Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
έχει 600 τρις και δεν έχει φτιάξει τα δόντια του που τα μισά είναι σάπια.και γαμω τους μεγιστάνες.

Δε μου λες...

Ξερεις να διαβαζεις η οχι?

Για διαβασε καλυτερα.....

Επειδη στα κρυβουν δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν....

Ρε ασε τον Σωρρα να κανει οτι θελει,ο Σωρρας ειναι το θεμα για σενα?

Δε μου λες?

Εφορια πληρωνεις μια ζωη!
Εσυ και ολοι!

Ξερετε που πανε τα λεφτα που πληρωνετε στην εφορια?

Καταλαβες.....

Αλλο το <<ματριξ>> δηλαδη η ψευτικη πραγματικοτητα που σου επιβαλλει το καθεστως  και αλλο η αληθεια και η πραγματικοτητα.

Δηλαδη σας εχουν περασει οτι τα δυο δις ειναι πολλα για την Ελλαδα και πρεπει να ξεπουλησουμε ολη την Ελλαδα και να γενοκτονηθουμε στην ουσια ενω εχουμε τρις που μας τα κρυβουν αλλα ολοι πλανητικα τα υπογραφουν!

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
δηλωνει ΜΟΝΟΣ του οτι η καθε μια αξιζει 670 δις

ζητα ΜΟΝΟΣ του αφου δηλωσε την αξια τους να του καταλογισουν τον φορο

η εφορια του καταλογιζει 27 δις φορο

τοτε αυτος γυρναει και τους λεει, ε αφου αναγνωριζετε τη μαλακια που σας ειπα μονος μου οτι αξιζουν τα κωλοχαρτα 670 δις το καθενα, τοτε κρατηστε τα 27 δις του φορου και δωστε μου ρεστα τα υπολοιπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιαυτο το συριζανελισταν ειναι μπουρδελο, γιατι σε οποιαδηποτε σοβαρη χωρα, οχι απλα θα το ειχανε μαζεψει το λαμογιο απο την πρωτη μερα, αλλα θα τον ειχανε κανει μαυο στο ξυλο και αυτον και τους ηλιθιους που τον πιστευουνε

Ενημερωμενος σωστα δεν εισαι αρα δικαιολογημενη η μαλακια πο γραφεις:
-Το ιδιο το κοινοβουλιο κοστολογησε την μετοχη με κοινοβουλευτικο ελεγχο

Ο φορος ειναι 27 δις και επειδη ξερουν τι θα ενεργοποιησουν αν παρουν τον φορο δεν τον εισπρατουν ενω εσενα σε πανε μεσα για λιγα χιλιαρικα!!
Ο Σωρρας εκανε και μυνηση στο ΣΔΟΕ γιατι δεν εισπρατει τον φορο!

Η τελευταια προταση που γραφεις επρεπε να την πεις για τα κομματα και ολους τους προδοτες που εφτασαν την Ελλαδα και τους Ελληνες σε αυτο το σημειο.

Τι να πεις?
Οτι μαλακια ακους απο τα καναλια που λενε την αληθεια εεε? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εισαι τοσο εξυπνος!
Μπορεις να γραψεις δυο λεξεις!

Η εισαι τοσο εξυπνος που νομιζεις οτι τα 600 δις τα εβγαλε ο Σωρρας πουλωντας ντοματες και με φορτηγα στην Πατρα!

Η εισαι τοσο εξυπνος που νομιζεις οτι το ΔΝΤ εχει λεφτα!

Η εισαι τοσο εξυπνος που νομιζεις οτι τα ΜΜΕ και τα καθεστωτικα μεσα και οχλαγωγοι σου λενε την αληθεια!

Παρε τα τρισεκατομμυρια των Ελληνων και μη μιλας
...

Αχαχαχαχα τα δυο δις ειναι πολλα και πρεπει να πεθανουν οι μισοι Ελληνες για τη δοση των 2 δις!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μετα τα δις ειναι τα τρις αν δεν το ξερεις.....

...
Δειτε τα στοιχεια ρε παιδια για ονομα του θεου!
Δεν εχετε κριση και λογικη?
Τοσο πολυ σας εχουν γαμησει τα μυαλα τα Μεσα μαζικης εξαπατησης?

Άκουσε με καλό μου παιδάκι, εσύ που έχεις κρίση και λογική.
Εμφανίζεται ένας τύπος από το πουθενά, και ισχυρίζεται ότι κατέχει μετοχές της τράπεζας της Ανατολής !!! (Της ποιας; της ποιας;) αξίας 600 δις και ότι τις προσφέρει για εξαγορά του χρέους της Ελλάδος, αρκεί να γίνει κάθαρση, και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι, και μπλα μπλα μπλα....  Εθνική Τράπεζα και Υπουργείο Οικονομίας ΗΠΑ αποφαίνονται ότι πρόκειται για απατή, και όλοι βλέπουν ένα λιγδιάρη που εμφανίζεται στις συγκεντρώσεις με ζαμπονοτυρόπιτα στο χέρι, και τον οποίον  αν τον τουμπάρουν, δεν θα πέσει ούτε σεντς από το παντελόνι του.
Πάμε παρακάτω.....
Αλλάζει το τροπάριο και από τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής  :2funny: αρχίζει και λέει ότι πούλησε υπερτεχνολογία στον Ομπάμα,(κάπου 2012) έναντι 3 τρις τα οποία μπορούν να εισπραχτούνε κάπου προς τα μέσα 2014. Παράλληλα αρχίζει να λέει για "πηνία" που βρέθηκαν σε ναυάγια, για πλοία ταχύτητος 25 "μιλίων" (χα χα χα το μίλι ως μονάδα ταχύτητας !!!!  :2funny:) κατά την αρχαιότητα και άλλες λοιπές παπαριές.
Πάμε ακόμα παρακάτω.....
Όταν διαπιστώνεται ότι ο άνθρωπος είναι μετενσάρκωση του Τσάκα (αυτού του μπατίρη που πήγε να αγοράσει τον Παναθηναϊκό) και ότι είναι άφραγκος. αλλάξει ξανά το τροπάριο. Εγώ .. λέει ο Σωρρας δεν έχω λεφτά. Τα ομόλογα (Εγώ δεν κατάλαβα  :think: ποια ομόλογα... αυτά της τράπεζας Ανατολής, ή αυτά που πηρέ από τον Ομπάμα  :2funny:) τα έχω καταθέσει υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και για αποπληρωμή χρεών του κράτους και των πολιτών.
Τι δεν κατάλαβες καλό μου παιδάκι να στο ξαναεξηγήσω.

Μπεεεεε

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Ενημερωμενος σωστα δεν εισαι αρα δικαιολογημενη η μαλακια πο γραφεις:
-Το ιδιο το κοινοβουλιο κοστολογησε την μετοχη με κοινοβουλευτικο ελεγχο

Ο φορος ειναι 27 δις και επειδη ξερουν τι θα ενεργοποιησουν αν παρουν τον φορο δεν τον εισπρατουν ενω εσενα σε πανε μεσα για λιγα χιλιαρικα!!
Ο Σωρρας εκανε και μυνηση στο ΣΔΟΕ γιατι δεν εισπρατει τον φορο!

Τι να πεις?
λεω οτι εισαι βλημα

ανηξερες να διαβαζεις, το λαμογιο γραφει στο εξωδικο οτι ζηταει φορος  να ξωφληθει απο την κατασχεση μερους του στοιχειου η αξια του οποιου φορολογειται δλδτης μετοχης.  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ, ΜΕΡΟΥΣ, ανηξερες να διαβαζεις βεβαια δε θα ερχοσουν εδω να μας πεις τιςπαπαριες του απατεωνα

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Εμφανίζεται ένας τύπος από το πουθενά, και ισχυρίζεται ότι κατέχει μετοχές της τράπεζας της Ανατολής !!! (Της ποιας; της ποιας;) αξίας 600 δις και ότι τις προσφέρει για εξαγορά του χρέους της Ελλάδος, αρκεί να γίνει κάθαρση, και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι, και μπλα μπλα μπλα....  Εθνική Τράπεζα και Υπουργείο Οικονομίας ΗΠΑ αποφαίνονται ότι πρόκειται για απατή, και όλοι βλέπουν ένα λιγδιάρη που εμφανίζεται στις συγκεντρώσεις με ζαμπονοτυρόπιτα στο χέρι, και τον οποίον  αν τον τουμπάρουν, δεν θα πέσει ούτε σεντς από το παντελόνι του.
Πάμε παρακάτω.....
Αλλάζει το τροπάριο και από τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής  :2funny: αρχίζει και λέει ότι πούλησε υπερτεχνολογία στον Ομπάμα,(κάπου 2012) έναντι 3 τρις τα οποία μπορούν να εισπραχτούνε κάπου προς τα μέσα 2014. Παράλληλα αρχίζει να λέει για "πηνία" που βρέθηκαν σε ναυάγια, για πλοία ταχύτητος 25 "μιλίων" (χα χα χα το μίλι ως μονάδα ταχύτητας !!!!  :2funny:) κατά την αρχαιότητα και άλλες λοιπές παπαριές.
Πάμε ακόμα παρακάτω.....
Όταν διαπιστώνεται ότι ο άνθρωπος είναι μετενσάρκωση του Τσάκα (αυτού του μπατίρη που πήγε να αγοράσει τον Παναθηναϊκό) και ότι είναι άφραγκος. αλλάξει ξανά το τροπάριο. Εγώ .. λέει ο Σωρρας δεν έχω λεφτά. Τα ομόλογα (Εγώ δεν κατάλαβα  :think: ποια ομόλογα... αυτά της τράπεζας Ανατολής, ή αυτά που πηρέ από τον Ομπάμα  :2funny:) τα έχω καταθέσει υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και για αποπληρωμή χρεών του κράτους και των πολιτών.

Μπεεεεε
εχει και τα καταπιστευματα που ολος ο κοσμος τα φυλαει στις φιλιπινες  :2funny: :2funny: :2funny: και σε αυτα ειναι πληρεξουσιος επειδη εχει βρει τοδαχτυλιδι του μεγαλεξανδρου στην κινα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρε μιλαμε για τελειως ζωα και αυτος και αυτοιπου τον ακουνε

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Εμφανίζεται ένας τύπος από το πουθενά, και ισχυρίζεται ότι κατέχει μετοχές της τράπεζας της Ανατολής !!! (Της ποιας; της ποιας;) αξίας 600 δις και ότι τις προσφέρει για εξαγορά του χρέους της Ελλάδος, αρκεί να γίνει κάθαρση, και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι, και μπλα μπλα μπλα....  Εθνική Τράπεζα και Υπουργείο Οικονομίας ΗΠΑ αποφαίνονται ότι πρόκειται για απατή, και όλοι βλέπουν ένα λιγδιάρη που εμφανίζεται στις συγκεντρώσεις με ζαμπονοτυρόπιτα στο χέρι, και τον οποίον  αν τον τουμπάρουν, δεν θα πέσει ούτε σεντς από το παντελόνι του.
Πάμε παρακάτω.....
Αλλάζει το τροπάριο και από τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής  :2funny: αρχίζει και λέει ότι πούλησε υπερτεχνολογία στον Ομπάμα,(κάπου 2012) έναντι 3 τρις τα οποία μπορούν να εισπραχτούνε κάπου προς τα μέσα 2014. Παράλληλα αρχίζει να λέει για "πηνία" που βρέθηκαν σε ναυάγια, για πλοία ταχύτητος 25 "μιλίων" (χα χα χα το μίλι ως μονάδα ταχύτητας !!!!  :2funny:) κατά την αρχαιότητα και άλλες λοιπές παπαριές.
Πάμε ακόμα παρακάτω.....
Όταν διαπιστώνεται ότι ο άνθρωπος είναι μετενσάρκωση του Τσάκα (αυτού του μπατίρη που πήγε να αγοράσει τον Παναθηναϊκό) και ότι είναι άφραγκος. αλλάξει ξανά το τροπάριο. Εγώ .. λέει ο Σωρρας δεν έχω λεφτά. Τα ομόλογα (Εγώ δεν κατάλαβα  :think: ποια ομόλογα... αυτά της τράπεζας Ανατολής, ή αυτά που πηρέ από τον Ομπάμα  :2funny:) τα έχω καταθέσει υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και για αποπληρωμή χρεών του κράτους και των πολιτών.

Μπεεεεε

Εισαι πολυ μπερδεμενος.....

Τι τυπος και τι πουθενα?

Ειναι Ελληνας αυτοχθων ιθαγενης και μενει στην Ελλαδα!
Εχει καθε δικαιωμα να πολεμησει για την Ελλαδα.

Για τους τυπους που σας κατεστρεψαν την ζωη ομως ποτε δεν αναρωτηθηκατε τι ειναι και τι κανουν.

Τα οικονομικα εργαλεια <<υπεροπλα>> που εχει ειναι διαφορα.

Το πως βρεθηκαν στα χερια του αστο,δεν μας νοιαζει....

Λες:
Εθνική Τράπεζα και Υπουργείο Οικονομίας ΗΠΑ αποφαίνονται ότι πρόκειται για απατή, και όλοι βλέπουν ένα λιγδιάρη που εμφανίζεται στις συγκεντρώσεις με ζαμπονοτυρόπιτα στο χέρι, και τον οποίον  αν τον τουμπάρουν, δεν θα πέσει ούτε σεντς από το παντελόνι του.

Ψεμα:
Υπηρχε περιπτωση να κυκλοφορει ελευθερος τωρα?
Για σκεψου λιγο....

Κανενας θεσμος πλανητικα και στην Ελλαδα ποτε δεν αμισβητησε τα στοιχεια του.
Απαντανε οι πρωθυπουργοι σε απατεωνες?

Δειξε στοιχεια γιατι ο καθε βλακοπρακτορας μπορει να λεει οτι θελει και να επηρεαζει τους ασχετους.
Για κανε εσυ κατι τετοιο αμα εισαι μαγκας να δουμε που θα βρεθεις σε λιγες ωρες!

Πηγαινε με πλαστη επιταγη 1000 ευρω σε τραπεζα να δουμε που θα βρεθεις οχι με ομολογα 600 δις!
Πιστευεις τους βλακοαπατεωνες που τους ενημερωνει δηθεν και τους δινει στοιχεια το υπουργειο οικονομικων της αμερικης απο το τηλεφωνο?

Αστεια πραγματα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Σωρρας αγαπητε μου διαθετει νοηση και γνωριζει πολλα.
Και για πηνια και οτι θες....

Τοσο ανασφαλεις ειστε που απειληστε τοσο πολυ επειδη ο Σωρρας ειναι μαγκας...
Εχετε συνηθισει βλεπετε στους φλωρους-χλεχλεδες-αψυχους <<πολιτικους>> αυτα τα ηλιθια κατασκευασματα.

Καλα,τα σχολια οπως του κλοουν χιου δεν νομιζω οτι διαθετουν καποια σοβαροτητα!
Ζαμπονοτυροπιτες και μαλακιες.....

Οι πιο πολλοι που τα λενε αυτα δεν εχουν παρακολουθησει ουτε στο ελαχιστο τι λεει αυτος ο ανθρωπος.

Kαι η Ελληνικη δικαιοσυνη που τον αθωωσε και απεδειξε οτι τα 600δις υπαρχουν λεει ψεμματα?

Τι λες ρε παιδι μου.....

Ο απατεωνας λοιπον στελνει εξωδικο στον τσιπρα-ομπαμα-πουτιν-δντ-πλανητικους θεσμους κλπ κανει μηνυση στους 300 της βουλης για εσχατη προδοσια,στο ΣΔΟΕ κλπ και δεν μπορουνε να τον πιασουν ρε παιδι μου......

Μελετηστε τα στοιχεια να δειτε την αληθεια....

Η αληθεια βγηκε στο φως τελος....

Ολα θα παρουν τον δρομο τους......

*Τα λεφτα δεν τα εχει καταθεσει υπερ του δημοσιου,μαθε ακριβως που και τι σημαινει.
Αλλιως θα του ειχαν βαλει 45% φορο και θα τα εισεππραταν.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
λεω οτι εισαι βλημα

ανηξερες να διαβαζεις, το λαμογιο γραφει στο εξωδικο οτι ζηταει φορος  να ξωφληθει απο την κατασχεση μερους του στοιχειου η αξια του οποιου φορολογειται δλδτης μετοχης.  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ, ΜΕΡΟΥΣ, ανηξερες να διαβαζεις βεβαια δε θα ερχοσουν εδω να μας πεις τιςπαπαριες του απατεωνα

Για να μη σε πω ΖΩΟ που λεει και ο Σωρρας θα σου απαντησω:

Τον Σωρρα τον περνας για κανα βλακα η' για καναν χθεσινο η' για κανενα παιδακι?
Τα εχει κλειδωσει νομικα ολα τοσο στρατηγικα που οχι μονο δεν μπορουν να του κανουν απατεωνια αλλα τους εχει κανει να λαλησουν τα ζωα!

Και εστω με τον φορο θελει να ενεργοποιησει εναν μηχανισμο.
Γι'αυτο εχει κανει και μηνυση στο ΣΔΟΕ επειδη δεν τα εισπρατει.

Καταλαβες.....

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
εχει και τα καταπιστευματα που ολος ο κοσμος τα φυλαει στις φιλιπινες  :2funny: :2funny: :2funny: και σε αυτα ειναι πληρεξουσιος επειδη εχει βρει τοδαχτυλιδι του μεγαλεξανδρου στην κινα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρε μιλαμε για τελειως ζωα και αυτος και αυτοιπου τον ακουνε
Αυτοι που ακουνε τα κομματα-πολιτικους-δογματα-ψευτοιδεολογιες-ΜΜΕ και σκοτωνονται μεταξυ τους ολοι και αποβλακωνονται δεν σε πειραξαν αρα μαλλον καπου εκει ανηκεις....

Εισαι τελεια προγραμματισμενος <<μπραβο>>....

*ακου λεει κοστολογησε μονος του την μετοχη.....
Ναι ρε καντο και εσυ αυριο αμα μπορεις να παρεις και τα ρεστα για πηγαινε να δουμε που θα σε βαλουν.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τελικά έχω πειστεί ότι σας ψεκάζουν. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση....
Βάζω στοίχημα οτι οι νύν οπαδοι του Σώρρα θα έτρεχαν πρωτοι πρώτοι με τα μπιτονάκια στο χερι να πάρουνε απο το νερό του Καματερού. Κι ο Καματερός αποδείξεις είχε. Δεν άρχισε μια μέρα να λέει.... εδώ το καλό νεράκι που θεραπεύει τον καρκίνο......
Μπεεεεεεε    

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Τελικά έχω πειστεί ότι σας ψεκάζουν. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση....
Βάζω στοίχημα οτι οι νύν οπαδοι του Σώρρα θα έτρεχα πρωτοι πρώτοι με τα μπιτονάκια στο χερι να πάρουνε απο το νερο του Καματερου. Κι ο Καματερος αποδείξεις είχε. Δεν αρχισε μια μέρα να λέει.... εδώ το καλό νεράκι που θεραπεύει τον καρκίνο......
Μπεεεεεεε    
Aπο αυριο να παρατηρεις τον ουρανο και θα δεις οτι σε ψεκαζουν αλλα κανεις στην βουλη δεν ξερει τιποτα.
Το ψεκασμα ομως ειναι <<αγιασμος>> σε σχεση με τα ΜΜΕ........

Δες τα στοιχεια αγαπητε και αν δεν πιστευεις τα ματια σου τοτε τι να πω.

Αλλιως

Ακου και πιστευε οτι σου λενε μια ζωη και νομιζε οτι ειναι και η αληθεια....

Μπεεεεεεεε

Γι'αυτο εχουμε την Ελευθερη βουληση.

Ρε ανθρωπε ζητησε τιποτα ο Σωρρας?
Ζητιανεψε?

Αντιθετως σου εφερε τον δικο σου πλουτο και σου λεει ελα να τον παρεις!
Δεν σου κανει χαρη ο Σωρρας τα δικα σου σου φερνει!

Δεν ειναι σαν τους αλλογενεις απατεωνογυφτους ψευτοπολιτικους που τρωνε και κλεβουν απο τα λεφτα σας και διαχειριζονται μονο χρεος και κοιτανε πως θα σε γενοκτονησουν...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. BLEAKLEY PLATT , ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ME ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 USD

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
εχει και τα καταπιστευματα που ολος ο κοσμος τα φυλαει στις φιλιπινες  :2funny: :2funny: :2funny: και σε αυτα ειναι πληρεξουσιος επειδη εχει βρει τοδαχτυλιδι του μεγαλεξανδρου στην κινα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρε μιλαμε για τελειως ζωα και αυτος και αυτοιπου τον ακουνε
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

16.jpg

10415688_658045364265709_4896440436687899057_n.jpg

ΟΛΟ ΕΔΩ

%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%95%CE%9C%CE%97%CE%A3-%CE%A3%CE%A9%CE%A1%CE%A1%CE%91%CE%A3-%CE%98%CE%91-%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%A91.jpg

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ουτε ο Τσάκας που πηγε να αγοράσει τον Παναθηναικο με πειραξε, ουτε μου ζητησε λεφτα. Εδωσε ομως φρουδες ελπιδες στον ταλαιπωρο του κόσμο, διοτι καποιοι τον πίστεψαν.....
μα είναι δυνατον να πιστευεις οτι πουλησε τεχνολογία στη ΝΑΣΑ.... Ελα στα συγκαλά σου αδέλφι... Ρε μπας κι εχεις καιρο να πηδησεις....

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ουτε ο Τσάκας που πηγε να αγοράσει τον Παναθηναικο με πειραξε, ουτε μου ζητησε λεφτα. Εδωσε ομως φρουδες ελπιδες στον ταλαιπωρο του κόσμο, διοτι καποιοι τον πίστεψαν.....
μα είναι δυνατον να πιστευεις οτι πουλησε τεχνολογία στη ΝΑΣΑ.... Ελα στα συγκαλά σου αδέλφι... Ρε μπας κι εχεις καιρο να πηδησεις....
Βρες μου που το εχει η' γραψει πει ο Σωρρας αυτο....

Στα στοιχεια που ειδες εγραφε κατι τετοιο?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. BLEAKLEY PLATT , ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ME ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 USD
Eπειδή είσαι χαζός βρες εναν που να ξέρει αγγλικά να στο διαβάσει.Ενας δικηγόρος που τον έβαλε ο Αρτέμης ζητάει τα τρις και καλά.Δεν είναι κανενός είδους επιβεβαίωση αυτό.

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Ακομα σαν τωρα θυμαμαι, όταν ημουν περιπου 20 ετων φοιτητης, επεσε στα χερια μου ένα βιβλιο του Ανεστη Κεραμμυδα που εγγραφε για την Ομαδα Ε, το πως θα μας σωσουν,την κατοχη του υπεροπλου μπεβατρον, ότι περι 2001 (ναι 15 χρονια πριν) θα αναψουν οι 12 ιερες φλογες των Ελλήνων και θα γινουμαι παντοδυναμη χωρα και αλλα τετοια κουραφεξαλα. Μετα ξεκινησα να παρακολουθώ Λιακοπουλο, να αγοαραζω τα τρομερα πακετα των 39ευρω (ασχετα αν κάθε τριλογια μπορει να γραφτει σε ένα μονο βιβλιο των 100 σελιδων), το πως η Ελλαδα θα μεγαλουργησει περι το 2006-2007, και αλλα πολλα,  και όλα αυτά μεχρι το 2008 όταν ξεκινησε η κριση.Τοτε λοιπον οι θεωριες λιακοπουλου δεν απεδωσαν καρπους και ετσι φτασαμε στο 1 , 2, 3 , 4 διαφοερτικο σεναριο (μεχρι να φτασουμε στα 100 εχουμε καιρο) και επαψα να ασχολουμαι, ευτυχως ωριμασα και εβαλα μυαλο  :2funny: .
Και τωρα εχουμε τον ΣΩΡΡΑ και τους φανατικούς οπαδους του να παρουσιαζουν πλαστογραφημένα εγγραφα για τα δηθεν ΤΡΙΣ ευρω που εχουμε. Πηνια, τεχνολογιες αιχμης που οι Αμερικανοι και Ρωσοι ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα δεν εχουν δει, αλλα τα εχουμε εμεις οι Ελληνες.
Δυστυχως δεν θα αλλαξει τιποτα σε αυτή την χωρα, μετα λυπης θεωρω ότι ειμαστε ΧΑΖΟΣ λαος. Τελος!!! Εως τον επομενο Σωρρα, Λιακοπουλο κτλπ θα εχουμε να λεμε

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Βρες μου που το εχει η' γραψει πει ο Σωρρας αυτο....

Στα στοιχεια που ειδες εγραφε κατι τετοιο?
Αγαπητε μου.....
Οχι γραπτα.... Τα γραπτα παραποιουνται. Βιντεο... Να λέει ο Λαμπρακης μιλοντας εξ ονοματος του Σωρρα οτι πούλησε (ο Σωρρας) υπερτεχνολογία στον Ομπαμα σχετικα με κινηση διαστημοπλοιων χωρις καυσιμα και έλαβε 3 δις. Μην αρχισεις τωρα να λες ο Λαμπρακης ο προδοτης και λοιπες παπαριες.... Ο Σωρρας καθοταν διπλα του σε κατι πλαστικες καρεκλες σαν γυφτοπανηγυρη και τον ακουγε. Αν έλεγε παπαριες ας τον σταματουσε. Μη μου πεις οτι δεν το εχεις δει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom