Έχω μια γκομενα, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΥΖΙΑ...
![Tits :tits: :tits:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits.gif)
Α ρε Β....!!!
Τα φτιάχνουμε και για δυο τρεις μέρες, ειμαστε μονο χαμουρεμα και τη τριτη μέρα, της έρχεται περίοδος... Μου λεει, "μην τρελαίνεσαι, μολις περάσει η περίοδος, θα ξεσκιστούμε"...
Μέσα σε αυτη τη βδομάδα, της περιόδου, τα έχω δει ολα!!! Πηγαιναμε καθε βράδυ σπιτι μου και έπεφτε το χαμούρεμα του αιώνα!! Να ειμαι τόσο καυλωμένος, που να μην μπορώ να κατσω στη μηχανη να τη πάω σπίτι της μετά!
Τελειώνει η περίοδος, χωρις πολλά πολλά, πάμε για καφέ, τον ρουφάμε στα γρήγορα και τρέχουμε σπίτι μου... Ξαπλώνουμε και χωρίς δεύτερες σκέψεις, ειμαστε γυμνοι και ετοιμάζομαι να τον βάλω μέσα.. Έλα ομως, που ο μαλάκας, έμενα σε έναν γαμόσπιτο, δώμα μιας ταράτσας, όπου το κρύο ήταν τσουχτερό..Και αναγκαστικά είχα βάλει μια κουβερτούλα φλίς απο κατω για να με/μας ζεσταίνει... Μπαίνω μέσα απο πάνω της και αρχίζουν τα γονατά μου και γλυστράνε προς τα πίσω και μοιραία βγαίνω... Σταματάω να "δινω", ανεβαίνω πιο πάνω,
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
, δως του πάλι πίσω τα γόνατα κι εγώ έξω... Σταματάω, ανεβαίνω πιο πάνω, αρχιζω να δινω..
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
, πάρτον πάλι το γλίστρημα, έξω ο πουτσος μου... Τη τέταρτη φορά που πηγα να της το βάλω, είχε αρχίσει να ξεφουσκώνει πιά... Μου λέει η γκομενα "τι έγινε;"... Και ειπα να το παίξω τρελός "τιποτα".. Ξαναπάω πιο πάνω... αρχίζω να
, αλλά βούρτσες.....!!!! Σταματάω, ξαπλώνω δίπλα της, μου λεει "τι έπαθες;;"... Ειχα μείνει μαλάκας... Κοιταζα το ταβάνι και δεν ηξερα τι να σκεφτώ... Μέσα στη ξενέρα κι αυτή κι εγώ.. Βέβαια, με τα πολλά, δε μάσησα, έπιασα λιγο τις βυζάρες της, μου ξανακαύλωσε, την έβαλα απο πάνω, κουνηθηκε λιγο, μου έλεγε οτι πονάει, τη γυρισα στα 4, μέχρι που έχυσα...
Επειδή πολλοί θα σκεφτούν, "εμά ρε καημένε, δεν έβγαλες κι εσυ μετά τη πρώτη φορά τη κουβέρτα να γαμησεις σα τον άνθρωπο;;;"... Μάγκες, το δεκαήμερο αυτό χαμουρέματος που πέρασε, ειχαμε ρίξει τόσο χαμούρεμα, που ήθελα απεγνωσμένα να της το χώσω!! Ουτε
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
δε προλαβε να μου πάρει!..
Συμπέρασμα.. Τα προκαταρτικά, ειναι, όχι απλά απαραίτητα, αλλά νόμος!