Νέα

Στο «φως» ο Φάκελος της Κύπρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα glaskos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Και εγώ το ίδιο συναγωνιστές!
314 σειρά Σύνταγμα ΕΛΔΥΚ!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ!
Εγώ δεν θυμάμαι μετά τόσα χρόνια ποια σειρά ειμουν....ποια χρόνια εισουν πόσο χρόνο έμεινες...εγώ όπως είπα ένα χρόνο παρά κάτι μέρες

Punisher88

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
21
Εγώ δεν θυμάμαι μετά τόσα χρόνια ποια σειρά ειμουν....ποια χρόνια εισουν πόσο χρόνο έμεινες...εγώ όπως είπα ένα χρόνο παρά κάτι μέρες
Το 2011 ημουν με το περιστατικο στο Μαρι κατω, 7μηνες ήμουν εκει!

• Ουάου
Αντιδράσεις: satov1

Punisher88

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
21
Φοβερό περιστατικό.Εμπλέχτηκε και η ΕΛΔΥΚ στην κατάσβεση και διάσωση?
Όχι άμεσα, αλλά είχαμε πάει και δίναμε αίμα μαζικά όλοι. Εγώ που οδηγούσα το πυροσβεστικό της ΕΛΔΥΚ ενεπλάκην σε αλλο μέτωπο, όχι στο μέτωπο του Μαρί.

• Like

satov1

Μέγας
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
19.989
Πόντοι
3.556
Όχι άμεσα, αλλά είχαμε πάει και δίναμε αίμα μαζικά όλοι. Εγώ που οδηγούσα το πυροσβεστικό της ΕΛΔΥΚ ενεπλάκην σε αλλο μέτωπο, όχι στο μέτωπο του Μαρί.
Τρομερό περιστατικό.Απορώ πως το έπαθε αυτό μια τόσο σοβαρή χώρα σαν την Κύπρο....

Punisher88

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
21
Τρομερό περιστατικό.Απορώ πως το έπαθε αυτό μια τόσο σοβαρή χώρα σαν την Κύπρο....
Άσε 3 βδομάδες περίπου είχε κοπεί το νερό με 40 βαθμούς, λογω μεγαλης φθορας απο την εκρηξη 2 εργοστασιων αφαλατωσεως. Λέγαμε τώρα μας την πέφτουν οι Τουρκαλαδες και θα μας πιάσει ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

• Ουάου

satov1

Μέγας
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
19.989
Πόντοι
3.556
Άσε 3 βδομάδες περίπου είχε κοπεί το νερό με 40 βαθμούς, λογω μεγαλης φθορας απο την εκρηξη 2 εργοστασιων αφαλατωσεως. Λέγαμε τώρα μας την πέφτουν οι Τουρκαλαδες και θα μας πιάσει ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ
Τρομερό.

Punisher88

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
21

Οπότε έχετε νέα για αυτο που συζητησαμε περιμένω προσωπικό μήνυμα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.691
Πόντοι
9.931
Πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το ντοκιμαντέρ Σκοτεινή Δεκαετία στον Σκάι.

Δείχνει πως μαλακιστηκε άγρια ο Ιωαννίδης και χάσαμε την Κύπρο αλλά και τις μαλακίες των πολιτικών που είχαν σαν αποτέλεσμα να φτάσουμε στην χούντα.

satov1

Μέγας
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
19.989
Πόντοι
3.556
Πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το ντοκιμαντέρ Σκοτεινή Δεκαετία στον Σκάι.

Δείχνει πως μαλακιστηκε άγρια ο Ιωαννίδης και χάσαμε την Κύπρο αλλά και τις μαλακίες των πολιτικών που είχαν σαν αποτέλεσμα να φτάσουμε στην χούντα.
Να το δουν όλοι.
Εγώ το βλέπω και είναι πολύ αξιόλογη δουλειά .

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506
Nα δουν όλοι αυτό το video.
δεν μας τα λεει καλα ο τυπος! Τοσο αφελης;

Η αποκαλουμενη "ελληνικη" υπηρεσια πληροφοριων εδωσε λεει μεταξυ αλλων την πληροφορια οτι αμερικανοι προμηθευσαν ακαταλληλο καυσιμο για να εμποδισουν την τουρκικη αεροπορια, μαλιστα τους βγαζει λαδι. Α, λεει και για τους αγγλους, αυτοι φοβουνται επειδη θα φυγουν τα ελλαδικα στρατευματα. Ρε, μαλακες σε μπουρδελα γραφεται οχι σε δημοτικο!

• Like

satov1

Μέγας
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
19.989
Πόντοι
3.556
δεν μας τα λεει καλα ο τυπος! Τοσο αφελης;

Η αποκαλουμενη "ελληνικη" υπηρεσια πληροφοριων εδωσε λεει μεταξυ αλλων την πληροφορια οτι αμερικανοι προμηθευσαν ακαταλληλο καυσιμο για να εμποδισουν την τουρκικη αεροπορια, μαλιστα τους βγαζει λαδι. Α, λεει και για τους αγγλους, αυτοι φοβουνται επειδη θα φυγουν τα ελλαδικα στρατευματα. Ρε, μαλακες σε μπουρδελα γραφεται οχι σε δημοτικο!
Αυτό έγινε το 64 ,όχι το 74. με το καύσιμο.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.034
Πόντοι
11.146
Και εγώ το ίδιο συναγωνιστές!
314 σειρά Σύνταγμα ΕΛΔΥΚ!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ!
...μαγκα μου δν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα στο Συνταγμα ησασταν μαζεμενοι ολες οι "ντακοτες" (λογω δ/σης κ ειδικοτητων) :grin::grin::grin:

υγ. πλακα κανω εεεεεε!!!!

• Ουάου

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.691
Πόντοι
9.931

• Like

satov1

Μέγας
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
19.989
Πόντοι
3.556
Σκοτεινή ιστορία και απαρχή συμφορών.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.743
Πόντοι
1.346
Ο ανιψιός μου πριν ένα εξάμηνο απολύθηκε από την ΕΛΔΥΚ - υπηρέτησε στο ΑΝΔΘΒΝΩΣΨΙΝΨΙΞΚ γιαί προφανώς δεν λέγονται αυτά.
Όπως έγραψα κι αλλού σήμερα, εξαιτίας των συγγενών μου στη Μεγαλόνησο εκτρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια για τη μαρτυρική Μεγαλόνησο.

• Like

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.096
Πόντοι
4.365
Ο ανιψιός μου πριν ένα εξάμηνο απολύθηκε από την ΕΛΔΥΚ - υπηρέτησε στο ΑΝΔΘΒΝΩΣΨΙΝΨΙΞΚ γιαί προφανώς δεν λέγονται αυτά.
Όπως έγραψα κι αλλού σήμερα, εξαιτίας των συγγενών μου στη Μεγαλόνησο εκτρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια για τη μαρτυρική Μεγαλόνησο.
υπηρετησα στην Ελδυκ 3.1(για οποιον ξερει) και σε Τσερι/Λαρνακα.
Τι εννοεις προφανως δε λεγονται αυτα?Πασιγνωστα ειναι ολα και σε μας και σ αυτους

• Like

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.743
Πόντοι
1.346
Εγώ αγαπητέ μιλάω πάντα για τον εαυτό μου και δεν κάνω χαβαλέ σε εθνικά θέματα - όπως και στα κορίτσια (αφού είμαστε σε τσοντάδικο). Τώρα το τι κάνει κάποιο/α γίδι/α (εθνικά) ή ο κάθε μπινές (για τα κορίτσια) διόλου με απασχολεί και δεν μπαίνω σε διαδικασία απασχόλησης μαζί του/τους.
Κι επειδή έκανες κογιότ εκείνα τα 3 απανωτά σεντόνια στης Λαίδης το μεσημέρι εξέφραζαν σε κάποια σημεία αυτά που λέω. Αν δεν τα έχεις δει κι ενδιαφέρεσαι, πέρασε από το προφίλ.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom