Νέα

Στην Κοζάνη το πρώτο στρατόπεδο κράτησης μεταναστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 894
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
Ακριβως απο πανω, ή μεσολαβει και θαλασσα?
ΘΑ χει και σοου με πυροτεχνηματα...αφγανους να φωναζουν αλαχ ακμπαρ και να σκανε...πωπω ιδεες...ντοπιοι απεξω να πουλανε λουκανικα,αναμνηστικα,πωπω θεσεις εργασιας,ΠΩΠΩ μια πρασινη αναπτυξη!!!!!

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
ΘΑ χει και σοου με πυροτεχνηματα...αφγανους να φωναζουν αλαχ ακμπαρ και να σκανε...πωπω ιδεες...ντοπιοι απεξω να πουλανε λουκανικα,αναμνηστικα,πωπω θεσεις εργασιας,ΠΩΠΩ μια πρασινη αναπτυξη!!!!!

ντάξει το πιάσαμε το αστείο. Δε χρειάζεται να το επαναλάβεις σε άλλα δέκα ποστς.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

με τρελαινεις παω να κλεισω καντινα. βασανιστηρια θα γινονται; Εγω λεω να επιλεγεις λαθρομεταναστη και να βγαζεις απωθημενα να ειναι διαδραστικο βρε αδελφε.Και καλυτερο απο τα γηπεδα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
με τρελαινεις παω να κλεισω καντινα. βασανιστηρια θα γινονται; Εγω λεω να επιλεγεις λαθρομεταναστη και να βγαζεις απωθημενα να ειναι διαδραστικο βρε αδελφε.Και καλυτερο απο τα γηπεδα.
Μια Hostel επιχειρηση.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Το οτι εστιαζεις στο θεμα εγκληματικοτητα ειναι το βασικο λαθος.

Ειχε ενα καλο αρθρο η"Αυγη",αμα το βρω θα δωσω λινκ.

Τους πληρωσατε τους φουκαραδες δημοσιογραφους της αυγουλας?

Επισκέπτης

Φιλαράκι την μπούτζισες.
Τώρα που κάνεις χάβαλο με την έρι θα σου σκοτίσει τομπούτζο η άλλη :2funny: :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Η πλάκα είναι πως αν εγώ κάποια στιγμή γυρίσω σ'αυτή τη χώρα την οποία λαθρομετανάστευσε ο πατέρας μου, θα θεωρούμαι ντόπιος και με κάτι χαρτιά ναααααααααααααα με το συμπάθειο.
Φαντάσου να πετύχω εκεί τπτ εθνικόφρονες ελληνοπάκηδες τι γλέντι έχει να πέσει..

Όλοι μαζί θα κουνάμε το πανί με το πλατανόφυλλο μου φαίνεται  :2funny: :2funny: :2funny:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
τι θεμα ειχε η διπλωματικη τυπε? :think:

Πως μπορεις στο Ανατολικο μπλοκ τοτε να πινεις ενα ποτο σε μπαρ με 10 δολαρια να κερνας ενα μαγαζι
και πηγαινοντας στο σπιτι καποιας αγνωστης να πηδας μανα κορη σε ανταγωνιστικο επιπεδο.
Και να θαυμαζεις μια υπεροχη πολη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom