Νέα

Στην εντατική... για μια παρατήρηση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
...το να ορμάνε πολλοί μαζί είναι τακτική που χρησιμοποιούν και οι μελαμψοί οπαδοί της Ρόμα.
Άρα στο κομμάτι αυτό ,της κωλομαγκιας,δεν διαφέρουν όπως φαίνεται.
Με όλον τον σεβασμό στους ΣΩΣΤΟΥΣ Κρητικούς.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
Μάλιστα.
Ώστε καλά έκαναν και πλακωθήκανε.
Μάλιστα.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Μιας και ανέφεραν καποιοι για Άγγλους ...

Θα χε ενδιαφέρον τσαμπουκάς Κρητίκαρων με φίλους της West Ham ή κάτι παλικάρια από το Falkirk που χουν πόδια αντί για χέρια :confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Μάπες θα φάνε και οι άλλοι οταν θα κριθούν προφυλακιστέοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο! Θα βάλουν μυαλό στην φυλακή και θα προσέχουν παραπάνω την επόμενη φορά!
Μεγάλη φαντασία έχεις φίλε μου. Άμα ο κάθε καυγάς θεωρείτο απόπειρα ανθρωποκτονίας, με δόλο κιόλας, η μισή Ελλάδα θα ήταν στη φυλακή.
Δικηγόρος δεν είμαι αλλά το κόβω για "Επικίνδυνη σωματική βλάβη", που μπορούν κάλλιστα να επικαλεστούν ότι τους επιτέθηκαν πρώτοι οι Καναδοί, που αυτό δείχνει και το βίντεο.

OP
OP
unknowndark

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.369
Πόντοι
1.056
Μεγάλη φαντασία έχεις φίλε μου. Άμα ο κάθε καυγάς θεωρείτο απόπειρα ανθρωποκτονίας, με δόλο κιόλας, η μισή Ελλάδα θα ήταν στη φυλακή.
Δικηγόρος δεν είμαι αλλά το κόβω για "Επικίνδυνη σωματική βλάβη", που μπορούν κάλλιστα να επικαλεστούν ότι τους επιτέθηκαν πρώτοι οι Καναδοί, που αυτό δείχνει και το βίντεο.

Αυτο το θεωρείς απλό καυγά? Είδες πως τον έκαναν?.... Με 2-3 μπουνιές δεν γίνεσαι έτσι!

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Like
524
Πόντοι
81
Ναι αυτο σίγουρα, θα πουν οι κρητικοι στο δικαστήριο ότι ήταν σε αυτοάμυνα αλλά του άνοιξαν το κεφάλι 60 ράματα μες στο κεφάλι του έκαναν του ανθρώπου, θα τους πει ο δικαστης που ειναι η ιατρικη βεβαιωση απο τα τραυματα που σας προξενησε ο Καναδος? Πουθενα! Αστο μην το ψαχνεις, 6 μηνες θα προφυλακιστουν σιγουρα και θα τους πάρει και τα σπιτάκια ο Καναδος! Εκει στην φυλακη θα ηθελα να τους δω τωρα που θα ειναι κυρίες σε κάτι Αλβανούς βαρυποινίτες, πως έλεγε και ο Κορκολής? εισαι το πουτανάκι μου? χαχαχαχα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Αυτο το θεωρείς απλό καυγά? Είδες πως τον έκαναν?.... Με 2-3 μπουνιές δεν γίνεσαι έτσι!
Το τι θεωρεί κανείς καυγά εξαρτάται από πάρα πολλά πράγματα. Εσύ βλέπεις καυγά, εγώ βλέπω δυο πιωμενους χαζούς, που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τους νταουλιασουν άλλοι πιωμενοι χαζοί.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Ναι αυτο σίγουρα, θα πουν οι κρητικοι στο δικαστήριο ότι ήταν σε αυτοάμυνα αλλά του άνοιξαν το κεφάλι 60 ράματα μες στο κεφάλι του έκαναν του ανθρώπου, θα τους πει ο δικαστης που ειναι η ιατρικη βεβαιωση απο τα τραυματα που σας προξενησε ο Καναδος? Πουθενα! Αστο μην το ψαχνεις, 6 μηνες θα προφυλακιστουν σιγουρα και θα τους πάρει και τα σπιτάκια ο Καναδος!
Ασε να μας πει κανένας δικηγόρος τι παίζει.
Εγώ δεν έχω τις γνώσεις. Ότι εχω μάθει στη γύρα τόσα χρόνια, που δε με κάνει νομικό.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Τι είναι ο καυγάς; Θα σε γαμήσω, το μουνί της μανας σου, μαλακα, αρχίδι και τέτοια λεκτικά;
Άσε που άλλοι έχουν καταλήξει χειρότερα και με ενα σκέτο σπρώξιμο.
Άμα πέρασες καλά, συνεχίζεις το δρόμο σου και δε ζητάς το λόγο για το τίποτα.
Ο τύπος πήγαινε γυρεύοντας.
Κι η γυναίκα του χειροτέρεψε μια κατάσταση, στην οποία δε θα έπρεπε να είχαν βρεθεί καν.

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Like
524
Πόντοι
81
Οι Κρητικοί είναι λιγο για το πουτσο καβαλα.κάτι Κρητικοί μου λέγανε ότι η Κρήτη μας ταιζει..μα τους λέω αφού όλα τα φαγητά είναι εισαγωγή από άλλες χώρες..τι μας ταιζει η κρητη λέτε?τις ελιες και τα παξιμάδια που βγάζετε?νομίζω έχουν και αραβική καταγωγή..ειδικά οι γυναίκες τους δεν τις λες και κούκλες!!
Άσχημο πράγμα φίλε μου νταήδες αυτοι κρητικαροι 2 μέτρα, με τις μουστάκες και ντραγκαντρούγκα τις κατσούνες και να αναγκαστουν πλεον στις φυλακές να χασουν την παρθενια της πισω πορτας, να κάνουν πίπες σε Αλβανούς πρεζέμπορους και σε Σουδανούς ψωλαράδες!:2funny:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Μιας και ανέφεραν καποιοι για Άγγλους ...

Θα χε ενδιαφέρον τσαμπουκάς Κρητίκαρων με φίλους της West Ham ή κάτι παλικάρια από το Falkirk που χουν πόδια αντί για χέρια :confused:
Millwall. Ότι χειρότερο έχω δει σε οπαδούς. Οταν λέμε σκοτωστρες του μεροκάματου και όχι του γυμναστηρίου και της ντόπας, νομίζω είναι ο ορισμός.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
Λεπτομέρεια που ακόμα δεν την είδα γραμμένη, ο Ελληνοκαναδός από εδώ κατάγεται και επισκέπτεται για χρόνια οικογένεια κάθε χρόνο.
Σημειώστε επίσης την καταγωγή αυτών που αναζητούνται ή τους έχουν ήδη μαζεμένους (φιλήσυχα μέρη του Μυλοποτάμου) και καταλήγουμε πως κάτι άλλο συμβαίνει.
Ξυλιές τη νύχτα πέσουν, αυτοί του έσπασαν το κεφάλι.
Δεν ήταν μια κάφτρα η αιτία.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
Γιατί είστε χίλια χρόνια πίσω θα μας πεις?
Σκάσε Αλβανέ,
Και έχω γνωρίσει βρε μαλάκα σωστούς από την Αλβανία που καθόμασταν και πίναμε ρακές μαζί και τα παιδιά μας έπαιζαν μαζί.....
Που μας ανεμαζώχτηκες του λόγου σου?????

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.717
Πόντοι
12.756
Σκάσε Αλβανέ,
Και έχω γνωρίσει βρε μαλάκα σωστούς από την Αλβανία που καθόμασταν και πίναμε ρακές μαζί και τα παιδιά μας έπαιζαν μαζί.....
Που μας ανεμαζώχτηκες του λόγου σου?????
ειδες για να μην στελνεις χοχλιους;στην πεφτουν μαλακες:coffee:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
ειδες για να μην στελνεις χοχλιους;στην πεφτουν μαλακες:coffee:
Βρε μαλάκα, να κάνω καταδρομική στα χώρια να ψάχνω γέρους και γριές αν έχουν τα σιχάματα????
Το χειμώνα θα φάς

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Λεπτομέρεια που ακόμα δεν την είδα γραμμένη, ο Ελληνοκαναδός από εδώ κατάγεται και επισκέπτεται για χρόνια οικογένεια κάθε χρόνο.
Σημειώστε επίσης την καταγωγή αυτών που αναζητούνται ή τους έχουν ήδη μαζεμένους (φιλήσυχα μέρη του Μυλοποτάμου) και καταλήγουμε πως κάτι άλλο συμβαίνει.
Ξυλιές τη νύχτα πέσουν, αυτοί του έσπασαν το κεφάλι.
Δεν ήταν μια κάφτρα η αιτία.
Από το βίντεο φαίνεται να θίχτηκε επειδή του έκανε ο άλλος μια χειρονομία στα μάτια. Του στυλ κοίτα που πηγαίνεις μάλλον. Και πήγε να ζητήσει το λόγο. Να γνώριζαν ο ένας τον άλλον ή να είχαν προηγούμενα δε φαίνεται από αυτό.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.717
Πόντοι
12.756
Βρε μαλάκα, να κάνω καταδρομική στα χώρια να ψάχνω γέρους και γριές αν έχουν τα σιχάματα????
Το χειμώνα θα φάς
:wanker:
:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
θα περιμενω...
μην ταξεις σε παιδι και στον Αθηναιο:coffee:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
Από το βίντεο φαίνεται να θίχτηκε επειδή του έκανε ο άλλος μια χειρονομία στα μάτια. Του στυλ κοίτα που πηγαίνεις μάλλον. Και πήγε να ζητήσει το λόγο. Να γνώριζαν ο ένας τον άλλον ή να είχαν προηγούμενα δε φαίνεται από αυτό.
Έννοια σου μα τέτοιοι είναι όλοι τους, το ξύλο δεν θα στο ρίξουν για τον πραγματικό λόγο αλλά για ασήμαντη αφορμή.
Χίλιες φορές το έχω δει το έργο με παρόμοια σκουπίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom