Ούτως η άλλως δεν έχουν δικαίωμα ψήφου αφού έχουν καταδικαστεί και με στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων..
αργησα αλλα το΄πιασα (σχωρεστε με ειμαι και αργοστροφος γιατι τεινω γενικως να πιστευω πως υπαρχει λογικη στον μεσο ελληνα)
ΕΣΥ ΠΑΠΑΓΙΑ κανεις την δουλεια σου...
Κανοντας σε καθε σου ποστ και καλα οτι εκπλησεσαι με τις κινησεις καποιων, βρισκεις ευκαιρια να δημοσιευεις εδω τα λινκ για τις μαλακιες του πΣωρα και υποδορροιως , οριζοντιως και καθετως ψαρευεις "πελατακια" απο τους απελπισμενους που σκεφτονται "τι να το κανω το 50ρικο να το δωσω στην πουτανα να πηδηξω ή να το δωσω στον πΣωρα να γλυτωσω την αμυθητη ακινητη περιουσια μου?"
Στην αρχη μπηκες δυναμικα: Α ΟΥ ΑΟΥ ο πΣωρας θα μας σωσει αρχισες να διαλαλεις μεχρι που σε πιασανε και σε ξετιναξανε 5-6 για τις χοντρες μαλακιες που σου μαθανε οι αποπανω σου να λες για να προσηλυτισεις... Και πανω εκει το ...γυρισες, "εεεε, οχι, εγω μαζι σας ειμαι...οχι ...δεν...αυτα δεν τα πιστευω..." με λιγα λογια προκειμενου να κανεις την δουλεια σου κατεβαζεις και τα παντελονακια και λες "δειτε ο κωλος μου ποσο παρθενος ειναι...βαλτε μου κωλοδαχτυλο να δειτε τι σφιχτο σφιγκτηρα εχω... μοναχά ακουστε με, κι εγω δικος σας ειμαι"
Και αυτο ειναι , κατ εμενα, το πιο τρομακτικο! Οτι κουβαλας τετοιο αχυρο στο κουφιο σου το κεφαλι που εισαι απο τα πιο επικινδυνα ατομα. Κανεις ζημια , καις κοσμο και καις και την υπολοιπη κοινωνια.
Ειναι ξεκαθαρο οτι ανηκεις κι εσυ μεσα σε ενα απο αυτα τα 400 γραφεια ανα την ελλαδα που λες. Μια πυραμιδα "πληρωστε ολοι απο λιγο" να μαζεψουνε το μπικικινι στην κορυφη και να το κανουνε μασουρι να σωσουνε περιουσιες απο τα χρεη! ΟΜΩΣ τις δικες τους περιουσιες!!!!!! Και ο καθε κακομοιρης θα μεινει με το χαρτι του εξωδικου σας στο χερι, ωστε να σκουπισει τον κωλο του οταν θα χεστει απανω του απο το σοκ οταν θα βλεπει να του κατασχεται το σπιτι που μενει.
Η Ανατολία ειναι μία περιοχή στα βαθη της Τουρκίας. Χωριζεται σε 3 γεωγραφικα διαμερισματα την Ανατολικη την Κεντρικη και την Νοτιοανατολικη. Η μεγαλυτερη σε εκταση ειναι η Ανατολικη με 171.000τ.Χλμ. Εαν λοιπον πηγαινες καπου εκει στα βαθη της Ανατολιας και εβρισκες εναν τυχαιο κατοικο (και υποθεσουμε οτι μιλουσες τουρκικα εστω να συννενοηθεις) και του ελεγες αυτα που λεει ο πΣωρας σου η απαντηση που θα επαιρνες απο τον κατοικο, στην τοπικη και αυτοχθονα γλωσσα της περιοχης θα ηταν, συντομη, απλη, λιττη και απεριτη, πλην ομως ξεκαθαρη ως προς το ΝΟΗΜΑ και τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ του :
"Αει σιχτιρ"