wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Πολυ large σε βρισκω!!!50 θα σου δωσω κανονικα σαν στουντιο
Πολυ large σε βρισκω!!!50 θα σου δωσω κανονικα σαν στουντιο
αυτες που κανουν καλο κρεβατι δεν τις βαριεμαι γενικαγλ θα με βαριοσουνα??
θα σε τεσταρω και σεναΣωστό σε βρίσκω!!
κ μ' εχεις για να κανω καλό κρεβατι ;)
50 θα σου δωσω κανονικα σαν στουντιοτα 10 ευρω μην ξεχασεις!!!
Είναι το αντιτιμο για να παιρνει ματι ο μπλιζ
Συμφωνω απόλυτος μαζί σουΗ γυναικα πρεπει να ξερει να "δινεται" στον ανδρα..διοτι ο ανδρας θελει να χαρει το γυναικειο κορμι..να το χαιδεψει και να το φιλησει οπου θελει και για οσο θελει να μπει μεσα της οσο βαθεια θελει και απο οποια τρυπα γουσταρει..αν η γυναικα του τα επιτρεπει αυτα και ειναι και εμφανισιμη ποτε δεν θα την βαρεθει αντρας...
Οταν τα δινει ολα η γυναικα ο αντρας δε βαριεταιΗ γυναικα πρεπει να ξερει να "δινεται" στον ανδρα..διοτι ο ανδρας θελει να χαρει το γυναικειο κορμι..να το χαιδεψει και να το φιλησει οπου θελει και για οσο θελει να μπει μεσα της οσο βαθεια θελει και απο οποια τρυπα γουσταρει..αν η γυναικα του τα επιτρεπει αυτα και ειναι και εμφανισιμη ποτε δεν θα την βαρεθει αντρας...
Εγώ όλα αυτά τα θέλω ακάποτα και δωρεάν,γίνεται;Για να κυκλοφορήσει το αντίστροφο ανέκδοτο με την Πόντια πουτάνα,η οποία αυτοκτόνησε επειδή έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονταν! Έτσι θα αυτοκτονήσει και ο Πόντιος μπουρδελιάρης:όταν μάθει ότι οι άλλοι γαμούσαν όλες τις τρύπες ακάποτα και δωρεάν!Η γυναικα πρεπει να ξερει να "δινεται" στον ανδρα..διοτι ο ανδρας θελει να χαρει το γυναικειο κορμι..να το χαιδεψει και να το φιλησει οπου θελει και για οσο θελει να μπει μεσα της οσο βαθεια θελει και απο οποια τρυπα γουσταρει..αν η γυναικα του τα επιτρεπει αυτα και ειναι και εμφανισιμη ποτε δεν θα την βαρεθει αντρας...
Ολες οι γνώμες σεβαστές αλλά σαν θεματοθέτης διαφωνώ. Και παραθέτω προηγούμενο post φίλου που στοιχεοθετεί τη διαφωνία μου. Εκτός και αν οι συγκεκριμενες τύπισες δεν δίνονταν σωστά.Γιατί για το αν είναι όμορφες νομίζω δεν τίθεται θέμα.Η γυναικα πρεπει να ξερει να "δινεται" στον ανδρα..διοτι ο ανδρας θελει να χαρει το γυναικειο κορμι..να το χαιδεψει και να το φιλησει οπου θελει και για οσο θελει να μπει μεσα της οσο βαθεια θελει και απο οποια τρυπα γουσταρει..αν η γυναικα του τα επιτρεπει αυτα και ειναι και εμφανισιμη ποτε δεν θα την βαρεθει αντρας...
δεν εχω δει κανενα να γαμαει δωρεαν ωραιες γυναικεςΕγώ όλα αυτά τα θέλω ακάποτα και δωρεάν,γίνεται;Για να κυκλοφορήσει το αντίστροφο ανέκδοτο με την Πόντια πουτάνα,η οποία αυτοκτόνησε επειδή έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονταν! Έτσι θα αυτοκτονήσει και ο Πόντιος μπουρδελιάρης:όταν μάθει ότι οι άλλοι γαμούσαν όλες τις τρύπες ακάποτα και δωρεάν!
Εχεις δίκιο. Αλωστε και εγώ σαν παραδείγματα εμφάνισης τα έβαλα. Στις σεξουαλικες επιδόσεις έχουμε ερωτηματικό πραγματι.Καλό το παράδειγμα με τον Ronaldo και τον DiCaprio, αλλά πού ξέρετε εσείς αν αυτές δεν ήταν ή δεν γίναν μετά από λίγο καιρό παγοκολώνες στο sex?
Όλα είναι σχετικά.
μπορει να ναι και αδερφες και βγαιναν μ αυτες για ξεκαρφωμαΚαλό το παράδειγμα με τον Ronaldo και τον DiCaprio, αλλά πού ξέρετε εσείς αν αυτές δεν ήταν ή δεν γίναν μετά από λίγο καιρό παγοκολώνες στο sex?
Όλα είναι σχετικά.
Η πουστάρα ο Ronaldo stadar!!!!μπορει να ναι και αδερφες και βγαιναν μ αυτες για ξεκαρφωμα
Το μονο αντιδοτο για τον κορεσμο ειναι η καψουρα.Αλλα οπως καθε φαρμακο και αυτη εχει ημερομηνια ληξης.O κορεσμοs ειναι σαν τον θανατο.........Το μονο σιγουρο οτι θα επελθει
Το ποσο δεν ειναι εναs αριθμοs συγκεκριμενοs και εξαρταται απ τον καθενα
και τι μουνι θα τους κυνηγαει αυτους τους 2
και να γαμας την μουναρα αν εχεις αλλες τοσες να σε παρακαλανε τι θα κανεις