Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τοσα αλλα μας ειπε ο τυπος, αυτο φαινεται θα του διεφυγε να το αναφερει.
Απο την στιγμη που απεφυγε να παραδεχθει οτι το θεμα με την σφραγιδα ηταν λαθος, εγω του απερριψα και την τελευταια ευκαιρια να τον θεωρησω θυμα.
Ειναι υπαλληλος προπαγανδας.Κάκιστος κιολας.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Απο την στιγμη που απεφυγε να παραδεχθει οτι το θεμα με την σφραγιδα ηταν λαθος, εγω του απερριψα και την τελευταια ευκαιρια να τον θεωρησω θυμα.
ελα ρε τυπε, τρωει κανα ψιχουλακι απο τα περισσευουμενα, τωρα το καταλαβες?

Είναι η δουλειά μου φιλαράκι ν' ασχολούμαι με τα πολιτικά και ειδικά με την υπόθεση Σώρρα. Αν σου λέει κάτι αυτό...

Παρεμπιπτόντως εσύ γιατί είσαι συνέχεια σ΄αυτό το θέμα;;

Επισκέπτης
κανονικα θα πρεπει σε καθε μελος της εσυ που εστειλε σε δημοσια υπηρεσια τετοιο εξωδικο και τις πλαστες υπογραφες του παπουλια ,αλογοσκουφη κλπ, θα πρεπει ο εισαγγελεας αυτεπαγγελτως να ασκησει διωξεις για μια σειρα αδικηματα κατα του δημοσιου. Να πανε ολοι 3-4 χρονακια στη μπουζου να δουνε εκει ποσο καλο σανο τους ταϊζε ο ψωρρας  :zfuck: Αλεξ το αφηνω πανω σου, ριξε τα σχετικα τηλεφωνακια  :afro:

να πας εσυ τυπε και ο νώντας μαζι στην μπουζου να κανετε το αλλαξωκολιες να ηρεμησουμε απο εσας  :bottom: :bottom:

Επισκέπτης

η απατη σε βαρος του δημοσιου ,με την απατη σε βαρος τριτου,πχ απατη σε βαρος καποιου πακιστανου,συριου κλπ επιφερει της ιδιες ποινες?

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Πέραν του πολυ απλου οτι εχει στερηση πολιτικων δικαιωματων?

win win μου φαίνεται για το κόμμα,
φαντάσου να έμπαινε το κόμμα στη βουλή και ο αρχηγός στη φυλακή...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
win win μου φαίνεται για το κόμμα,
φαντάσου να έμπαινε το κόμμα στη βουλή και ο αρχηγός στη φυλακή...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αρτέμης Σώρρας for… president! Σίγουρος πως θα γίνει πρωθυπουργός και θα πλημμυρίσει με κόσμο το Σύνταγμα!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
οτι του φανει του λωλοστεφανη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.942
Πόντοι
5.506
Η χώρα που ο μαλάκας και ο απατεώνας έχει βήμα και προσελκύει και "πιστούς". Καμία ελπίδα.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Θα σας περιγράψω με συντομία τι δήλωσε η δυευθύνουσα σύμβουλος της Ε.ΣΥ. για τη δίκη που έγινε πρόσφατα:

"Επειδή σε προηγούμενη δίκη είχαμε μια κάπως "επιθετική" στάση, θεώρησαν ότι θα κάναμε και εδώ το ίδιο. Έτσι προσπάθησαν να στήσουν την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Μία κλούβα βρισκόταν έξω απο το δικαστήριο, ενώ τα ματ ήταν κρυμμένα. Το δικαστήριο ήταν γεμάτο απο άνδρες της ΟΠΚΕ. Οι δικαστές φώναζαν στους αστυνομικούς να στέκονται διαρκώς δίπλα τους γιατί φοβούνταν. Καραδοκούσαν για τη στιγμή που θα υψώσουμε τους τόνους ώστε να βρούν αφορμή να μας συλλάβουν ως εγκληματίες. Έψαχναν επίμονα να βρούν μία αφορμή, είχαν στήσει όλο το σκηνικό για να το δεί ο κόσμος. Μας ειρωνεύονταν για να μας κάνουν να θυμώσουμε."

"Ο Σώρρας ήταν πολύ πιό μπροστά και είχε καταλάβει τι ήθελαν να κάνουν. Έτσι επέλεξε έναν δικηγόρο που δεν είχε καμμία σχέση με την Ε.ΣΥ.. Μας έδωσε εντολή να κρατήσουμε παθητική στάση και να ρίξουμε το βάρος των αποδείξεων των κατηγοριών στους δικαστές. Δεν κατάφεραν αυτό που ήθελαν, είχαν αφρίσει απ' το κακό τους."

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ωραίο μιλφονι....γκιλφονι? Ποιος ξέρει?

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Θα σας περιγράψω με συντομία τι δήλωσε η δυευθύνουσα σύμβουλος της Ε.ΣΥ. για τη δίκη που έγινε πρόσφατα:

"Επειδή σε προηγούμενη δίκη είχαμε μια κάπως "επιθετική" στάση, θεώρησαν ότι θα κάναμε και εδώ το ίδιο. Έτσι προσπάθησαν να στήσουν την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Μία κλούβα βρισκόταν έξω απο το δικαστήριο, ενώ τα ματ ήταν κρυμμένα. Το δικαστήριο ήταν γεμάτο απο άνδρες της ΟΠΚΕ. Οι δικαστές φώναζαν στους αστυνομικούς να στέκονται διαρκώς δίπλα τους γιατί φοβούνταν. Καραδοκούσαν για τη στιγμή που θα υψώσουμε τους τόνους ώστε να βρούν αφορμή να μας συλλάβουν ως εγκληματίες. Έψαχναν επίμονα να βρούν μία αφορμή, είχαν στήσει όλο το σκηνικό για να το δεί ο κόσμος. Μας ειρωνεύονταν για να μας κάνουν να θυμώσουμε."

"Ο Σώρρας ήταν πολύ πιό μπροστά και είχε καταλάβει τι ήθελαν να κάνουν. Έτσι επέλεξε έναν δικηγόρο που δεν είχε καμμία σχέση με την Ε.ΣΥ.. Μας έδωσε εντολή να κρατήσουμε παθητική στάση και να ρίξουμε το βάρος των αποδείξεων των κατηγοριών στους δικαστές. Δεν κατάφεραν αυτό που ήθελαν, είχαν αφρίσει απ' το κακό τους."

αυτα συμβαινουν σ'ενα παραλληλο συμπαν. Εντω μεταξυ, στο δικο μας συμπαν

"Ο κατηγορούμενος, Αρτέμης Σώρρας, καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκισης, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ ενώ, οι έτεροι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε 18 μήνες φυλάκισης με αναστολή και 1.000 ευρώ χρηματική ποινή έκαστος.

Μάλιστα, όλοι οι κατηγορούμενοι της εν λόγω υπόθεσης κρίθηκαν ένοχοι, πλην ενός, ο οποίο κρίθηκε αθώος από το Δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας δεν παρέστη στην εκδίκαση της υπόθεσης στο Ηράκλειο.

Ενώ, έξω απο το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί υποστηρικτές του κ. Σώρρα και του κόμματός του."

Αλλη μια τιτανοτεραστια επιτυχια Σωρρα, εφαγε ΜΟΝΟ αλλα 3 χρονια φυλακη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.942
Πόντοι
5.506
Πόσο μα πόσο στα @@ μας για ακόμα έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Ρε θεοπαλαβε, ρε απιθανε, ρε προπαγανδιστη του κωλου, ρε κλοουν, η Ε.ΣΥ. κοινοποιησε ενα εξωδικο στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου, και ζητησε να παρει αντιγραφο του εξωδικου.

Και στο αντιγραφο, μπηκε φυσικα η σφραγιδα της γραμματειας της εισαγγελιας του Αρειου Παγου, οπως σε ολα τα αντιγραφα που δινουν τα δικαστηρια στα κοινοποιουμενα εγγραφα.

Κι εσυ το μετεφρασες οτι ειναι...ΑΔΕΙΑ της εισαγγελεως του Αρειου Παγου να συμμετεχει στις εκλογες ο Σωρρας.
Κατ' αρχην, ΑΠΙΘΑΝΕ, το ποια κομματα συμμετεχουν στις εκλογες, κρινεται αφου ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ οι εκλογες.

Και αναρωτιεμαι τωρα εγω.
Εισαι τοσο αφελής, ανοητος ή δεν ξερω τι αλλο?

Ή απλα ενας προπαγανδιστης καθολου καλος?
Δεν τα παρατας ρε φιλε? Εδω μεσα εχεις βρει τον μπελα σου. Οι ανοησιες θα απαντωνται παντα.

Είναι η τελευταία φορά που απαντάω σε παπαριά.
Προσέξτε τι γράφει: "ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ένα εξώδικο στην εισαγγελεία του Αρείου Πάγου".

Γιά πείτε μας κύριε Άλεξ τι σημαίνει κοινοποίηση ενός εγγράφου και για ποιό λόγο γίνεται;

Αυτός κάνει το χαζό και τον κουφό δήθεν για να μην παρασύρω τον κόσμο και πάει στο Σώρρα. Αυτή του η τακτική όμως να ξέρετε είναι που οδηγεί τους περισσότερους στο Σώρρα. Όταν λές ανακρίβειες κάποια στιγμή θα ξεβρακωθείς.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Συνέντευξη του Σώρρα στη Real News

"Είμαι ήδη μέσα στη βουλή απο τότε που ήρθα στην Ελλάδα, αυτό που σκοπεύω στις εκλογές είναι πάρω την εξουσία. Όλο το ποσοστό αποχής είναι ήδη δικό μου."

"Όλοι παρακαλούν να φύγω από απο την Ελλάδα, και τους λέω θα μείνω εδώ και θα σας γαμάω μέχρι το τέλος"

[facebook] ]

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
"Είμαι ήδη μέσα στη βουλή απο τότε που ήρθα στην Ελλάδα, αυτό που σκοπεύω στις εκλογές είναι πάρω την εξουσία. Όλο το ποσοστό αποχής είναι ήδη δικό μου."

"Όλοι παρακαλούν να φύγω από απο την Ελλάδα, και τους λέω θα μείνω εδώ και θα σας γαμάω μέχρι το τέλος"

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

όσο και να σκούζουν κάποιοι εγκαθετοι κεραταδες ο αρτεμης έρχετε

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
Συνέντευξη του Σώρρα στη Real News

[facebook] ]

σιγα σιγα ετσι οπως παει θα μαζέψει χρονια για ισοβια οποτε θα μας κυβερνησει μετα θανατον ... :priest: :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom