Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ρε μαγκες αφου εχει ο Σωρρας 600 δις. γιατι δεν τα μοιράζει στους δεκα εκατομμύρια Έλληνες να πάρουμε 60.000 περίπου ο καθένας και μετα πολυ ευχαριστος να τον ψηφισουμε και να βγει Πρωθυπουργος, Προεδρος της Δημοκρατίας, Αργηγος ΓΕΕΘΑ, Προεδρος του Αρείου Πάγου, Προεδρος δεκαπενταμελές και οτι αλλο θέλει  :2funny: :2funny: :2funny:
Τα 600 δις ειναι κατατεθημενα απο τον Σωρρα στην

ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

Δηλαδη σε ολους εμας

Δεν τα εχει ο Σωρρας.

Το  ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  εχει μεγαλη σημασια να το καταλαβετε....

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι απλως μια εταιρια που καμια σχεση δεν εχει με εμας...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
η γραφικότητα σ' όλο της το μεγαλείο...  

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Δειτε τα στοιχεια.
Η' αμα θελεις να ποσταρω 6 ωρες βιντεο τουλαχιστον που τα εξηγουν παρα πολυ αναλυτικα και νομικα.

Οι εξυπνοι ανθρωποι δεν κοροιδευουν......
Ποιους ακους εσυ?

Το καθεστως που σε αποβλακωνει?
Που δεν θελει να γνωριζεις τιποτα......

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΦΙΛΕ

Κανενας θεσμος στον πλανητη αλλα ουτε και το Ελληνικο κρατος ουδεποτε αμφισβητησε τιποτα απο ολα αυτα.

Αντιθετως του απαντανε με σεβασμο!

Μονο τα παπαγαλακια και οι βλακοπρακτορες λενε τις συκοφαντικες παπαριες τους χωρις στοιχεια.
ΜΟΝΟ ΛΕΝΕ.......

Οι εξυπνοι ανθρωποι δεν ακουνε τους παπαγαλους.....

Ο Σωρρας δεν ζητησε τιποτα,ο καθενας μπορει να λεει την μαλακια του.....
ρε ασε τι ξερω και τι δε ξερω εγω, εσυ του εγραψες το σπιτι σου για να μη στο παρει η εφορια?  :2funny: :2funny: :2funny:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
ρε ασε τι ξερω και τι δε ξερω εγω, εσυ του εγραψες το σπιτι σου για να μη στο παρει η εφορια?  :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιος στο ειπε αυτο ρε αγορι μου συνελθε λιγο.....

Τι παραπληροφορηση τρωτε ρε πουστη μου σας εχουν κανει τα μυαλα μαγιονεζα....

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Ποιος στο ειπε αυτο ρε αγορι μου συνελθε λιγο.....

Τι παραπληροφορηση τρωτε ρε πουστη μου σας εχουν κανει τα μυαλα μαγιονεζα....
ψιτ μεγαλε, το μαλακα να τον κανεις στους ηλιθιους που πας να ψαρεψεις οχι σε μενα. Τραβα τωρα να του γραψεις το σπιτι οπως σας εχει ζητησει ο ιδιος , τραβα να ρωτησεις αμα δε το ξερεις, τραβα να του σκασεις και συνδρομη του αφραγκου δισεκατομυριουχου, τραβα κα φιαξε και μια εταιρια στο ονομα σου που να δεσμευει ολα σου τα περιουσιακα στοιχεια αλλα να ελεγχεται απο το σωρρα οπως γραφει το καταστατικο που σας βαζει και υπογαφετε, τραβα στειλε με το ονομα σου και εξωδικο πλαστα εγγραφα στην εφορια (επειδη αυτος δεν ειναι μαλακας σαν εσενα να τα στειλει με το δικο του ονομα) και οταν σου τα φαει ολα και μεινεις στο δρομο και πας και φυλακη για κακουργηματικη απατη, ελα να τα ξαναπουμε, βλημα

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΛΗΘΗ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω δε θυμαμαι να τον εξουσιοδοτησα παντως

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
ψιτ μεγαλε, το μαλακα να τον κανεις στους ηλιθιους που πας να ψαρεψεις οχι σε μενα. Τραβα τωρα να του γραψεις το σπιτι οπως σας εχει ζητησει ο ιδιος , τραβα να ρωτησεις αμα δε το ξερεις, τραβα να του σκασεις και συνδρομη του αφραγκου δισεκατομυριουχου, τραβα κα φιαξε και μια εταιρια στο ονομα σου που να δεσμευει ολα σου τα περιουσιακα στοιχεια αλλα να ελεγχεται απο το σωρρα οπως γραφει το καταστατικο που σας βαζει και υπογαφετε, τραβα στειλε με το ονομα σου και εξωδικο πλαστα εγγραφα στην εφορια (επειδη αυτος δεν ειναι μαλακας σαν εσενα να τα στειλει με το δικο του ονομα) και οταν σου τα φαει ολα και μεινεις στο δρομο και πας και φυλακη για κακουργηματικη απατη, ελα να τα ξαναπουμε, βλημα

Να του γραψει καποιος το σπιτι του....

μαλιστα.....

Για ποιον λογο?

Ποια συνδρομη?
Για τα λειτουργικα εξοδα των γραφειων λες που τα συντηρουν τα μελη?

Ναι πλαστα εγγραφα......
Οτι πεις.....

Με τοσες χιλιαδες εξωδικα επρεπε τωρα να εχουν γεμισει οι φυλακες.....

Ασε μας ρε φιλε.....
Αν δε θελεις να καταλαβεις προβλημα σου....
Η' θα καταλαβεις αργοτερα......
Δεν πειραζει......

Γιατι δεν ακουτε τον ιδιο τον Σωρρα δεν μπορω να καταλαβω και ακουτε τον καθε παπαγαλο....

Ποσταρα 2 νεες συνεντευξεις που εδωσε τωρα τον οκτωμβριο...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω δε θυμαμαι να τον εξουσιοδοτησα παντως

Γιατι δεν τον πατε στον εισαγγελεα ρε παιδια αφου ειναι απατεωνας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%97-%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%97-1.png

%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%97-%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%97-4.png

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ποια τα μασωνακια κλπ?

θα θα θα......

Που να πανε?

Τεσσερα χρονια τωρα δεν ξερουν που ειναι οι εισαγγελεις και οι δικαστικες αρχες?

Μαλλον γι'αυτο δεν τον εχουν παει ακομα,εεεεεε... :2funny: :2funny: :2funny:

Να τους στειλω τι διευθυνση να το βρουν τα παιδια..... :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οι δικηγοροι προδωσαν και αυτοι....

Δεν θελουν να χασουν τις δουλειες τους.....

Οπως εχει απαντησει ο Σωρρας:
Οι δικηγοροι λενε.....
Μην ακουμπατε το θεμα Σωρρα γιατι θα μεινουμε χωρις δουλεια...

ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ )

«ΝΟΜΙΖΟΥΝ» ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ !!! … «ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ» ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ !!!

Screenshot-11-1.png

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ρε μαγκες αφου εχει ο Σωρρας 600 δις. γιατι δεν τα μοιράζει στους δεκα εκατομμύρια Έλληνες να πάρουμε 60.000 περίπου ο καθένας και μετα πολυ ευχαριστος να τον ψηφισουμε και να βγει Πρωθυπουργος, Προεδρος της Δημοκρατίας, Αργηγος ΓΕΕΘΑ, Προεδρος του Αρείου Πάγου, Προεδρος δεκαπενταμελές και οτι αλλο θέλει  :2funny: :2funny: :2funny:
Ααααα δεν σου κόβει κιόλας..... Θα σου πω εγω. Ψαχνουν να βρουν περιπτερο να τους χαλασει το ομόλογο τον 600δις. Αμα το χαλάσουνε, τοτε τελος τα βασανα μας... Καταλαβες τωρα;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τα 600 δις ειναι κατατεθημενα απο τον Σωρρα στην

ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

Δηλαδη σε ολους εμας

Δεν τα εχει ο Σωρρας.

Το  ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  εχει μεγαλη σημασια να το καταλαβετε....

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι απλως μια εταιρια που καμια σχεση δεν εχει με εμας...
Eίσαι τόσο χαζός;Μπορεί κάποιος να είναι τόσο χαζός;

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
οσοι εχετε κανει εξωδικα εσυ, ετοιμαστε καλου κακου κανα ριγε κουστουμακι

Διαβαστε ομως και το σχολιο απο κατω.....

Οπαδοι του σωρρα δεν υπαρχουν ουτε πηγαινε παρτα απο τα δις του σωρρα,αυτα ειναι γελιοτητες που γραφει....

Ο Σωρρας εχει πει:
ΡΕ ΖΩΑ....

Τι με λετε ομογενη αφου ειπα δεν ειμαι ομογενης (οπως το εννοουν αυτοι)

Ποια 600 δις του Σωρρα? Δεν ειναι του Σωρρα! Αφου σας εχω πει οτι δεν τα εχω,τα εχω καταθεσει στην Κυριαρχη Ελληνικη δημοκρατια.....

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Ααααα δεν σου κόβει κιόλας..... Θα σου πω εγω. Ψαχνουν να βρουν περιπτερο να τους χαλασει το ομόλογο τον 600δις. Αμα το χαλάσουνε, τοτε τελος τα βασανα μας... Καταλαβες τωρα;
προσεξε για τι λαμογιο μιλαμε και τι ηλιθιους τον πιστευουνε

παε στην εφορια με τις περιβοητες μετοχες της ανατολης που τις βρισκεις στο ebay για 50 ευρω

δηλωνει ΜΟΝΟΣ του οτι η καθε μια αξιζει 670 δις

ζητα ΜΟΝΟΣ του αφου δηλωσε την αξια τους να του καταλογισουν τον φορο

η εφορια του καταλογιζει 27 δις φορο

τοτε αυτος γυρναει και τους λεει, ε αφου αναγνωριζετε τη μαλακια που σας ειπα μονος μου οτι αξιζουν τα κωλοχαρτα 670 δις το καθενα, τοτε κρατηστε τα 27 δις του φορου και δωστε μου ρεστα τα υπολοιπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιαυτο το συριζανελισταν ειναι μπουρδελο, γιατι σε οποιαδηποτε σοβαρη χωρα, οχι απλα θα το ειχανε μαζεψει το λαμογιο απο την πρωτη μερα, αλλα θα τον ειχανε κανει μαυο στο ξυλο και αυτον και τους ηλιθιους που τον πιστευουνε

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Eίσαι τόσο χαζός;Μπορεί κάποιος να είναι τόσο χαζός;

Εισαι τοσο εξυπνος!
Μπορεις να γραψεις δυο λεξεις!

Η εισαι τοσο εξυπνος που νομιζεις οτι τα 600 δις τα εβγαλε ο Σωρρας πουλωντας ντοματες και με φορτηγα στην Πατρα!

Η εισαι τοσο εξυπνος που νομιζεις οτι το ΔΝΤ εχει λεφτα!

Η εισαι τοσο εξυπνος που νομιζεις οτι τα ΜΜΕ και τα καθεστωτικα μεσα και οχλαγωγοι σου λενε την αληθεια!

Παρε τα τρισεκατομμυρια των Ελληνων και μη μιλας
%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%97-%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%97-11.png

Αχαχαχαχα τα δυο δις ειναι πολλα και πρεπει να πεθανουν οι μισοι Ελληνες για τη δοση των 2 δις!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μετα τα δις ειναι τα τρις αν δεν το ξερεις.....

%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%97-%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%97-7.png

Δειτε τα στοιχεια ρε παιδια για ονομα του θεου!
Δεν εχετε κριση και λογικη?
Τοσο πολυ σας εχουν γαμησει τα μυαλα τα Μεσα μαζικης εξαπατησης?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εισαι τοσο εξυπνος!
Μπορεις να γραψεις δυο λεξεις!

Η εισαι τοσο εξυπνος που νομιζεις οτι τα 600 δις τα εβγαλε ο Σωρρας πουλωντας ντοματες και με φορτηγα στην Πατρα!

Η εισαι τοσο εξυπνος που νομιζεις οτι το ΔΝΤ εχει λεφτα!

Η εισαι τοσο εξυπνος που νομιζεις οτι τα ΜΜΕ και τα καθεστωτικα μεσα και οχλαγωγοι σου λελε την αληθεια!

Παρε τα τρισεκατομμυρια των Ελληνων και μη μιλας
%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%97-%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%97-11.png

Αχαχαχαχα τα δυο δις ειναι πολλα και πρεπει να πεθανουν οι μισοι Ελληνες για τη δοση των 2 δις!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μετα τα δις ειναι τα τρις αν δεν το ξερεις.....

%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%97-%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%97-7.png

Δειτε τα στοιχεια ρε παιδια για ονομα του θεου!
Δεν εχετε κριση και λογικη?
Τοσο πολυ σας εχουν γαμησει τα μυαλα τα Μεσα μαζικης εξαπατησης?
έχει 600 τρις και δεν έχει φτιάξει τα δόντια του που τα μισά είναι σάπια.και γαμω τους μεγιστάνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom