Νέα

Στην Κοζάνη το πρώτο στρατόπεδο κράτησης μεταναστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 894
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Mαλλον εχεις παρεξηγησει,εχω ακριβως αυτο το σκεπτικο !!!!!απλα θεωρω οτι αυτη η ιδεα των στρατοπεδων συγκεντρωσης ειναι εξισου ηλιθια με το τειχος της ντροπης στο εβρο...
θα προτιμουσες μια πιο <<καθαρη>> λυση τυπε? :grin:
Execution_by_dogzWorld.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
-θα μαζεψουνε λεει κοσμο σε στρατοπεδο,ΝΑ τους κανουν τι εκει?????ΑΝ κανεις αλλο ενα γκετο ακομα πιο κλειστο ΘΑ κερδισεις κατι?Πακισταν και μπαγκλαντες για οσους γνωριζουν ελαχιστη ιστορια αποτελλουν την αλλοτε μουσουλμανικη ινδια,η οποια αποτελουσε κομματι της ΒΡ.αυτοκρατοριας...οσο τα πλουτη της ερρεαν στα ταμεια του στεμματος ολα καλα..κανενας πακης δεν ξεκινα για την ελλαδα...απλα εγκλωβιζεται εδω....με τη σειρα μας επρεπε να τους δινουμε χαρτια να πανε εκει που θελουν(ΑΓΓΛΙΑ)

Επισκέπτης
Ετσι.
Οπως καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι πριν τους μεταναστες δεν υπηρχαν ναρκωτικα,ληστειες,φονοι ετσι και εμεις δεν μπορουμε να κανουμε το ασπρο μαυρο και να λεμε οτι δεν εχει αυξηθει η εγκληματικοτητα με τον καθε ταλιμπαν που δεν εχει τι να χασει.
Τα περιστατικα που μου γυρισαν την βιδα ηταν τα πλιατσικα του 2008 που ειδα μπροστα στα ματια μου.
Αμαυρωθηκε μια νεανικη επανασταση απο καποιους (πλειοψηφια πακιστανοαφγανους) και ελεγα απο μεσα μου ρε μαλακα τι κανουν αυτοι?καταστρεφουν εναν ανθρωπο για να ζησουν αυτοι?
Αυτο δεν ειναι αλλυλεγγυη ρε πουστη μου ειναι ο νομος της ζουγκλας.
Μεγαλο λαθος να εστιαζεις εκει,κανονικη πασα στους φασιστες κανεις,εκουσια η ακουσια το ιδιο τους κανει(των φασιστων).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μεγαλο λαθος να εστιαζεις εκει,κανονικη πασα στους φασιστες κανεις,εκουσια η ακουσια το ιδιο τους κανει(των φασιστων).
To oτι οι φασιστες θελουν το ξεπαστρεμα των μεταναστων εν γενει, δεν μπορει ως γεγονος να νομιμοποιησει την παρουσία λαθρομεταναστων στη χώρα.

Επισκέπτης
ετσι,ετσι... :2funny: :2funny: :2funny:

φυγαν οι καλοι και μειναν τα σκατα να ποσταρουνε φλεγομενα πουλια...

μπουαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ. Κανονίστε να δούμε τελικό απ'την τηλεόραση φέτος..

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
To oτι οι φασιστες θελουν το ξεπαστρεμα των μεταναστων εν γενει, δεν μπορει ως γεγονος να νομιμοποιησει την παρουσία λαθρομεταναστων στη χώρα.
ναι,αλλα η πολιτικη ενος κρατους που ενισχυει τη λαθροπροπαγανδα κανει καλη πασα στους φασιστες

Επισκέπτης
Οι επιθυμιες των φασιστων δεν ειναι γεγονοτα.

Το να ειναι εξ'ορισμου ομως απαγορευμενοι καποιοι ανθρωποι,και αρα υποτιμημενοι γενικως,ειναι πολυ πραγματικο γεγονος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Οι επιθυμιες των φασιστων δεν ειναι γεγονοτα.

Το να ειναι εξ'ορισμου ομως απαγορευμενοι καποιοι ανθρωποι,και αρα υποτιμημενοι γενικως,ειναι πολυ πραγματικο γεγονος.
Επισης γεγονος ειναι, οτι η Χρυση Αυγη κοντευει να μπει στη βουλη, ΕΠΕΙΔΗ υπαρχουν λαθρομεταναστες.
Μην τους στηριζετε λοιπον, γιατι εμμεσα πατε να βαλετε στη βουλη τους φασιστες.
Αυτο λεω.

Επισκέπτης
Το αποδεχομαι καλοπιστα ως αληθες.
Πάσο.

Η πλάκα είναι πως αν εγώ κάποια στιγμή γυρίσω σ'αυτή τη χώρα την οποία λαθρομετανάστευσε ο πατέρας μου, θα θεωρούμαι ντόπιος και με κάτι χαρτιά ναααααααααααααα με το συμπάθειο.
Φαντάσου να πετύχω εκεί τπτ εθνικόφρονες ελληνοπάκηδες τι γλέντι έχει να πέσει..

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπουαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ. Κανονίστε να δούμε τελικό απ'την τηλεόραση φέτος..
ασε γιατι λεμε να κατεβουμε,αλλα αν παιξουμε και στη τριπολη ετσι,γαματα... :headbang:

αποφασισα και πηρα και τηλεοραση φετος  :idiot:,αραζουμε,ψηνουμε κανα κρεατικο,μπυριτσες και ετσι στη χειροτερη :rockon:

Επισκέπτης
ασε γιατι λεμε να κατεβουμε,αλλα αν παιξουμε και στη τριπολη ετσι,γαματα... :headbang:

αποφασισα και πηρα και τηλεοραση φετος  :idiot:,αραζουμε,ψηνουμε κανα κρεατικο,μπυριτσες και ετσι στη χειροτερη :rockon:

Ναι ρε, καλή φάση θα είναι.
Αν παίξει καναν τελικό ο Τσιώλης όμως εμείς είμαστε για αυτοκτονία :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Τρια μπαλακια θα φατε στην Τριπολη!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom