pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Σου έταξε παροχή αν κάνεις εγγραφή;
θελω να γραφτω υπο προυποθεσεις , να κανουμε γερη μπαζα
Σου έταξε παροχή αν κάνεις εγγραφή;
Κανονίστε μλκς (χωρίς σφραγίδα) να μου τον ταράξετε και να φύγει. Και δε θα έχουμε μετά με ποιόν να γελάμε.
Η μαλακία πάει σύννεφο, παίζει να πηγαίνουν σχολείο ακόμα οι περισσότεροι.
Συνεχίζω, μήνυση απο οπαδούς του Σώρρα σε υπάλληλο ΔΕΗ γιατί επιχείρησε να κόψει το ρεύμα σε άτομο που είχε πληρώσει με τα 600 δις του Σώρρα. Ο υπάλληλος τα 'κανε πάνω του. Ο αστυνόμος έλεγξε τα χαρτιά και δεν έφερε καμία αντίρρηση.
Τη μηνυση γιατι τη λες για πυρηνικο οπλο; Που θα βλαψει τον υπαλληλο της ΔΕΗ που πηγε να κανει τη δουλεια του; Και γω ξερω μια ιδιοκτητρια σπιτιου που ο νοικαρης δε της πληρωνε τα νοικια κοροιδευοντας την και στο τελος πριν ξεκουμπιστει, της εκανε και μηνυση! Τι τυχη θα εχει αυτη η μηνυση καταλαβαινουμε. Αλλα γιατι δε λες τι απεγινε με οσους εστελναν εξωδικα σε εφοριες και κρατικους φορεις απαιτωντας να μη πληρωσουν τιποτα γιατι υπαρχουν τα 600 δις του Σωρρα, ας πληρωθουν απο εκει. Παει καιρος που γινονταν αυτα τα εξωδικα. Μπορεις να μας πεις τι αποτελεσμα ειχαν να μαθουμε κι εμεις;
Η Σουζάνα πάντως δεν το δέχτηκε το εξώδικο...όταν της είπα για μήνυση,μου είπε ,στο μουνι μου,χωρίς ευρω,δεν γαμας!!!!Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε πρίν λίγες μέρες. Δεν πάει καθόλου καιρός.
Ναι, το καταλαβαινω. Εγω ομως θα ηθελα αν ηξερες να μας πεις και τη συνεχεια. Στο τελος, ολοι αυτοι που δηλωνουν πεισματικα σε αρχες, εφορια, δημοσιους οργανισμους οτι δε πληρωνουν μια, πετυχαινουν το σκοπο τους; Η κανουν μια τρυπα στο νερο και εξακολουθουν να χρωστανε; Με ο,τι συνεπειες εχει αυτο.Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε πρίν λίγες μέρες. Δεν πάει καθόλου καιρός.
Ναι, το καταλαβαινω. Εγω ομως θα ηθελα αν ηξερες να μας πεις και τη συνεχεια. Στο τελος, ολοι αυτοι που δηλωνουν πεισματικα σε αρχες, εφορια, δημοσιους οργανισμους οτι δε πληρωνουν μια, πετυχαινουν το σκοπο τους; Η κανουν μια τρυπα στο νερο και εξακολουθουν να χρωστανε; Με ο,τι συνεπειες εχει αυτο.
Για να μη κουραζονται προφανως. Να, και στο βιντεο. Λεει ο κυριος που χρωσταει στη ΔΕΗ και οι αλλοι γυρω, <Πηγαινετε να εισπραξετε, εκει ειναι τα χρηματα, υπαρχουν.> Και καλα να πουν αμεσως μετα οπως ακουγεται να λεει, <Προβλημα σας ειναι που δεν πατε να εισπραξετε. Τα χρηματα παντως υπαρχουν.> Το θεατρο του παραλογου.Εγω ενα δε καταλαβαινω. Ενας εκει μεσα με 2 δραμια μυαλο να ρωτησει "καλα ρε παιδια αφου εχουμε λεφτα γιατι δε τα βαζουμε σ'ενα λογαριασμο και να κανουμε πληρωμες οπως ολος ο κοσμος αντι να μοιραζουμε εξωδικα" δεν εχει βρεθει?
Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε πρίν λίγες μέρες. Δεν πάει καθόλου καιρός.
Μη μας κρατας σε αγωνια τυπε. Πες το τωρα.η αρχιτεκτονισσα αντιπροεδρος του κομματος σου που χρωσταει 20 μυρια στις τραπεζες ξερεις που ειναι τωρα ρε παπαγια. Ηταν πρωτη στα εξωδικα .... αν δεν απαντησεις θα παρεις την απαντηση αυριο ... .
Κανονίστε μλκς (χωρίς σφραγίδα) να μου τον ταράξετε και να φύγει. Και δε θα έχουμε μετά με ποιόν να γελάμε.
Μη μας κρατας σε αγωνια τυπε. Πες το τωρα.
εγω οτι και να ψηφιζω ψηφιζω το συμφερον μου προσωπικα και δε πουλαω τρελιτσα ουτε προσηλυτιζω κανεναν για να κοροιδεψω! εσυ που το εφερες λαου λαου και απο εκει που λεγαμε το παιδι ειναι απλα τρολ (που μακαρι να ησουν αλλα κριμα ουτε για αυτο κανεις) αλλα τελικα εισαι απλα ομιλων στοκος και "περηφανος" ελληνας (αλιμονο τι να κανουμε τους περηφανους ελληνες που δε κοβουν ουτε με βαλε)Χαχαχα ηρέμησε φιλαράκι. ΖΗΤΩ Ο ΣΩΡΡΑΣ!!!!
τυπε ημουν ετοιμος να στηριξω σουρα, αλλα μ εσωσες.....Οχι τύπε αυτα θα απαντωνται.
Εστω και ΕΝΑΝ ανθρωπο αν σωσουμε που τυχον διαβαζει τωρα, ειναι κερδος.
Δεν βαρεθηκες να ρεζιλευεσαι?Τι παπαριές θεέ μου. Λέει ένας πιό πρίν θα γράψω κάτι σ' ένα έγγραφο και θα πάω να μου βάλουν σφραγίδα. Έγω αυτό που θα του πρότεινα είναι να γράψει ότι είναι μαλάκας και να το πάει στον εισαγγελέα να του βάλει μία σφραγίδα.
Οποιος τολμησε να επιδωσει τετοιο κωλοχαρτο στην εφορια, οι ΔΟΥ του εκαναν ελεγχο μεχρι δεκατης γενεας και τον ξετιναξανε.Ναι, το καταλαβαινω. Εγω ομως θα ηθελα αν ηξερες να μας πεις και τη συνεχεια. Στο τελος, ολοι αυτοι που δηλωνουν πεισματικα σε αρχες, εφορια, δημοσιους οργανισμους οτι δε πληρωνουν μια, πετυχαινουν το σκοπο τους; Η κανουν μια τρυπα στο νερο και εξακολουθουν να χρωστανε; Με ο,τι συνεπειες εχει αυτο.
Τοσα αλλα μας ειπε ο τυπος, αυτο φαινεται θα του διεφυγε να το αναφερει.Οποιος τολμησε να επιδωσει τετοιο κωλοχαρτο στην εφορια, οι ΔΟΥ του εκαναν ελεγχο μεχρι δεκατης γενεας και τον ξετιναξανε.
Και πολυ καλα κανανε.
Δεν ειναι δυνατον να επιβραβευεται η ανοησια.
Αντιθετως πρεπει να τσακιζεται αλυπητα.
Και τους τσακισανε.
κανονικα θα πρεπει σε καθε μελος της εσυ που εστειλε σε δημοσια υπηρεσια τετοιο εξωδικο και τις πλαστες υπογραφες του παπουλια ,αλογοσκουφη κλπ, θα πρεπει ο εισαγγελεας αυτεπαγγελτως να ασκησει διωξεις για μια σειρα αδικηματα κατα του δημοσιου. Να πανε ολοι 3-4 χρονακια στη μπουζου να δουνε εκει ποσο καλο σανο τους ταϊζε ο ψωρρας Αλεξ το αφηνω πανω σου, ριξε τα σχετικα τηλεφωνακιαΟποιος τολμησε να επιδωσει τετοιο κωλοχαρτο στην εφορια, οι ΔΟΥ του εκαναν ελεγχο μεχρι δεκατης γενεας και τον ξετιναξανε.
Και πολυ καλα κανανε.
Δεν ειναι δυνατον να επιβραβευεται η ανοησια.
Αντιθετως πρεπει να τσακιζεται αλυπητα.
Και τους τσακισανε.