Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
εσυ γιατι εγινες πιονι του σωρρα? ελα πες μας τι σου εταξε στα τραπεζια που κανει με πλαστικα ποτηρια και πιατα μιας χρησης χωρις να πληρωσει ποτε λογαριασμο!
επισης πρεπει να μας πει ο τυπος γιατι πρεπει να δανειστουμε αποτον σωρρα (που τα βρηκε τα λεφτα αραγε?) οταν οι ιδιοι λενε οτι υπαρχουν παγκοσμια καταπιστευματα 1,2 τρις που μας ανηκουν? :S

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.342
Πόντοι
2.356
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, οι 12.000 οπαδοί έχουν καταβάλει 120.000 ευρώ για εγγραφή και κάθε χρόνο πληρώνουν 60 ευρώ ο καθένας ως συνδρομή (5 ευρώ Χ 12 μήνες) που σημαίνει επιπλέον έσοδα 720.000 το χρόνο για την Ελλήνων Συνέλευσις.   Το χέρι στην τσέπη βάζουν οι οπαδοί και για τα περιβόητα εξώδικα, πληρώνοντας, όπως αναφέρεται στο εισαγγελικό πόρισμα, «διάφορα χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από 5 έως 200 ευρώ, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του κάθε πολίτη, αλλά και άλλα χρηματικά ποσά υπό τη μορφή χορηγιών-δωρεών».

και ευχομαι να σου παει τα 10πλα εσενα προσωπικα

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Αλεξ,

Εγώ αν θες είμαι οπαδός του Σώρρα, καρφί δε μου καίγεται γι' αυτόν το βαρύ χαρακτηρισμό.

Εσυ πάντως την έβγαλες νύχτα τη σχολή... Λυπάμαι που το λέω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Αλεξ,

Εγώ αν θες είμαι οπαδός του Σώρρα, καρφί δε μου καίγεται γι' αυτόν το βαρύ χαρακτηρισμό.

Εσυ πάντως την έβγαλες νύχτα τη σχολή... Λυπάμαι που το λέω.
Ανθρωπε κοιτα να λογικευθεις και να συνελθεις, η οργανωση στην οποια ανηκεις δεν διαφερει τιποτα απο κατι ημιτρελους αιρετικους που πανε στην ερημο και αυτοκτονουν ομαδικα επειδη ερχεται το τελος του κοσμου

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.342
Πόντοι
2.356
Ανθρωπε κοιτα να λογικευθεις και να συνελθεις, η οργανωση στην οποια ανηκεις δεν διαφερει τιποτα απο κατι ημιτρελους αιρετικους που πανε στην ερημο και αυτοκτονουν ομαδικα επειδη ερχεται το τελος του κοσμου
δεν αξιζει καν η προσπαθεια και ο  χρονος σου για κατι τετοιους! προτιμω να απολαυσουμε τον θεαμα ως στεγνο κοινωνικο κανιβαλισμο! μη παραμβαινεις στη φυση!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Είστε τελείως χαϊβάνια. Δεν ξέρετε καν τι λένε ο Σώρρας και οι υπόλοιποι στην Ε.ΣΥ.. Το γεγονός οτι πιστεύετε πως όλος αυτός ο κοσμος έχει τρελαθεί και δε σας κινεί την περιέργεια να ψάξετε, παρά κάθεστε και μαλακίζεστε και κάνετε τους έξυπνους δείχνει το μέγεθος τις αναπηρίας σας.

Προγραμματικές δηλώσεις:
Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα
ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:
1.0. ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ
ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε
τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους
εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US
department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά
Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για
την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων
αναγκών.
1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των
δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα
έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο
για την Ελλάδα),
1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

Το ίδιο λέει και η πρώτη απόφαση που θα έπρεπε να γνωρίζει ο φίλος μου Αλεξ. Δε μιλάει κανείς τους επίσημα για δωρεάν χρήματα, αλλά για δάνειο απο την Αμερική. Το δάνειο δεν είναι κάτι απίστευτο για όσους γνωρίζουν, το ξεπληρώνεις, δε σου χαρίζουν χρήματα... Εμένα αυτό που φαίνεται περίεργο είναι το πολύ χαμηλό επιτόκιο, και οτι δε φαίνεται κάποιο αντάλαγμα απο την Αμερική. Είναι η αλήθεια ότι έχει γίνει ένα μπέρδεμα με το θέμα.

Μετά το 6:40 το λέει και ο ίδιος ο Σώρρας οτι πρόκειτε για δάνειο
Φίλε είσαι μαλάκας ή απλά είσαι πολύ μαλάκας;

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Γιά να δόυμε εσείς οι έξυπνοι, τι κουμάσια είστε. Για γράφτε να δούμε τι ψηφίζετε ή τι ψηφίζατε. Ούτε ανώνυμα δεν έχετε τ' αρχίδια. Εγώ είπαμε είμαι με το Σώρρα. Κατσαπλιά όνομα και πράμα; Τ' άλλο το τσουτσέκι; Η κρυφολούγκρα ο Dude33; Αλεξ φίλε; Περιμένω.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Τον παίρνουν απ' ότι φαίνεται... Δεν πειράζει, μόλις ξυπνήσουν.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Γιά να δόυμε εσείς οι έξυπνοι, τι κουμάσια είστε. Για γράφτε να δούμε τι ψηφίζετε ή τι ψηφίζατε. Ούτε ανώνυμα δεν έχετε τ' αρχίδια. Εγώ είπαμε είμαι με το Σώρρα. Κατσαπλιά όνομα και πράμα; Τ' άλλο το τσουτσέκι; Η κρυφολούγκρα ο Dude33; Αλεξ φίλε; Περιμένω.
Πάμε ρε μούτρο,επώνυμα λοιπόν...Λέγομαι Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ και ψηφίζω ΚΚΕ Μ/Λ!!!! Παλαιότερα ψήφιζα ΧΡΙΣΤΟΠΙΣΤΙΑ.....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Παραλήρημα Σώρρα: Εχω παγκόσμιο πολιτικό φορέα -Θα βγάλω 200 βουλευτές, είμαι στο 42%

Εγώ δεν θα βάλω καμία υποψηφιότητα για να βγω βουλευτής. Η φυλακή θα μου δώσει μεγάλη ώθηση» δηλώνει και.. προβλέπει: «Θα συμμετέχουν στις εκλογές 600 δικοί μου βουλευτές. Πόσοι θα βγουν; 300, 200.

:happy: :happy: :happy:

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
.... Μεγάλες κουφάλες. Ας τις αφήσουμε, ξέρω οτι υπάρχουν και μέλη που θέλουν να μάθουν.

Πάμε λοιπόν, σήμερα έγινε διανομή φυλλαδίων στα διόδια στην ελευσίνα αν δεν κάνω λάθος. Καμμιά σύλληψη...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Παπαριές γράφει, δεν ξέρουν την τύφλα τους.
Τιποτα δεν ξερω 25 χρονια δικηγορος τύπε, σας τα μαθαινουν καλυτερα στο Πανεπιστημιο της Ε.ΣΥ.
Ποιες ειναι οι γραμματικες γνωσεις σου τύπε?
Γιατι ολα εχουν και ενα οριο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.952
Πόντοι
5.506
Τιποτα δεν ξερω 25 χρονια δικηγορος τύπε, σας τα μαθαινουν καλυτερα στο Πανεπιστημιο της Ε.ΣΥ.
Ποιες ειναι οι γραμματικες γνωσεις σου τύπε?
Γιατι ολα εχουν και ενα οριο.

Τελείωσε το νηπιαγωγείο ο τύπος. Εντάξει, με τη δεύτερη βέβαια αλλά με 9,5/10.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και ο Σώρρας άμα τον ρωτήσουν πού είναι τα 600 δις θα απαντήσει δεν ξέρω,είχα αυταπάτες.Δεν υπάρχουν τα 600 δις.Μόνο ο Τσίπρας έχει δικαίωμα να έχει αυταπάτες?
Κατά βάση όλοι αυτοί οι ... αυταπατώμενοι δε διαφέρουν και πολύ.Μπορείς να τους αποκαλέσεις κωλοχανεία,ψεύτες και να πεις ό,τι θες αλλά άμα πείθουν ... πείθουν.Καλό σανό.
Αυταπατάσαι κωλόβυσμα,γόνε,ψωλά?Τα συγχαρητήρια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom