Ρε γελοίε ,Φαίδωνα ολοι σε δουλεύουν εδω μεςα , δεν εχω τπτ απωθημένα . Την άποψη μου , σου είπα ως διμοιρίτης που ήμουν , για τους πενταετής υποχρέωσης τους οποίους ,τους έζησα για ενα χρονο. Η πλειοψηφία ήταν άχρηστοι . Ετσι ειναι κ ρωτα όποιον θες . Δεν φταινε ομως αυτα τα παιδια . Οι διοίκηση δεν τους εκπαίδευε σωςτα , ποτε δεν ήταν σε ετοιμότητα κ ολο πούλαγαν μαγκιά στους φαντάρους κ απειλές .. Γιαυτο εμένα οπως σου είπα οι φαντάροι με ειχαν για ΘΕΟ .. διοτι αν κ ΔΕΑ , το προκεχωρημένο φυλάκιο ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ, ήταν παντα σε ετοιμότητα , χωρις καψόνια , μονο με κουβέντα , ασκήσεις ετοιμότητας ,κ εκπαίδευση στο να τους διδάξω νεα πράγματα . Απο πως λύνεται γρήγορα κ καθαρίζεται ενα G3-a3 μεχρι να επισκευάσουν το καρμπυρατέρ απο ενα τζιπάκι μερσεντές η πως να αλλάξουν τρόμπα πετρελαίου σε ενα ΡΕΟ
Εχω γυρίσει ολο το νόμο Έβρου κ την συνοριογραμμή απο καστανιές μεχρι Σουφλί
Ολο ειναι θεμα πειθαρχίας κ εξάσκησης κ ολα βελτιώνονται με την ενημερωςη Κ εκπαίδευση . Οι Επυ μπορουν ευκολα να γίνουν μάχιμοι . Τοτε ομως δυστυχως δεν ήταν
Εκανα φίλους στο στρατο , φαντάρους που τους εχω κρατήσει εως σημερα κ βγαίνουμε . Μεχρι κ οι ανώτεροι μου , εναν καλο λόγο ειχαν παντα να πουν
Οι περιςςοτεροι ανώτεροι αξιωματικοί που ειχα ήταν μάχιμοι κ γνωστές της πολεμικής μας μηχανής , κ των εγγενών δραστηριοτήτων που τους αφορούσαν . Ομως για λόγους που δρν γνωρίζω , δεν μπορούσαν ευκολα να κάνουν κουμάντο στους Επυ . Οι Επυ θεωρούσαν το στρατοπεδο , τσιφλίκι τους κ δεν πειθάρχουςαν .
Έβγαλα εναν στο τακο για πειθαρχικό παράπτωμα κ δεν τιμωρήθηκε , το κουκούλωσανε