blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.424
- Πόντοι
- 26.096
κωλαρα τυπε
Trop brutal είσθε σήμερα!
κωλαρα τυπε
ειμαι ο πιο γαματος μοντ δεν συμφωνεις;Trop brutal είσθε σήμερα!
ειμαι ο πιο γαματος μοντ δεν συμφωνεις;
απ το να τρωω καθε μερα φασολια καλυτερα καθε μερα σολομο-Μην γαματε το ωραιο θεματακι..με την πατσαβουρα...-
Στο θεμα μας..
Εχω κανει 3 σχεσεις μεγαλες... 3+ χρονια.. που το σεξ ηταν σουπερ απο την αρχη...
αλλα μετα τα 2χρονια επηλθε ο κορεσμος δυστυχως...
Βεβαια ειναι ωραιο να εισαι με καποια που ξερει κ ξερεις τα κουμπια σουτης αλλα.. οπως προειπε κ καποιος συναδελφος.. και το καλυτερο φαι..αμα το τρως καθε μερα.. το βαριεσαι!
-Μην γαματε το ωραιο θεματακι..με την πατσαβουρα...-
Στο θεμα μας..
Εχω κανει 3 σχεσεις μεγαλες... 3+ χρονια.. που το σεξ ηταν σουπερ απο την αρχη...
αλλα μετα τα 2χρονια επηλθε ο κορεσμος δυστυχως...
Βεβαια ειναι ωραιο να εισαι με καποια που ξερει κ ξερεις τα κουμπια σουτης αλλα.. οπως προειπε κ καποιος συναδελφος.. και το καλυτερο φαι..αμα το τρως καθε μερα.. το βαριεσαι!
εγω ειμαι καργα ανωμαλος τυπε με τις σχεσεις μουΜε μία καινούργια γνωριμία καθαρά για το πήδημα δηλαδή, σε 3 γαμήσια την έχω βαρεθεί. Και καλό μουνί να είναι μετά δύσκολα. Εκτός από 2-3 εξαιρέσεις που ήταν τρελλές τσόντες στο κρεβάτι που εκεί δεν κοιτάζεις την εξωτερική εμφάνιση αλλά την καύλα που βγάζουν.
Στην σχέση πάνω οι αντοχές είναι περισσότερες και ας είναι υποδαιέστερο το σεξ. Κρατάει 1 χρόνο μπορώ να πω. Είναι το συναίσθημα που το αλλάζει.
Αλλά τονίζω ότι το πήδημα με ένα τσουλί είναι πάντα καλύτερο. Με τις σχέσεις μας υποτίθεται ότι είναι πιο νορμάλ κοπέλες οπότε το σεξ γίνεται πιο λογικό και όχι ανώμαλο.
εγω ειμαι καργα ανωμαλος τυπε με τις σχεσεις μου
μπαρμπαμεντιο θα σε λιωσωΣχέσεις μεταξύ ειδών είναι από την φύση τους ανώμαλες φίλε :S
μπαρμπαμεντιο θα σε λιωσω
τυπε απο προσωπικη εμπειρια δεν ξερω να σου πω γιατι τα τελευταια πολλα χρονια το εχω ριξει στις μποτανεςΕίμαι απο αυτούς που πιστεύουν ότι όλοι οι άντρες τις γυναίκες σεξουαλικά σε κάποια φάση τις βαριούνται. Οσο και όμορφη όσο και σέξυ να είναι η άλλη, ο άντρας μετά απο κάποιο χρόνο μαζί της σεξουαλικά θα τη βαρεθεί και θα ψάξει το κάτι άλλο.
Πιστεύω ότι αυτό είναι βιολογικά καρφωμένο στο ένστικτο των ανδρών...
τυπε απο προσωπικη εμπειρια δεν ξερω να σου πω γιατι τα τελευταια πολλα χρονια το εχω ριξει στις μποτανες
αλλα αν κρινεις απο αυτους
www.imagebam.com/image/2cc961389725760] [/URL] www.imagebam.com/image/c1cb47389725782] [/URL]
οι οποιοι μετα απο λιγους μηνες σχεσης απατησαν αυτες
www.imagebam.com/image/3fdff2389726130] [/URL] www.imagebam.com/image/36f386389726133] [/URL]
τοτε ειναι βεβαιο τυπε οτι ο αντρας και το καλυτερο μουνι της πανανθρωπινης ιστοριας να γαμαει, μετα απο καποιο χρονικο διαστημα (μηνες, χρονια) θα βαρεθει και θα ψαχτει να γαμησει κατι καινουργιο ακομα κι αν ειναι υποδεεστερο
πιστευω ειναι αντιστοιχο με το φαι
καθε μερα το ιδιο, καποια στιγμη θα μπαφιασεις
και αστακομακαροναδα να ειναι, μετα απο 1 μηνα συνεχομενο θα πεθυμησεις τις φακες
ααα ευκολη απαντηση.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.τι σημαινει μητρομανα?
φυσικα κ γινεται καλυτερο μολις μαθεις τι αρεσει στον αλλο....Να ρωτησω κατι βρε παιδια, εσεις πιστευετε οτι το σεξ γινεται καλυτερο μετα από ορισμενες φορες ή σας εντυπωσιαζει το παθος της κατακτησης που υπαρχει την πρωτη φορα?
ααα ευκολη απαντηση.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
η ψυχοπαθης με χαρτια ομως οπως ειχα εγω μια ΗΘΕΛΕ ΟΣΟ ΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΤΡΟΜΑΝΕΣ ΜΑΖΙ!ΜΑΤΩΝΕ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ Κ Η ΜΟΥΝΑ ΤΗΣ Κ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ FUCK ME Κ FUCK ME Ελεγε...συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!αλη δουλεια δεν εκανα..μουπιανε το παπαρι κ με φιλαγε μερα νυχτα,,κ γω ο μλκς ΕΡΓΑΤΗΣ επι 2 χρονια.....πιπα κωλο εμπλοκη λεμεεεεε!!!
Συμφωνώ άλλωστε αυτό γράφω και στην αρχή του thread.τυπε απο προσωπικη εμπειρια δεν ξερω να σου πω γιατι τα τελευταια πολλα χρονια το εχω ριξει στις μποτανες
αλλα αν κρινεις απο αυτους
www.imagebam.com/image/2cc961389725760] [/URL] www.imagebam.com/image/c1cb47389725782] [/URL]
οι οποιοι μετα απο λιγους μηνες σχεσης απατησαν αυτες
www.imagebam.com/image/3fdff2389726130] [/URL] www.imagebam.com/image/36f386389726133] [/URL]
τοτε ειναι βεβαιο τυπε οτι ο αντρας και το καλυτερο μουνι της πανανθρωπινης ιστοριας να γαμαει, μετα απο καποιο χρονικο διαστημα (μηνες, χρονια) θα βαρεθει και θα ψαχτει να γαμησει κατι καινουργιο ακομα κι αν ειναι υποδεεστερο
πιστευω ειναι αντιστοιχο με το φαι
καθε μερα το ιδιο, καποια στιγμη θα μπαφιασεις
και αστακομακαροναδα να ειναι, μετα απο 1 μηνα συνεχομενο θα πεθυμησεις τις φακες