Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
καλο σεναριο αυτο οντως.

παρα το ακυρο που φαγαμε απο τον κατσελη παντως, δεν ειμαστε τοσο οργια να περιμενουμε να μας σωσει ο ψωρας...

απο ΤΟΝ κατσελη θα φαγες κανα κρουασαν ισως!
απο ΤΗΝ κατσελη θαφαγες ακυρο μεσω του νομου της.

(για να μην μπερδευονται οι αλλοι το λεω)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Τώρα που τα ξαναδιαβάζω!....Εεεεμ δεν με ξετρελαίνουν ..και τόσο... εντάξει..καλουτσικα...τα λες. :cheesy: :heavymetalbig:

ας τα ψοφια και πεσε πενηνταρικο λεμε!!!!!

στο πΣωρα πως ξερετε και τα δινετε, ε????

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.102
Πόντοι
2.356
απο ΤΟΝ κατσελη θα φαγες κανα κρουασαν ισως!
απο ΤΗΝ κατσελη θαφαγες ακυρο μεσω του νομου της.

(για να μην μπερδευονται οι αλλοι το λεω)
λεω ΤΟΝ γιατι ειναι νομος! και ο νομος ειναι αρσενικο. για να το πεις θηλυκο πρεπει να πεις νομος ΤΗΣ κατσελη

και το ακυρο το εριξε η δικαστης που εβλεπε δολο λες και ξεραμε οτι θα επεφτε φαλημεντο στο μπουρδελοκρατος μας απο το 2000

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
ας τα ψοφια και πεσε πενηνταρικο λεμε!!!!!

στο πΣωρα πως ξερετε και τα δινετε, ε????
Ουφ. Ευτυχώς.. είπες πΣωρα..και όχι πΣωλα... Γιατί κάπου είπα.μεσα μου..αχ
. :gay: καλέ Καστράτο σε πήραν χαμπάρι  :walkingpenis:(και καλά) και σαν
.ευνούχος πως ικανοποιησε ??... :fuck1: ..

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
λεω ΤΟΝ γιατι ειναι νομος! και ο νομος ειναι αρσενικο. για να το πεις θηλυκο πρεπει να πεις νομος ΤΗΣ κατσελη

και το ακυρο το εριξε η δικαστης που εβλεπε δολο λες και ξεραμε οτι θα επεφτε φαλημεντο στο μπουρδελοκρατος μας απο το 2000

Πολυ ορθα εγραψες!
Γι αυτο ανεφερα πριν ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ηταν η παρατηρηση μου.
Φανταστηκα οτι εσυ ηξερες πολυ καλα πως το ελεγες...
Πρπει να ειναι πολυ επωδυνο ολο αυτο το αγχος το ψυχολογικο και η πιεση , με ολα να καταρρεουν γυρω
και να ερχεται μια τετοια αποφαση , να λεει ουσιαστικα οτι εσυ επιζητησες να πεσεις εξω επιτηδες!
κουραγιο να πω?
θα το εχεις ηδη βρει προφανως, ποιος ξερει κι απο που (γραπωμενος) !

Στο εξης μονο στον πΣωρα να ελπιζει κανεις και ...σωθηκε! ΟΙ εξωγηινοι εχουν εγγυηθει οτι θα του δωσουν πλεροφοριες που θα μοσχοπουλησει παλι στους αμερικλανους και θα μας ξεχρεωσει ουλους και θα μοιρασει και απο μια σοκολατα υγειας σε ολα τα ανηλικα τεκνα των ελληνων πολιτων.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Ουφ. Ευτυχώς.. είπες πΣωρα..και όχι πΣωλα... Γιατί κάπου είπα.μεσα μου..αχ
. :gay: καλέ Καστράτο σε πήραν χαμπάρι  :walkingpenis:(και καλά) και σαν
.ευνούχος πως ικανοποιησε ??... :fuck1: ..

δε μου λες?

να αποφυγεις να δωσεις 50αρικο μου φαινεται το πας!

εγω φταιω! που κανω 5μερες ρεπορταζ για να βγαλω τα λαυρακια που σας γραφω δωρεαν!

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
δε μου λες?

να αποφυγεις να δωσεις 50αρικο μου φαινεται το πας!

εγω φταιω! που κανω 5μερες ρεπορταζ για να βγαλω τα λαυρακια που σας γραφω δωρεαν!
Όντως  είσαι απίστευτος.. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Αλλά απόδειξη θα δώσεις??

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Όντως  είσαι απίστευτος.. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Αλλά απόδειξη θα δώσεις??

θα σου εκτυπωσω ενα εξωδικο του πΣωρα απο αυτα που βαζει ο παμπαμιας τα λινκ εδω στο θρεντ!

Σε χαρτι γυαλιστερο, Α4, διπλης εκτυπωσης (μπρος-πισω...παρακαλω! Οοοοχι συνειρμους!), σε λειζερ (αλεξανδριτη!) εγχρωμο εκτυπωτη τελευταιο (φωτο)μοδέλλο!

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
θα σου εκτυπωσω ενα εξωδικο του πΣωρα απο αυτα που βαζει ο παμπαμιας τα λινκ εδω στο θρεντ!

Σε χαρτι γυαλιστερο, Α4, διπλης εκτυπωσης (μπρος-πισω...παρακαλω! Οοοοχι συνειρμους!), σε λειζερ (αλεξανδριτη!) εγχρωμο εκτυπωτη τελευταιο (φωτο)μοδέλλο!
Τελείωσε Δεν παίζεσαι με τίποτα..Με έχεις.ταπωσει..Υποχωρω με σεβασμό στον.ΦΙΛΟ-.""""αντίπαλο"""  :kneel:  :kneel: :kneel: :worship: :worship: :worship:  :hi: :hi:

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Επίσης κάτι που ""ξέχασα""να σου πω είναι...ότι.. είμαι..και πολύ..ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ..-ΚΑΡΜΙΡΗΣ-ΣΠΑΓΚΟΣ.Οπότε μην περιμένεις μια..Αχχ το είπα.. Συμπέρασμα..θα μείνεις με την γλύκα..

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
(φ)Τττττου σου...
τζαμπα πηγε τοσο γραψιμο!

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Προς το τσουτσέκι το netsome, νομίζεις και εσύ και κάποιοι άλλοι ότι κολλώνω να κάνω διαφήμιση στο Σώρρα στα ίσια; Θα ντραπώ νομίζεις; Εδώ κάνουμε συζήτηση φιλαράκι. Αν γράψω κάτι σε ουδέτερο στύλ (πχ ο Σωρρας έχει 400 γραφεία) δεν θεωρείται προπαγάνδα. Ενημέρωση και συζήτηση λέγεται. Τώρα εσύ και κάποιοι άλλοι πάρτε το όπως θέλετε...

Σου αρέσει να γράφουμε λοιπόν τις τις κρυόλουστες μπαρούφες, ο Σώρρας και ο Ομπάμα και οι εξωγήινοι και να χασκογελάμε; Είναι συζήτηση αυτό; Αυτά τα λέγαμε εδώ και 5 χρόνια και ξαφνικά η Ελλάδα γέμισε γραφεία του Σώρρα. Ξέρεις γιατί έγινε αυτό; Όχι... Αλλά και δε σε νοιάζει φαντάζομαι. Αυτό ξέρεις τι είναι ;;

Δημοσκόπηση που δίνει στο Σώρρα 37%. Σου κάνω προπαγάνδα τώρα; Σ' αρέσει δε σ' αρέσει έτσι λέει η δημοσκόπηση, και δεν είναι δικιά μου.
Σε παλιά δημοσκόπηση που έιχε γίνει 600.000 ψήφισαν το Σώρρα. Το είχε πεί ο Πάγκλαος στο ΣΚΑΙ χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες λαό ηλιθίων.

Όλα αυτά ξέρεις τι σημαίνουν; Ότι ο Σώρρας θα είναι στη βουλή. Σε νοιάζει να μάθεις το γιατί; Άμα δε σε νοιάζει κάτσε και κοιμήσου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
600000 πσωραλεους που να τους χωρεσει το δαφνι

πρεπει να χτιστουν νεα ιδρυματα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Όλα αυτά ξέρεις τι σημαίνουν; Ότι ο Σώρρας θα είναι στη βουλή. Σε νοιάζει να μάθεις το γιατί; Άμα δε σε νοιάζει κάτσε και κοιμήσου.

με τοσα νεα νουμερα που μπηκαν στην βουλη  απο το 10 και μετα εχει καταντησει τσιρκο

αλλο ενα τι πειραζει

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
Προς το τσουτσέκι το netsome, νομίζεις και εσύ και κάποιοι άλλοι ότι κολλώνω να κάνω διαφήμιση στο Σώρρα στα ίσια; Θα ντραπώ νομίζεις; Εδώ κάνουμε συζήτηση φιλαράκι. Αν γράψω κάτι σε ουδέτερο στύλ (πχ ο Σωρρας έχει 400 γραφεία) δεν θεωρείται προπαγάνδα. Ενημέρωση και συζήτηση λέγεται. Τώρα εσύ και κάποιοι άλλοι πάρτε το όπως θέλετε...

Σου αρέσει να γράφουμε λοιπόν τις τις κρυόλουστες μπαρούφες, ο Σώρρας και ο Ομπάμα και οι εξωγήινοι και να χασκογελάμε; Είναι συζήτηση αυτό; Αυτά τα λέγαμε εδώ και 5 χρόνια και ξαφνικά η Ελλάδα γέμισε γραφεία του Σώρρα. Ξέρεις γιατί έγινε αυτό; Όχι... Αλλά και δε σε νοιάζει φαντάζομαι. Αυτό ξέρεις τι είναι ;;

Δημοσκόπηση που δίνει στο Σώρρα 37%. Σου κάνω προπαγάνδα τώρα; Σ' αρέσει δε σ' αρέσει έτσι λέει η δημοσκόπηση, και δεν είναι δικιά μου.
Σε παλιά δημοσκόπηση που έιχε γίνει 600.000 ψήφισαν το Σώρρα. Το είχε πεί ο Πάγκλαος στο ΣΚΑΙ χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες λαό ηλιθίων.

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: πρεπει να εισαι συμμαθητης στο δημοτικο με Σωρρα η συμμετοχος στη απατη για να γραφεις αυτα . Ποια δημοσκοπικη εταιρεία ειναι ?
της "Σωρρας opinion "  :2funny: :2funny:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.102
Πόντοι
2.356
Πολυ ορθα εγραψες!
Γι αυτο ανεφερα πριν ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ηταν η παρατηρηση μου.
Φανταστηκα οτι εσυ ηξερες πολυ καλα πως το ελεγες...
Πρπει να ειναι πολυ επωδυνο ολο αυτο το αγχος το ψυχολογικο και η πιεση , με ολα να καταρρεουν γυρω
και να ερχεται μια τετοια αποφαση , να λεει ουσιαστικα οτι εσυ επιζητησες να πεσεις εξω επιτηδες!
κουραγιο να πω?
θα το εχεις ηδη βρει προφανως, ποιος ξερει κι απο που (γραπωμενος) !

Στο εξης μονο στον πΣωρα να ελπιζει κανεις και ...σωθηκε! ΟΙ εξωγηινοι εχουν εγγυηθει οτι θα του δωσουν πλεροφοριες που θα μοσχοπουλησει παλι στους αμερικλανους και θα μας ξεχρεωσει ουλους και θα μοιρασει και απο μια σοκολατα υγειας σε ολα τα ανηλικα τεκνα των ελληνων πολιτων.

παιρνεις δανειο γιατι δεν εχεις αρα δανειζεσαι για να εχεις να κανεις τη δουλεια σου. και τελικα ερχεται η δικαστης να σου πει αφου δεν ειχες γιατι δανειστηκες? ρε μας δουλευετε? αμα ειχα θα αγοραζα δε θα δανειζομουν να τα δωσω 3πλα... λες και ηξερα οτι θα ερθει η κριση και θα πεσουν εξω τα καραβια μας...

σε καμια περιπτωση δεν σκεφτηκαμε λυσεις τυπου σωρρα. αυτες πιθανο τις σκεφτονται στοκοι που τους φταινε μονιμα οι αλλοι και ψαχνουν την ευκολη λυση να ριξουν αλλου την ευθυνη. λες και ο σωρρας αν τα ειχε τα λεφτα θα χρειαζοταν να κανει κομμα? ο ζουκερμπεργκ κανει κομμα? ο μπιλι γκεητς? ολοι οι λεφταδες ειναι υπερανω κυβερνησης (οπως και το τραπεζικο συστημα) .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Μπα, εχουμε οπαδο του Σωρρα εδω?

Τι 37%? 137% θα παρει.

Βεβαια για να μιλησουμε σοβαρα, εχω ξαναπει οτι δεν εχω την καλυτερη αποψη για το πολιτικο κριτηριο των Ελληνων, αλλά που να παρει ο διαολος, δεν νομιζω να βαλουν τον Σωρρα στη Βουλη (χώρια που εχει καταδικασθει σε στερηση πολιτικων δικαιωματων, δεν μπορει να ειναι υποψηφιος βουλευτης). Ειπαμε, εχουμε μπολικους ηλιθιους σε αυτη τη Χωρα αλλά όχι και τοσους πολλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom