ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ
Κάναμε τη μήνυση για εσχάτη προδοσία στους 302. Ναι, αυτοί θα δικαστούν, θυμηθείτε το κύριοι. Θα δικαστούν , γιατί εγώ έκανα μήνυση επειδή δεν πήραν τα 600 δις. Δεν έκανα μήνυση ούτε για το σύνταγμα, ούτε αν μου αρέσει, ούτε για τις φάτσες τους. Γιατί δεν πήραν την κατάλληλη ώρα τα 600, μετά από όλες τις διαβεβαιώσεις τις κυβερνητικές που πήρα κι απ όλα τα confirmations που πήρα από την Αμερική; Με την αθώωση μας, εσείς όμως κερδίσατε σ’εκείνη τη δίκη. Είχατε ένα δυνατό στοιχείο για το ότι υπάρχουν τα χρήματα. Άρα γιατί δεν τα παίρνουν; Σήμερα μ’αυτό που κάνετε εμφανίζεται όλο το κακό. Ναι κύριοι, δεν μπορούσαμε να τους δικάσουμε ότι θα μας ληστέψουν. Έπρεπε να εκτελέσουν το αδίκημα. Ναι, μας λήστεψαν! Ναι μας δίνανε ψεύτικα στοιχεία, ναι μας δυναστεύσανε. Ναι μας τα κάνανε όλα. Ξέρετε τις περιπτώσεις, τι έχει γίνει. Όλοι είστε υποψιασμένοι για το τι έχει γίνει. Σε όλες τις υπηρεσίες, στις τράπεζες. Περιμένατε ποτέ ότι οι τράπεζες θα παίρνανε από τον Έλληνα φορολογούμενο 350 δις, και θα τα χρωστάει το δημόσιο; Μας χρεώσανε χωρίς την έγκριση μας. Ακόμα και την υπογραφή μας που έχουμε δώσει και είναι εκλεγμένοι, θα έπρεπε να προστατεύουν το σύνταγμα μας και τη χώρα μας. Δεν το κάνανε.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
Υπάρχει μια πρωτοβουλία, που λέγεται ψήφισμα και πρωτοβουλία Ελλήνων πολιτών. Εδώ λοιπόν βάλε την υπογραφή σου! Δεν έχεις άλλο όπλο. Εγώ δεν σου είπα να πάρεις τα όπλα. Δεν σου είπα να σκοτώσεις κανέναν. Δεν σου είπα ούτε να πειράξεις κάποιον. Δεν έχουμε κόμμα, δεν έχουμε δόγμα, δεν έχουμε χρώμα. Το όπλο μας είναι η αποδοχή των 600 δις. Είναι σαν να είσαστε όλοι μια οικογένεια. Έχει έλθει η ένωση των Ελλήνων! Η Ένωση των Ελλήνων πρέπει να επιτύχει. Δεν έχουμε άλλη λύση, είμαστε μόνοι μας. Μας διώχνουν μας τεμαχίζουν. Έχουμε τη μεγαλύτερη Ιστορία. Ήμασταν παγκοσμιοποιητές πριν αυτά τα ζώα γίνουν παγκοσμοποιητές. Εμείς ήμασταν μεγαλύτεροι. Όλος ο πλανήτης έχει παντού τα αρχαία μου, την Ιστορία μου, τις πόλεις μου. Μου κρύβουν, μου γράφουν την ιστορία όπως γουστάρουν, μου λένε ψέματα. Γράφουν βιβλία και τα λένε Ιερά, και τα γράφουν άνθρωποι ανόητοι. Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο! Δίνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς, τίποτα παραπάνω και λιγότερο. Αποδοχή με την υπογραφή σου, γράφεις ότι αποδέχεσαι τα 600 δις, άρα πας στο λογαριασμό χωρίς να με ρωτήσεις και τα παίρνεις. Θα βγάλω άλλο ένα έντυπο, όποιος δεν γουστάρει, να υπογράφει να το πάρει άλλος το μερίδιο του. Αυτό θα γίνει!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ
Αγαπητοί μου Συνέλληνες, ακούστε, είμαστε μόνοι μας. Τα έχουμε βάλει και παλεύουμε με Θεούς και Δαίμονες. Το παιχνίδι όλο είναι στην Παγκόσμια κοινότητα. Είναι στη Νέα Υόρκη, είναι στην Ουάσιγκτον, είναι στη Γερμανία. Παλεύουν οι Γερμανοί; Αυτοί είναι πιο σκλαβωμένοι από εμάς. Αυτοί έχουν παραδοθεί. Δεν έχουν χώρα. Τη χώρα τους τη χάσανε όταν την κάνανε οικόπεδο. Η Γερμανία δεν είναι χώρα επίσημα. Είναι δύο εταιρείες . Τη μια την είχαν οι Ρώσοι, την άλλη οι Αμερικάνοι. Και αυτή η χώρα έχει παραδοθεί στους Σιωνιστές και νομίζουν ότι είναι χώρα. Δεν είναι χώρα λοιπόν η Γερμανία, είναι σκλαβωμένη ξανά. Για άλλη μία φορά, μετά τον β’ παγκόσμιο πόλεμο που υπέγραψαν όλα τα κράτη στη Γη, ότι η Γερμανία δεν ξαναγίνετε κράτος. Ποτέ δεν υπογράψαμε να ξαναγίνει κράτος; Και πως αυτή η Γερμανία βγάζει το Ευρώ; Πείτε μου πως! Άρα δεν υπέγραψε κανείς. Άρα λοιπόν έχουμε τη σύμβαση των δανειστών πάνω από τα συντάγματα μας! Η Ελλάδα είχε σύνταγμα. Η Γερμανία δεν είχε. Όλα τα συντάγματα είναι κάτω από τους δανειστές . Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, έχουν παραδοθεί από το 1933! Εγώ άντεξα. Μου κάνανε 4 πτωχεύσεις, με πηγαίνουν για 5η. Δεν θα τους επιτρέψω να με πτωχεύσουν. Έχουμε τα πάντα! Τουλάχιστον όμως θα πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλο αυτόν τον μηχανισμό όπως είπα και στο Ρresident. «Εμείς είμαστε οι μηχανισμοί. Εσείς είστε το ποτάμι!» Πρέπει να υπάρχει μια τέτοια συνεργασία! Να καθαρίσουμε τους στάβλους του Αυγεία! Υπάρχει μια κίνηση λοιπόν για να ενωθούμε. Δεν έχουμε εμείς όπλα να κάνουμε κάτι άλλο. Πέρα από το ότι θα προχωρήσουμε με ένα μεγάλο κομμάτι με τους δήμους.