Μου προκαλεί εκπληξη το ποιόν των οπαδων του Ψωρρα. Νόμιζα ότι τον ακολουθούν καποιοι κακόμοιροι, χαμηλής μορφωσης που νομίζουν οτι θα τους ξεπληρώσει τα χρέη. Δεν ξερω αν έχει αναφερθεί, αλλά συμβαίνει.... Πάνε στη τράπεζα και κρατώντας ενα μάτσο χαρτιά που τους εφοδιαζουν, τους λένε να τα παρουν απο το ντορβά του Σώρρα. Γραφειοκρατικά (και δεν είναι ανάγκη να το εξηγήσω τώρα) κάπουν τα έχουν μπερδέψει και οι τράπεζες δίνοντας ελπίδες στους αφελείς. Πλανάμαι όμως πλάνη οικτράν. Την τελευταία βδομαδα έχω μιλήσει με 3 γνωστούς μου, μορφωμένους και χωρίς οικονομικό προβλημα. Καλυτερα να τους γαμήσεις την μάνα παρα να τους πεις εναντίων του Ψώρρα. Στο συμπέρασμα που έχω καταλήξει, είναι οτι πρόκειται περί αίρεσης. Επλίζω να μην έχουμε και αυτοκτονίες σε λίγο. Να μη πω και εγω στον κόπο να επαναλώβω όσα πιθανον εχουν ηδη αναφερθεί εδώ (βαριεμαι να κατσω να τα διαβάσω ολα) Περιληπτικά .... Τραπεζα Ανατολής, μετοχες αξίας 3 τρις που τις κουβαλουσε η γιαγια του απο την Μ Ασία, πλατσικές καρέκλες, ζαμπονοτυρόπιτες, υπερτεχνολογία που πουλησε στον Ομπαμα εναντι 3 τρις, ΝΑΣΑ, διαστημόπλοια χωρις καύσιμα, πλοια 25 κόμβων στην αρχαιότητα!!!! Δεν μοιάζει λίγο με τον Τσάκα που πήγε να αγοράσει τον Παναθηναικό; Α... αυτο το ξέχασα. Και αυτός πηγε να αγοράσει τον παναθηναϊκό. Προς αυτους που τον πιστεύουν ενα να ξερουν. Το χρήμα και ο βήχας δεν κρυβοντε... Αν τον τουμπαρετε δεν θα πέσει απο την τσεπη του ουτε ένα σεντς.