Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 663K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 24,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 56 58,3%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Οχι ,εγω θα ελεγα φαντάσου τι μαλακας ειναι ο αντρας της για να γαμιεται αυτη με τον κάθε μπουρτζοβλαχο!!

αν το εβλεπες να γινετε μπροστα σου θα καταλαβαινες πως ειναι σιγουρα βιασμος γιατι εγινε ακριβως οπως το περιγραφω

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
δεν ειμαι αδερφη .δειλος ημουν το παραδεχομαι αλλα μαγκιες οταν εισαι εξω απ το δραμα ειναι ευκολο να κανεις ,με την επαρση που γραφεις ειμαι σιγουρος οτι στη θεση μου και συ στην αρχη θα παγωνες απο φοβο και απ το σοκ ,δεν ειναι λιγο να βλεπεις τη γυναικα σου να βιαζεται.και δεν εμεινα απραγος τραβηξα βιντεο για να εχω στοιχεια να στειλω τα γουρουνια φυλακη ,χωρις στοιχεια δεν γινετε τιποτα μονο ετσι θα μπορουσα να τους  παω στα δικαστηρια. η γυναικα μου δεν ειναι καραπουταναρα ειναι ηθικη γυναικα και δεν γουσταρε καθολου αυτα που της εκαναν τα σιχαινοταν,και ηταν σιγουρα βιασμος
,δεν μπορουσε να φωναξει γιατι της κρατουσε και της εκλεινε το στομα  με το χερι του το ενα γουρουνι
.
Να μπεις μεσα δεν μπορουσες,να τραβηξεις βιντεο μπορουσες!!!!!!!!! :2funny: :2funny: δεν ειχες σοκαριστεί !!!!
Ουστ μαλακα!!!Ουτε να φορας φουστα δεν εισαι αξιος!!!Μαλακα!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αν το εβλεπες να γινετε μπροστα σου θα καταλαβαινες πως ειναι σιγουρα βιασμος γιατι εγινε ακριβως οπως το περιγραφω
μαλακα ε μαλακα.Ουτε για φτυσιμο δεν εισαι πλεον!!!Καταντησες βαρετος!!!

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μα τι στόμα!!!!! :helpplea:
Ρε μαλακα στο εγραψα και πριν,δεν ηρθαμε εμεις στην πορτα σου και λεμε μαλακιες.Εσυ το ξεκινησες σαν ιστορια και μετα το εκανες το προσωπικο σου δραμα.Εσυ τα γραφεις εδω και για αυτο σου τα λεμε!!!Εσυ ηρθες,οχι εμεις!!!Τα γραφεις στα μπουρδελα και τι περιμενεις να σου απαντησουμε;Αν ηθελα αγαπες και προδερμ να τα εγραφε στο κοσμοπολιταν φορουμ!!!
Νουμερο με μυαλο αμοιβαδας!

ρε μαλακα δεν εισαι υποχρεωμενος να μπεις στο συγκεκριμενο θεμα που εγραψα εγω και να το διαβαζεις καθε βδομαδα ,αφου σου τι σπαει και δεν το πιστευεις τοτε τι μπαινεις βρε ηλιθιε ;ποιος σε αναγκαζει ;
αυτο λεω,δεν ειναι μονο το δικο μου θεμα στo forum αυτο για να πω οτι δεν μπορεις να διαβασεις κατι αλλο ,τοσο ηλιθιος εισαι και δεν καταλαβαινεις τι εννοω;
δεν σε αναγκαζω να μπεις στο δικο μου θεμα και να το διαβασεις.  αφου σου τι σπαει γιατι συνεχιζεις και το διαβαζεις . einstein

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Αποκλιεται η γυναικα μου να γουσταρε να το κανει με τα γουυρουνια ,φυσικα και βιαστηκε αρα δεν ειμαι κερατας .

ασ το δουμε λογικα το πραγμα,εσυ αν εβλεπες μια μουναρα γυρω στα 25 και παντρεμενη με εναν σχετικα εμφανησημο αντρα λιγα χρονια μεγαλυτερο της  και εβλεπες οτι ειναι αγαπημενο ζευγαρι και ταιριαστο και οτι ο αντρας της  ειναι και ευγενικος μαζι της εχει τροπους και φροντιζει να μη της λυψει τιποτα,και μετα απο λιγες μερες  εβλεπες   τη γυναικα αυτη να ασελγουν  επανω της δυο χοντρομπαλαδες πενηνταρηδες κακασχημοι και αξεστοι χωριατες .τι θα σκεφτωσουν οτι γινετε ;δεν θα ελεγες πως ηταν σιγουρα βιασμος;
Ρε βασιλια των μπετονοβλακων πρωτον δεν εχει σημασια η εμφανηση στο γαμησι αλλα αν ο αντρας ξερει να γαμαει και φυσικα αν η γυναικα γουσταρει τον τροπο που γαμαει ο χ αντρας οποτε κοψε τις πιπες περι εμφανησης και ηλικιας δευτερον δεν εχει σημασια πως ειναι ο αντρας της εμφανισιακα και με τους τροπους τους αν η γυναικα δεν ικανοποιητε και η δικια σου δεν ικανοποιητε μαζι σου ειτε θες να το δεχτεις ειτε οχι και τριτον αν βιαζοταν στο ειπα για πολλη καιρο δε θα αφηνε κανεναν να την αγγιξει και ειδικα στην περιπτωση σας που γνωριζετε τους <βιαστες> θα πηγαινε στην αστυνομια κατευθειαν οχι που ρθε ο Μακης σπιτι σου την πηδηξε και δεν ειπε τιποτα η δικια σου γιατι δεν ειπε γιατι ηθελε να τον φαει απο το Μακη και γιατι σε βγαζει τρελο γιατι γουσταρει την ολη φαση με τους τυπους ΞΥΠΝΑ ΚΕΡΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε βασιλια των μπετονοβλακων πρωτον δεν εχει σημασια η εμφανηση στο γαμησι αλλα αν ο αντρας ξερει να γαμαει και φυσικα αν η γυναικα γουσταρει τον τροπο που γαμαει ο χ αντρας οποτε κοψε τις πιπες περι εμφανησης και ηλικιας δευτερον δεν εχει σημασια πως ειναι ο αντρας της εμφανισιακα και με τους τροπους τους αν η γυναικα δεν ικανοποιητε και η δικια σου δεν ικανοποιητε μαζι σου ειτε θες να το δεχτεις ειτε οχι και τριτον αν βιαζοταν στο ειπα για πολλη καιρο δε θα αφηνε κανεναν να την αγγιξει και ειδικα στην περιπτωση σας που γνωριζετε τους <βιαστες> θα πηγαινε στην αστυνομια κατευθειαν οχι που ρθε ο Μακης σπιτι σου την πηδηξε και δεν ειπε τιποτα η δικια σου γιατι δεν ειπε γιατι ηθελε να τον φαει απο το Μακη και γιατι σε βγαζει τρελο γιατι γουσταρει την ολη φαση με τους τυπους ΞΥΠΝΑ ΚΕΡΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

τι λες ρε φυσικα και εχει σημασια η εμφανηση ,καταρχην ξερεις πολλες μουναρες που πηγαινουν  με πενηνταρηδες κοιλαραδες χωρις να τις δωσουν πολλα λεφτα,εγω καμια ολες πανε με εμφανησημους και νεους αντρες,και ακομα κι αν καποια μουναρα της αρεσε ο τροπος που γαμαει ενας κοιλαρας πως θα το καταλαβαινε οτι της αρεσει αφου δεν θα ειχε παει μαζι του ; αρα πως θα του καθοταν. Αφου δεν θα καυλωνε ,θα ξενερωνε ετσι χαλια που θα τον εβλεπε εμφανησιακα αρα δεν θα σκεφτοταν οτι αυτος ο κακασχημος χοντρομπαλας μπορει να γαμαει καλα ,θα προτιμουσε να το σκεφτει για καποιον που θα της αρεσε εμφανησιακα,αρα δεν θα καθοταν στους κοιλαραδες

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ρε μαλακα δεν εισαι υποχρεωμενος να μπεις στο συγκεκριμενο θεμα που εγραψα εγω και να το διαβαζεις καθε βδομαδα ,αφου σου τι σπαει και δεν το πιστευεις τοτε τι μπαινεις βρε ηλιθιε ;ποιος σε αναγκαζει ;
αυτο λεω,δεν ειναι μονο το δικο μου θεμα στo forum αυτο για να πω οτι δεν μπορεις να διαβασεις κατι αλλο ,τοσο ηλιθιος εισαι και δεν καταλαβαινεις τι εννοω;
δεν σε αναγκαζω να μπεις στο δικο μου θεμα και να το διαβασεις.  αφου σου τι σπαει γιατι συνεχιζεις και το διαβαζεις . einstein
Ρε τσιμεντολιθε δεν ειναι δικο σου το φορουμ να μου πεις που θα μπαινω και τι θα γραφω!!!Απο την στιγμη που γραφεις εχω το δικαιωμα να μπαινω και να σχολιαζω,αν δεν σου αρεσει γραφτα σε μπλογκ και οχι σε φορουμ!Μαλακα!
Και οχι δεν μου την σπαει!!!ΓΟυσταρω να εχω ενα μαλακα και να του τα χωνω,σε αυτο σε ευχαριστω πολυ!!!! :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τι λες ρε φυσικα και εχει σημασια η εμφανηση ,καταρχην ξερεις πολλες μουναρες που πηγαινουν  με πενηνταρηδες κοιλαραδες χωρις να τις δωσουν πολλα λεφτα,εγω καμια ολες πανε με εμφανησημους και νεους αντρες,καιακομα κι αν καποια μουναρα της αρεσε ο τροπος που γαμαει ενας κοιλαρας πως θα το καταλαβαινε οτι της αρεσει αφου δεν θα ειχε παει μαζι του ; αρα πως θα του καθοτα., Αφου δεν θα καυλωνε ,θα ξενερωνε ετσι χαλια που θα τον εβλεπε εμφανησιακα αρα δεν θα σκεφτοταν οτι αυτος ο κακασχημος χοντρομπαλας μπορει να γαμαει καλα ,θα προτιμουσε να το σκεφτει για καποιον που θα της αρεσε εμφανησιακα,αρα δεν θα καθοταν στους κοιλαραδες
Βαλε μια φωτο σου ρε φιλε να δουμε ποσο ομορφος εισαι!!! :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε τσιμεντολιθε δεν ειναι δικο σου το φορουμ να μου πεις που θα μπαινω και τι θα γραφω!!!Απο την στιγμη που γραφεις εχω το δικαιωμα να μπαινω και να σχολιαζω,αν δεν σου αρεσει γραφτα σε μπλογκ και οχι σε φορουμ!Μαλακα!
Και οχι δεν μου την σπαει!!!ΓΟυσταρω να εχω ενα μαλακα και να του τα χωνω,σε αυτο σε ευχαριστω πολυ!!!! :2funny:

βρε τουβλο δεν ειπα οτι εγω θα απαγορευσω να μπαινει καποιος στο θεμα μου ,ουτε ειπα οτι με νοιαζει τι γραφει ο καθε μαλακας ,οτι με ενδιαφερει απ τα σχολια δινω σημασια οτι δεν μ ενδιαφερει το γραφω στ αρχιδια μου .εσυ και καποιοι αλλοι εδω παραπονιεστε και λετε οτι δεν αντεχετε μ αυτα που διαβαζετε και οτι σας τι σπανε κι οτι δεν τα πιστευετε ,δεν τα λεω εγω.
και τωρα που σε στριμωξα και αποστομωθηκες λες οτι δεν σου τι σπαει για να μην  φανεις βλακας

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φανη βαλε τιποτα να γινετε γιατι κρεμασαμε......
Φανη...η Λενα με αγαπαει...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
βρε τουβλο δεν ειπα οτι εγω θα απαγορευσω να μπαινει καποιος στο θεμα μου ,ουτε ειπα οτι με νοιαζει τι γραφει ο καθε μαλακας ,οτι με ενδιαφερει απ τα σχολια δινω σημασια οτι δεν μ ενδιαφερει το γραφω στ αρχιδια μου .εσυ και καποιοι αλλοι εδω παραπονιεστε και λετε οτι δεν αντεχετε μ αυτα που διαβαζετε και οτι σας τι σπανε κι οτι δεν τα πιστευετε ,δεν τα λεω εγω.
και τωρα που σε στριμωξα και αποστομωθηκες λες οτι δεν σου τι σπαει για να μην  φανεις βλακας
Ναι ρε φιλε,εχεις δικιο,οπως και οτι η Λενα βιάστηκε και εσύ δεν είσαι κερατας!!! :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

και η γυναικα μου ικανοποιητε μια χαρα απο εμενα και ειναι ευτυχισμενη μαζι μου. και δεν πηγε στην αστυνομια οχι γιατι γουσταρει αλλα γιατι την εκβιαζουν οτι θα ανεβασουν τα βιντεο που εχουν στο ιντερνετ

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
και η γυναικα μου ικανοποιητε μια χαρα απο εμενα και ειναι ευτυχισμενη μαζι μου. και δεν πηγε στην αστυνομια οχι γιατι γουσταρει αλλα γιατι την εκβιαζουν οτι θα ανεβασουν τα βιντεο που εχουν στο ιντερνετ
Kαλα κ ενα ντουβαρι θα το καταλαβαινε εσυ με τιποτα.

Επισκέπτης
[move][size=40pt]ΦΑΝΗ ΚΕΡΑΤΑ, ΦΑΝΗ ΚΕΡΑΤΑ ΦΕΡΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΙΣΟΚΩΛΛΗΤΑ[/size][/move] :fuck2: :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom