tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
αν δεν ειναι καλη φιλε,απο την πρωτη φορα
Και φταίει πάντα και μόνο ο άντρας. Και "είναι και ΟΛΟΙ οι άντρες τα ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ"... Μάλιστα. Φώτα, μουσική, πάμε
νταξει καταλαβαμεΣχεδον ολα απ`οσα περιγραφεις με αφηνουν εντελως αδιαφορη. Μονο χιουμοριστας ισως θα`παιζε καποιο ρολο
Παρα πολλες φορες παρατουσα φραγκατους και πηγαινα βολτα με τα παιδια στη βρωμερη Βικτωρια
νταξει καταλαβαμε
αμα εισαι εσυ γυναικα εγω ειμαι ο μπαρακ ομπαμα
μονο ξανθος δεν ειμαι τυπε απο ολα αυτα,αλλα εχω ωραια καραφλα σαν του βαρουφακη,φοραω φουλαρια μπερμπερι και ειμαι και μοντ στο μπου.....και αμα ειναι ψηλος ξανθος γυμνασμενος αρρενωπος με θεληματικο πηγουνι, ευχαριστος, χιουμοριστας, ευγενικος, τζετλεμαν, γαλαντομος και με καλο επαγγελμα που του αποφερει 3-4 χιλιαδες ευρω μηνιαια με σπιτι και μερσεντες φανταζομαι δε θα βαρεθεις ποτε των ποτων τυπισσα :-
τυπε εισαι γεννημενος γητευτης γυναικωνμονο ξανθος δεν ειμαι τυπε απο ολα αυτα,αλλα εχω ωραια καραφλα σαν του βαρουφακη,φοραω φουλαρια μπερμπερι και ειμαι και μοντ στο μπου.....
μπορει να εισαι ερωτευμενος αλλα στο κρεβατι να ειναι πατατα μαν,τοτε τι κανεις;Αμα εισαι ερωτευμενος με κάποια που να βαρεθεις ?
μπορει να εισαι ερωτευμενος αλλα στο κρεβατι να ειναι πατατα μαν,τοτε τι κανεις;
Aν είσαι ερωτευμένος χαίρεσαι μόνο και μόνο που σου ανοίγει τα πόδια. Κάμια σχέση το να είσαι ερωτευμένος με το καλό σεξ. Προφανώς το ένα δεν αποκλείει το άλλο, αλλά δεν είναι δεν είναι προαπαιτούμενο.μπορει να εισαι ερωτευμενος αλλα στο κρεβατι να ειναι πατατα μαν,τοτε τι κανεις;
Aν είσαι ερωτευμένος χαίρεσαι μόνο και μόνο που σου ανοίγει τα πόδια. Κάμια σχέση το να είσαι ερωτευμένος με το καλό σεξ. Προφανώς το ένα δεν αποκλείει το άλλο, αλλά δεν είναι δεν είναι προαπαιτούμενο.
φιλε τι ειναι αυτα που λες;τι μας λες τωρα;Aν είσαι ερωτευμένος χαίρεσαι μόνο και μόνο που σου ανοίγει τα πόδια. Κάμια σχέση το να είσαι ερωτευμένος με το καλό σεξ.
Δεν τηs το λεs ποτε..........Κριμα ειναιμπορει να εισαι ερωτευμενος αλλα στο κρεβατι να ειναι πατατα μαν,τοτε τι κανεις;
τι πιρφοροτητες ειναι αυτες που γραφεις ρε αρχηγε;χαχα ναι ρε αμα εισαι ερωτευμενος χαιρεσαι και μονο που την βλέπεις να χαμογελάει βασικά.
τι πιρφοροτητες ειναι αυτες που γραφεις ρε αρχηγε;
ακου χαιρεσαι που χαμογελαει...
να μου πεις χαιρεσαι που τη βλεπεις να σε τσιμπουκωνει και να σε κοιταει με δακρυσμενα ματια απο το ζορισμα που ο πουτσο σου εφτασε λαρυγγι να σου πω ναι εχεις δικιο
τι πιρφοροτητες
"πυρφοριες" ειναι η λέξη,μαν
Ποιος την έβγαλε τη λέξη αυτη? μοιαζει σαν να επινοήθηκε απο μια βασανισμένη ψυχη που ερωτευθηκε πληγώθηκε και στο τέλος για να το θάψει έβγαλε ολες αυτες τις θεωριες.
φωτογραφιζεις καποιον?
μονο ξανθος δεν ειμαι τυπε απο ολα αυτα,αλλα εχω ωραια καραφλα σαν του βαρουφακη,φοραω φουλαρια μπερμπερι και ειμαι και μοντ στο μπου.....