Νέα

Στιις πόσες φορές βαριέται σεξουαλικά ένας άντρας μια γυναίκα ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
-Μην γαματε το ωραιο θεματακι..με την πατσαβουρα...-
Στο θεμα μας..
Εχω κανει 3 σχεσεις μεγαλες... 3+ χρονια.. που το σεξ ηταν σουπερ απο την αρχη...
αλλα μετα τα 2χρονια επηλθε ο κορεσμος :( δυστυχως...
Βεβαια ειναι ωραιο να εισαι με καποια που ξερει κ ξερεις τα κουμπια σουτης αλλα.. οπως προειπε κ καποιος συναδελφος.. και το καλυτερο φαι..αμα το τρως καθε μερα.. το βαριεσαι!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στο θεμα μας..
Εχω κανει 3 σχεσεις μεγαλες... 3+ χρονια.. που το σεξ ηταν σουπερ απο την αρχη...
Βεβαια ειναι ωραιο να εισαι με καποια που ξερει κ ξερεις τα κουμπια σουτης αλλα.. οπως προειπε κ καποιος συναδελφος.. και το καλυτερο φαι..αμα το τρως καθε μερα.. το βαριεσαι!
απ το να τρωω καθε μερα φασολια καλυτερα καθε μερα σολομο

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.424
Πόντοι
26.096
Στο θεμα μας..

Σωστά!
:thumbsup:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Με μία καινούργια γνωριμία καθαρά για το πήδημα δηλαδή, σε 3 γαμήσια την έχω βαρεθεί. Και καλό μουνί να είναι μετά δύσκολα. Εκτός από 2-3 εξαιρέσεις που ήταν τρελλές τσόντες στο κρεβάτι που εκεί δεν κοιτάζεις την εξωτερική εμφάνιση αλλά την καύλα που βγάζουν.

Στην σχέση πάνω οι αντοχές είναι περισσότερες και ας είναι υποδαιέστερο το σεξ. Κρατάει 1 χρόνο μπορώ να πω. Είναι το συναίσθημα που το αλλάζει.

Αλλά τονίζω ότι το πήδημα με ένα τσουλί είναι πάντα καλύτερο. Με τις σχέσεις μας υποτίθεται ότι είναι πιο νορμάλ κοπέλες οπότε το σεξ γίνεται πιο λογικό και όχι ανώμαλο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Με μία καινούργια γνωριμία καθαρά για το πήδημα δηλαδή, σε 3 γαμήσια την έχω βαρεθεί. Και καλό μουνί να είναι μετά δύσκολα. Εκτός από 2-3 εξαιρέσεις που ήταν τρελλές τσόντες στο κρεβάτι που εκεί δεν κοιτάζεις την εξωτερική εμφάνιση αλλά την καύλα που βγάζουν.

Στην σχέση πάνω οι αντοχές είναι περισσότερες και ας είναι υποδαιέστερο το σεξ. Κρατάει 1 χρόνο μπορώ να πω. Είναι το συναίσθημα που το αλλάζει.

Αλλά τονίζω ότι το πήδημα με ένα τσουλί είναι πάντα καλύτερο. Με τις σχέσεις μας υποτίθεται ότι είναι πιο νορμάλ κοπέλες οπότε το σεξ γίνεται πιο λογικό και όχι ανώμαλο.
εγω ειμαι καργα ανωμαλος τυπε με τις σχεσεις μου

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Γενικα δεν τις βαριεμαι τις γκομενες μου. Συνεχιζω να τις γαμαω για χρονια. Εννοειται οτι πουτανες και πρωην δεν κοβονται ποτε. Και μην ακουσω οτι το αθλημα κοβεται οταν φτασεις σε μια ηληκια κλπ κλπ. Ο σωστος ο μπουρδελιαρης ειναι παντα ετοιμος για τσαρκα και γαμησι με πουτανα!!!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
αμα είναι μητρομανείς ποτέ δεν βαριέσαι!!!!!όλες οι άλλες περιπτώσεις αποκλείονται από την συνεχιζόμενη και αέναη θέληση για εκσπερμάτιση 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Είμαι απο αυτούς που πιστεύουν ότι όλοι οι άντρες τις γυναίκες σεξουαλικά σε κάποια φάση τις βαριούνται. Οσο και όμορφη όσο και σέξυ να είναι η άλλη, ο άντρας μετά απο κάποιο χρόνο μαζί της  σεξουαλικά θα τη βαρεθεί και θα ψάξει το κάτι άλλο.

Πιστεύω ότι αυτό είναι βιολογικά καρφωμένο στο ένστικτο των ανδρών...
τυπε απο προσωπικη εμπειρια δεν ξερω να σου πω γιατι τα τελευταια πολλα χρονια το εχω ριξει στις μποτανες
αλλα αν κρινεις απο αυτους

www.imagebam.com/image/2cc961389725760] [/URL] www.imagebam.com/image/c1cb47389725782] [/URL]

οι οποιοι μετα απο λιγους μηνες σχεσης απατησαν αυτες

www.imagebam.com/image/3fdff2389726130] [/URL] www.imagebam.com/image/36f386389726133] [/URL]

τοτε ειναι βεβαιο τυπε οτι ο αντρας και το καλυτερο μουνι της πανανθρωπινης ιστοριας να γαμαει, μετα απο καποιο χρονικο διαστημα (μηνες, χρονια) θα βαρεθει και θα ψαχτει να γαμησει κατι καινουργιο ακομα κι αν ειναι υποδεεστερο
πιστευω ειναι αντιστοιχο με το φαι
καθε μερα το ιδιο, καποια στιγμη θα μπαφιασεις
και αστακομακαροναδα να ειναι, μετα απο 1 μηνα συνεχομενο θα πεθυμησεις τις φακες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε απο προσωπικη εμπειρια δεν ξερω να σου πω γιατι τα τελευταια πολλα χρονια το εχω ριξει στις μποτανες

www.imagebam.com/image/2cc961389725760] [/URL] www.imagebam.com/image/c1cb47389725782] [/URL]

www.imagebam.com/image/3fdff2389726130] [/URL] www.imagebam.com/image/36f386389726133] [/URL]

τοτε ειναι βεβαιο τυπε οτι ο αντρας και το καλυτερο μουνι της πανανθρωπινης ιστοριας να γαμαει, μετα απο καποιο χρονικο διαστημα (μηνες, χρονια) θα βαρεθει και θα ψαχτει να γαμησει κατι καινουργιο ακομα κι αν ειναι υποδεεστερο
και αστακομακαροναδα να ειναι, μετα απο 1 μηνα συνεχομενο θα πεθυμησεις τις φακες

σοφες κουβεντες

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Την βαριέται αμέσως μόλις την παντρευτεί μάστορα!

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
τι σημαινει μητρομανα?
ααα ευκολη απαντηση.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
η ψυχοπαθης με χαρτια ομως οπως ειχα εγω μια ΗΘΕΛΕ ΟΣΟ ΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΤΡΟΜΑΝΕΣ ΜΑΖΙ!ΜΑΤΩΝΕ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ Κ Η ΜΟΥΝΑ ΤΗΣ Κ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ FUCK ME Κ FUCK ME Ελεγε...συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!αλη δουλεια δεν εκανα..μουπιανε το παπαρι κ με φιλαγε μερα νυχτα,,κ γω ο μλκς ΕΡΓΑΤΗΣ επι 2 χρονια.....πιπα κωλο εμπλοκη λεμεεεεε!!!

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Να ρωτησω κατι βρε παιδια, εσεις πιστευετε οτι το σεξ γινεται καλυτερο μετα από ορισμενες φορες ή σας εντυπωσιαζει το παθος της κατακτησης που υπαρχει την πρωτη φορα?
φυσικα κ γινεται καλυτερο μολις μαθεις τι αρεσει στον αλλο....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ααα ευκολη απαντηση.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
η ψυχοπαθης με χαρτια ομως οπως ειχα εγω μια ΗΘΕΛΕ ΟΣΟ ΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΤΡΟΜΑΝΕΣ ΜΑΖΙ!ΜΑΤΩΝΕ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ Κ Η ΜΟΥΝΑ ΤΗΣ Κ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ FUCK ME Κ FUCK ME Ελεγε...συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!αλη δουλεια δεν εκανα..μουπιανε το παπαρι κ με φιλαγε μερα νυχτα,,κ γω ο μλκς ΕΡΓΑΤΗΣ επι 2 χρονια.....πιπα κωλο εμπλοκη λεμεεεεε!!!

Itan+Axios.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Συμφωνώ άλλωστε αυτό γράφω και στην αρχή του thread.

Αυτό που ρωτάω είναι σε πόσο χρόνο τη βσριέσαι την ίδια γυναίκα σεξουαλικά και απο τι εξαρτάται αυτό.

Για το αν τη βαριεσαι νομίζω δεν τίθεται θεμα.

Συμφωνούμε όλοι και τα παραδείγματα που δινεις φανερωνουν ότι δεν είναι θένα εμφάνισης της γυναίκας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom