Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πιστέυω έχετε καταλάβει οτι κάποιοι το παίζουν τρελίτσες.
Πάμε παρακάτω.

Η σφραγίδα και η υπογραφή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που δίνει την άδεια στην Ε.ΣΥ. να πάει στις εκλογές με το Σώρρα ως πρόεδρο. Προσέξτε την ημερονμηνία, ήταν μέσα στο καλοκαίρι ενώ ο Σώρρας ήταν ήδη φυλακή!
46080185_10212888096622600_6075079417393053696_n.jpg
Ρε θεοπαλαβε, ρε απιθανε, ρε προπαγανδιστη του κωλου, ρε κλοουν, η Ε.ΣΥ. κοινοποιησε ενα εξωδικο στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου, και ζητησε να παρει αντιγραφο του εξωδικου.

Και στο αντιγραφο, μπηκε φυσικα η σφραγιδα της γραμματειας της εισαγγελιας του Αρειου Παγου, οπως σε ολα τα αντιγραφα που δινουν τα δικαστηρια στα κοινοποιουμενα εγγραφα.

Κι εσυ το μετεφρασες οτι ειναι...ΑΔΕΙΑ της εισαγγελεως του Αρειου Παγου να συμμετεχει στις εκλογες ο Σωρρας.
Κατ' αρχην, ΑΠΙΘΑΝΕ, το ποια κομματα συμμετεχουν στις εκλογες, κρινεται αφου ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ οι εκλογες.

Και αναρωτιεμαι τωρα εγω.
Εισαι τοσο αφελής, ανοητος ή δεν ξερω τι αλλο?

Ή απλα ενας προπαγανδιστης καθολου καλος?
Δεν τα παρατας ρε φιλε? Εδω μεσα εχεις βρει τον μπελα σου. Οι ανοησιες θα απαντωνται παντα.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
Ρε θεοπαλαβε, ρε απιθανε, ρε προπαγανδιστη του κωλου, ρε κλοουν, η Ε.ΣΥ. κοινοποιησε ενα εξωδικο στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου, και ζητησε να παρει αντιγραφο του εξωδικου.

Και στο αντιγραφο, μπηκε φυσικα η σφραγιδα της γραμματειας της εισαγγελιας του Αρειου Παγου, οπως σε ολα τα αντιγραφα που δινουν τα δικαστηρια στα κοινοποιουμενα εγγραφα.

Κι εσυ το μετεφρασες οτι ειναι...ΑΔΕΙΑ της εισαγγελεως του Αρειου Παγου να συμμετεχει στις εκλογες ο Σωρρας.
Κατ' αρχην, ΑΠΙΘΑΝΕ, το ποια κομματα συμμετεχουν στις εκλογες, κρινεται αφου ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ οι εκλογες.

Και αναρωτιεμαι τωρα εγω.
Εισαι τοσο αφελής, ανοητος ή δεν ξερω τι αλλο?

Ή απλα ενας προπαγανδιστης καθολου καλος?
Δεν τα παρατας ρε φιλε? Εδω μεσα εχεις βρει τον μπελα σου. Οι ανοησιες θα απαντωνται παντα.

τυπε αυτοι που τον υποστηριζουν ειτε εχουν παει στο ιδιο δημοτικο με Σωρρα και στο σχολειο της απατεωνιας ειτε ειναι τοσο χωμένοι στα χρεη και στην μιζερια που ψαχνουν καπου να πατησουν ειτε ειναι απλως ηλιθιοι και βρηκαν πορτα και μπηκαν . Οποτε και στις τρεις περιπτωσεις το να απαντας στις μαλακιες τους απλα τους φανατιζεις. Μονο η φατσα του Σωρρα και οι απειλες του για κλωτσοπατιναδα ειναι αρκετη απαντηση ... :uglystupid:

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Πάμε παρακάτω.

Η σφραγίδα και η υπογραφή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που δίνει την άδεια στην Ε.ΣΥ. να πάει στις εκλογές με το Σώρρα ως πρόεδρο. Προσέξτε την ημερονμηνία, ήταν μέσα στο καλοκαίρι ενώ ο Σώρρας ήταν ήδη φυλακή!

η σφραγιδα του αρειου παγου βεβαιωνει το 'ακριβες αντιγραφο' οπως λεει αλλωστε.

Αν εγω γραψω ενα χαρτι οτι ειμαι Βασιλιας της Ελλαδας και μου ανηκουν τα παντα ολα κινητα και ακινητα στη χωρα, το βγαλω φωτοτυπια και παω στην αστυνομια να μου βεβαιωσει οτι η φωτοτυπια ειναι ακριβες αντιγραφο του πρωτοτυτου, guess what ... δε θα ειμαι Βασιλιας της Ελλαδας ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Ενας παλαβος σα το Σωρρα θα μαι.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Η μαλακία πάει σύννεφο, παίζει να πηγαίνουν σχολείο ακόμα οι περισσότεροι.

Συνεχίζω, μήνυση απο οπαδούς του Σώρρα σε υπάλληλο ΔΕΗ γιατί επιχείρησε να κόψει το ρεύμα σε άτομο που είχε πληρώσει με τα 600 δις του Σώρρα. Ο υπάλληλος τα 'κανε πάνω του. Ο αστυνόμος έλεγξε τα χαρτιά και δεν έφερε καμία αντίρρηση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Oχι, δεν συνεχιζεις.
Δεν εξαντλησαμε το θεμα με την Εισαγγελια του Αρειου Παγου.
Ειτε θα πεις "εκανα λαθος, εχετε δικιο, ζητω συγνωμη"
Ειτε θα πεις "δυστυχως με καταλαβατε, ειμαι ενας προπαγανδιστης".

Περιμενω τι απο τα δυο ισχυει.
Αρκετα με τις απατεωνιες σας.

Εχετε καψει κοσμο.
Παραμυθιαζετε αθωους ανθρωπους οτι εξοφλουν υποχρεωσεις με τα κωλοχαρτα σας και μετα βρισκουν τον μπελα τους.

Αντε σηκω φυγε απο δω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συνεχίζω, μήνυση απο οπαδούς του Σώρρα σε υπάλληλο ΔΕΗ γιατί επιχείρησε να κόψει το ρεύμα σε άτομο που είχε πληρώσει με τα 600 δις του Σώρρα.

Πολυ ωραια, ο υπαλληλος ΔΕΗ να κανει μηνυση για ψευδη καταμηνυση και να ζητησει και χρηματικη αποζημιωση.
Αυτες οι ευκαιριες για να βγαινει κανενα φραγκο δεν χανονται.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τα εξώδικα αυτά ισχύουν και για τα μπουρδελακια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τυπε αυτοι που τον υποστηριζουν ειτε εχουν παει στο ιδιο δημοτικο με Σωρρα και στο σχολειο της απατεωνιας ειτε ειναι τοσο χωμένοι στα χρεη και στην μιζερια που ψαχνουν καπου να πατησουν ειτε ειναι απλως ηλιθιοι και βρηκαν πορτα και μπηκαν . Οποτε και στις τρεις περιπτωσεις το να απαντας στις μαλακιες τους απλα τους φανατιζεις. Μονο η φατσα του Σωρρα και οι απειλες του για κλωτσοπατιναδα ειναι αρκετη απαντηση ... :uglystupid:
Οχι τύπε αυτα θα απαντωνται.
Εστω και ΕΝΑΝ ανθρωπο αν σωσουμε που τυχον διαβαζει τωρα, ειναι κερδος.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Συνεχίζω, μήνυση απο οπαδούς του Σώρρα σε υπάλληλο ΔΕΗ γιατί επιχείρησε να κόψει το ρεύμα σε άτομο που είχε πληρώσει με τα 600 δις του Σώρρα. Ο υπάλληλος τα 'κανε πάνω του. Ο αστυνόμος έλεγξε τα χαρτιά και δεν έφερε καμία αντίρρηση.
Τη μηνυση γιατι τη λες για πυρηνικο οπλο; Που θα βλαψει τον υπαλληλο της ΔΕΗ που πηγε να κανει τη δουλεια του; Και γω ξερω μια ιδιοκτητρια σπιτιου που ο νοικαρης δε της πληρωνε τα νοικια κοροιδευοντας την και στο τελος πριν ξεκουμπιστει, της εκανε και μηνυση! Τι τυχη θα εχει αυτη η μηνυση καταλαβαινουμε. Αλλα γιατι δε λες τι απεγινε με οσους εστελναν εξωδικα σε εφοριες και κρατικους φορεις απαιτωντας να μη πληρωσουν τιποτα γιατι υπαρχουν τα 600 δις του Σωρρα, ας πληρωθουν απο εκει. Παει καιρος που γινονταν αυτα τα εξωδικα. Μπορεις να μας πεις τι αποτελεσμα ειχαν να μαθουμε κι εμεις;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.951
Πόντοι
5.506
Πάμε παρακάτω.

Τύπε, επειδή είσαι ένα βήμα πριν με ψήσεις να γραφτώ στο κοντινότερο μου παράρτημα της ΕΛ.ΣΥΝ., λύσε μου μόνο την απορία, επειδή αυτοί οι μπαχαλάκηδες εδώ αμφισβητούν τα πάντα, ο Πρόεδρος ήταν στη φυλακή εκείνη την περίοδο;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.951
Πόντοι
5.506
Τη μηνυση γιατι τη λες για πυρηνικο οπλο; Που θα βλαψει τον υπαλληλο της ΔΕΗ που πηγε να κανει τη δουλεια του; Και γω ξερω μια ιδιοκτητρια σπιτιου που ο νοικαρης δε της πληρωνε τα νοικια κοροιδευοντας την και στο τελος πριν ξεκουμπιστει, της εκανε και μηνυση! Τι τυχη θα εχει αυτη η μηνυση καταλαβαινουμε. Αλλα γιατι δε λες τι απεγινε με οσους εστελναν εξωδικα σε εφοριες και κρατικους φορεις απαιτωντας να μη πληρωσουν τιποτα γιατι υπαρχουν τα 600 δις του Σωρρα, ας πληρωθουν απο εκει. Παει καιρος που γινονταν αυτα τα εξωδικα. Μπορεις να μας πεις τι αποτελεσμα ειχαν να μαθουμε κι εμεις;

Όσοι δεν πλήρωναν τα διόδια κάποτε πάντως , έχουν δικαιωθεί για την επιλογή τους.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Τι παπαριές θεέ μου. Λέει ένας πιό πρίν θα γράψω κάτι σ' ένα έγγραφο και θα πάω να μου βάλουν σφραγίδα. Έγω αυτό που θα του πρότεινα είναι να γράψει ότι είναι μαλάκας και να το πάει στον εισαγγελέα να του βάλει μία σφραγίδα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τι παπαριές θεέ μου. Λέει ένας πιό πρίν θα γράψω κάτι σ' ένα έγγραφο και θα πάω να μου βάλουν σφραγίδα. Έγω αυτό που θα του πρότεινα είναι να γράψει ότι είναι μαλάκας και να το πάει στον εισαγγελέα να του βάλει μία σφραγίδα.

περιμενω ακομα το πμ

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
εσύ φαντάζομαι ότι έχεις σφραγίδες,υπογραφές...τα πάντα!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.951
Πόντοι
5.506

Το δοκίμασες και έπιασε; Aν μας το επισυνάψεις θα πάρεις απαλλακτικό με εισαγγελική πρόταση και δε θα σε ξαναπειράξουμε.

Δε μου απάντησες πως συγκάλεσε γενική συνέλευση ΟΛΩΝ των τακτικών μελών μέσα από τη φυλακή ο Πρόεδρος.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

μαλακας με σφραγιδα ειναι οποιος παρουσιαζει σφραγιδα ακριβους αντιγραφου ως 'αδεια απο τον αρειο παγο να συμμετεχει στις εκλογες'

ψαξε βρες ποιος ειναι αυτος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.951
Πόντοι
5.506
Κανονίστε μλκς (χωρίς σφραγίδα) να μου τον ταράξετε και να φύγει. Και δε θα έχουμε μετά με ποιόν να γελάμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom