Νέα

Στην Κοζάνη το πρώτο στρατόπεδο κράτησης μεταναστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 894
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για ρίξε μια ξήγα ρε μάστορα....πώς μετακινείς μερικές χιλιάδες;;; :cheesy:

Θες καμιά 200-300 στρατόπεδα συγκεντρ... εεε κράτησης... για να τους μαζέψεις,ωραία τους μαζεύεις,μετά;;;

Θα ναυλώνεις ειδικές πτήσεις κ ειδικά δρομολόγια πλοίων για τις χώρες τους;;;;

ΕΡΓΑΣΙΑ ΨΩΜΙ ΝΕΡΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΙΤΕΡΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ.

Επισκέπτης
-ποτε ειπαμε αναβουν τους φουρνους???????να καθαρισει η χωρα απο τους λαθρο!

---Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 74χρονης που είχε γίνει στις 13 Ιανουαρίου στο Ρέθυμνο, όταν οι δράστες είχαν μπει στο σπίτι της για τη ληστέψουν. Συνελήφθησαν από το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, ένας 28χρονος Έλληνας και ένας 23χρονος Ρουμάνος, κάτοικοι Ρεθύμνου. Στα ίχνη των δραστών οι αστυνομικοί έφτασαν έπειτα από πληροφορίες που έλαβαν, από την αξιοποίηση στοιχείων της σήμανσης, καθώς επίσης και από γενετικό υλικό το οποίο είχαν στη διάθεσή τους.

Συνεχιστε,θα βουλιαζουμε πλοια,θα τους πεταμε σε ρεματα....θα,θα ,θα...
Φιλε closer κανεις μια μαλακια που την κανουν αρκετοι.
Υπερασπιζονται με σθενος τον μεταναστη μονο και μονο επειδη ειναι μεταναστης.
Εγω πλεον εχω σταματησει να δειχνω συμπαθεια σε θρησκολυπτους μουτζαχεντιν που κοιμονται με το κορανι οπως δεν εχω σε καμια υποληψη τους βρωμοχριαστιανους.
Καμια συμπαθεια σε ανθρωπους που αφησαν την χωρα τους για να ζησουν το "καπιταλιστικο" ονειρο.
Καμια συμπαθεια σε στους μεταναστες που παραβενουν τους νομους οπως και τον ελληναρα που κανει το ιδιο.
Οι πιο πολλοι απο αυτους ηρθαν να ζησουν σε συνθηκες ελλαδας με κανονες πακισταν.
Καμια ανοχη σε ελληνικα και πακιστανικα σκουπιδια.
Το οτι ειναι μεταναστης κανενος δεν του παρεχει το ελευθερο να ενεργει οπως γουσταρει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγω πλεον εχω σταματησει να δειχνω συμπαθεια σε θρησκολυπτους μουτζαχεντιν που κοιμονται με το κορανι οπως δεν εχω σε καμια υποληψη τους βρωμοχριαστιανους.
Καμια συμπαθεια σε ανθρωπους που αφησαν την χωρα τους για να ζησουν το "καπιταλιστικο" ονειρο.
Καμια συμπαθεια σε στους μεταναστες που παραβενουν τους νομους οπως και τον ελληναρα που κανει το ιδιο.
Οι πιο πολλοι απο αυτους ηρθαν να ζησουν σε συνθηκες ελλαδας με κανονες πακισταν.
Το οτι ειναι μεταναστης κανενος δεν του παρεχει το ελευθερο να ενεργει οπως γουσταρει.
Εχω διαφωνησει πολλες φορες μαζι σου, αλλά τωρα εχεις απολυτο δικιο.

Επισκέπτης
Καμμια σχεση,δεν υπερασπιζεται κανεις τον μεταναστη ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΝ.

Αμαλαχει δηλαδη να υπερασπιζομαστε και οσους μαυρουληδες σπρωχνουν πρεζα,οσες τανες ειναι αλλοδαπες κλπ.,επειδη εχουν μεταναστευσει.

Το ζητημα δεν ειναι εκει σε καμμια περιπτωση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Αμαλαχει δηλαδη να υπερασπιζομαστε και οσους μαυρουληδες σπρωχνουν πρεζα,οσες τανες ειναι αλλοδαπες κλπ.,επειδη εχουν μεταναστευσει.

Πίστεψε με, αυτην την εντυπωση δίνετε.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για να μην ερθουν αυριο άλλα δέκα εκατομμυρια.
για πες ρε αλεξ...ασε τους σομαλους και τους αφγανους
η μη υπαρξη νομιμων χαρτιων μεταναστευσης,θα εμποδιζε εναν ελληνα που λιμοκτονει στη χωρα του και η κατασταση του χειροτερευει(οπως συμβαινει στη συγχρονη ελλαδα)να βρει τροπο να μεταναστευσει για να επιβιωσει?
καποτε ο σαρκοζι εστειλε πισω στη ρουμανια τους ρομα(αν και χωρα της ε.ε.)...αν μεγαλωσουν τα κυματα μεταναστων απο τις νοτιες χωρες προς τη βορεια ευρωπη,τι θα εμποδισει τους βορειοευρωπαιους κυβερνωντες να πραξουν αναλογα?

αν μπορουσαν στην αυστραλια να βγαλουν βιζα εργασιας,δεν θα εβγαζαν τουριστικη και να κρυβονται...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
για πες ρε αλεξ...ασε τους σομαλους και τους αφγανους
η μη υπαρξη νομιμων χαρτιων μεταναστευσης,θα εμποδιζε εναν ελληνα που λιμοκτονει στη χωρα του και η κατασταση του χειροτερευει(οπως συμβαινει στη συγχρονη ελλαδα)να βρει τροπο να μεταναστευσει για να επιβιωσει?
καποτε ο σαρκοζι εστειλε πισω στη ρουμανια τους ρομα(αν και χωρα της ε.ε.)...αν μεγαλωσουν τα κυματα μεταναστων απο τις νοτιες χωρες προς τη βορεια ευρωπη,τι θα εμποδισει τους βορειοευρωπαιους κυβερνωντες να πραξουν αναλογα?

να μπορουσαν στην αυστραλια να βγαλουν βιζα εργασιας,δεν θα εβγαζαν τουριστικη και να κρυβονται...
Το θεμα φιλε μου, δεν ειναι αν θα επιχειρουσε ο λιμοκτονων Ελληνας να μεταναστευσει παρανομα.
Πιθανον να το επιχειρουσε, ναι. Αν και την δεκαετια του 1950, μολονοτι λιμοκτονουσε, δεν το εκανε παρανομα. Τελος παντων, ας το δεχθω. Το θεμα ομως ειναι αλλου.
Αν θα βρεθεί πρόθυμη χώρα να δεχθεί ορδές λαθρομεταναστών ελλήνων, χωρίς να τους ανακοψει την φορα ΑΜΕΣΩΣ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ειναι το ιδιο απο τη στιγμη που το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ειναι το ιδιο,δηλαδη οι ελληνες πανε οστρελια με τουριστικη βιζα και τον πινουν μετα απο μερικες μερες(πιθανον νομιζουν οτι ειναι"νομιμοι"αφου"πανε με βιζα,οχι σαν αυτους τους παλιολαθρο στην Ελλαδα",ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ).

αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι οι λάθρο δεν έχουν δικαίωμα να πατήσουν στην χώρα.. .γιατί δεν έχουν καν ούτε τουριστική βίζα ούτε καμμιά νομιμοποίση γιαυτό...

ενω οι έλληνες που πήγαν στην Αυστραλία με τουριστική βίζα έχουν το δικαίωμα να πάνε.. και να μείνουν όσο διάστημα διαρκεί η βίζα αυτή .. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ...

οι λάθρο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να έρθουν στην Ελλάδα.. να πάνε στις πρεσβείες της Ελλάδας στην χώρα τους να ζητήσουν βίζα και αν η αίτηση τους γίνει δεκτή καλώς να ορίσουν.. και φυσικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εργασθούν..

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Έτσι λες????
Μαλακίες λες. Έτσι απλά..

Και εσυ λες μαλακιες ετσι απλα.
Οπου πηγαν Ελληνες εγιναν παραδειγματα προς μιμηση
οπου πηγαν τα σκουρα βρηκαν καποιες καημενες σαν εσενα για υπερασπιση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το ζητημα εχει εντοπιστει και εστιαστει απο μερους μου,και οχι μονο,σε παρομοιες συζητησεις αναφερομαι.

Απολογιες γιοκ.
Δεν ζητησα απολογιες.
Εξαλλου εχω ξαναπει οτι για σενα ειδικα τρεφω σεβασμο στις αποψεις σου, μολονοτι διαφωνω κατα βαση.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
παλι δε καταλαβα τιποτα

παο να χεσο καλο βραδι

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το θεμα φιλε μου, δεν ειναι αν θα επιχειρουσε ο λιμοκτονων Ελληνας να μεταναστευσει παρανομα.
Πιθανον να το επιχειρουσε, ναι. Αν και την δεκαετια του 1950, μολονοτι λιμοκτονουσε, δεν το εκανε παρανομα. Τελος παντων, ας το δεχθω. Το θεμα ομως ειναι αλλου.
Αν θα βρεθεί πρόθυμη χώρα να δεχθεί ορδές λαθρομεταναστών ελλήνων, χωρίς να τους ανακοψει την φορα ΑΜΕΣΩΣ.
ειχε τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να μην το κανει παρανομα...εχει μεγαλη διαφορα
και οταν ενας απελπισμενος ανθρωπος αποφασιζει να μεταναστευσει για λογους επιβιωσης-στη μεγαλη πλειοψηφια παντα- η υπαρξη νομιμων χαρτιων ερχεται σε δευτερη μοιρα,ειτε ειναι ελληνας ειτε σομαλος

Επισκέπτης

Ετσι.
Οπως καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι πριν τους μεταναστες δεν υπηρχαν ναρκωτικα,ληστειες,φονοι ετσι και εμεις δεν μπορουμε να κανουμε το ασπρο μαυρο και να λεμε οτι δεν εχει αυξηθει η εγκληματικοτητα με τον καθε ταλιμπαν που δεν εχει τι να χασει.
Τα περιστατικα που μου γυρισαν την βιδα ηταν τα πλιατσικα του 2008 που ειδα μπροστα στα ματια μου.
Αμαυρωθηκε μια νεανικη επανασταση απο καποιους (πλειοψηφια πακιστανοαφγανους) και ελεγα απο μεσα μου ρε μαλακα τι κανουν αυτοι?καταστρεφουν εναν ανθρωπο για να ζησουν αυτοι?
Αυτο δεν ειναι αλλυλεγγυη ρε πουστη μου ειναι ο νομος της ζουγκλας.

Επισκέπτης
Μην συγκρινετε τους Ελληνες μεταναστες των δεκαετιων '50 - '60 με τους Αφγανοπακιδες του σημερα. Αλλες εποχες, αλλες φυλες, καμια σχεση. Ακομα και τα ζωα οι Αλβανοι που ηρθαν την δεκαετια του '90 προσαρμοστικαν και αφομιωθηκαν σε σχετικα μεγαλο βαθμο στις τοπικες κοινωνιες. ΟΙ Αφγανοπακιδες, Αλγερινοι και λοιποι μουσουλμανοι-αφρικανο-ασιατες ουτε θελουν, ουτε μπορουν να προσαρμοστουν.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν ζητησα απολογιες.
Εξαλλου εχω ξαναπει οτι για σενα ειδικα τρεφω σεβασμο στις αποψεις σου, μολονοτι διαφωνω κατα βαση.
κανένας δεν επιβιώνει στην ζούγκλα του μπου δίχως συμμαχίες :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Mαλλον εχεις παρεξηγησει,εχω ακριβως αυτο το σκεπτικο !!!!!απλα θεωρω οτι αυτη η ιδεα των στρατοπεδων συγκεντρωσης ειναι εξισου ηλιθια με το τειχος της ντροπης στο εβρο...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
και απο την αλλην ουτε ο μεταναστης σε βλεπει πολλες φορες σαν φιλο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom