Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
ναι εε;

Δωσατε παπακωσταινα στους κατσαπλιαδες

Πηρατε αλανιαρη  κοκορα

αλλαξκ@λιες κανετε;
Το ΠΑΣΟΚ που εδωσε Τοσκα, Κουρουμπλη, Τζακρη, Σπιρτζη, Μπολαρη, Ξενογιαννακοπουλου, και ποσους ξεχναω, κατηγορει τη ΝΔ οτι εδωσε την Παπακωστα

Σουρεαλισμος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.953
Πόντοι
5.506
Το ΠΑΣΟΚ που εδωσε Τοσκα, Κουρουμπλη, Τζακρη, Σπιρτζη, Μπολαρη, Ξενογιαννακοπουλου, και ποσους ξεχναω, κατηγορει τη ΝΔ οτι εδωσε την Παπακωστα

Σουρεαλισμος

Σου ειπα, το παει σιγα σιγα γιατι ξερει οτι θα του γινει σουρωτηρι.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
δικιο εχει το σουργελο

ηδη συγκυβερνατε με την ευλογια του μπουχεσα
αν δεν ειχατε τις δίκες θα μπαινατε και εσεις συγκυβερνηση,τεσπα,ολοι τα ιδια σκατα εισαστε για αυτο και ο Αρτεμης αποτελει μια καποια λύση

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αν δεν ειχατε τις δίκες θα μπαινατε και εσεις συγκυβερνηση,τεσπα,ολοι τα ιδια σκατα εισαστε για αυτο και ο Αρτεμης αποτελει μια καποια λύση

Εχει καμμια δικη το πασοκ και δεν το μαθαμε;

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Γιατί έχετε τόσο μένος ορισμένοι μαζί μου; Επειδή σας έδειξα φωτογραφείες απο ομιλία της Ε.ΣΥ.;
Είναι παράνομο αυτό;

Είστε οι συγκεκριμένοι που μπαίνετε σ' αυτό το θέμα και γαβγίζετε... Καταλαβαίνω οτι η λέξη διάλογος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας.

Δε σας παρεξηγώ, για να είστε διαρκώς εδώ και να τα βάζετε μαζί μου, χωρίς να με ξέρετε και χωρίς να σας έχω δώσει το λόγο, δείχνει τι ψυχολογικά κουβαλάτε.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο Γιαννος λες να γελαει εξισου αμεριμνος;

αφηστε τον γιαννο και κοιταχτε τι θα κανετε εσεις

Με αβραμοπουλο βοριδη σαλμα μπουμπουκο

παυλοπουλο πολυδωρα μαρκογιαννακη

Πολλα ρε μαστορα τα  γαλαζια φυντανια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.953
Πόντοι
5.506
αφηστε τον γιαννο και κοιταχτε τι θα κανετε εσεις

Με αβραμοπουλο βοριδη σαλμα μπουμπουκο

παυλοπουλο πολυδωρα μαρκογιαννακη

Πολλα ρε μαστορα τα  γαλαζια φυντανια

Ρε τσώνυ, είπαμε να είσαι απατεώνας αλλά εσύ το έχεις ξεσκίσει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.953
Πόντοι
5.506
Γιατί έχετε τόσο μένος ορισμένοι μαζί μου; Επειδή σας έδειξα φωτογραφείες απο ομιλία της Ε.ΣΥ.;
Είναι παράνομο αυτό;

Είστε οι συγκεκριμένοι που μπαίνετε σ' αυτό το θέμα και γαβγίζετε... Καταλαβαίνω οτι η λέξη διάλογος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας.

Δε σας παρεξηγώ, για να είστε διαρκώς εδώ και να τα βάζετε μαζί μου, χωρίς να με ξέρετε και χωρίς να σας έχω δώσει το λόγο, δείχνει τι ψυχολογικά κουβαλάτε.

Τύπε, μην το παίρνεις πάνω σου προσωπικά, δεν τα έχουμε με σένα, τους βλάκες δεν αντέχουμε.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Αρχικά θα κάνω για τελευταία φορά τη χάρη στο φιλαράκι μου τον μπάροκ ή όπως σκατά τον λένε, γιατί σαν παράσιτο εκλιπαρεί για μια απάντηση. Φιλαράκι μπάροκ αφου θεωρείς τα γραφόμενά μου βλακείες και δεν αντέχεις γιατί είσαι διαρκώς εδώ; Η απάντηση είναι απλή, είσαι ένας μαλάκας. Και μας το λες και μόνος σου.
Όσο για το φίλο μου τον Αλεξ, αυτό το φασισταριό που θέλει να με διαγράψουν. Η κατάστασή του είναι για γέλια... Αν λέει αλήθεια ότι είναι δικηγόρος και δεν ξέρει τι είναι η αναίρεση υπερ του νόμου, να πάει να ξαναβγάλει τη σχολή του.

Πάμε στο θέμα μας, σήμερα ο Σώρρας έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό. Η Ε.ΣΥ. θα πάει κανονικά στις εκλογές ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν αμέτρητες ομιλίες δήλωσε ο Σώρρας.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Είπαμε το σάιτ λεγεται.... μπουρδέλα,αλλά εσύ το πήγες ένα βήμα παραπέρα...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
Αρχικά θα κάνω για τελευταία φορά τη χάρη στο φιλαράκι μου τον μπάροκ ή όπως σκατά τον λένε, γιατί σαν παράσιτο εκλιπαρεί για μια απάντηση. Φιλαράκι μπάροκ αφου θεωρείς τα γραφόμενά μου βλακείες και δεν αντέχεις γιατί είσαι διαρκώς εδώ; Η απάντηση είναι απλή, είσαι ένας μαλάκας. Και μας το λες και μόνος σου.
Όσο για το φίλο μου τον Αλεξ, αυτό το φασισταριό που θέλει να με διαγράψουν. Η κατάστασή του είναι για γέλια... Αν λέει αλήθεια ότι είναι δικηγόρος και δεν ξέρει τι είναι η αναίρεση υπερ του νόμου, να πάει να ξαναβγάλει τη σχολή του.

Πάμε στο θέμα μας, σήμερα ο Σώρρας έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό. Η Ε.ΣΥ. θα πάει κανονικά στις εκλογές ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν αμέτρητες ομιλίες δήλωσε ο Σώρρας.

αμα σε διαγραψουν με ποιον θα γελαμε μετα ρε τυπε  :2funny: ? και ποιος θα ποσταρει την φατσα του κωλοπατρινου αποφοιτου δηματικου αχαιας που θα σωσει την οικουμένη ποιο καλα απο τον Τσιπρα ??  :think:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.729
Πόντοι
9.931
Ο τύπος έχει 600δις αλλά είναι στην φυλακή!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ο τύπος έχει 600δις αλλα δεν έχουν ορμήξει επάνω του όλες οι υπερδυνάμεις της Γης για να τον απαγάγουν και να αρπάξουν τα χρήματα!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ενας εγκεφαλικά νεκρός έχει μεγαλύτερο δείκτη ευφυίας από έναν οπαδό του Σωρρα :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom