Νέα

Στιγμές ξεφτίλας. στιγμές που γίνατε ρόμπα . Για πάμε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
παλια σε bar  μου πειραξανε την γκομενα 2 καλοπαιδα και δεν εκανα τπτ..εκανα απλα οτι δεν εβλεπα η γκομενα ομως καταλαβε και μετα μου την ειπε αγρια.. :- :-
Κωφαλαλη γκομενα, πως στο πουτσο το καταλαβε το σκηνικο ρε φιλαρακι;

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 22

outbreak2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0
Μετά απο γεύμα σε εστιατόριο στην Γλυφάδα (ήταν σχετικά προχωρημένη ώρα), πήγα να φέρω το αυτοκίνητο
το οποίο και είχα παρκάρει μερικούς δρόμους παρακάτω προκειμένου να πάρω τους υπόλοιπους που με
περίμεναν έξω απο το μαγαζί για να φύγουμε. Στον δρόμο δέν υπήρχε ούτε ψυχή, οπότε θεώρησα ασφαλές
να σταθώ δίπλα απο ένα αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο και να αμολήσω μία τρομερή κλανιά που φύλαγα για 2-3 ώρες.
Τότε αντιλαμβάνομαι με τρόμο οτι στην θέση του οδηγού καθόταν μία τύπισα που κάπνιζε με μισάνοιχτο παράθυρο
και πρακτικά την είχα κλάσει σχεδον εξ επαφής. Το απόλυτο ρεζίλι, ούτε γύρισα να δώ την εκφρασή της απο την
ντροπή... :S :rockon:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Μετά απο γεύμα σε εστιατόριο στην Γλυφάδα (ήταν σχετικά προχωρημένη ώρα), πήγα να φέρω το αυτοκίνητο
το οποίο και είχα παρκάρει μερικούς δρόμους παρακάτω προκειμένου να πάρω τους υπόλοιπους που με
περίμεναν έξω απο το μαγαζί για να φύγουμε. Στον δρόμο δέν υπήρχε ούτε ψυχή, οπότε θεώρησα ασφαλές
να σταθώ δίπλα απο ένα αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο και να αμολήσω μία τρομερή κλανιά που φύλαγα για 2-3 ώρες.
Τότε αντιλαμβάνομαι με τρόμο οτι στην θέση του οδηγού καθόταν μία τύπισα που κάπνιζε με μισάνοιχτο παράθυρο
και πρακτικά την είχα κλάσει σχεδον εξ επαφής. Το απόλυτο ρεζίλι, ούτε γύρισα να δώ την εκφρασή της απο την
ντροπή... :S :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Πεταχτηκε απο την θεση της τυπε,ετσι την αντιλήφθηκες???? :2funny: :2funny: :2funny:
Εχω πεθανει στο γελιο,εσυ κ ο αλεξ,γραψατε σημερα.

popeye_170

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Νομιζω το εχω ξαναγραψει, αλλά δεν εχει σημασια!!!

Εχω παει λοιπον στο σπιτι μιας πρωην για βραδινη επισκεψη.
Περναμε μια χαρα, απο ενα σημειο ομως και περα νιωθω την πελωρια αναγκη για κλασιμο.

Η γκομενα ομως ειναι φρεσκια, τετοιο θαρρος δεν υπαρχει. Υπομονη λοιπον.
Περναει η ωρα, κοντευω να σκασω.
Κατα τις 5 το ξημερωμα της λεω "ωρα να πηγαινω σιγα σιγα". Μου λεει "αν θελεις κοιμισου εδω". "Μπα οχι, καλυτερα να πηγαινω". "Ενταξει".

Μπαινω λοιπον στο ασανσερ, κατεβαινω. Βγαινω στο δρομο και προχωραω προς το αυτοκινητο.
Η αναγκη για εξαερωση ειναι πλεον ακρατητη.
Εξαπολυεται με βροντωδη ηχο που ακουγεται σε ολο το τετραγωνο μεσα στην ησυχια της νυχτας.

Χαμογελαω με ανακουφιση και σηκωνω το κεφαλι προς τα πανω σε ενδειξη ευχαριστησης.
Και τοτε την βλεπω να με χαιρεταει απο το μπαλκονι του δευτερου οροφου...
χαχαχα έχω πεθάνει στα γέλια θα με περάσουν για τρελό

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
στην Γλυφάδα

και πρακτικά την είχα κλάσει σχεδον εξ επαφής.

Μη στενοχωριέσαι.
Μια δικιά μου ήταν.
Μου το διηγήθηκε το περιστατικό.

Αλλά δεν την ενόχλησες, γιατί αυτό που κάπνιζε ήταν μπάφος, και τίποτα δεν θα μπορούσε να την ενοχλήσει.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Πηγαίνω με ένα φίλο μου να συναντήσουμε ένα κοινό μας φίλο σε ένα καφέ στα Εξάρχεια.
Ο κοινός μας φίλος είχε εντελώς ξυρισμένο το κεφάλι του.
Με το που μπαίνουμε στο μαγαζί που είχαμε το ραντεβού, ο φίλος που ήταν μαζί μου βλέπει έναν τύπο με ξυρισμένο κεφάλι, να κάθεται στο μπαρ με την πλάτη του γυρισμένη σε μας.
Νάτος, μου λέει και πάμε προς το μέρος του.
Ο φίλος μου θέλοντας να του κάνει πλάκα, σηκώνει το χέρι να του ρίξει φάπα.
Την ώρα που κατεβάζει το χέρι να του τη σβουρίξει, βλέπω τον κοινό μας φίλο να κάθεται στην άλλη άκρη του μπαρ.
Μέχρι να πω στον άλλον ότι δεν είναι ο δικός μας, αυτός του την είχε ρίξει.
Γυρνάει ο τύπος που είχε φάει τζάμπα την σφαλιάρα και μας κοιτάζει με γουρλωμένα μάτια και σαστισμένος.
Ο φίλος μου που του την είχε ρίξει, είχε γίνει κόκκινος από ντροπή και άρχισε τα συγγνώμη γιατί ο τύπος που την έφαγε, εκτός των άλλων ήταν και ντερέκι.
Εγώ με τον κοινό μας φίλο γελούσαμε όλη νύχτα με το σκηνικό αυτό.
Εχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια και ακόμα το θυμόμαστε.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Προ αμνημονεύτων ετών & βάλε, όντας μαθητής Γυμνασίου, ντύθηκα κανονικά, φόρεσα μπουφάν (χειμώνας γαρ), πήρα το σακίδιο με τα βιβλία και βουρ στο σχολείο. (19ο Αθηνών).Όλα καλά μόνο που............. είχα πάει με τις παντόφλες!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ έχω φορέσει 2 διαφορετικές καλτσες

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
σπιτι σε νεας γκομενας, μετα απο ενα μετριο σεξ γυρισαμε πλατες για να κοιμηθουμε
στο 10 λεπτο με ρωτησε αν κοιμαμαι αλλα νομιζοντας οτι θελει κι αλλο η καμια αγκαλιτσα
εκανα οτι κοιμομουν του καλου καιρου, μετα απο 3-4 φορες που με ρωτησε αν κοιμαμαι
εριξε μια μεγαλοπρεπη κλανια και πεταχτηκα απο τα γελια

ρομπα που εγινα εγω ηταν οταν στην Αριστοτελους Σαββατο βραδυ μετα απο χιονοπτωση πατησα παγο
και εκανα μπλονζον αλλα ολιβερ καν στα γεματα καφε της πολης

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ειμαι στο σπιτι των γονιων μιας πρωην και μετα απο κανα δυωρο απ το μεσημεριανο φαγητο, με πιανει χεσιμο (σφοδρο)....

παω τουαλετα, ολα καλα κι ολα ωραια, χεζω, κι επειδη μετα παντα πλενομαι, στηνομαι στη μπανιερα να πλυνω με το τηλεφωνο τη κωλοτρυπα (το κανω κυριως οπου αισθανομαι ανετα, και σ αυτο το σπιτι το χα ξανακανει ελαχιστες βεβαια φορες)....κι ενω την πλενω ξαφνικα ανοιγει η πορτα (αφου ο μαλακας δεν κλειδωσα), ισα που μπαινει η μανα της, και κατοπιν ξαναβγαινει κλεινοντας βιαστικα την πορτα, ζητωντας συγγνωμη και λεγοντας επι λεξη οτι "δεν ειδε τιποτα"  :grin:

νταξ ενιωσα πολυ ρομπας που με ειδε η "πεθερα" να πλενω την κωλαθρα μου  :S

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
μετα σκεφτομουν, οτι θα σκεφτεται οτι ξεσκατιζω τον (γ)κωλο μου εκει που κανει μπανιο  :S

και εννοεται οτι δεν "ξανατολμησα" να χεσω σπιτι της...  :P

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
χεζω, κι επειδη μετα παντα πλενομαι

παιδί μου, ως πάσχων από αιμορροίδες σε συμβουλεύω να μην εγκαταλείψεις ποτέ αυτή την ευγενή συνήθεια που για εμένα, λόγω της κατάστασης μου αποτελεί και ανάγκη.

πιστεύω οτι η πεθερά σου οφείλει να εκτιμήσει το οτι εμφορείσαι από έναν ανώτερο πολιτισμό.

έχω κάνει το ίδιο καθημερινά στην μπανιέρα του σπιτιού μου αλλά και στις μπανιέρες δωματίων σε εκατοντάδες ξενοδοχεία ανά τον κόσμο (τα μόνα μέρη στα οποία λόγω προβλήματος κενώνω εκτός σπιτιού).

εφ' όσον με το ίδιο τηλέφωνο περνάς μετά την μπανιέρα ένα νεράκι, η εμαγιέ επιφάνεια της  σε απαλάσσει από τυχόν μικρά στερεά υπολείμματα μερεντούλας τα οποία το πρώτο πέρασμα με χαρτί υγείας δεν συνέλαβε.

συνέχισε έτσι στον δρόμο του γαστρεντερικού πολιτισμού. :rockon:

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
21
παιδί μου, ως πάσχων από αιμορροίδες σε συμβουλεύω να μην εγκαταλείψεις ποτέ αυτή την ευγενή συνήθεια που για εμένα, λόγω της κατάστασης μου αποτελεί και ανάγκη.

πιστεύω οτι η πεθερά σου οφείλει να εκτιμήσει το οτι εμφορείσαι από έναν ανώτερο πολιτισμό.

έχω κάνει το ίδιο καθημερινά στην μπανιέρα του σπιτιού μου αλλά και στις μπανιέρες δωματίων σε εκατοντάδες ξενοδοχεία ανά τον κόσμο (τα μόνα μέρη στα οποία λόγω προβλήματος κενώνω εκτός σπιτιού).

εφ' όσον με το ίδιο τηλέφωνο περνάς μετά την μπανιέρα ένα νεράκι, η εμαγιέ επιφάνεια της  σε απαλάσσει από τυχόν μικρά στερεά υπολείμματα μερεντούλας τα οποία το πρώτο πέρασμα με χαρτί υγείας δεν συνέλαβε.

συνέχισε έτσι στον δρόμο του γαστρεντερικού πολιτισμού. :rockon:

Τα λες πολυ σωστά αδερφέ... ΑΛλά ως ποτε θα γινεται αυτο;; Κάποια στιγμη καταντάει κουραστικό.. Έχει ενα 4μηνο που ειμαι σε αυτη τη διαδικασία (scheriproct, procto synalar δεν κάνουν τιποτα) και ειναι κουραστικό.. Ασε που οταν εισαι έξω σε κάποιο μαγαζί ή επίσκεψη, εντάξει, άνθρωπος είσαι δε μπορεί να το ελέγξεις πάντα, κάτι έφαγες και σε έπιασε κόψιμο.. Που θα βρεις μπανιέρα;; Ασε που οταν το πράγμα είναι σε έξαρση, πας για καφέ, κάθεσαι και σηκώνεσαι κι έχει στάμπα η καρέκλα... Κι αν δε σε δει η σερβιότρα/ος, πάει στο καλό... Ειδεμί, το ρεζιλίκι ειναι στο πρόγραμμα και θα έρχεσαι εδώ και θα γράφεις ιστορίες για αγριους... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom