barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.953
- Πόντοι
- 5.506
δικιο εχει το σουργελο
ηδη συγκυβερνατε με την ευλογια του μπουχεσα
Πρωτα θα γραφεις «ΠΡΟΣΟΧΗ θα γραψω μαλακια» και μετα θα ποσταρεις.
δικιο εχει το σουργελο
Το 5% του ΠΑΣΟΚ κατηγορει τη ΝΔ οτι κυβερναει το 95% του ΠΑΣΟΚ.δικιο εχει το σουργελο
Πρωτα θα γραφεις «ΠΡΟΣΟΧΗ θα γραψω μαλακια» και μετα θα ποσταρεις.
Το ΠΑΣΟΚ που εδωσε Τοσκα, Κουρουμπλη, Τζακρη, Σπιρτζη, Μπολαρη, Ξενογιαννακοπουλου, και ποσους ξεχναω, κατηγορει τη ΝΔ οτι εδωσε την Παπακωσταναι εε;
Δωσατε παπακωσταινα στους κατσαπλιαδες
Πηρατε αλανιαρη κοκορα
αλλαξκ@λιες κανετε;
ναι εε;
Δωσατε παπακωσταινα στους κατσαπλιαδες
Πηρατε αλανιαρη κοκορα
αλλαξκ@λιες κανετε;
Το ΠΑΣΟΚ που εδωσε Τοσκα, Κουρουμπλη, Τζακρη, Σπιρτζη, Μπολαρη, Ξενογιαννακοπουλου, και ποσους ξεχναω, κατηγορει τη ΝΔ οτι εδωσε την Παπακωστα
Σουρεαλισμος
αν δεν ειχατε τις δίκες θα μπαινατε και εσεις συγκυβερνηση,τεσπα,ολοι τα ιδια σκατα εισαστε για αυτο και ο Αρτεμης αποτελει μια καποια λύσηδικιο εχει το σουργελο
αν δεν ειχατε τις δίκες θα μπαινατε και εσεις συγκυβερνηση,τεσπα,ολοι τα ιδια σκατα εισαστε για αυτο και ο Αρτεμης αποτελει μια καποια λύση
νταραβερια με τη δικαιοσυνη μωρε που κανεις πως δε καταλαβαινεις και συντομα οι δικες και οι καταδικεςΕχει καμμια δικη το πασοκ και δεν το μαθαμε;
νταραβερια με τη δικαιοσυνη μωρε που κανεις πως δε καταλαβαινεις και συντομα οι δικες και οι καταδικες
Γελασαμε και σημερα
Ο Γιαννος λες να γελαει εξισου αμεριμνος;
αφηστε τον γιαννο και κοιταχτε τι θα κανετε εσεις
Με αβραμοπουλο βοριδη σαλμα μπουμπουκο
παυλοπουλο πολυδωρα μαρκογιαννακη
Πολλα ρε μαστορα τα γαλαζια φυντανια
Γιατί έχετε τόσο μένος ορισμένοι μαζί μου; Επειδή σας έδειξα φωτογραφείες απο ομιλία της Ε.ΣΥ.;
Είναι παράνομο αυτό;
Είστε οι συγκεκριμένοι που μπαίνετε σ' αυτό το θέμα και γαβγίζετε... Καταλαβαίνω οτι η λέξη διάλογος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας.
Δε σας παρεξηγώ, για να είστε διαρκώς εδώ και να τα βάζετε μαζί μου, χωρίς να με ξέρετε και χωρίς να σας έχω δώσει το λόγο, δείχνει τι ψυχολογικά κουβαλάτε.
Αρχικά θα κάνω για τελευταία φορά τη χάρη στο φιλαράκι μου τον μπάροκ ή όπως σκατά τον λένε, γιατί σαν παράσιτο εκλιπαρεί για μια απάντηση. Φιλαράκι μπάροκ αφου θεωρείς τα γραφόμενά μου βλακείες και δεν αντέχεις γιατί είσαι διαρκώς εδώ; Η απάντηση είναι απλή, είσαι ένας μαλάκας. Και μας το λες και μόνος σου.
Όσο για το φίλο μου τον Αλεξ, αυτό το φασισταριό που θέλει να με διαγράψουν. Η κατάστασή του είναι για γέλια... Αν λέει αλήθεια ότι είναι δικηγόρος και δεν ξέρει τι είναι η αναίρεση υπερ του νόμου, να πάει να ξαναβγάλει τη σχολή του.
Πάμε στο θέμα μας, σήμερα ο Σώρρας έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό. Η Ε.ΣΥ. θα πάει κανονικά στις εκλογές ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν αμέτρητες ομιλίες δήλωσε ο Σώρρας.