Νέα

Στιγμές ξεφτίλας. στιγμές που γίνατε ρόμπα . Για πάμε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Πάμε να γράψουμε όλοι τις στιγμές ντροπής η ξεφτίλας που έχουμε ζήσει.

Όταν γύρισα τώρα Ελλάδα στο αεροπλάνο είχα πάει για χέσιμο στις τουαλέτες καθόμουν κάνα εικοσάλεπτο μέσα.  :rockon:

Και όταν βγαίνω είχα πατήσει με το πόδι μου κωλόχαρτο με "σοκολάτα"  :o  και είχε κολλήσει στο παπούτσι μου και δεν το είχα δει..  :sunglasses:  Και προχώραγα έως να πάω στην θέση μου.. έκατσα. Και μια ωραία κοπέλα που καθόταν διπλά  μου  :boobies: μου το είπε ευγενικά και το έπιασα και το πέταξα πάλι στην τουαλέτα.  :hi:

Ήταν κάπως awkward η κατάσταση..  για πείτε τα δικά σας.  :)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
σαβουρα με το παπακι μπροστα στη πλατεια ... με καφετεριες φουλ .....!! :cum:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Παρασκευή βράδυ ετοιμάστηκα για το πρόγραμματισμενο ραντεβού  με μια πρωην, εκτός Αθηνών, και χαζεύοντας το φοβερό μωράκι που μου έφτιαχνε φρεντο στο πρόσφατα ανοιγμένο κοντινό ντελικατεσεν, και ενώ θωπευα με πονηρές σκέψης το σεξυ μωρό κοιτάζω στο πάτωμα και διαπιστώνω ότι φοράω παπούτσια αθλητικά από διαφορετικά ζευγάρια. ...το ένα μπλε το άλλο κίτρινο. ....δε γαμιεται λέω. ....σργοτερα η πρωην  το  διαπιστώνει γελώντας με το που μπαίνει στο αμάξι. ....στο  ξενοδοχείο τα βλέμματα έπεφταν στα πόδια μου σαν μαγνήτης. ......ευτυχώς το μωρο του φρεντο δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα. ....την μονη που προκειται να ξαναδώ στο μέλλον......

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Πάμε να γράψουμε όλοι τις στιγμές ντροπής η ξεφτίλας που έχουμε ζήσει.

Όταν γύρισα τώρα Ελλάδα στο αεροπλάνο είχα πάει για χέσιμο στις τουαλέτες καθόμουν κάνα εικοσάλεπτο μέσα.  :rockon:

Και όταν βγαίνω είχα πατήσει με το πόδι μου κωλόχαρτο με "σοκολάτα"   :o  και είχε κολλήσει στο παπούτσι μου και δεν το είχα δει..  :sunglasses:   Και προχώραγα έως να πάω στην θέση μου.. έκατσα. Και μια ωραία κοπέλα που καθόταν διπλά  μου  :boobies: μου το είπε ευγενικά και το έπιασα και το πέταξα πάλι στην τουαλέτα.  :hi:

Ήταν κάπως awkward η κατάσταση..  για πείτε τα δικά σας.  :)

κλαιω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Παρασκευή βράδυ ετοιμάστηκα για το πρόγραμματισμενο ραντεβού  με μια πρωην, εκτός Αθηνών, και χαζεύοντας το φοβερό μωράκι που μου έφτιαχνε φρεντο στο πρόσφατα ανοιγμένο κοντινό ντελικατεσεν, και ενώ θωπευα με πονηρές σκέψης το σεξυ μωρό κοιτάζω στο πάτωμα και διαπιστώνω ότι φοράω παπούτσια αθλητικά από διαφορετικά ζευγάρια. ...το ένα μπλε το άλλο κίτρινο. ....δε γαμιεται λέω. ....σργοτερα η πρωην  το  διαπιστώνει γελώντας με το που μπαίνει στο αμάξι. ....στο  ξενοδοχείο τα βλέμματα έπεφταν στα πόδια μου σαν μαγνήτης. ......ευτυχώς το μωρο του φρεντο δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα. ....την μονη που προκειται να ξαναδώ στο μέλλον......

