SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Νταξ μωρέ...μια μαλακια ειπαμε,να περνάει η ώρα...Τυπε τι πινεις και δεν μας δινεις;
Νταξ μωρέ...μια μαλακια ειπαμε,να περνάει η ώρα...Τυπε τι πινεις και δεν μας δινεις;
Ρε θεοπαλαβε, ρε απιθανε, ρε προπαγανδιστη του κωλου, ρε κλοουν, η Ε.ΣΥ. κοινοποιησε ενα εξωδικο στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου, και ζητησε να παρει αντιγραφο του εξωδικου.Πιστέυω έχετε καταλάβει οτι κάποιοι το παίζουν τρελίτσες.
Πάμε παρακάτω.
Η σφραγίδα και η υπογραφή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που δίνει την άδεια στην Ε.ΣΥ. να πάει στις εκλογές με το Σώρρα ως πρόεδρο. Προσέξτε την ημερονμηνία, ήταν μέσα στο καλοκαίρι ενώ ο Σώρρας ήταν ήδη φυλακή!
Ρε θεοπαλαβε, ρε απιθανε, ρε προπαγανδιστη του κωλου, ρε κλοουν, η Ε.ΣΥ. κοινοποιησε ενα εξωδικο στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου, και ζητησε να παρει αντιγραφο του εξωδικου.
Και στο αντιγραφο, μπηκε φυσικα η σφραγιδα της γραμματειας της εισαγγελιας του Αρειου Παγου, οπως σε ολα τα αντιγραφα που δινουν τα δικαστηρια στα κοινοποιουμενα εγγραφα.
Κι εσυ το μετεφρασες οτι ειναι...ΑΔΕΙΑ της εισαγγελεως του Αρειου Παγου να συμμετεχει στις εκλογες ο Σωρρας.
Κατ' αρχην, ΑΠΙΘΑΝΕ, το ποια κομματα συμμετεχουν στις εκλογες, κρινεται αφου ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ οι εκλογες.
Και αναρωτιεμαι τωρα εγω.
Εισαι τοσο αφελής, ανοητος ή δεν ξερω τι αλλο?
Ή απλα ενας προπαγανδιστης καθολου καλος?
Δεν τα παρατας ρε φιλε? Εδω μεσα εχεις βρει τον μπελα σου. Οι ανοησιες θα απαντωνται παντα.
Πιστέυω έχετε καταλάβει οτι κάποιοι το παίζουν τρελίτσες.
Πάμε παρακάτω.
Η σφραγίδα και η υπογραφή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που δίνει την άδεια στην Ε.ΣΥ. να πάει στις εκλογές με το Σώρρα ως πρόεδρο. Προσέξτε την ημερονμηνία, ήταν μέσα στο καλοκαίρι ενώ ο Σώρρας ήταν ήδη φυλακή!
Oχι, δεν συνεχιζεις.Η μαλακία πάει σύννεφο, παίζει να πηγαίνουν σχολείο ακόμα οι περισσότεροι.
Συνεχίζω, μήνυση απο οπαδούς του Σώρρα σε υπάλληλο ΔΕΗ γιατί επιχείρησε να κόψει το ρεύμα σε άτομο που είχε πληρώσει με τα 600 δις του Σώρρα.
Οχι τύπε αυτα θα απαντωνται.τυπε αυτοι που τον υποστηριζουν ειτε εχουν παει στο ιδιο δημοτικο με Σωρρα και στο σχολειο της απατεωνιας ειτε ειναι τοσο χωμένοι στα χρεη και στην μιζερια που ψαχνουν καπου να πατησουν ειτε ειναι απλως ηλιθιοι και βρηκαν πορτα και μπηκαν . Οποτε και στις τρεις περιπτωσεις το να απαντας στις μαλακιες τους απλα τους φανατιζεις. Μονο η φατσα του Σωρρα και οι απειλες του για κλωτσοπατιναδα ειναι αρκετη απαντηση ...
Τη μηνυση γιατι τη λες για πυρηνικο οπλο; Που θα βλαψει τον υπαλληλο της ΔΕΗ που πηγε να κανει τη δουλεια του; Και γω ξερω μια ιδιοκτητρια σπιτιου που ο νοικαρης δε της πληρωνε τα νοικια κοροιδευοντας την και στο τελος πριν ξεκουμπιστει, της εκανε και μηνυση! Τι τυχη θα εχει αυτη η μηνυση καταλαβαινουμε. Αλλα γιατι δε λες τι απεγινε με οσους εστελναν εξωδικα σε εφοριες και κρατικους φορεις απαιτωντας να μη πληρωσουν τιποτα γιατι υπαρχουν τα 600 δις του Σωρρα, ας πληρωθουν απο εκει. Παει καιρος που γινονταν αυτα τα εξωδικα. Μπορεις να μας πεις τι αποτελεσμα ειχαν να μαθουμε κι εμεις;Η μαλακία πάει σύννεφο, παίζει να πηγαίνουν σχολείο ακόμα οι περισσότεροι.
Συνεχίζω, μήνυση απο οπαδούς του Σώρρα σε υπάλληλο ΔΕΗ γιατί επιχείρησε να κόψει το ρεύμα σε άτομο που είχε πληρώσει με τα 600 δις του Σώρρα. Ο υπάλληλος τα 'κανε πάνω του. Ο αστυνόμος έλεγξε τα χαρτιά και δεν έφερε καμία αντίρρηση.
Πιστέυω έχετε καταλάβει οτι κάποιοι το παίζουν τρελίτσες.
Πάμε παρακάτω.
Τη μηνυση γιατι τη λες για πυρηνικο οπλο; Που θα βλαψει τον υπαλληλο της ΔΕΗ που πηγε να κανει τη δουλεια του; Και γω ξερω μια ιδιοκτητρια σπιτιου που ο νοικαρης δε της πληρωνε τα νοικια κοροιδευοντας την και στο τελος πριν ξεκουμπιστει, της εκανε και μηνυση! Τι τυχη θα εχει αυτη η μηνυση καταλαβαινουμε. Αλλα γιατι δε λες τι απεγινε με οσους εστελναν εξωδικα σε εφοριες και κρατικους φορεις απαιτωντας να μη πληρωσουν τιποτα γιατι υπαρχουν τα 600 δις του Σωρρα, ας πληρωθουν απο εκει. Παει καιρος που γινονταν αυτα τα εξωδικα. Μπορεις να μας πεις τι αποτελεσμα ειχαν να μαθουμε κι εμεις;
Καλα να παθουνε.Όσοι δεν πλήρωναν τα διόδια κάποτε πάντως , έχουν δικαιωθεί για την επιλογή τους.
Τι παπαριές θεέ μου. Λέει ένας πιό πρίν θα γράψω κάτι σ' ένα έγγραφο και θα πάω να μου βάλουν σφραγίδα. Έγω αυτό που θα του πρότεινα είναι να γράψει ότι είναι μαλάκας και να το πάει στον εισαγγελέα να του βάλει μία σφραγίδα.
εσύ φαντάζομαι ότι έχεις σφραγίδες,υπογραφές...τα πάντα!!!!Τι παπαριές θεέ μου. Λέει ένας πιό πρίν θα γράψω κάτι σ' ένα έγγραφο και θα πάω να μου βάλουν σφραγίδα. Έγω αυτό που θα του πρότεινα είναι να γράψει ότι είναι μαλάκας και να το πάει στον εισαγγελέα να του βάλει μία σφραγίδα.
Τι παπαριές θεέ μου. Λέει ένας πιό πρίν θα γράψω κάτι σ' ένα έγγραφο και θα πάω να μου βάλουν σφραγίδα. Έγω αυτό που θα του πρότεινα είναι να γράψει ότι είναι μαλάκας και να το πάει στον εισαγγελέα να του βάλει μία σφραγίδα.
περιμενω ακομα το πμ