Μπα, εχουμε οπαδο του Σωρρα εδω?
Τι 37%? 137% θα παρει.
Βεβαια για να μιλησουμε σοβαρα, εχω ξαναπει οτι δεν εχω την καλυτερη αποψη για το πολιτικο κριτηριο των Ελληνων, αλλά που να παρει ο διαολος, δεν νομιζω να βαλουν τον Σωρρα στη Βουλη (χώρια που εχει καταδικασθει σε στερηση πολιτικων δικαιωματων, δεν μπορει να ειναι υποψηφιος βουλευτης). Ειπαμε, εχουμε μπολικους ηλιθιους σε αυτη τη Χωρα αλλά όχι και τοσους πολλους.
Θυμάσαι η χρυσή αυγή να είχε κανένα ποσοστό πριν τις εκλογές που πρωτομπήκε στη βουλή;
Θέλετε να κάνουμε συζήτηση; Εγώ πιστεύω ότι κάτι πολύ πιό ύποπτο κρύβεται πίσω απ' όλα αυτά τα αστεία που λέγαμε τόσο καιρό. Σίγουρα κάποιοι στηρίζουν το Σώρρα. Πώς είναι δυνατόν η απόφαση για τα 600 να ισχύει ακόμα; Γιατί αυτοί που έβγαλαν την απόφαση ότι τα 600 υπάρχουν, δεν παραπέμπονται στη δικαιοσύνη να δώσουν εξηγήσεις;
Ο κ. Ρήνος δεν ξέρω αν τον ξέρετε, ένας πολύ καλός ερευνητής, είχε πεί κάποτε ότι υπάρχουν στοιχεία για ανάμιξη της ΤτΕ στην υπόθεση Σώρρα. Και επειδή γνωρίζω απο πολύ παλιά την υπόθεση, τότε με το Λαμπράκη αν θυμάστε είχε ακουστεί κάτι για ανάμιξη δύο παλιών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Πολύ παλιών... Δε θέλω να γράψω τα ονόματά τους αλλά κάποιοι ίσως να ξέρετε. Υπήρχαν και άρθρα πολλά στο ίντερνετ τα οποία για κάποιο λόγο κατέβηκαν όλα. Αφότου μαθεύτικε, ο Λαμπράκης τα μάζεψε και έφυγε. Ο Σώρρας έμεινε και σίγουρα με την βοήθεια κάποιων έφτασε εδώ που έφτασε.
Το ότι με τα εξώδικα προκλήθηκε μεγάλη ζημιά στο δημόσιο δεν το λέω εγώ, αλλά υπήρχαν χιλιάδες δημοσιεύματα στο παρελθόν. Μη βάζω πάλι συνδέσμους. Η πλάκα είναι ότι η ζημιά δε σταμάτησε αλλά συνεχίζεται κανονικά. Αυτό δε το λέω για κατόρθωμα του Σώρρα. Είναι κακό να συμβαίνει. Και όχι τις μαλακιες που μου γράφει κάποιο για το κράχ. Ακούνε μια λέξη και τη λένε σαν τον παπαγάλο. Όταν το δημόσιο δεν εισπράτει, εσύ θα έχεις πρόβλημμα και εγώ. Ποιός θα έχει, αυτός που έστειλε το εξώδικο; Αυτός έτσι κι αλλιώς χαμένος είναι.
Ένα δημοσίευμα, κάνει λόγο για μεγαλοωφειλέτες, επιχειρηματίες, λαθρέμπορους ακόμα και για ένα δικηγόρο που χρωστούν εκκατομύρια, ανάμεσα στους οπαδούς του Σώρρα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλοι αυτοί είναι τρελοί. Απλά εκμεταλεύονται την ασυδοσία και τη στήριξη που παρέχουν κάποιοι στο Σώρρα. Αυτά είναι που βλέπει ο κόσμος, και όχι δε φταίει ο Σώρρας. Φταίνε αυτοί που είναι πίσω απο το Σώρρα. Ότι έγινε με αυτούς που έλεγαν δεν πληρώνω. Έφταιγε ο Τσίπρας; Άλλη κυβέρνηση δεν είχαμε τότε; Γιατί δεν τους μάζευαν; Συνεννοημένοι είναι όλοι πιστεύω.