Νέα

Στιις πόσες φορές βαριέται σεξουαλικά ένας άντρας μια γυναίκα ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
αν δεν ειναι καλη φιλε,απο την πρωτη φορα :grin:

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Και φταίει πάντα και μόνο ο άντρας. Και "είναι και ΟΛΟΙ οι άντρες τα ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ"... Μάλιστα. Φώτα, μουσική, πάμε :orchestra:

Μην προδιδεις τη βλακεια σου. Οι αντρες ειναι τα ιδια σκατα με τις γυναικες. Και το εννοω.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Σχεδον ολα απ`οσα περιγραφεις με αφηνουν εντελως αδιαφορη. Μονο χιουμοριστας ισως θα`παιζε καποιο ρολο

Παρα πολλες φορες παρατουσα φραγκατους και πηγαινα βολτα με τα παιδια στη βρωμερη Βικτωρια
νταξει καταλαβαμε
αμα εισαι εσυ γυναικα εγω ειμαι ο μπαρακ ομπαμα

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
νταξει καταλαβαμε
αμα εισαι εσυ γυναικα εγω ειμαι ο μπαρακ ομπαμα

Το οτι δεν μοιαζω με 99 τοις 100 των γυναικων στη νοοτροπια, δεν με κανει αντρα. Τα υπολοιπα δικο σου θεμα, κατσε-ψαξε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και αμα ειναι ψηλος ξανθος γυμνασμενος αρρενωπος με θεληματικο πηγουνι, ευχαριστος, χιουμοριστας, ευγενικος, τζετλεμαν, γαλαντομος και με καλο επαγγελμα που του αποφερει 3-4 χιλιαδες ευρω μηνιαια με σπιτι και μερσεντες φανταζομαι δε θα βαρεθεις ποτε των ποτων τυπισσα  :-
μονο ξανθος δεν ειμαι τυπε απο ολα αυτα,αλλα εχω ωραια καραφλα σαν του βαρουφακη,φοραω φουλαρια μπερμπερι και ειμαι και μοντ στο μπου.....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μονο ξανθος δεν ειμαι τυπε απο ολα αυτα,αλλα εχω ωραια καραφλα σαν του βαρουφακη,φοραω φουλαρια μπερμπερι και ειμαι και μοντ στο μπου.....
τυπε εισαι γεννημενος γητευτης γυναικων
η καραφλα ειναι διεγερτικη για τις γκομενες (κοτζακ, γκουζγκουνης, βαρουφακης)
αλλα το μοντ του μπου υγραινει μουνακια τυπε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα εισαι ερωτευμενος με κάποια που να βαρεθεις ?

ron_burgundy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να εισαι ερωτευμενος αλλα στο κρεβατι να ειναι πατατα μαν,τοτε τι κανεις;
Aν είσαι ερωτευμένος χαίρεσαι μόνο και μόνο που σου ανοίγει τα πόδια. Κάμια σχέση το να είσαι ερωτευμένος με το καλό σεξ. Προφανώς το ένα δεν αποκλείει το άλλο, αλλά δεν είναι δεν είναι προαπαιτούμενο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aν είσαι ερωτευμένος χαίρεσαι μόνο και μόνο που σου ανοίγει τα πόδια. Κάμια σχέση το να είσαι ερωτευμένος με το καλό σεξ. Προφανώς το ένα δεν αποκλείει το άλλο, αλλά δεν είναι δεν είναι προαπαιτούμενο.

χαχα ναι ρε αμα εισαι ερωτευμενος χαιρεσαι και μονο που την βλέπεις να χαμογελάει βασικά.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
χαχα ναι ρε αμα εισαι ερωτευμενος χαιρεσαι και μονο που την βλέπεις να χαμογελάει βασικά.
τι πιρφοροτητες ειναι αυτες που γραφεις ρε αρχηγε;
ακου χαιρεσαι που χαμογελαει...
να μου πεις χαιρεσαι που τη βλεπεις να σε τσιμπουκωνει και να σε κοιταει με δακρυσμενα ματια απο το ζορισμα που ο πουτσο σου εφτασε λαρυγγι να σου πω ναι εχεις δικιο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι πιρφοροτητες ειναι αυτες που γραφεις ρε αρχηγε;
ακου χαιρεσαι που χαμογελαει...
να μου πεις χαιρεσαι που τη βλεπεις να σε τσιμπουκωνει και να σε κοιταει με δακρυσμενα ματια απο το ζορισμα που ο πουτσο σου εφτασε λαρυγγι να σου πω ναι εχεις δικιο

Αυτο γινεται μετά  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
"πυρφοριες" ειναι η λέξη,μαν

Ποιος την έβγαλε τη λέξη αυτη? μοιαζει σαν να επινοήθηκε απο μια βασανισμένη ψυχη που ερωτευθηκε πληγώθηκε και στο τέλος για να το θάψει έβγαλε ολες αυτες τις θεωριες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ποιος την έβγαλε τη λέξη αυτη? μοιαζει σαν να επινοήθηκε απο μια βασανισμένη ψυχη που ερωτευθηκε πληγώθηκε και στο τέλος για να το θάψει έβγαλε ολες αυτες τις θεωριες.

φωτογραφιζεις καποιον?  :hi:

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1

Φανταζομαι με το που το ακουνε οι γυναικες, ανοιγουν τα ποδια τους διαπλατα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom