Νέα

Στιις πόσες φορές βαριέται σεξουαλικά ένας άντρας μια γυναίκα ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
την εριναλ δεν την ξέρω καν απο κοντα τυπε μου αρα πως ξέρω αμα θα την βαριομουν ποτε ή οχι?

ε σιγά ξέρεις πόσοι παντρεύτηκαν μέσω ίντερνετ ?
και έχετε και καλή χημεία με την τύπισα  ;)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
νομιζω εξαρταται απο 2 πραγματα: α) απο το χαρακτηρα του αντρα δηλ. αν ειναι καποιος που βαριεται ευκολα η ειναι πιο σταθερος και
β) απο τη συχνοτητα της σεξουαλικης επαφης και της κοινωνικης επαφης με το μουνι
π.χ αν καποιος βαριεται ευκολα και τη βλεπει καθε μερα μπορει να βαρεθει και σε μια βδομαδα μετα απο 3-4 γαμησια
Γι αυτό και απαγορεύεται... ''δια ροπάλου'' η συνύπαρξη στον ίδιο εργασιακό χώρο!Ειδικά δε αν ''παίζουν'' και σχέσεις ιεραρχίας εκεί,το παιχνίδι είναι χαμένο...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
παντως για να κανω και μια εξομολογηση εκ βαθεων στο σαιτ
υπαρχει ενα nude model (οχι πορνοσταρ) με την οποια τραβαω μαλακια καθε δευτερα-τεταρτη-παρασκευη-σαββατο τα τελευταια 8 χρονια (απο τοτε που βγηκε) χωρις να παρουσιαζω το παραμικρο σημαδι κοπωσης η βαρεμαρας
:jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
υπαρχει ενα nude model (οχι πορνοσταρ) με την οποια τραβαω μαλακια καθε δευτερα-τεταρτη-παρασκευη-σαββατο τα τελευταια 8 χρονια (απο τοτε που βγηκε) χωρις να παρουσιαζω το παραμικρο σημαδι κοπωσης η βαρεμαρας
Δεν εχει σχεση αυτο τύπε.
Το πηδημα ειναι κατι αλλο.
Ειναι κατακτηση, ειναι κορεσμος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Δεν σου έχει κάνει κρεββατομουρμούρα,
γι'αυτό !  :2funny: :2funny:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Γι αυτό και απαγορεύεται... ''δια ροπάλου'' η συνύπαρξη στον ίδιο εργασιακό χώρο!Ειδικά δε αν ''παίζουν'' και σχέσεις ιεραρχίας εκεί,το παιχνίδι είναι χαμένο...
τοσο γρηγορα  :think: 
εγω ποποτε δεν μπουχτισα σε τοσο συντομο διαστημα .αν γουσταρω την μορφονια τοτε μιλαμε για απειρο

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Είτε πουτάνα, είτε γκόμενα, δεν έχω πάει πάνω από μια φορά με την ίδια, δυστυχώς. Δυστυχώς (ξανά), δεν πρόλαβα καν να τις βαρεθώ. Το παράπονό μου είναι πως δεν τις χάρηκα αρκετά, αμφότερες. Ειδικά με τις πουτάνες που οι περισσότερες κάνουν αγγαρεία, ή/και ξεπέτα, είναι ακόμη πιο τραγικό.

Μην τις ακούτε τις κλαψομούνες που κλαίγονται πως τις βαριόμαστε, τις παρατάμε, τις κερατώνουμε, κτλ. Θέλουν απλώς να βγαίνουν πάντα από πάνω, γιατί πολύ απλά συνήθως αυτές κάνουν αυτά, και δεν αρκούνται μόνο σε αυτά, θέλουν να παίζουν και το μάγκα από πάνω ταυτόχρονα με τον αδικημένο της υπόθεσης... Κοινώς, ως γνωστόν, δεν ξέρουν τί θέλουν.

Μόνο μια φορά πήγα παραπάνω από μια φορά με την ίδια γυναίκα, κι αυτή είναι το στανταράκι μου με πληρωμή από αγγελία. Αν είχα το χρόνο και τα λεφτά και καθημερινά να τη βλέπω, δεν ξέρω πότε και αν θα τη βαριόμουν, αλλά σίγουρα ΠΟΛΥ μετά. Είμαι της συνήθειας και της ρουτίνας, οι καινοτομίες δεν μου πολυαρέσουν, γενικά. Ειδικά όταν αναγκάζομαι να τις ακολουθήσω.

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
αν θα εβλεπα τον αντρα μονο σαν ζωντανο δονητη, και εγω θα τον ειχα βαρεθει μετα απο δεκα φορες. Επισης επειδη πολλες γυναικες στο σεξ εχουν ενδιαφερον μιας λαστυχενιας κουκλας, καταλαβαινω, γιατι συμβαινει αυτο. Ομως, για να λεμε την αληθεια, οι περισσοτεροι αντρες ειναι τα ιδια σκατα.

Αμα σου τυχει καλος (και σωματικα, και νοητικα), σιγα μην τον βαρεθω γρηγορα. Θα παρει χρονια να δοκιμασω ολα οσα θελω μαζι του )))))

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Αν μαρεση σωματικα και πνευματικα....συμπεριφορα κτλ....Δεν βαριεμαι ποτε...Ισα ισα καυλονο πιο πολυ με τον καιρο...Απλα 8ελω ανα τακατα χρονικα διαστηματα μια ξεκουραση ενα οφ που λεμε...απο συνεβρεσης με την ιδια....και μετα ξανα παλυ αυτο ειναι ολο.... :hi:

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
"Άμα σου τύχει καλός (και σωματικά και νοητικά)..." = "Άμα σου τύχει ο Mr. Τέλειος (με σώμα Cristiano Ronaldo και IQ Stephen Hawking)"

Καλή προσπάθεια. Δυστυχώς όμως δεν το σώζει. :hi:

Κι εννοείται πως αν είναι μόνο σωματικά ή μόνο νοητικά, ακόμη κι αν είναι τέλειος στο ένα, δεν το σκεφτόμαστε καν πριν του ρίξουμε πόρτα... Πρέπει να έχει κι απ' τα δυο και μάλιστα σε ποσοστό τουλάχιστον 3/4.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Αμα σου τυχει καλος (και σωματικα, και νοητικα), σιγα μην τον βαρεθω γρηγορα. Θα παρει χρονια να δοκιμασω ολα οσα θελω μαζι του )))))
και αμα ειναι ψηλος ξανθος γυμνασμενος αρρενωπος με θεληματικο πηγουνι, ευχαριστος, χιουμοριστας, ευγενικος, τζετλεμαν, γαλαντομος και με καλο επαγγελμα που του αποφερει 3-4 χιλιαδες ευρω μηνιαια με σπιτι και μερσεντες φανταζομαι δε θα βαρεθεις ποτε των ποτων τυπισσα  :-

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Και φταίει πάντα και μόνο ο άντρας. Και "είναι και ΟΛΟΙ οι άντρες τα ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ"... Μάλιστα. Φώτα, μουσική, πάμε :orchestra:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
και αμα ειναι ψηλος ξανθος γυμνασμενος αρρενωπος με θεληματικο πηγουνι, ευχαριστος, χιουμοριστας, ευγενικος, τζετλεμαν, γαλαντομος και με καλο επαγγελμα που του αποφερει 3-4 χιλιαδες ευρω μηνιαια με σπιτι και μερσεντες φανταζομαι δε θα βαρεθεις ποτε των ποτων τυπισσα  :-
........Και αμα ειναι ψηλη, αδυνατη, μελαχροινη σαν Αντζελινα Τζολι , με ναζι, σκερτσοζα  , οχι γκρινιαρα , με πλουσιο μπαμπα , με προικα κι εξοχικο στην Μυκονο........ουτε κι εγω θα την βαριομουν  :grin: :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
........Και αμα ειναι ψηλη, αδυνατη, μελαχροινη σαν Αντζελινα Τζολι , με ναζι, σκερτσοζα  , οχι γκρινιαρα , με πλουσιο μπαμπα , με προικα κι εξοχικο στην Μυκονο........ουτε κι εγω θα την βαριομουν  :grin: :grin:
αυτο ειναι το μονο προαπαιτουμενο τυπε
να εχει ενα καλο σωματακι (αδυνατη)
ουτε φατσα, ουτε υψος, ουτε τζολι, ουτε ναζι, ουτε προικα, ουτε τιποτα
ειμαστε πιο ολιγαρκεις εμεις
ενα καλο σωματακι για πουτσο

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
"Άμα σου τύχει καλός (και σωματικά και νοητικά)..." = "Άμα σου τύχει ο Mr. Τέλειος (με σώμα Cristiano Ronaldo και IQ Stephen Hawking)"

Καλή προσπάθεια. Δυστυχώς όμως δεν το σώζει. :hi:

Κι εννοείται πως αν είναι μόνο σωματικά ή μόνο νοητικά, ακόμη κι αν είναι τέλειος στο ένα, δεν το σκεφτόμαστε καν πριν του ρίξουμε πόρτα... Πρέπει να έχει κι απ' τα δυο και μάλιστα σε ποσοστό τουλάχιστον 3/4.

Καλη προσπαθεια εκ μερους σου να διαστρευλωσεις τα λογια μου, αλλα δεν μασαω. Εγω ημουν απολυτως ξεκαθαρη σε αυτο που ειπα - καλος, και οχι τελειος. Δεν ειμαι χαμενη, ξερω τη διαφορα αναμεσα στο τελειο και στο πραγματικο.

Επισης δεν υπαρχει λογος να περιοριζω τον εαυτο μου ΜΟΝΟ στα νοητικα, και μονο στα σωματικα, επειδη εκατονταδες, χιλιαδες  ανθρωποι εκει εξω συνδιαζουν αψογα και τα δυο.

Τωρα, αν θελεις να πεις, οτι δεν ειμαι αρκετα πονοψυχη για να ασχολουμαι με αναπηρους - ας ειναι, δεν θα διαφωνησω.

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1

Σχεδον ολα απ`οσα περιγραφεις με αφηνουν εντελως αδιαφορη. Μονο χιουμοριστας ισως θα`παιζε καποιο ρολο, αλλα οχι πολυ σημαντικο.

Παρα πολλες φορες παρατουσα μαγκατους και φραγκατους και πηγαινα βολτα με τα παιδια στη βρωμερη Βικτωρια, επειδη ενιωθα πιο ωραια μαζι τους, παρα με τους σενιαρισμενους μαλακες -γιαπιδες. Και οι γιαπιδες πληρωναν τα ποτα, αλλα στο σεξ δεν φτανανε ποτε  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom