Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.236
Πόντοι
206
Και κάτι άλλο που ξέχασα, επειδή κάποιος έγραψε οτι η περίφημη απόφαση των 600 δις δεν ισχύει, είναι λάθος. Η αναίρεση υπερ του νόμου ΔΕΝ ακυρώνει την ουσία της απόφασης! Απλά έχει να κάνει μόνο με τη νομοθεσία για παρόμοιες υπόθεσεις αν παρουσιαστούν στο μέλλον. Με άλλα λόγια προσπαθούν να καλύψουν το Σώρρα όλοι τους και μας δουλεύουν κανονικά! Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Την περασμένη εβδομάδα ήμουν στην τράπεζα. Μπαίνουν τρία άτομα, ο ένας κρατούσε ένα φάκελο. Είδα να βγάζει μπόλικη χαρτούρα από μέσα και το μυαλό μου πήγε στη γνωστή υπόθεση Σώρρα. Πλησίασα και τον ρώτησα. Τελικά έπεσα μέσα, ήρθα να αποπληρώσω ένα δάνειο μου λέει με εξώδικη εντολή αποπληρωμής...
Πήρα το εξώδικο και έριξα μια ματιά. Για να μήν τα πολυλογώ αναφέρει κάποιους τραπεζικούς λογαριασμους, απο τους οποίους δικαιούται μερίδιο (όπως γράφει), και ζητά απο την τράπεζα να πάρει απο εκεί ό,τι χρήματα χρωστάει. Περίμενα απο περιέργεια να δω τι θα γίνει. Πίστευα ότι θα μπουκάρει καμία αστυνομία και θα τον μαζέψει. Αντίθετα, ο υπάλληλος μόλις άκουσε ελλήνων συνέλευσις κατουρήθηκε πάνω του, πήρε το χαρτί χωρίς να βγάλει άχνα. Προς στιγμή μου ήρθε στο μυαλό να του πω τι κάνεις, γιατί δεν παίρνεις την αστυνομία;
Αλλά μετά κατάλλαβα ότι οι λογαριασμοί που αναγράφονται στο εξώδικο πρέπει να είναι έγκυροι. Αν δεν ήταν θα είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία.

Τί συμβαίνει τώρα; Η τράπεζα δεν εισπράτει απο αυτούς τους λογαριασμούς δεν ξέρω για ποιό λόγο. Επίσης δεν μαθαίνουμε τί είναι τελικά αυτοί οι λογαριασμοί και σε ποιόν ανήκουν;; Αυτός που δίνει το εξώδικο όμως, βάση νόμου έχει πληρώσει. Οπότε δεν μπορεί να τον πειράξει η τράπεζα, να του παρουν το σπίτι κλπ. Με άλλα λόγια "τους βάζει το μαχαίρι στο λαίμο" και τους λέει: Θέλετε τα λεφτά; πάρτε τα απο εκεί. Δε θέλετε; μην τα παίρνετε. Η τράπεζα μετά έχει πρόβλημμα και αυτός έχει βγάλει την ουρά του απ' εξω...

Πραγματικά δεν ξέρω που θα οδηγήσει όλο αυτό και δυστυχώς παντού μία υποκρισία, κανείς δεν ξέρει δεν είδε δεν άκουσε. Ακόμα και ένας γνωστός μου που ο αδερφός του είναι βουλευτής, του ζήτησα να τον ρωτήσει τί ακριβώς συμβαίνει με το Σώρρα. Όσες φορές του ανέφερε το όνομα Σώρρας, εκείνος του άλλαζε συζήτηση...
μεγαλύτερη μαλακια δεν εχω διαβάσει...

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
υπαρχουν ακομη ανθρωποι που παιρνουν σοβαρα αυτον τον γελοιο και αλλα μνημονια χρειαζεται να στρωσουμε

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.043
Πόντοι
6.515
Δεν αφηνουν ανθρωπο να προκοψει σ αυτη τη χωρα

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
τυπε εισαι τρελος...κρατα την αναπνοή σου μεχρι να σκασεις... :hi:
Πληροφοριακά ο μόνος τρόπος που δεν μπορεί να αυτοκτονήσει κάποιος είναι κρατώντας την αναπνοή του. :hi:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.102
Πόντοι
2.356
γιατι το βριζεις το παιζί????
πιπερι στο στομα!
ειδες ? σε κανανε warned !
γουορντ εγινα γιατι εκραξα επανειλλημενα δημοσια βιζιτα που εμφανιστηκε στην τιβι ως πρωην γνωστου τραγουδιαρη και κατεβηκαν τα θεματα της απο εδω ειτε με πραγματικα στοιχεια ειτε με "εικονικες ζωγραφιες" οπως το περιγραφω σε αυτη την παραγραφο...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.102
Πόντοι
2.356
Πληροφοριακά ο μόνος τρόπος που δεν μπορεί να αυτοκτονήσει κάποιος είναι κρατώντας την αναπνοή του. :hi:
μπορει να την κρατησει μεσα στη θαλασσα! το εχουν κανει πολλοι και πιστεψε με μια χαρα αυτοκτονια γινεται!

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
μεγαλύτερη μαλακια δεν εχω διαβάσει...

κιομως ειναι αληθεια οπως και τα 3 τρις που εχει στην τραπεζα επειδη του ταδωσε ο Ομπαμα σαν αμοιβη για την τεχνολογια των Αρχαιων Ελληνων για τους πυραυλους . Επισης εχει αλλο ενα τρις που του χρωστανε επειδη εχει μετοχες της τραπεζας της Ανατολης που τις αγορασε απο το Μοναστηρακι πουη κακια τραπεζα της Ελλαδος την απορροφησε χωρις να δωσει δεκαρα στους μετοχους. Ολα αυτα τα τρις οι κακοι κυβερνητες δεν  μας αφηνουν να τα τραβηξουμε απο τα ΑΤΜ (δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο) ... :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Όπως σας τα λέω και δεν κάνω καθόλου πλάκα δυστυχώς. :embarrased:
Το ότι είμαι μέλος που γράφει κάποιος πραγματικά μ' έκανε και γέλασα. Εγώ στην ουσία κατηγορώ τον ίδιο το Σώρρα αλλά κυρίως αυτούς που τον καλύπτουν...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Το ότι είμαι μέλος που γράφει κάποιος πραγματικά μ' έκανε και γέλασα. Εγώ στην ουσία κατηγορώ τον ίδιο το Σώρρα αλλά κυρίως αυτούς που τον καλύπτουν...

δλδ δεν θες να φας και εσυ απο το διεθνες καταπιστευμα των τρις  ?  :think:

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Όλα αυτά τα χρόνια είναι η αλήθεια ότι κάποιος τον κάλυπτε και εξακολουθεί να τον καλύπτει. Επίσης απ' ότι μαθαίνω στο κελί που βρίσκεται, μπαινοβγαίνουν καθημερινά δικοί του άνθρωποι λες και δε συμβαίνει τίποτα! Ποιός το επιτρέπει  αυτο; Ευθύνεται η αστυνομία ή κάποιος άλλος; Τί συζητά με όλους αυτούς; Άμα είναι έτσι παιδιά αφήστε τον να πάει και στο σπίτι του να κάθετε το ίδιο είναι. Πραγματικά εγώ ανησυχώ μ' αυτή την υπόθεση. Δεν ξέρω αν κάποιοι το έχουν πάρει για αστείο, αλλά μετά και απο αυτά που γίνονται με την κυβέρνηση Συριζανελ, τίποτα δεν μπορείς να πάρεις για αστείο...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Όλα αυτά τα χρόνια είναι η αλήθεια ότι κάποιος τον κάλυπτε και εξακολουθεί να τον καλύπτει. Επίσης απ' ότι μαθαίνω στο κελί που βρίσκεται, μπαινοβγαίνουν καθημερινά δικοί του άνθρωποι λες και δε συμβαίνει τίποτα! Ποιός το επιτρέπει  αυτο; Ευθύνεται η αστυνομία ή κάποιος άλλος; Τί συζητά με όλους αυτούς; Άμα είναι έτσι παιδιά αφήστε τον να πάει και στο σπίτι του να κάθετε το ίδιο είναι. Πραγματικά εγώ ανησυχώ μ' αυτή την υπόθεση. Δεν ξέρω αν κάποιοι το έχουν πάρει για αστείο, αλλά μετά και απο αυτά που γίνονται με την κυβέρνηση Συριζανελ, τίποτα δεν μπορείς να πάρεις για αστείο...

και εγω μαζι σου τυπε: "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΩΡΑ "  :springsmile:

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Ρε Τυπε . επειδή εγώ ανέφερα ότι είσαι μέλος του Σωρρα .. Μήπως λέω μήπως  τώρα που είσαι (από ότι φαντάζομαι ξεσουρωτος)   :coffee: πρέπει να ξαναδιαβάσεις  τα ότι έχεις γράψει!!!!Εσύ με μια πλαγιοδιθυραμφιγικη ανάρτηση τον -(εμεσως πλην σαφώς) χαρακτηρίζες ήρωα και ευεργέτη..και γι'αυτό έφαγες το κράξιμο της ... αλεπούς.Και ακομα επημενεις στις παπαριές σου.. :badair: :blahblah1: Δλδ για πόσο μακαλες μας περνας?? :tickedoff:

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Ρε Τυπε . επειδή εγώ ανέφερα ότι είσαι μέλος του Σωρρα .. Μήπως λέω μήπως  τώρα που είσαι (από ότι φαντάζομαι ξεσουρωτος)  :coffee: πρέπει να ξαναδιαβάσεις  τα ότι έχεις γράψει!!!!Εσύ με μια πλαγιοδιθυραμφιγικη ανάρτηση τον -(εμεσως πλην σαφώς) χαρακτηρίζες ήρωα και ευεργέτη..και γι'αυτό έφαγες το κράξιμο της ... αλεπούς.Και ακομα επημενεις στις παπαριές σου.. :badair: :blahblah1: Δλδ για πόσο μακαλες μας περνας?? :tickedoff:

Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψα και βιάζεσαι...

Για να στο κάνω πιό λιανά, είπα ότι κάποιοι (δικαστές κλπ) προσπαθούν απ' ότι φαίνεται να καλύψουν το Σώρρα. Δε νομίζω να έχεις αντίρηση σ' αυτο;
Έτσι ο Σώρρας έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει ζημιά στις τράπεζες αλλά και στο δημόσιο. Φαντάζομαι και αυτό το καταλαβαίνεις.

Και εγώ προσωπικά ανησυχώ για το τι συνέπειες θα έχει όλο αυτό σ' εμάς.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Για να στο κάνω πιό λιανά, είπα ότι κάποιοι (δικαστές κλπ) προσπαθούν απ' ότι φαίνεται να καλύψουν το Σώρρα. Δε νομίζω να έχεις αντίρηση σ' αυτο;
Έτσι ο Σώρρας έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει ζημιά στις τράπεζες αλλά και στο δημόσιο. Φαντάζομαι και αυτό το καταλαβαίνεις.

Τι συνεπειες θα εχει αγαπητε; Στη φυλακη ο αρχηγος η το πολυ πολυ σαν καποιους που "επενδυσαν" ολο τους το βιος και περιουσια σε μετοχες ειτε στην Ελλαδα Ελληνες ειτε στο εξωτερικο παλιοτερες δεκαετιες, και τα εχασαν ολα και γυρνανε στο δρομο παραμιλωντας και μπαινουν στο τρελαδικο κρατωντας στο χερι τα "πολυτιμα" παλιοχαρτα τις μετοχες, ετσι και οι οπαδοι του Σωρρα, για εκει κι αυτοι.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Όλα αυτά τα χρόνια είναι η αλήθεια ότι κάποιος τον κάλυπτε και εξακολουθεί να τον καλύπτει. Επίσης απ' ότι μαθαίνω στο κελί που βρίσκεται, μπαινοβγαίνουν καθημερινά δικοί του άνθρωποι λες και δε συμβαίνει τίποτα! Ποιός το επιτρέπει  αυτο; Ευθύνεται η αστυνομία ή κάποιος άλλος; Τί συζητά με όλους αυτούς; Άμα είναι έτσι παιδιά αφήστε τον να πάει και στο σπίτι του να κάθετε το ίδιο είναι. Πραγματικά εγώ ανησυχώ μ' αυτή την υπόθεση. Δεν ξέρω αν κάποιοι το έχουν πάρει για αστείο, αλλά μετά και απο αυτά που γίνονται με την κυβέρνηση Συριζανελ, τίποτα δεν μπορείς να πάρεις για αστείο...
Ρε Τυπε γιατί εξακολουθείς να αυτοξεφτιλιζεσαι!??Από την μια
(και σε ευχαριστώ )με δικαιώνεις και από την άλλη κανείς το ίδιο  αυτοξεφτιλισμο στον εαυτό σου λέγοντας  (παπαροπληροφοριες)που ούτε -(εκτός τους συγγενείς και .τα . Τσου.σ.ε..κ.ι..α του,)δεν τις ξέρουν.. Μήπως αφού θέλεις το καλό του αφεντικού σου να πηγαινεις και να σου λέει τι πρέπει να μας προσπαθήσεις να μας πείσεις και εσύ να τα γράφεις..Και επισης μην ξεχνάς αυτό που σου είπανε πολλοί ότι μακαλες δεν είμαστε !!Μια άλφα νοημοσύνη την κατέχουμε.. Μεγαλύτερη από την δική σου.. :tickedoff: :tickedoff:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ειναι πασιφανες για το κραχ στο χρηματιστηριο ευθυνεται ο Σωρρας :)

το νου σας να μια συνεπεια :)

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
ειναι πασιφανες για το κραχ στο χρηματιστηριο ευθυνεται ο Σωρρας :)

το νου σας να μια συνεπεια :)
Συμφωνώ αλλά και μεγάλο ρόλο φταίει και ο γαύρος-ΘΡΥΛΟΣ-ΘΡΗΝΟΣ που γκαυμησε το στοίχημα..Αχχ .Πολυ πίκρα.. :referee: :referee:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
γουορντ εγινα γιατι εκραξα επανειλλημενα δημοσια βιζιτα που εμφανιστηκε στην τιβι ως πρωην γνωστου τραγουδιαρη και κατεβηκαν τα θεματα της απο εδω ειτε με πραγματικα στοιχεια ειτε με "εικονικες ζωγραφιες" οπως το περιγραφω σε αυτη την παραγραφο...

ΟΚ, κοιτα δεν το ειπα για να θιξω κατι πανω σε εσενα...
απλα σαν αστειο, οτι επειδη τον ειπες παπαρια εφαγες το γουορνεντ (το οποιο βεβαια ΔΕΝ μπορει να ηταν η αιτια!! -ισα ισα θα επρεπε αυτοματως να σου βγαλουν το γουορνεντ για τον χαρακτηρισμο αυτο!!!!  :grin:)

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506

Ρε μεγάλε είσαι ποιο κολοτουμπας και από το Πρόεδρο σου.. αλλά δυστυχώς τα γραφτά -σου-μενουν..!! Κοφτό γιατί ξεφτιλιζεσαι συνέχεια. :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom