Νέα

Στην εντατική... για μια παρατήρηση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Έννοια σου μα τέτοιοι είναι όλοι τους, το ξύλο δεν θα στο ρίξουν για τον πραγματικό λόγο αλλά για ασήμαντη αφορμή.
Χίλιες φορές το έχω δει το έργο με παρόμοια σκουπίδια.
Βρε μαζί σου, αλλά ο άλλος πλάτη ειχε. Ο Καναδός έκανε το θέμα. Αν είχαν προηγούμενα θα τον είχαν γαμήσει σε αλλη φάση.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
Βρε μαλάκα, να κάνω καταδρομική στα χώρια να ψάχνω γέρους και γριές αν έχουν τα σιχάματα????
Το χειμώνα θα φάς
Άστον να περιμένει τέτοια εποχή....
:tooth:
Πως θα τα στείλεις ρε μλκ.
Βρωμοκοπάνε πολύ αυτά...

:vomit:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.352
Πόντοι
12.756
Λέγε μαλάκα τώρα που γυρνάει ... 5 κιλά χοχλιούς για την άδεια του Σαξο
το σαξο κατω απο 10000 δεν πωλειται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βρωμοκοπάνε πολύ αυτά...

δεν βρωμανε βρε μαλακα...θα τα στειλει με μεταφορικη,κουριερ ΟΤΙ χρειαστει για να ερθουν σπιτι μου να τα ΓΑΜΗΣΩ

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.613
Πόντοι
1.706
Βρωμοκοπάνε πολύ αυτά...

Πακέτο, παραδοτέο στο καράβι, να σηκωθεί να πάει από τα χαράματα στον Πειραιά να το παραλάβει και να αρπάξει κανένα βρωμόξυλο από τους μούτσους για την μπόχα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::tooth::tooth::tooth::tooth:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.758
Πόντοι
3.506
Το γίδι με το μούσι που σπρώχνει τη σύζυγο μαζί με το παιδί της, είναι πολύ άντρας. Μπράβο μεγάλε, καπετάνιος σωστός, η Κρήτη είναι πολύ περήφανή για σένα, είσαι και πολύ άντρας. Αυτό το βίντεο να δείχνεις στους φίλους όταν θα σου θυμίζουν τι παντόφλα τρως από τη γκόμενα.

Όλοι φλώροι είναι. Συχνά τουρίστες κάνουν παρατήρηση για τη δυνατή μουσική , το κάπνισμα σε εσωτερικό χώρο, ο τύπος καλά έκανε και τους την είπε. Τα φλωράκια μπήκαν όλοι στον καυγά λες και θίχτηκε η εδαφική ακεραιότητα του νησιού. Αν ήταν καμιά παρέα με νταβραντισμένους Άγγλους ή Όλλανδούς τουμπέκα θα την κάνανε.

Μπράβο ντελικανήδες μου, μαζευτήκατε πέντε και γαμήσατε έναν 20 χρόνια μεγαλύτερό σας. Σίγουρα θα είστε ο φόβος και ο τρόμος, σας τρέμουνε και οι πέτρες, μπράβο παιδιά είστε αντρακλαράδες, σας βλέπει ο Τούρκος και τρέμει.
Ελα όμως που οι λοιποί βαρυποινήτες στη ψειρού θα τους σπάσουν τον τσαμπουκά μαζί με τις κωλοτρυπιδες τους γλεντώντας τα κοπέλια στην υγειά του Ψηλορείτη.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.352
Πόντοι
12.756
Πακέτο, παραδοτέο στο καράβι, να σηκωθεί να πάει από τα χαράματα στον Πειραιά να το παραλάβει και να αρπάξει κανένα βρωμόξυλο από τους μούτσους για την μπόχα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::tooth::tooth::tooth::tooth:
θα στειλεις τις οκαδες με μεταφορικη η κουριερ θα σου στειλω διευθυνση
Μαξι ειναι γνωστος μουνης:coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι 10Κ ρε μαλάκα ?
2 χιλιάρικα κάνει όλο φουλαρισμένο με βενζίνη :confused:
1250 με πληρωνει η ασφαλεια

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
397
Πόντοι
21
γνωστοι κατσιβελοι Κρητικοι...πανε μπουγιο σαν πουτανιτσες ...
καταγωγη απο Κρητη εχω και κατι τετοιους θελω να τους γαμησω τα ραμματα
Ντροπή απλά για τέτοιους λόγους να δερνεις,δε υπάρχει ούτε ιερό ούτε όσιο.

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
397
Πόντοι
21
Εύγε στου Κρητίκαρους.
Και καλά του κάνανε.
Δε φτάνει που κάνουν κατάληψη στη χώρα τους 6 μήνες το χρόνο και τα κάνουν όλα μπουρδέλο.
Τους πουλάνε και μαγκιές για το τσιγάρο.
Και που έφυγε ζωντανός πολύ του ήτανε.
Αστειεύεσαι έτσι ?το ότι έρχονται εδώ τουρίστες δε σημαίνει πως πρέπει να τους δέρνουμε κιόλας οκ και εγώ τους σιχαίνομαι που οι τιμές των ξενοδοχείων των νησιών έχουν ακρίβεια εξαιτίας τους γιατί πάνε στα νησιά αλλά όχι και να δείρω έτσι χωρίς λόγο.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.157
Πόντοι
1.056
Εγώ ακούω ότι στη Κρήτη παίζει πολλή αγαμία..μου έλεγε μια μου λείπει η Κρήτη γιατί όταν έβγαινα στο δρόμο μου κάνανε κομπλιμέντα όλη μέρα.και κορναρισματα και της λέγανε και καντάδες η πως στο διάολο τα λένε εκεί κάτω...εδώ Αθήνα μου λέει δε μου τη πέφτει κανένας!!Ε ρε λέω για να λέει τέτοια πεινα που θα πέφτει εκεί κάτω..
Δεν πας μια βόλτα να τους ξελαμπικάρεις λίγο ! Καλό θα κάμεις !

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.511
Πόντοι
9.931
Η μαλακω η γυναικα του αντι να τον παρει να φύγουν και να αποκλιμακωση την κατάσταση παει και κανει τσαμπουκάδες κάνοντας τα πράγματα χειρότερα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.785
Πόντοι
2.606
Οι Κρητικοί είναι λιγο για το πουτσο καβαλα.κάτι Κρητικοί μου λέγανε ότι η Κρήτη μας ταιζει..μα τους λέω αφού όλα τα φαγητά είναι εισαγωγή από άλλες χώρες..τι μας ταιζει η κρητη λέτε?τις ελιες και τα παξιμάδια που βγάζετε?νομίζω έχουν και αραβική καταγωγή..ειδικά οι γυναίκες τους δεν τις λες και κούκλες!!
Τυπε τι σχέση έχει η ιστορία με τα θερμοκήπια ;:confused:

Morfeas1984

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2020
Like
115
Πόντοι
0
Εγώ ακούω ότι στη Κρήτη παίζει πολλή αγαμία..μου έλεγε μια μου λείπει η Κρήτη γιατί όταν έβγαινα στο δρόμο μου κάνανε κομπλιμέντα όλη μέρα.και κορναρισματα και της λέγανε και καντάδες η πως στο διάολο τα λένε εκεί κάτω...εδώ Αθήνα μου λέει δε μου τη πέφτει κανένας!!Ε ρε λέω για να λέει τέτοια πεινα που θα πέφτει εκεί κάτω..
Εσύ τον χαβα σου:jerking:

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
712
Πόντοι
81
γνωστοι κατσιβελοι Κρητικοι...πανε μπουγιο σαν πουτανιτσες ...
καταγωγη απο Κρητη εχω και κατι τετοιους θελω να τους γαμησω τα ραμματα
Τα είπες όλα. Δεν έχω καταγωγη απο Κρητη, αλλα οπου τους βρήκα, στρατό και πανεπιστήμιο, ετσι συμπεριφερονται. Έχουν θεμα νοοτροπιας σοβαρο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Εντάξει είναι μάγκας αυτός τώρα που έδειρε έναν σουρωμένο, τώρα τι έχει να πει που θα κάτσει 20 χρόνια στην μπουζού και θα του κάνουν την σούφρα χωνί οι αραπάδες?
Κι αυτός σουρωμενος ηταν. Στο ίδιο γλέντι έπιναν για κοντά 12 ωρες.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.935
Πόντοι
456
Πιο χαλβάς πεθαίνεις...
Και τότε εσύ πώς ζεις;
Είσαι μαλακας η το παίζεις μαλακας τύπε ;
Εσύ είσαι πούστης ή απλά γαμιέσαι;
Αστειεύεσαι έτσι ?το ότι έρχονται εδώ τουρίστες δε σημαίνει πως πρέπει να τους δέρνουμε κιόλας οκ και εγώ τους σιχαίνομαι που οι τιμές των ξενοδοχείων των νησιών έχουν ακρίβεια εξαιτίας τους γιατί πάνε στα νησιά αλλά όχι και να δείρω έτσι χωρίς λόγο.
Ναι έχεις δίκιο, πρέπει να τους υποκλινόμαστε με το που σκάνε. Να τους αφήνουμε να τα κάνουν πουτάνα όλα. Και να μας λένε και τι να κάνουμε στο μαγαζί μας. Κι άμα πάνε για τσαμπουκά, στα γόνατα και πίπες με τη μία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom