Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
πουστοκοινωνια  :undecided:
αρτεμη γερα κρατα δυνατα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ένας ο παπά(ρ)γιας και ένας ο Στέλιος, οπαδοί του αρτέμη στο μπου.
εγω θα κατεβαινα υποψηφιος τυπε μπαροκ
μας την κανανε κ κλεισανε τον αρτεμη
μεχρι να ξαναβγει,μας πηραν τα χρονια....

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Απο πληροφορίες που έχω αυτή τη στιγμή ο Σώρρας έχει έτοιμους τους υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα για τις δημοτικές εκλογές. Τα ονόματά τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Στα Χανιά ο 12 υποψήφιος δήμαρχος θα είναι απο την Ε.ΣΥ.
Ο Σώρρας είχε δηλώσει οτι ακόμα και έναν μόνο δήμο να πάρει, του αρκεί για να προχωρήσει σε όσα σχεδιάζει.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Απο πληροφορίες που έχω αυτή τη στιγμή ο Σώρρας έχει έτοιμους τους υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα για τις δημοτικές εκλογές. Τα ονόματά τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Στα Χανιά ο 12 υποψήφιος δήμαρχος θα είναι απο την Ε.ΣΥ.
Ο Σώρρας είχε δηλώσει οτι ακόμα και έναν μόνο δήμο να πάρει, του αρκεί για να προχωρήσει σε όσα σχεδιάζει.
που χάθηκες εσύ ρε? Νομίζαμε ότι έκαναν λάθος στα ηλεκτροσόκ και σε χάσαμε...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε μηπως εχεις επικοινωνια με τον προεδρο που θελω να του πω κατι;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εχεις καμια δημοσκοπηση να δουμε ποσο ποσοστο πιανει ο προεδρος;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506

Τώρα που θα πάρει ένα  :animatedballs: τι σχεδιάζει να κάνει; Ρώτησέ τον γιατί έχουμε πελώρια ανάγκη να μάθουμε τα επόμενα σχέδια.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786

εσύ που θα είσαι υποψήφιος;

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
που χάθηκες εσύ ρε? Νομίζαμε ότι έκαναν λάθος στα ηλεκτροσόκ και σε χάσαμε...

καταφερε στο Δαφνη να εχει λιγο πρόσβαση σε Η/Υ . Μην του βαζετε δυσκολα γιατι απαντα καθε εβδομαδα  :2funny:. Θα εχει πλακα παντως να ξοδεψει 1 τρις σε εναν δημο . Θα γινει καλος βλαχοδημαρχος.Γιατι δεν παιρνει την γενετειρα του την Αχαγια Πατρας :huh: ? η μηπως τον εχουν ψιλιαστει εκει  :think:

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Εχεις καμια δημοσκοπηση να δουμε ποσο ποσοστο πιανει ο προεδρος;

Θυμάστε την παλιά δημοσκόπηση με το 37% που σας είχα δείξει; Αν μπείτε στο ίδιο σάιτ τώρα είναι 41%.
Το συγκεκριμένο σάιτ δεν έχει καμμία σχέση με την Ε.ΣΥ.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Θυμάστε την παλιά δημοσκόπηση με το 37% που σας είχα δείξει; Αν μπείτε στο ίδιο σάιτ τώρα είναι 41%.
Το συγκεκριμένο σάιτ δεν έχει καμμία σχέση με την Ε.ΣΥ.
έχεις ένα δίκιο...αυτό το σάιτ είναι για τις μέλισσες...το σάιτ για τις κάμπιες έχει τον ψώρα στο 46,78%!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506
έχεις ένα δίκιο...αυτό το σάιτ είναι για τις μέλισσες...το σάιτ για τις κάμπιες έχει τον ψώρα στο 46,78%!!

Δεν εμπιστεύεσαι τους μελισσοκόμους;  :tickedoff: :tickedoff:

Εδώ και το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος παλεύει να μπει στη βουλή.  :headbaning1: :headbaning1:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Δεν εμπιστεύεσαι τους μελισσοκόμους;  :tickedoff: :tickedoff:

Εδώ και το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος παλεύει να μπει στη βουλή.  :headbaning1: :headbaning1:
δεν το πρόσεξα!!! Οπότε εμείς οι τραγοβοσκοι,θα παλέψουμε να μπούμε,να σπάσουμε το δικομματισμό!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom