Επισκέπτης
Έχει θάλασσα βόρεια των ΗΠΑ ρε??Ακριβως απο πανω, ή μεσολαβει και θαλασσα?
Έχει θάλασσα βόρεια των ΗΠΑ ρε??Ακριβως απο πανω, ή μεσολαβει και θαλασσα?
Α οκ.Έχει θάλασσα βόρεια των ΗΠΑ ρε??
ΘΑ χει και σοου με πυροτεχνηματα...αφγανους να φωναζουν αλαχ ακμπαρ και να σκανε...πωπω ιδεες...ντοπιοι απεξω να πουλανε λουκανικα,αναμνηστικα,πωπω θεσεις εργασιας,ΠΩΠΩ μια πρασινη αναπτυξη!!!!!Ακριβως απο πανω, ή μεσολαβει και θαλασσα?
ΘΑ χει και σοου με πυροτεχνηματα...αφγανους να φωναζουν αλαχ ακμπαρ και να σκανε...πωπω ιδεες...ντοπιοι απεξω να πουλανε λουκανικα,αναμνηστικα,πωπω θεσεις εργασιας,ΠΩΠΩ μια πρασινη αναπτυξη!!!!!
ΘΑ χει και σοου με πυροτεχνηματα...αφγανους να φωναζουν αλαχ ακμπαρ και να σκανε...πωπω ιδεες...ντοπιοι απεξω να πουλανε λουκανικα,αναμνηστικα,πωπω θεσεις εργασιας,ΠΩΠΩ μια πρασινη αναπτυξη!!!!!
Μια Hostel επιχειρηση.με τρελαινεις παω να κλεισω καντινα. βασανιστηρια θα γινονται; Εγω λεω να επιλεγεις λαθρομεταναστη και να βγαζεις απωθημενα να ειναι διαδραστικο βρε αδελφε.Και καλυτερο απο τα γηπεδα.
Το οτι εστιαζεις στο θεμα εγκληματικοτητα ειναι το βασικο λαθος.
Ειχε ενα καλο αρθρο η"Αυγη",αμα το βρω θα δωσω λινκ.
βορεια στο παραπετασμα??Για διακοπες??Βασικά σε 2 χώρες.
Την πρώτη καλά τη μάντεψες (που ξέρω τι μάντεψες)..
Μελετημενα πραγματα τύπε.Φιλαράκι την μπούτζισες.
Τώρα που κένεις χάβαλο με την έρι θα σου σκοτίσει τομπούτζο η άλλη
βορεια στο παραπετασμα??Για διακοπες??
Φιλαράκι την μπούτζισες.
Τώρα που κάνεις χάβαλο με την έρι θα σου σκοτίσει τομπούτζο η άλλη
Η πλάκα είναι πως αν εγώ κάποια στιγμή γυρίσω σ'αυτή τη χώρα την οποία λαθρομετανάστευσε ο πατέρας μου, θα θεωρούμαι ντόπιος και με κάτι χαρτιά ναααααααααααααα με το συμπάθειο.
Φαντάσου να πετύχω εκεί τπτ εθνικόφρονες ελληνοπάκηδες τι γλέντι έχει να πέσει..
Γουστάρεις καμιά καμπάνα στο εξωτικό Νοβοσιμπίρσκ??
κι εσυ τη μπούτζισες φιλαράκι. Γιατί μου τη σπάνε οι καστράτοι .
τι θεμα ειχε η διπλωματικη τυπε?Το 86 εκανα διπλωματικη απο Λενινγκραντ μεχρι εκατερινεμπουρκ και μοσχα-κιεβο
ΥΠΕΡΟΧΑ .
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις
Αν και Διαφώνω, με το μαύρο φασίστα τι θα έκανες?
Ελα, πες την αληθεια.ότι και με το λευκό φασίστα...
τι θεμα ειχε η διπλωματικη τυπε?