Νέα

Στην Κοζάνη το πρώτο στρατόπεδο κράτησης μεταναστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 894
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
"Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, πάνω από 3000 Έλληνες μετανάστευσαν στην Αυστραλία από τον Ιούνιο ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες έφτασαν στην χώρα των καγκουρώ περίπου 1000 συμπατριώτες μας....Οι περισσότεροι από αυτούς πηγαίνουν εντελώς απροετοίμαστοι στην μακρινή χώρα, αφού διαθέτουν μόνο τουριστική βίζα, που δεν τους επιτρέπει να εργαστούν, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζονται από τους Αυστραλούς ως λαθρομετανάστες...."

Πουτανα ζωη...φαπες που ριχνεις...

παράνομα πήγαν αλλά με βίζα..

πουτάνα ζωή... φάπες που ρίχνεις....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
(1) οι έλληνες που φεύγουν με σκοπό την μετανάστευση το κάνουν με πλήρη γνώση ...
(2) οι έλληνες που μεταναστεύουν εγκαθίστανται νόμιμα στις χώρες στις οποίες μεταναστεύουν...
(3) οι έλληνες μετανάστες εργάζονται νόμιμα στις χώρες στις οποίες εγκαθίστανται... (νόμια=η χώρα υποδοχής τους επιτρέπει να εργάζονται)

Ετσι είναι, αλλά εδώ δεν θα βρεις δίκιο σου.....

Θα σου πουν ο Ελληνας και ο Σομαλος μεταναστεύουν με ΑΚΡΙΒΩΣ τον ίδιο τρόπο...  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

λες να περιμένω να βρώ δίκιο από ηλιθιους ??

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

τουριστική βίζα σου λέει. Παράνομο να εργαστείς. Το ίδιο με λαθρομετανάστη είναι.

Εκτός και αν τρεις χιλιάδες έλληνες πήγαν στου διαόλου τη μάνα για τουρισμό...

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16

νε γιατι κε ι διο για να φανε πανε στιν αλι χορα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Μόνο που ατην Αυστραλία είναι σοβαρό αδίκημα να εργαστείς με ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ βίζα.
Θα βρεθεις σε κεντρο κράτησης μέχρι να απελαθείς....ο νομος είναι ξεκάθαρος και εφαρμόζεται.....

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι με τον ιδιο τροπο,αλλα για ιδιους οικονομικους λογους πια,επεκταση της εφαρμοζομενης πολιτικης...αλλα οπως λεει ο γεροτραμυς "δεν τους αρέσουν αυτοί που βάλανε??? στα αρχίδια μου ας κρατούσαν τους παλιούς..." καργα πατριωτης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τουριστική βίζα σου λέει. Παράνομο να εργαστείς. Το ίδιο με λαθρομετανάστη είναι.
Καλα τα λεει ο Στεκας. Εδω μεσα το δικιο σου δεν το βρισκεις.
Το ιδιο ο Σομαλος με τη σχεδία στο Λιβυκο Πελαγος προς Ελλαδα, το ιδιο ο Ελληνας με τουριστική βίζα στην Αυστραλια.
Λες και η Αυστραλια δεν ξερει ποιος ειμαι, απο τη στιγμη που εδωσε τουριστική βίζα.
Και επομένως δεν μπορεί να με βρει ανα πασα στιγμη, αφού ειμαι στην χωρα με ονοματεπωνυμο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Εκτός και αν τρεις χιλιάδες έλληνες πήγαν στου διαόλου τη μάνα για τουρισμό...

ο λαθρομετανάστης ήρθε στην Ελλάδα ΧΩΡΙΣ βίζα .... (ειδικά από χώρες όπως Πακιστάν, Αφγανιστάν κλπ)....

Επισκέπτης
Το ιδιο ο Σομαλος με τη σχεδία στο Λιβυκο Πελαγος προς Ελλαδα, το ιδιο ο Ελληνας με τουριστική βίζα στην Αυστραλια.
Λες και η Αυστραλια δεν ξερει ποιος ειμαι, απο τη στιγμη που εδωσε τουριστική βίζα.
Και επομένως δεν μπορεί να με βρει ανα πασα στιγμη, αφού ειμαι στην χωρα με ονοματεπωνυμο.
Απο τη στιγμη που η εφαρμοζομενη πολιτικη απαγορευει να εχουν χαρτια οσοι μπαινουν στην Ελλαδα,γιατι βαρατε τα θυματα αυτης της πολιτικης?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ο λαθρομετανάστης ήρθε στην Ελλάδα ΧΩΡΙΣ βίζα .... (ειδικά από χώρες όπως Πακιστάν, Αφγανιστάν κλπ)....
Συγνωμη, απο τη στιγμη που σου λενε οτι ειναι το ιδιο( :2funny: :2funny: :2funny: )να ερθεις περπατωντας απο τα ελληνικα συνορα, με το να πας σε αλλη χωρα με τουριστική βιζα, γιατι συνεχιζεις τη συζητηση?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Απο τη στιγμη που η εφαρμοζομενη πολιτικη απαγορευει να εχουν χαρτια οσοι μπαινουν στην Ελλαδα,γιατι βαρατε τα θυματα αυτης της πολιτικης?
Για να μην ερθουν αυριο άλλα δέκα εκατομμυρια.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Τα έχεις μπερδεμένα....δεν είναι όλες οι χωρες ξέφραγα αμπέλια....
Αν πας να δουλεψεις με τουριστική βιζα στην Αυστραλία παίρνεις τον πουλο και πολύ καλά κάνουν, ακόμα και στους Ελλήνες....

Επισκέπτης
Συγνωμη, απο τη στιγμη που σου λενε οτι ειναι το ιδιο( :2funny: :2funny: :2funny: )να ερθεις περπατωντας απο τα ελληνικα συνορα, με το να πας σε αλλη χωρα με τουριστική βιζα, γιατι συνεχιζεις τη συζητηση?
Ειναι το ιδιο απο τη στιγμη που το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ειναι το ιδιο,δηλαδη οι ελληνες πανε οστρελια με τουριστικη βιζα και τον πινουν μετα απο μερικες μερες(πιθανον νομιζουν οτι ειναι"νομιμοι"αφου"πανε με βιζα,οχι σαν αυτους τους παλιολαθρο στην Ελλαδα",ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τα έχεις μπερδεμένα....δεν είναι όλες οι χωρες ξέφραγα αμπέλια....
Αν πας να δουλεψεις με τουριστική βιζα στην Αυστραλία παίρνεις τον πουλο και πολύ καλά κάνουν, ακόμα και στους Ελλήνες....
Εξυπακουεται.
Αλλά φυσικα ξερουν ποιος ειμαι, τους το εχω ηδη δηλωσει πηγαινοντας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ειναι το ιδιο απο τη στιγμη που το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ειναι το ιδιο,δηλαδη οι ελληνες πανε οστρελια με τουριστικη βιζα και τον πινουν μετα απο μερικες μερες(πιθανον νομιζουν οτι ειναι"νομιμοι"αφου"πανε με βιζα,οχι σαν αυτους τους παλιολαθρο στην Ελλαδα",ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ).
Ε φυσικα δεν ειναι το ιδιο. Εισαι γνωστος στο κρατος υποδοχης ανα πασα στιγμη.
Και φυσικα πολυ καλα κανουν και τους διωχνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom