Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ο τσιπρας μαλλον θα καταφερει να χαρισει κοκκινα δανεια
ο τσιπρας δεν μπορει να χαρισει τιποτα αν δεν το επιτρεψει η μαμα του
https://[URL unfurl="true"]www.dw.com/image/37887275_303.jpg[/img[/URL]]
οι γερμανοι θα τα πληρωσουν αυτα τα εγκληματα που κανουν

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.095
Πόντοι
2.356
Μα δεν ηταν δικη μου "αποψη" τύπε, ο ιδιος ο νομος αναφέρει οτι η ληξη του ειναι 31.12.2018, οσον αφορα την προστασια της κυριας κατοικιας.
Μετα θα ισχυει "απογυμνωμενος" από την προστασια της κυριας κατοικιας και ετσι οπως εχει κατακρεουργηθει με τις νομοθετικες τροποποιησεις, δεν θα μπαινει κανενας ούτε θα συμφέρει κανεναν να μπαινει. Μεχρι και αρση τραπεζικου απορρητου εχει θεσμοθετηθει προκειμενου να ειναι παραδεκτη η αίτηση.
Υποτιθεται βεβαια οτι απο το υπουργειο οικονομικων ψαχνονται για μια παραταση της προστασιας κυριας κατοικιας εως το τελος του 2019. Και απο ό,τι μαθαινω ειναι 50-50 να γινει ή οχι.
ωραιες ελπιδες μας δινεις...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Θα κατοχυρώσει τη λαϊκή κατοικία τύποι  :woldman:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.953
Πόντοι
5.506
Οποιος παταει το κουμπι δε σημαινει οτι εχει και δικιο, πιστευω εξεταζεται το θεμα. Καλο ειναι που υπαρχει και αυτο. Τι να γινει αμα προσβαλει η γραφει οτι του κατεβει ο αλλος και να βριζει; Να επαναφερουμε τις μονομαχιες με πιστολια που ο θιγομενος καλουσε τον αλλον σε μονομαχια;

Άντε να γυρίσει και ο Λάκης  :grin: :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Θα κατοχυρώσει τη λαϊκή κατοικία τύποι  :woldman:
Το επομενο βημα θα ειναι να ταραξουν στις διωξεις και στις συλληψεις όσους εμποδιζουν πλειστηριασμους. Ήδη με τους ηλεκτρονικους βεβαια το θεμα εχει τακτοποιηθεί. Δεν ειναι τυχαιο ότι ο Λαφαζανης κληθηκε "δι' υπόθεσίν του" στην Ασφάλεια.

Θα κάνει όμως κατι με τα κοκκινα δανεια κι ετσι θα "απορροφήσει" τους κραδασμους απο τους πλειστηριασμους. Ήδη δε και οι τράπεζες εχουν επιδοθει σε σαφάρι προσφορών. Σε πελάτη μου προταθηκε να δωσει 7.000 ευρώ συνολικά για δύο δάνεια ύψους 30.000 και να εξοφλήσει. Σε άτοκες δόσεις αλλά θελουν και προκαταβολή 2.000 ευρώ. Του ειπα να μην ανησυχει και να αντιπροτεινει προκαταβολη 500. Ειμαι βεβαιος οτι θα γινει δεκτό.  Επιπλεον ερχονται και αναδρομικα σε ενα σωρο κοσμο τον Δεκεμβριο. Και αυξημενο ΚΕΑ.

Τύποι μπλεξαμε με τον συγκεκριμενο. Αρχιζω να σκεφτομαι οτι θα κερδισει παλι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
γιατι η δικαστης ειπε την αληθεια? ας τεκμηριωσει το δολο και οχι με το ετσι θελω!
Σου εχω ξαναπει οτι για το θεμα του δόλου "καθαρισε" το 2017 ο Αρειος Παγος και πλεον ακομη και αν στα χαμηλοτερα δικαστηρια το δεχθουν, παραπανω απορριπτονται ολα. Ασε που πλεον το 60% απορριπτεται και στα ειρηνοδικεια λογω των αποφασεων του Αρειου Παγου για τον δολο. Για να υπαχθεις δηλαδη πλεον, πρεπει να αποδειξεις οτι οταν ελαβες τα δανεια μπορουσες να πληρωσεις και τα πληρωνες, και αν πλεον δεν μπορεις, αυτο να οφειλεται σε εντελώς απροοπτες συνθηκες.

Εξαλλου τι γκρινιαζεις? Αν θεωρεις οτι η αποφαση ειναι αναιτιολογητη, κανε εφεση και αναιρεση. Να δουμε τι θα πουν και παραπανω. Εγω θα ελεγα να το ξεχασεις βεβαια.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το επομενο βημα θα ειναι να ταραξουν στις διωξεις και στις συλληψεις όσους εμποδιζουν πλειστηριασμους. Ήδη με τους ηλεκτρονικους βεβαια το θεμα εχει τακτοποιηθεί. Δεν ειναι τυχαιο ότι ο Λαφαζανης κληθηκε "δι' υπόθεσίν του" στην Ασφάλεια.

Θα κάνει όμως κατι με τα κοκκινα δανεια κι ετσι θα "απορροφήσει" τους κραδασμους απο τους πλειστηριασμους. Ήδη δε και οι τράπεζες εχουν επιδοθει σε σαφάρι προσφορών. Σε πελάτη μου προταθηκε να δωσει 7.000 ευρώ συνολικά για δύο δάνεια ύψους 30.000 και να εξοφλήσει. Σε άτοκες δόσεις αλλά θελουν και προκαταβολή 2.000 ευρώ. Του ειπα να μην ανησυχει και να αντιπροτεινει προκαταβολη 500. Ειμαι βεβαιος οτι θα γινει δεκτό.  Επιπλεον ερχονται και αναδρομικα σε ενα σωρο κοσμο τον Δεκεμβριο. Και αυξημενο ΚΕΑ.

Τι φυσεως ηταν αυτα τα 2 δανεια 30.000 ευρω, αν επιτρεπεται; Επισκευαστικα κατοικιας; Στεγαστικα; Αλλο; Γιατι αν μιλαμε για "σκοντο" 23.000 ευρω, τουλσχιστον να μαθουμε γιατι τα ειχε παρει αρχικα αυτα τα χρηματα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.095
Πόντοι
2.356
Τι φυσεως ηταν αυτα τα 2 δανεια 30.000 ευρω, αν επιτρεπεται; Επισκευαστικα κατοικιας; Στεγαστικα; Αλλο; Γιατι αν μιλαμε για "σκοντο" 23.000 ευρω, τουλσχιστον να μαθουμε γιατι τα ειχε παρει αρχικα αυτα τα χρηματα.
και γιατι σκοντο? ξερουμε ποσα ειχε πληρωσει απο τα 30?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τύπε αφου το καταλαβες ακομα και συ :grin: μην απογοητευεσαι ομως τελείως, ειναι τόσο ανώμαλοι και διεστραμμενοι και οι βλάκες οι ναζί που τους στηριζουν δεν μπορουν να τους ελεγξουν οπότε πάντα υπάρχει το ενδεχομενο να τα κανουν μαντάρα μεχρι το τέλος και να κερδισει με ελαχιστότατο βεβαια ποσοστό ο κούλης

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ας διευκρινησει ο Αλεξ. Σκεφτομαι ομως εποχη που με παιρνανε τηλεφωνο οι τραπεζες Αλφα Μπανκ, Γιουρομπανκ, Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο που εδινε κι αυτο, λιγο πιο δυσκολα. 3 χιλιαδες ευρω δανειο αμεσως διαθεσιμο. Και δε πηρα τιποτα αφου δεν ειχα αναγκη. Λαθος μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Καταναλωτικο και μια καρτα. Ασε τύπε, δεν εχει καμια σημασια απο τι ειναι. Πλεον οι τραπεζες δινουν κωλο. Κοβουν τα παντα. Τοκους, ποσοστο κεφαλαιου, προσφερουν ατοκες δοσεις.

Το κορυφαιο εγινε με αλλον πελατη μου προ τριμηνου.
Ειχε ενα στεγαστικο 300.000 και με τους τοκους ειχε παει 470.000. Ζητημα να ειχε πληρωσει μεχρι πριν 6-7 χρονια κανενα πενηνταρι χιλιαδες και μετα το παρατησε και ετρεχαν οι τοκοι. Τον παιρνουν απο ενα fund και του λενε ελατε να συζητησουμε. Παμε παρεα λοιπον. Αρχισαν να του λενε διαφορα, αντε να κοψουμε 50-60 χιλιαδες, θα πληρωσετε τα 420.000 και λοιπές μαλακίες.
Λεω καλα, μπορουμε να κανουμε ενα έγγραφο αιτημα?
Μπορείτε.
Κάνω λοιπον ενα εγγραφο αιτημα, 1.100 ευρώ το μήνα για 20 χρονια. Ετσι απλα. Ως εξυπηρετουμενο κεφαλαιο να μενει το 420.000 αλλά αν πληρωθουν κανονικα οι 240 μηνες με 1.100 το μηνα, να διαγραφονται στο τελος τα υπολοιπα.
Ερχεται η απαντηση, ενταξει αλλά θελουμε προκαταβολη 5.000 ευρω.
Ανταπαντω δεν υπαρχουν.
Μου λενε μετα εστω 2.000.
Ανταπαντω δεν υπαρχουν, δεν συνεργαζομαστε.
Μου απαντανε ενταξει, ελατε να υπογραψετε.

Ιστορια αληθινη. Οποιος θελει, με πιστευει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
30.000 ηταν η σημερινη κατασταση με τους τοκους υπερημεριας. Σαν κεφαλαιο πρεπει να ηταν καπου 20-22 χιλιαδες. Οχι, δεν θυμαμαι ποσα ειχε πληρωσει αλλά δεν εχει και σημασια.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
επι τη ευκαιρια, παρτε και ενα "χαρτι¨" απο την εποχη που αναφερεστε

41934602_10217069645111576_8538768187041251328_n.jpg

Τι είναι αυτό που μου δείχνεις φιλαράκι; Δεν έχει καμία σχέση με την Τράπεζα της Ανατολής. Είναι ένα κωλόχαρτο... Με συγχωρείς για τη φράση. Ξέρω το είχε αναρτήσει ο κ. Ρήνος, αλλά μ' αυτο το χαρτί δεν πας πουθενά. Δεν αναφέρει πουθενά το όνομα του Σώρρα, και δε φαίνεται πουθενά η υπογραφή και η σφραγίδα αυτού που το έγραψε... Ένα τέτοιο μπορώ να φτιάξω και εγώ πολύ εύκολα που να λέει τα αντίθετα. Καμία αρχή δε θα το πάρει στα σοβαρά.

Αντίθετα αυτά που σας έδειξα εγώ αποτελούν έως και σήμερα δημόσια έγγραφα. Οφείλεις βάσει νόμου και εσύ αλλά και όλες οι αρχές να δεχθούν τα γραφόμενά τους. Τώρα εξηγήσεις θα έπρεπε να δώσει όχι ο Σώρρας που σκόπιμα στρέφουν τα φώτα πάνω του, αλλά ο τότε υπουργός οικονομικών και ο τότε διευθυντής της ΤτΕ. Μέχρι να τους βρούν οι δημοσιογράφοι, ο Σώρρας θα είναι στη βουλή πιστεύω.

Μακάρι να μπορούσαμε ν' αναλύσουμε το θέμα της Τράπεζα της Ανατολής σε δύο γραμμές. Ο δημοσιογράφος που σας αναφέρω ασχολείται χρόνια με το θέμα.
Αυτό που σας έδειξα ήταν το λιγότερο (γι' αυτό και το έβαλα εδώ). Τα υπόλοιπα που ξέρω δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να σας τα δείξω. Στο προσεχές μέλλον πιθανόν θα βγούν προς τα έξω όμως.

Αλεξ φίλε εδώ είσαι; Είπες ότι δε θα ξαναέμπαινες.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Τι είναι αυτό που μου δείχνεις φιλαράκι; Δεν έχει καμία σχέση με την Τράπεζα της Ανατολής. Είναι ένα κωλόχαρτο... Με συγχωρείς για τη φράση. Ξέρω το είχε αναρτήσει ο κ. Ρήνος, αλλά μ' αυτο το χαρτί δεν πας πουθενά. Δεν αναφέρει πουθενά το όνομα του Σώρρα, και δε φαίνεται πουθενά η υπογραφή και η σφραγίδα αυτού που το έγραψε... Ένα τέτοιο μπορώ να φτιάξω και εγώ πολύ εύκολα που να λέει τα αντίθετα. Καμία αρχή δε θα το πάρει στα σοβαρά.

Αντίθετα αυτά που σας έδειξα εγώ αποτελούν έως και σήμερα δημόσια έγγραφα. Οφείλεις βάσει νόμου και εσύ αλλά και όλες οι αρχές να δεχθούν τα γραφόμενά τους. Τώρα εξηγήσεις θα έπρεπε να δώσει όχι ο Σώρρας που σκόπιμα στρέφουν τα φώτα πάνω του, αλλά ο τότε υπουργός οικονομικών και ο τότε διευθυντής της ΤτΕ. Μέχρι να τους βρούν οι δημοσιογράφοι, ο Σώρρας θα είναι στη βουλή πιστεύω.

Μακάρι να μπορούσαμε ν' αναλύσουμε το θέμα της Τράπεζα της Ανατολής σε δύο γραμμές. Ο δημοσιογράφος που σας αναφέρω ασχολείται χρόνια με το θέμα.
Αυτό που σας έδειξα ήταν το λιγότερο (γι' αυτό και το έβαλα εδώ). Τα υπόλοιπα που ξέρω δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να σας τα δείξω. Στο προσεχές μέλλον πιθανόν θα βγούν προς τα έξω όμως.

Αλεξ φίλε εδώ είσαι; Είπες ότι δε θα ξαναέμπαινες.
1on σε μενα ειδικα θα προσεχεις πολυ τι λες γιατι ξερω πολυ καλα τι λεω και τι γραφω(το εχεις διαπιστωσει αλλωστε απο αυτα που σε ρωτησα και απεφυγες να απαντησεις) και γνωριζω λεπτομερεστατα ολη την απατη απο την αρχη της προτου εσυ προσληφθεις.

2ον ο ψωρρας δε προκειται να γινει ποτε βουλευτης γιατι εχει φαει στερηση πολιτικων δικαιωματων για 5 χρονια προς το παρον. Οποτε τις παπατζες σου αλλου

χαιρομαι παντως που εστω και αθελα σου παραδεχεσαι πως ολη η παπατζα και η πυραμιδα πουεχετε στησει εχει αποκλειστικο στοχο να γινει βουλευτης ο κοντος μπας και παρει ασυλια και γλιτωσει τις κακουργηματικς διωξεις που ερχονται. Ουτε δις, ουτε τρις ουτε πρωτοκολλα ουτε ορκοι και συμπαντικες συνηδειτοτητες. Ενας μπατιρακος απατεωνας που πιστεψε οτι βρηκε προσφορο εδαφος να κοροϊδεψει μερικες χιλιαδες ηλιθιους και να φαεικρατικο ψωμακι.Τοσο ποταποι οι σκοποι και του μεγαλου σωτηρα  :2funny:

Μη φας, εχουμε γλαρο!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μα δεν ηταν δικη μου "αποψη" τύπε, ο ιδιος ο νομος αναφέρει οτι η ληξη του ειναι 31.12.2018, οσον αφορα την προστασια της κυριας κατοικιας.
Μετα θα ισχυει "απογυμνωμενος" από την προστασια της κυριας κατοικιας και ετσι οπως εχει κατακρεουργηθει με τις νομοθετικες τροποποιησεις, δεν θα μπαινει κανενας ούτε θα συμφέρει κανεναν να μπαινει. Μεχρι και αρση τραπεζικου απορρητου εχει θεσμοθετηθει προκειμενου να ειναι παραδεκτη η αίτηση.
Υποτιθεται βεβαια οτι απο το υπουργειο οικονομικων ψαχνονται για μια παραταση της προστασιας κυριας κατοικιας εως το τελος του 2019. Και απο ό,τι μαθαινω ειναι 50-50 να γινει ή οχι.

ολα αυτα γινονται για να οικονομανε οι χασοδικες και διαφοροι παρατρεχαμενοι

αν δεν βγουν οι καραμπινες δεν θα γινει τιποτα

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
...

Ενα πολυ σοβαρο σχολιο εχω:
Φιλε, χαιρομαι με την αισιοδοξια σου! Πραγματικα θα ημουν κι εγω πολυ πιο ευτυχισμενος εαν πιστευα οτι "μπλεξαμε με τον συγκεκριμενο" και οχι οπως πιστευω "μπλεξαμε.-" (δηλαδη μπλεξαμε τελεια και παυλα!). Ειτε ειναι ο συγκεκριμενςο ειτε ειναι ο αλλος συγκεκριμενος προκοπη δεν βλεπω (γιατι ολοι οι συγκεκριμενοι εχουν δειξει δειγματα ολα αυτα τα προηγουμενα χρονια)
Εσυ (και πολλοι αλλοι βεβαια) εχετε τουλαχιστον την ελπιδα οτι οταν θα ερθει ο δικος σας "συγκεκριμενος" στην εξουσια θα ΜΠΟΡΕΙ να διορθωσει τα πραγματα! [size=10pt](ή να βολευτειτε κι εσεις κατω απο την ...συγκεκριμενη ομπρελλα του!)[/size]

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.095
Πόντοι
2.356
γιατι με τον συγκεκριμενο δε καταλαβα. θεωρειτε οτι ο τσιπρας κυβερναει η ο μητσοτακης αν βγει?
μαριονετες με δεμενα χερια ειναι! και οτι διαφορετικο κανουν απο οσα γραφει το χαρτακι το πληρωνουν επι 10 μετα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom