ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ Ο FANIS 55555   .....ΨΩΛΟΚΟΠΑΝΗΔΕΣ Ε' ΨΩΛΟΚΟΠΑΝΗΔΕΣ..............
Μαλακιστιρη σκασε

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
ευτυχως υπαρχουν και μερικοι ανθρωποι με μυαλο που καταλαβαινουν τι γινεται εδω και τι δραμα περναω
Η Λενα με αγαπαει
Αυτος που σου εκλεψε τον κωδικο γραφει μαλακιες για σενα και την Λενα, πες του πως η Λενα μονο εσενα αγαπαει

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
αρε μαγκα την ειχες συνεχεια απο κοντα βλεπω ,αλλα πως στο καλο την ριξατε πρωτη φορα και τη γαμησατε ;δεν καταλαβαινω πως κανατε την πρωτη κινηση ,απ οτι διαβασα την φωναξατε για να παιξετε χαρτια και μετα τι εγινε; πως της την πεσατε στην ψυχρα ;και αυτη πως αντεδρασε; πως την καταφερατε;

Ήταν φανερό οτι η γκόμενα είχε ήδη ψηθεί και τα χαρτιά ήταν μια καλή δικαιολογία για να έρθει στην σκηνή της ακολασίας..ήρθε ήδη αναμένη και λίγο το ποτάκι, λίγο τα πικάντικα αστεία, το νερό μπήκε στο αυλάκι..σε κάποια φάση είπαμε οτι ο χαμένος κάθε γύρου θα έβγαζε και απο ένα ρούχο..και αφού μείναμε σχεδόν γυμνοί τα υπόλοιπα ήταν απλά θέμα χρόνου και επήλθε το ξέσκισμα..αλλά τον μαλάκα τον Πανούλη δεν τον πήραμε χαμπάρι που έπαιρνε μάτι..εδώ το έμαθα! ΧΑΧΑΧΑ

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ήταν φανερό οτι η γκόμενα είχε ήδη ψηθεί και τα χαρτιά ήταν μια καλή δικαιολογία για να έρθει στην σκηνή της ακολασίας..ήρθε ήδη αναμένη και λίγο το ποτάκι, λίγο τα πικάντικα αστεία, το νερό μπήκε στο αυλάκι..σε κάποια φάση είπαμε οτι ο χαμένος κάθε γύρου θα έβγαζε και απο ένα ρούχο..και αφού μείναμε σχεδόν γυμνοί τα υπόλοιπα ήταν απλά θέμα χρόνου και επήλθε το ξέσκισμα..αλλά τον μαλάκα τον Πανούλη δεν τον πήραμε χαμπάρι που έπαιρνε μάτι..εδώ το έμαθα! ΧΑΧΑΧΑ

μπραβο ρε μαγκες μασ κανετε ολους περιφανους σαν αντρες ,πω δεν το πιστευω οτι η γκομενα ηταν τοσο ετοιμη για ολα και παντρεμενη λιγα χρονια ε;
δηλαδη της ειπατε οτι οποιος χασει στα χαρτια θα βγαζει κι απο ενα ρουχο και αυτη δεν εφερε καμια αντιρηση;κατευθιαν δεχτηκε η εκανε τη δυσκολη;

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
μπραβο ρε μαγκες μασ κανετε ολους περιφανους σαν αντρες ,πω δεν το πιστευω οτι η γκομενα ηταν τοσο ετοιμη για ολα και παντρεμενη λιγα χρονια ε;
δηλαδη της ειπατε οτι οποιος χασει στα χαρτια θα βγαζει κι απο ενα ρουχο και αυτη δεν εφερε καμια αντιρηση;κατευθιαν δεχτηκε η εκανε τη δυσκολη;

Χωρίς πολλά πολλά και χασκογελούσε όταν της το πρότεινα..ήταν αποφασισμένη να γαμηθεί άγρια εκείνη τη μέρα. Πιστεύω οτι ακόμα κι αν της λέγαμε να πάει στον μαλάκα τον άντρα της και να φύγει δεν θα το έκανε αν πρώτα δεν χυμούσε πάνω στις καυλομένες μας πουτσάρες με λύσσα

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Χωρίς πολλά πολλά και χασκογελούσε όταν της το πρότεινα..ήταν αποφασισμένη να γαμηθεί άγρια εκείνη τη μέρα. Πιστεύω οτι ακόμα κι αν της λέγαμε να πάει στον μαλάκα τον άντρα της και να φύγει δεν θα το έκανε αν πρώτα δεν χυμούσε πάνω στις καυλομένες μας πουτσάρες με λύσσα

μπραβο!τοσο καυλωμενη ητανε; δηλαδη δεν χρειαστηκε καμια εξυπνη ατακα η κανενα εξυπνο υπονοουμενο που  να την εφτιαξε περισσοτερο; θυμασε να της ειπες εσυ η καποιος αλλος εκεινη τη μερα στη σκηνη η πιο πριν καμια ατακα και να την εφτιαξες μ αυτο περισσοτερο;επαιξε καμια ατακα η κανενα υπονοουμενο ρολο δηλαδη;γιατι εχω ακουσει οτι οι γκομενες αναβουν με κατι τετοια

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
μπραβο!τοσο καυλωμενη ητανε; δηλαδη δεν χρειαστηκε καμια εξυπνη ατακα η κανενα εξυπνο υπονοουμενο που  να την εφτιαξε περισσοτερο; θυμασε να της ειπες εσυ η καποιος αλλος εκεινη τη μερα στη σκηνη η πιο πριν καμια ατακα και να την εφτιαξες μ αυτο περισσοτερο;επαιξε καμια ατακα η κανενα υπονοουμενο ρολο δηλαδη;γιατι εχω ακουσει οτι οι γκομενες αναβουν με κατι τετοια

Θυμάμαι στη αρχή είπε "αχ κύριε Μάκη ντροπή να ξεγυμνωθώ μπροστά σας" χασκογελώντας..και της λεω μισή ντροπή δική σου μισή δική μας κουκλάρα μου. Και οτι άλλωστε δεν θα έπρεπε να ντρέπεται με τέτοια σωματάρα που είχε και οτι επιβάλεται να το προβάλει.. Και δέχτηκε η καύλα, εμφανώς καυλωμένη και έτοιμη για όλα....

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Θυμάμαι στη αρχή είπε "αχ κύριε Μάκη ντροπή να ξεγυμνωθώ μπροστά σας" χασκογελώντας..και της λεω μισή ντροπή δική σου μισή δική μας κουκλάρα μου. Και οτι άλλωστε δεν θα έπρεπε να ντρέπεται με τέτοια σωματάρα που είχε και οτι επιβάλεται να το προβάλει.. Και δέχτηκε η καύλα, εμφανώς καυλωμένη και έτοιμη για όλα....

α την καυλιαρα πρεπει να ειναι πολυ ναζιαρα γκομενα. ποια ατακα η υπονοουμενο που της ειπε καποιος απο εσας πιστευεις την εκανε να σας δει σεξουαλικα και βοηθησε πιο πολυ στο να πεσει  ;κατι που της ειπατε τις προηγουμενες μερες ισως;θυμασε να της ειπε καποιος απο εσας κατι και απο κει και περα να αλαξε σταση απεναντι σας και να εγινε πιο θερμη.το ρωταω αυτο γιατι απ οτι διαβασα στην αρχη οταν σας γνωρισε τις πρωτες μερες σας απεφευγε και σας ελεγε γουρουνια η κατι τετοιο η καριολα σαν τον φλωρο τον κερατα τον αντρα της ,και γενικα ηταν καπως απομακρη μαζι σας και σας  απεφευγε ,ηταν πολυ ψυχρη αλλα μετα αλλαξε ,βοηθησε καμια  ατακα πολυ πιστευεις η καποιο υπονοουμενο η υπονουμενα η   
και πολλες ατακες ισως;

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Όπως σου προείπα φιλαράκο η γκόμενα ψήθηκε απο το οτι κατάλαβε οτι είχε να κάνει με έμπειρα αρσενικά και μάγκες..και απο τις πράξεις και απο τις ατάκες..χρειάζεται να είσαι ετοιμόλογος και με αυτοπεποίθηση σε τέτοιες περιπτώσεις..και να πιάνεις το σφυγμό της γκόμενας και να κάνεις κινήσεις χωρίς δευτερη σκέψη.. Ναι στην αρχή έτσι ήταν απόμακρη αλλά η επιμονή μαζί με το τσαγανό είναι το πακέτο για την επιτυχία..το 14 που έχω βάλει είναι οι παντρεμένες όλες που έχω ξεκωλιάσει..η Λένα είναι το 14 ;)

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Όπως σου προείπα φιλαράκο η γκόμενα ψήθηκε απο το οτι κατάλαβε οτι είχε να κάνει με έμπειρα αρσενικά και μάγκες..και απο τις πράξεις και απο τις ατάκες..χρειάζεται να είσαι ετοιμόλογος και με αυτοπεποίθηση σε τέτοιες περιπτώσεις..και να πιάνεις το σφυγμό της γκόμενας και να κάνεις κινήσεις χωρίς δευτερη σκέψη.. Ναι στην αρχή έτσι ήταν απόμακρη αλλά η επιμονή μαζί με το τσαγανό είναι το πακέτο για την επιτυχία..το 14 που έχω βάλει είναι οι παντρεμένες όλες που έχω ξεκωλιάσει..η Λένα είναι το 14 ;)
η λενα ειναι η καλυτερη η οχι;

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
η λενα ειναι η καλυτερη η οχι;

Η Λένα είναι η πιο μουνάρα απ´όλες μπορώ να πω. Βυζάρες, κωλάρα, μουνάκι σαν τριαντάφυλο..Αλλά αυτό που με τρελένεο σ´αυτήν εκτος όλων των άλλων είναι αυτός ο σεβασμός που μου έχει και η υποταγή της σ´ο,τι κι αν της πω..μέχρι τώρα οι παντρεμένες που κανόνιζα στη ζωή μου ή μεγαλυτερες ήταν ή κοντά στην ηλικία μου..( απο τα 24 μου άρχισα το σπορ) η Λένα είναι όμως πιπίνι και γουστάρω και την αφέλεια της..τρελά γουστα με το μικρό μου πουτανάκι

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η Λένα είναι η πιο μουνάρα απ´όλες μπορώ να πω. Βυζάρες, κωλάρα, μουνάκι σαν τριαντάφυλο..Αλλά αυτό που με τρελένεο σ´αυτήν εκτος όλων των άλλων είναι αυτός ο σεβασμός που μου έχει και η υποταγή της σ´ο,τι κι αν της πω..μέχρι τώρα οι παντρεμένες που κανόνιζα στη ζωή μου ή μεγαλυτερες ήταν ή κοντά στην ηλικία μου..( απο τα 24 μου άρχισα το σπορ) η Λένα είναι όμως πιπίνι και γουστάρω και την αφέλεια της..τρελά γουστα με το μικρό μου πουτανάκι

δηλαδη της  ειπατε κανενα υπονουμενο για τα προσοντα σας ;η της το δειξατε κιολας ,ασ πουμε στην ιστορια διαβασα οτι οταν της βγαλατε το τσιμπουρι απ το κωλομερι σηκωθηκατε να φυγετε και ειδες τις πουτσες σας σηκωμενες ετσι οπως φουσκωνε το παντελονι .μηπως αυτο ηταν το σημειο που τα πραγματα αλλαξαν και σας ειδε αλλιως ;η της κανατε κι αλλο παρομοιο σκηνικο καποια προηγουμενη φορα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom