prince1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
τρολλ των 300ε με ελπιδα διορισμου στην ερτ με συμβαση...ημουνα νιος κ γερασα που λεμεδιορισμενος πρασινοφρουρος η αεγος συνταξιουχος βοηθος Φωφης ?
ο αρτεμης και ο χοντρο-βενιζελος εχουν την ικανοτητα να μιλανε δυο ωρες και να μην λενε τιποτα
ο αρτεμης και ο χοντρο-βενιζελος εχουν την ικανοτητα να μιλανε δυο ωρες και να μην λενε τιποτα
πα να πει????Kαινούριος παπαργιας μας προέκυψε.
πα να πει????
εγω θα κατεβαινα υποψηφιος τυπε μπαροκΈνας ο παπά(ρ)γιας και ένας ο Στέλιος, οπαδοί του αρτέμη στο μπου.
που χάθηκες εσύ ρε? Νομίζαμε ότι έκαναν λάθος στα ηλεκτροσόκ και σε χάσαμε...Απο πληροφορίες που έχω αυτή τη στιγμή ο Σώρρας έχει έτοιμους τους υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα για τις δημοτικές εκλογές. Τα ονόματά τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Στα Χανιά ο 12 υποψήφιος δήμαρχος θα είναι απο την Ε.ΣΥ.
Ο Σώρρας είχε δηλώσει οτι ακόμα και έναν μόνο δήμο να πάρει, του αρκεί για να προχωρήσει σε όσα σχεδιάζει.
τυπε μηπως εχεις επικοινωνια με τον προεδρο που θελω να του πω κατι;Απο πληροφορίες που έχω αυτή τη στιγμή ο Σώρρας έχει έτοιμους τους υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα για τις δημοτικές εκλογές. Τα ονόματά τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Στα Χανιά ο 12 υποψήφιος δήμαρχος θα είναι απο την Ε.ΣΥ.
Ο Σώρρας είχε δηλώσει οτι ακόμα και έναν μόνο δήμο να πάρει, του αρκεί για να προχωρήσει σε όσα σχεδιάζει.
Εχεις καμια δημοσκοπηση να δουμε ποσο ποσοστο πιανει ο προεδρος;Απο πληροφορίες που έχω αυτή τη στιγμή ο Σώρρας έχει έτοιμους τους υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα για τις δημοτικές εκλογές. Τα ονόματά τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Στα Χανιά ο 12 υποψήφιος δήμαρχος θα είναι απο την Ε.ΣΥ.
Απο πληροφορίες που έχω αυτή τη στιγμή ο Σώρρας έχει έτοιμους τους υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα για τις δημοτικές εκλογές. Τα ονόματά τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Στα Χανιά ο 12 υποψήφιος δήμαρχος θα είναι απο την Ε.ΣΥ.
Απο πληροφορίες που έχω αυτή τη στιγμή ο Σώρρας έχει έτοιμους τους υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα για τις δημοτικές εκλογές. Τα ονόματά τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Στα Χανιά ο 12 υποψήφιος δήμαρχος θα είναι απο την Ε.ΣΥ.
που χάθηκες εσύ ρε? Νομίζαμε ότι έκαναν λάθος στα ηλεκτροσόκ και σε χάσαμε...
Εχεις καμια δημοσκοπηση να δουμε ποσο ποσοστο πιανει ο προεδρος;
έχεις ένα δίκιο...αυτό το σάιτ είναι για τις μέλισσες...το σάιτ για τις κάμπιες έχει τον ψώρα στο 46,78%!!Θυμάστε την παλιά δημοσκόπηση με το 37% που σας είχα δείξει; Αν μπείτε στο ίδιο σάιτ τώρα είναι 41%.
Το συγκεκριμένο σάιτ δεν έχει καμμία σχέση με την Ε.ΣΥ.
έχεις ένα δίκιο...αυτό το σάιτ είναι για τις μέλισσες...το σάιτ για τις κάμπιες έχει τον ψώρα στο 46,78%!!
δεν το πρόσεξα!!! Οπότε εμείς οι τραγοβοσκοι,θα παλέψουμε να μπούμε,να σπάσουμε το δικομματισμό!!!Δεν εμπιστεύεσαι τους μελισσοκόμους;
Εδώ και το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος παλεύει να μπει στη βουλή.