Καλως σας ηρ8α αν και λιγο αργοπορημένος.....
Το πρωτο βραδυ λογω του ότι ειχε πρωινο ξυπνημα την επομενη μερα ειπα να κανω ενσ delivery στο ξενοδοχείο. Στελνω καναδυο email, και μετα αρχίζω τα τηλεφωνα. Στο πρωτο τηλέφωνο και ενώ μου απαντάει μετα μου δίνει μια άλλη η οποια δεν ήξερε αγγλικά. Το πάλεψα λιγο αλλα δεν έβγαλα ακρη. Μια άλλη δε το σήκωσε και μετα μου απαντησε με sms. Για να μη τα πολυλογώ αφού κανόνισα με μια να έρθει τελικά δεν εμφανίστηκε.... Οπότε έμεινα
Το δεύτερο βραδυ πήγαμε για φαγητο. Μετα ειπαμε να παμε για ποτο και να τελειώσουμε στο night flight, στο οποιο όμως δε πηγαμε γιατι.... στο δρομο για εκει ερχονται από απεναντι 2 γκομενες. Φαινοντουσαν πολύ ευθυμες. Με το που φτανουν διπλα εγω μενω μαλακας με την μια γιατι νομιζα ότι ειχα παει πισω στο χρονο και εβλεπα τη Ηerzigova στα νιατα της. Πραγματικα ειχα μεινει καγκελο και την κοιταζα. Συνειδητοποιώ ότι την εχω καρφωσει με τα ματια και κατι μου λεει..... Δεν καταλαβαινω τι και λεω... What??? (σκέφτομαι: τι ειπα ο μαλακας;..) Και εκει γινεται το θαυμα και μου απανταει στα αγγλικα..
Μιλαμε λιγο και απ ότι καταλαβα ειχαν πιει λιγο παραπανω. Είμασταν σε ένα πεζοδρομο διπλα στο tsum και προτείνω να παμε για ένα ποτο. Μπαινουμε σε ένα bar και παιρνω κατευθείαν σφηνάκια. Ο φιλος ειχε παρει μονότερμα την άλλη και ειχε χωθεί. Δευτερη γυρα και ο αλλος χαμουρεύεται... Η δικια μου τους βλεπει και γελαει ( και εγω διαολιζομαι..) και αρχιζει το χορο.
Ε με το που γυρναει και μου χορευει με πλατη νιωθει κατι σκληρο
. ... συνεχιζει το χωρο οποτε μην αντεχωντας της προτείνω να παμε στο ξενοδοχειο...
-Μου λεει, θα εχει και σαμπανια
-Εννοείτε της λεω
Κανω νοημα στο φιλο και φευγουμε...
Παραγγελνω σαμπανια και παμε στο δωματιο. Αρχιζουμε κατι φιλια, χτυπάει η πορτα για την σαμπανια (για να πω την αληθεια ειχα παντα στο πισω μερος του μυαλου μη παιχτεί καμια μαλακια και σκασουν τιποτα τυποι αλλα όλα πηγαν καλα) ανοιγω για να την παρω και με το που γυρναω πισω το κεφαλι μου τη βλεπω
..... παιχτηκε αγωνας μπάσκετ με περιοδους και ημιχρονο...
Το κερασακι στην τουρτα ηρθε πριν αρχισει η τεταρτη περιοδος οπου μου λεει¨
-Can I have some tea?
-OK λεω και φτιαχνω με το βραστηρα στο δωματιο.
Αφου πινει μερικες γουλιες κανει το εξης, αφηνει τσαι στο στομα της και με αρχιζει
..... ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ...!!!!
Το μονο που μου ζητησε ηταν να κανονισω το ταξι......
κοστος: μερικα σφηνάκια, μια σαμπανια και το ταξι..... τελικα δεν εχουν σημασια ;)
Προσπαθησα να περιγραψω μια εμπειρια μου αλλα ισχυει αυτό που εγραψε ο V.M.Zarubin ... ''να ρθεις να μας γραψεις τι ειδες
αν μπορεις βεβαια να το περιγραψεις με λογια΄΄