pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.251
- Πόντοι
- 3.556
ΡΕ ιεροσυλε......
Λέγε μαλάκα τώρα που γυρνάει ... 5 κιλά χοχλιούς για την άδεια του Σαξο
ΡΕ ιεροσυλε......
Βρε μαζί σου, αλλά ο άλλος πλάτη ειχε. Ο Καναδός έκανε το θέμα. Αν είχαν προηγούμενα θα τον είχαν γαμήσει σε αλλη φάση.Έννοια σου μα τέτοιοι είναι όλοι τους, το ξύλο δεν θα στο ρίξουν για τον πραγματικό λόγο αλλά για ασήμαντη αφορμή.
Χίλιες φορές το έχω δει το έργο με παρόμοια σκουπίδια.
Άστον να περιμένει τέτοια εποχή....Βρε μαλάκα, να κάνω καταδρομική στα χώρια να ψάχνω γέρους και γριές αν έχουν τα σιχάματα????
Το χειμώνα θα φάς
το σαξο κατω απο 10000 δεν πωλειταιΛέγε μαλάκα τώρα που γυρνάει ... 5 κιλά χοχλιούς για την άδεια του Σαξο
δεν βρωμανε βρε μαλακα...θα τα στειλει με μεταφορικη,κουριερ ΟΤΙ χρειαστει για να ερθουν σπιτι μου να τα ΓΑΜΗΣΩΆστον να περιμένει τέτοια εποχή....
Πως θα τα στείλεις ρε μλκ.
Βρωμοκοπάνε πολύ αυτά...
Πακέτο, παραδοτέο στο καράβι, να σηκωθεί να πάει από τα χαράματα στον Πειραιά να το παραλάβει και να αρπάξει κανένα βρωμόξυλο από τους μούτσους για την μπόχαΆστον να περιμένει τέτοια εποχή....
Πως θα τα στείλεις ρε μλκ.
Βρωμοκοπάνε πολύ αυτά...
Ελα όμως που οι λοιποί βαρυποινήτες στη ψειρού θα τους σπάσουν τον τσαμπουκά μαζί με τις κωλοτρυπιδες τους γλεντώντας τα κοπέλια στην υγειά του Ψηλορείτη.Το γίδι με το μούσι που σπρώχνει τη σύζυγο μαζί με το παιδί της, είναι πολύ άντρας. Μπράβο μεγάλε, καπετάνιος σωστός, η Κρήτη είναι πολύ περήφανή για σένα, είσαι και πολύ άντρας. Αυτό το βίντεο να δείχνεις στους φίλους όταν θα σου θυμίζουν τι παντόφλα τρως από τη γκόμενα.
Όλοι φλώροι είναι. Συχνά τουρίστες κάνουν παρατήρηση για τη δυνατή μουσική , το κάπνισμα σε εσωτερικό χώρο, ο τύπος καλά έκανε και τους την είπε. Τα φλωράκια μπήκαν όλοι στον καυγά λες και θίχτηκε η εδαφική ακεραιότητα του νησιού. Αν ήταν καμιά παρέα με νταβραντισμένους Άγγλους ή Όλλανδούς τουμπέκα θα την κάνανε.
Μπράβο ντελικανήδες μου, μαζευτήκατε πέντε και γαμήσατε έναν 20 χρόνια μεγαλύτερό σας. Σίγουρα θα είστε ο φόβος και ο τρόμος, σας τρέμουνε και οι πέτρες, μπράβο παιδιά είστε αντρακλαράδες, σας βλέπει ο Τούρκος και τρέμει.
το σαξο κατω απο 10000 δεν πωλειται
θα στειλεις τις οκαδες με μεταφορικη η κουριερ θα σου στειλω διευθυνσηΠακέτο, παραδοτέο στο καράβι, να σηκωθεί να πάει από τα χαράματα στον Πειραιά να το παραλάβει και να αρπάξει κανένα βρωμόξυλο από τους μούτσους για την μπόχα
1250 με πληρωνει η ασφαλειαΤι 10Κ ρε μαλάκα ?
2 χιλιάρικα κάνει όλο φουλαρισμένο με βενζίνη
Ντροπή απλά για τέτοιους λόγους να δερνεις,δε υπάρχει ούτε ιερό ούτε όσιο.γνωστοι κατσιβελοι Κρητικοι...πανε μπουγιο σαν πουτανιτσες ...
καταγωγη απο Κρητη εχω και κατι τετοιους θελω να τους γαμησω τα ραμματα
1250 με πληρωνει η ασφαλεια
τοσα το κοστολογει η ασφαλειαΘα μπούνε μέσα ... τους κλέβεις ! από τη ΝΔ τα έμαθες αυτά μολόγα
Αστειεύεσαι έτσι ?το ότι έρχονται εδώ τουρίστες δε σημαίνει πως πρέπει να τους δέρνουμε κιόλας οκ και εγώ τους σιχαίνομαι που οι τιμές των ξενοδοχείων των νησιών έχουν ακρίβεια εξαιτίας τους γιατί πάνε στα νησιά αλλά όχι και να δείρω έτσι χωρίς λόγο.Εύγε στου Κρητίκαρους.
Και καλά του κάνανε.
Δε φτάνει που κάνουν κατάληψη στη χώρα τους 6 μήνες το χρόνο και τα κάνουν όλα μπουρδέλο.
Τους πουλάνε και μαγκιές για το τσιγάρο.
Και που έφυγε ζωντανός πολύ του ήτανε.
Δεν πας μια βόλτα να τους ξελαμπικάρεις λίγο ! Καλό θα κάμεις !Εγώ ακούω ότι στη Κρήτη παίζει πολλή αγαμία..μου έλεγε μια μου λείπει η Κρήτη γιατί όταν έβγαινα στο δρόμο μου κάνανε κομπλιμέντα όλη μέρα.και κορναρισματα και της λέγανε και καντάδες η πως στο διάολο τα λένε εκεί κάτω...εδώ Αθήνα μου λέει δε μου τη πέφτει κανένας!!Ε ρε λέω για να λέει τέτοια πεινα που θα πέφτει εκεί κάτω..
Τυπε τι σχέση έχει η ιστορία με τα θερμοκήπια ;Οι Κρητικοί είναι λιγο για το πουτσο καβαλα.κάτι Κρητικοί μου λέγανε ότι η Κρήτη μας ταιζει..μα τους λέω αφού όλα τα φαγητά είναι εισαγωγή από άλλες χώρες..τι μας ταιζει η κρητη λέτε?τις ελιες και τα παξιμάδια που βγάζετε?νομίζω έχουν και αραβική καταγωγή..ειδικά οι γυναίκες τους δεν τις λες και κούκλες!!
Εσύ τον χαβα σουΕγώ ακούω ότι στη Κρήτη παίζει πολλή αγαμία..μου έλεγε μια μου λείπει η Κρήτη γιατί όταν έβγαινα στο δρόμο μου κάνανε κομπλιμέντα όλη μέρα.και κορναρισματα και της λέγανε και καντάδες η πως στο διάολο τα λένε εκεί κάτω...εδώ Αθήνα μου λέει δε μου τη πέφτει κανένας!!Ε ρε λέω για να λέει τέτοια πεινα που θα πέφτει εκεί κάτω..
Τα είπες όλα. Δεν έχω καταγωγη απο Κρητη, αλλα οπου τους βρήκα, στρατό και πανεπιστήμιο, ετσι συμπεριφερονται. Έχουν θεμα νοοτροπιας σοβαρογνωστοι κατσιβελοι Κρητικοι...πανε μπουγιο σαν πουτανιτσες ...
καταγωγη απο Κρητη εχω και κατι τετοιους θελω να τους γαμησω τα ραμματα
Κι αυτός σουρωμενος ηταν. Στο ίδιο γλέντι έπιναν για κοντά 12 ωρες.Εντάξει είναι μάγκας αυτός τώρα που έδειρε έναν σουρωμένο, τώρα τι έχει να πει που θα κάτσει 20 χρόνια στην μπουζού και θα του κάνουν την σούφρα χωνί οι αραπάδες?
Και τότε εσύ πώς ζεις;Πιο χαλβάς πεθαίνεις...
Εσύ είσαι πούστης ή απλά γαμιέσαι;Είσαι μαλακας η το παίζεις μαλακας τύπε ;
Ναι έχεις δίκιο, πρέπει να τους υποκλινόμαστε με το που σκάνε. Να τους αφήνουμε να τα κάνουν πουτάνα όλα. Και να μας λένε και τι να κάνουμε στο μαγαζί μας. Κι άμα πάνε για τσαμπουκά, στα γόνατα και πίπες με τη μία.Αστειεύεσαι έτσι ?το ότι έρχονται εδώ τουρίστες δε σημαίνει πως πρέπει να τους δέρνουμε κιόλας οκ και εγώ τους σιχαίνομαι που οι τιμές των ξενοδοχείων των νησιών έχουν ακρίβεια εξαιτίας τους γιατί πάνε στα νησιά αλλά όχι και να δείρω έτσι χωρίς λόγο.