ρε ολοι στην ανακυκλωση το εχουμε ριξει?!

aggdim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
Προ αμνημονεύτων ετών & βάλε, όντας μαθητής Γυμνασίου, ντύθηκα κανονικά, φόρεσα μπουφάν (χειμώνας γαρ), πήρα το σακίδιο με τα βιβλία και βουρ στο σχολείο. (19ο Αθηνών).Όλα καλά μόνο που............. είχα πάει με τις παντόφλες!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Προ αμνημονεύτων ετών & βάλε, όντας μαθητής Γυμνασίου, ντύθηκα κανονικά, φόρεσα μπουφάν (χειμώνας γαρ), πήρα το σακίδιο με τα βιβλία και βουρ στο σχολείο. (19ο Αθηνών).Όλα καλά μόνο που............. είχα πάει με τις παντόφλες!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συμμαθητή μου!!!! Εγώ τελείωσα βέβαια το 1981. Οικήματα σε Θήρας, Ιθάκης και τέλος στη Καμπάνη.

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Μην μου πείτε ότι θυμάσθε τη Λιάνα στη Μοσχονησίων????
Στο ημιυπόγειο μόλις έστριβες από την Αγ.Μελετίου. Τότε ήταν της μόδας το "τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, καρεκλάτο". Άλλες εποχές

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.789
Πόντοι
456
ωραιο θεμα! 

ραντεβου στα τυφλα με ξανθια παντρεμενη σε μπαρακι με μουσικη live στο Μαρουσι. για να καταλαβω πως θα την αναγνωρισω, μου ειπε οτι ειναι η ξανθια που ηταν μονη της και τα πινει σε ενα τραπεζι.  παω συστηνομαι με την ανεση παγωνιου με ανοιγμενα τα φτερα και της πιανω κουβεντα για 5 λεπτα!  και ω του θαυματος, πισω απο μια ζαρτινιερα η δικη μου ξανθια μου κανει συνεχη νοηματα!  παω και η γνωριμια μας ηταν ενα ηλιθιο γελιο για ατελειωτη ωρα!  ενιωσα τεραστιος βλακας για την πρωτοφανη γκαφα αλλα συναμα τους εγραψα ολους στα @@ μου και ηπιαμε ποτο κανονικα! 

ΥΓ-η λαθος ξανθια ηταν μια καραμιλφαρα τραγουδιστρια, συζυγος του μαεστρου που επαιζε πληκτρα και στο 5λεπτο που της μιλαγα αλλα και στη συνεχεια, ο συζυγος μου εριχνε κοφτες και αγριες ματιες!!! 

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
o νιπλ λοβερ που ειναι παντα ξεφτιλας γιατι δεν εχει γραψει ακομα?

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Όταν πήγα πρώτη φορά με μια μουνάρα πρώην μου μπαλαμουτιαζόμασταν κανα μισάωρο και έχυσα πριν ακόμη βγάλω τα ρούχα μου... εκείνη ίσα ίσα είχε ακουμπήσει φευγαλέα τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι αλλά εκπυρσοκρότησε το εργαλείο... Εκείνη δεν κατάλαβε ότι έχυσα κι εγώ απ την ντροπή μου έκανα τον κουρασμένο και της γύρισα την πλάτη, έφαγε μεγάλη ξενέρα η γκόμενα  :2funny:
Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα και οι φίλοι μου με δουλεύαν γι αρκετούς μήνες!!!

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Όταν πήγα πρώτη φορά με μια μουνάρα πρώην μου μπαλαμουτιαζόμασταν κανα μισάωρο και έχυσα πριν ακόμη βγάλω τα ρούχα μου... εκείνη ίσα ίσα είχε ακουμπήσει φευγαλέα τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι αλλά εκπυρσοκρότησε το εργαλείο... Εκείνη δεν κατάλαβε ότι έχυσα κι εγώ απ την ντροπή μου έκανα τον κουρασμένο και της γύρισα την πλάτη, έφαγε μεγάλη ξενέρα η γκόμενα  :2funny:
Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα και οι φίλοι μου με δουλεύαν γι αρκετούς μήνες!!!
παλια σε bar  μου πειραξανε την γκομενα 2 καλοπαιδα και δεν εκανα τπτ..εκανα απλα οτι δεν εβλεπα η γκομενα ομως καταλαβε και μετα μου την ειπε αγρια.. :- :-

997t

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
395
Πόντοι
21
Ωραίο θέμα!!Να προσθέσω κ γω κάτι.Ήμουν κοντά στα 19 (εποχή 1995-1996) κ μόλις είχα γνωρίσει ένα μωρό 17 χρονών πολύ δυνατό.Την δεύτερη ή τρίτη φορά που συναντηθήκαμε, την πάω βόλτα στο άλσος Φιλαδελφείας απογευματάκι κ όταν είχε αρχίσει να σουρουπώνει την στριμώχνω σε ένα παγκάκι κ αρχίζει το μπαλαμούτι.Σε κάποια φάση νοιώθω κάτι υγρό στον σβέρκο μου....Μόλις με είχε χέσει ένα περιστέρι-δεκαοχτούρα πάνω από το δέντρο.... :vomit:

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
Έχω μια γκομενα, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΥΖΙΑ...  :tits: :tits: Α ρε Β....!!!

Τα φτιάχνουμε και για δυο τρεις μέρες, ειμαστε μονο χαμουρεμα και τη τριτη μέρα, της έρχεται περίοδος... Μου λεει, "μην τρελαίνεσαι, μολις περάσει η περίοδος, θα ξεσκιστούμε"...

Μέσα σε αυτη τη βδομάδα, της περιόδου, τα έχω δει ολα!!! Πηγαιναμε καθε βράδυ σπιτι μου και έπεφτε το χαμούρεμα του αιώνα!! Να ειμαι τόσο καυλωμένος, που να μην μπορώ να κατσω στη μηχανη να τη πάω σπίτι της μετά!

Τελειώνει η περίοδος, χωρις πολλά πολλά, πάμε για καφέ, τον ρουφάμε στα γρήγορα και τρέχουμε σπίτι μου... Ξαπλώνουμε και χωρίς δεύτερες σκέψεις, ειμαστε γυμνοι και ετοιμάζομαι να τον βάλω μέσα.. Έλα ομως, που ο μαλάκας, έμενα σε έναν γαμόσπιτο, δώμα μιας ταράτσας, όπου το κρύο ήταν τσουχτερό..Και αναγκαστικά είχα βάλει μια κουβερτούλα φλίς απο κατω για να με/μας ζεσταίνει... Μπαίνω μέσα απο πάνω της και αρχίζουν τα γονατά μου και γλυστράνε προς τα πίσω και μοιραία βγαίνω... Σταματάω να "δινω", ανεβαίνω πιο πάνω, :knockinb: :knockinb: :knockinb:, δως του πάλι πίσω τα γόνατα κι εγώ έξω... Σταματάω, ανεβαίνω πιο πάνω, αρχιζω να δινω.. :knockinb: :knockinb: :knockinb:, πάρτον πάλι το γλίστρημα, έξω ο πουτσος μου... Τη τέταρτη φορά που πηγα να της το βάλω, είχε αρχίσει να ξεφουσκώνει πιά... Μου λέει η γκομενα "τι έγινε;"... Και ειπα να το παίξω τρελός "τιποτα".. Ξαναπάω πιο πάνω... αρχίζω να  :knockinb: :knockinb: :knockinb:, αλλά βούρτσες.....!!!! Σταματάω, ξαπλώνω δίπλα της, μου λεει "τι έπαθες;;"... Ειχα μείνει μαλάκας... Κοιταζα το ταβάνι και δεν ηξερα τι να σκεφτώ... Μέσα στη ξενέρα κι αυτή κι εγώ.. Βέβαια, με τα πολλά, δε μάσησα, έπιασα λιγο τις βυζάρες της, μου ξανακαύλωσε, την έβαλα απο πάνω, κουνηθηκε λιγο, μου έλεγε οτι πονάει, τη γυρισα στα 4, μέχρι που έχυσα...

Επειδή πολλοί θα σκεφτούν, "εμά ρε καημένε, δεν έβγαλες κι εσυ μετά τη πρώτη φορά τη κουβέρτα να γαμησεις σα τον άνθρωπο;;;"... Μάγκες, το δεκαήμερο αυτό χαμουρέματος που πέρασε, ειχαμε ρίξει τόσο χαμούρεμα, που ήθελα απεγνωσμένα να της το χώσω!! Ουτε  :pipa1: :pipa1: δε προλαβε να μου πάρει!..

Συμπέρασμα.. Τα προκαταρτικά, ειναι, όχι απλά απαραίτητα, αλλά νόμος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom