Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Προφανως δεν φταις εσυ αλλά εγω που κανω διαλογο με οπαδο του Σωρρα.
Σιγουρα εγω φταιω. Προφανως δεν πρεπει να συζηταω με τον καθενα αν δεν το αξιζει.
Εγω φταιω, ειναι σαφες.
Που καθομαι στις 3 τα χαραματα και διαβαζω εναν ΜΗ ΝΟΜΙΚΟ να μου επικαλείται νομικά απο την βικιπαιδεια. Και να με λεει και....ασχετο και ουγκανο.
Συγνωμη ρε τύπε αλλά αηδιασα με τον εαυτο μου. Αν εμαθα κατι απο σενα σημερα, ειναι οτι δεν πρεπει να χαραμιζω στον καθενα τον διαλογο μου.
Αντε καληνυχτα.

Καταλάβατε δεν έχει τι να πεί τώρα...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αλλος απο δω. Εγω μπουρδουκλωνω τους νομους? Εγω τους ψηφιζω? 50 χρονια καθεστωτικο κομμα ψηφιζες, που ψηφισε ενα καρο νομους. Και σου φταιω εγω που καλουμαι απλως να τους εφαρμοσω?
Ρε πού σας βρηκαμε ολους. Ειπαμε ομως, εγω φταιω.

μην θυμωνεις μαστορα

δεν τα βαζω μαζι σου

αλλα αν οι νομοι ηταν σωστοι δεν θα υπηρχαν  ολοι αυτοι οι απατεωνες και τα φερεφωνα τους να κοροιδευουν τον κοσμο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Spiegel: «Η Ελλάδα διεκδικεί 280 δις από την Γερμανία»

«Όσο η Ελλάδα εξαρτώνταν από τη στήριξη της ΕΕ, ο Αλέξης Τσίπρας απέφευγε να θέσει ζήτημα επανορθώσεων. Τώρα όμως, μετά το τέλος του τρίτου προγράμματος, η Αθήνα αναλαμβάνει σχετικές πρωτοβουλίες», γράφει το Spiegel

Δεν είναι σύμπτωση ότι οι δύο κορυφαίοι έλληνες πολιτικοί αναφέρθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στο ζήτημα. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο χωριό Καλλικράτης και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο χωριό Κάνδανος. Σηματοδοτεί την απαρχή μιας μακράς εκστρατείας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Der Spiegel θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Στην Βουλή το ζήτημα διεκδίκησης πολεμικών επανορθώσεων από τη Γερμανία

Η ελληνική βουλή θα επικυρώσει κατ΄ αρχήν έκθεση, στην οποία αναφέρεται ότι η Ελλάδα δικαιούται επανορθώσεις 269,5 δις ευρώ από τον β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στο ποσό αυτό προστίθεται το κατοχικό δάνειο ύψους 10,3 δις ευρώ, βάσει υπολογισμών από τα τέλη 2014. Η έκθεση είναι έτοιμη από τον Αύγουστο του 2016. Έμεινε ωστόσο στο συρτάρι, όσο η Ελλάδα λάμβανε ακόμα βοήθεια από χώρες της ΕΕ συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας.
Μετά το τέλος του τελευταίου προγράμματος προσαρμογής τον Αύγουστο ο έλληνας πρωθυπουργός άλλαξε στάση. Ο Αλέξης Τσίπρας επιτρέπει τώρα στο κοινοβούλιο να επικυρώσει την έκθεση. Ο πρωθυπουργός κάνει βέβαια λόγο για "ηθική αποζημίωση". Δεν αναφέρεται ωστόσο στα πολλά δις που ενδέχεται να λάβει η Ελλάδα, αλλά και τις επαπειλούμενες πρόωρες εκλογές, στις οποίες μια επιτυχία στο ζήτημα των επανορθώσεων θα του διασφάλιζε πολλές ψήφους.

τα δις πεφτουν στην ψωρωκωσταινα σαν το χαλαζι

2ος πσωρρας αναμενεται και επισημα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Προφανως δεν φταις εσυ αλλά εγω που κανω διαλογο με οπαδο του Σωρρα.
Σιγουρα εγω φταιω. Προφανως δεν πρεπει να συζηταω με τον καθενα αν δεν το αξιζει.
Εγω φταιω, ειναι σαφες.
Που καθομαι στις 3 τα χαραματα και διαβαζω εναν ΜΗ ΝΟΜΙΚΟ να μου επικαλείται νομικά απο την βικιπαιδεια. Και να με λεει και....ασχετο και ουγκανο.
Συγνωμη ρε τύπε αλλά αηδιασα με τον εαυτο μου. Αν εμαθα κατι απο σενα σημερα, ειναι οτι δεν πρεπει να χαραμιζω στον καθενα τον διαλογο μου.
Αντε καληνυχτα.

ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ, δείχνεις στους υποψήφιους πελάτες ότι είναι χαζοί,
αντί να τους παίρνεις τα χρήματα,
ο σώρρας πιο ξύπνιος είναι

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.041
Πόντοι
6.515
Φιλαράκι οι δημοσκοπήσεις αυτές του ίντερνετ είναι πολύ πιό κοντά στην πραγματικότητα, απ' ότι αυτές των γνωστών εταιειών. Πρίν βγεί η Χρυσή Αυγή υπήρχαν δημοσκοπήσεις στο ίντερνετ που της έδιναν πολύ μεγάλο ποσοστό. Για τις γνωστές εταιρείες δημοσκοπήσεων ήταν ανύπαρκτη... Τελικά πήρε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό.

Για αυτο στηθηκαν οι προβοκατσιες. Απο τις προκλησεις της κανελη μεχρι το σκηνικο του φυσσα.

Ο Σωρρας προβληθηκε αρχικα απο τα μμε γιατι θεωρηθηκε οτι οπαδοι "χαμηλου επιπεδου" θα πανε απο τη ΧΑ προς τα εκει  :-

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.041
Πόντοι
6.515
600 δις του σωρρα και 280 γερμ. αποζημιωσεις θα φαμε με χρυσα κουταλια  :jerking:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.738
Πόντοι
9.931
Ας τους κάνει κάποιος ευθανασία η έστω λοβοτομή να γλυτώσουμε!!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
φφφφ..φφφ...φουοφουφου...
εδω τσουτσεκι νετσομε!
εδω τσουτσεκι νετσομε...
τσουτσεκι νετσομε καλει παπαγια(ννη)
τσουτσεκι νετσομε καλει παπαγια(ννη)
...οβερ...!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506
Καταλάβατε δεν έχει τι να πεί τώρα...

malakas-0002.jpg

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ας τους κάνει κάποιος ευθανασία η έστω λοβοτομή να γλυτώσουμε!!

Τυπε το ιδιο θα πρεπει να γινει και στους αριστερους που επιμενουν ακομα και μετα την πτωση της σοβιετικης ενωσης..
Ασε ουτε οι μισοι δεν θα μεινουμε στην Ελλαδα

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Οι σοβαρές απόψεις πάνω στο θέμα συνεχίζονται απ' ότι βλέπω. Σας επιστρέφω και τους χαρακτηρισμούς σας, και ευθανασία να σου κάνουν εσένα απο πάνω. Παλιό κουράδα, Τρολ του κερατά.

Λοιπόν όπως είπα και πιό πρίν η αναίρεση υπέρ του νόμου ΔΕΝ επηρεάζει καθόλου την ισχύ της απόφασης. Δε χρειάζεται πολύ μυαλό για να το καταλάβετε, όλα τα εξώδικα που στέλνουν οι οπαδοί του Σώρρα βασίζονται σ' αυτή την απόφαση. Ολόκληρη η Ε.ΣΥ., σ' αυτή την απόφαση στηρίζεται. Αν πάψει να ισχύει τα γραφεία δεν έχουν λόγο να είναι ανοιχτά.

Χθές ήμουν μ' ένα γνωστό μου, είναι δημοσιογράφος έχει γράψει πολλά άρθα για την υπόθεση Σώρρα, και μου έδειξε κάποια έγγραφα. Πρόκειται για έγγραφα που καίνε τη βουλή, σχετικά με την υπόθεση Σώρρα. Σε επόμενη ανάρτησή μου θα σας δείξω πώς θα τα βρείτε στο επίσημο σάιτ της βουλής, να τα δείτε και εσείς. Πιθανόν θα είστε απο τους πρώτους που το μαθαίνουν. 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Οι σοβαρές απόψεις πάνω στο θέμα συνεχίζονται απ' ότι βλέπω. Σας επιστρέφω και τους χαρακτηρισμούς σας, και ευθανασία να σου κάνουν εσένα απο πάνω. Παλιό κουράδα, Τρολ του κερατά.

Λοιπόν όπως είπα και πιό πρίν η αναίρεση υπέρ του νόμου ΔΕΝ επηρεάζει καθόλου την ισχύ της απόφασης. Δε χρειάζεται πολύ μυαλό για να το καταλάβετε, όλα τα εξώδικα που στέλνουν οι οπαδοί του Σώρρα βασίζονται σ' αυτή την απόφαση. Ολόκληρη η Ε.ΣΥ., σ' αυτή την απόφαση στηρίζεται. Αν πάψει να ισχύει τα γραφεία δεν έχουν λόγο να είναι ανοιχτά.

Χθές ήμουν μ' ένα γνωστό μου, είναι δημοσιογράφος έχει γράψει πολλά άρθα για την υπόθεση Σώρρα, και μου έδειξε κάποια έγγραφα. Πρόκειται για έγγραφα που καίνε τη βουλή, σχετικά με την υπόθεση Σώρρα. Σε επόμενη ανάρτησή μου θα σας δείξω πώς θα τα βρείτε στο επίσημο σάιτ της βουλής, να τα δείτε και εσείς. Πιθανόν θα είστε απο τους πρώτους που το μαθαίνουν.  
Δεν μου λες ρε φωτοδότη. Αντε να δεχθουμε οτι η αποφαση ειναι ισχυρη. Που δεν ειναι. Παμε παρακατω να δουμε κατι.
Ας υποθεσουμε οτι εγω εχω μια αμετακλητη αποφαση ποινικου δικαστηριου που με απαλλασσει απο το αδικημα της καταβολης χρεων στο Δημοσιο.
Αν παω με την ποινικη αποφαση στην Δ.Ο.Υ. θα με απαλλαξουν απο την οφειλη?
Για πες? Εχει καμια υποχρεωση η Δ.Ο.Υ. να συμψηφιζει ή να διαγραφει οφειλες με βαση ποινικη αποφαση?

Αντε γιατι και η μαλακια εχει τα ορια της.
Δεν ειχα διαθεση να το συνεχισω αλλά μπηκες να συνεχισεις την προπαγανδα σου υπερ ενος απατεωνα σε βαρος αφελων συμπολιτων μας.
Ελπιζω να αποβληθεις απο το σάιτ πολυ συντομα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506

Είσαι νομικός τύπε;

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Δεν μου λες ρε φωτοδότη. Αντε να δεχθουμε οτι η αποφαση ειναι ισχυρη. Που δεν ειναι. Παμε παρακατω να δουμε κατι.
Ας υποθεσουμε οτι εγω εχω μια αμετακλητη αποφαση ποινικου δικαστηριου που με απαλλασσει απο το αδικημα της καταβολης χρεων στο Δημοσιο.
Αν παω με την ποινικη αποφαση στην Δ.Ο.Υ. θα με απαλλαξουν απο την οφειλη?
Για πες? Εχει καμια υποχρεωση η Δ.Ο.Υ. να συμψηφιζει ή να διαγραφει οφειλες με βαση ποινικη αποφαση?

Αντε γιατι και η μαλακια εχει τα ορια της.
Δεν ειχα διαθεση να το συνεχισω αλλά μπηκες να συνεχισεις την προπαγανδα σου υπερ ενος απατεωνα σε βαρος αφελων συμπολιτων μας.
Ελπιζω να αποβληθεις απο το σάιτ πολυ συντομα.

Τί σχέση έχει ο συμψηφισμος και η διαγραφή οφειλών με την εξώδικη εντολή πληρωμής; Δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάμε.

Εσύ μπάροκ τι έπαθες; Σε πείραξε που σου επέστρεψα το χαρακτηρισμό του μαλάκα; Με συγχωρείς πολύ αρχιμαλάκας είσαι. Έκανα λάθος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom