Άκουσε με καλό μου παιδάκι, εσύ που έχεις κρίση και λογική.
Εμφανίζεται ένας τύπος από το πουθενά, και ισχυρίζεται ότι κατέχει μετοχές της τράπεζας της Ανατολής !!! (Της ποιας; της ποιας;) αξίας 600 δις και ότι τις προσφέρει για εξαγορά του χρέους της Ελλάδος, αρκεί να γίνει κάθαρση, και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι, και μπλα μπλα μπλα.... Εθνική Τράπεζα και Υπουργείο Οικονομίας ΗΠΑ αποφαίνονται ότι πρόκειται για απατή, και όλοι βλέπουν ένα λιγδιάρη που εμφανίζεται στις συγκεντρώσεις με ζαμπονοτυρόπιτα στο χέρι, και τον οποίον αν τον τουμπάρουν, δεν θα πέσει ούτε σεντς από το παντελόνι του.
Πάμε παρακάτω.....
Αλλάζει το τροπάριο και από τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής
αρχίζει και λέει ότι πούλησε υπερτεχνολογία στον Ομπάμα,(κάπου 2012) έναντι 3 τρις τα οποία μπορούν να εισπραχτούνε κάπου προς τα μέσα 2014. Παράλληλα αρχίζει να λέει για "πηνία" που βρέθηκαν σε ναυάγια, για πλοία ταχύτητος 25 "μιλίων" (χα χα χα το μίλι ως μονάδα ταχύτητας !!!!
) κατά την αρχαιότητα και άλλες λοιπές παπαριές.
Πάμε ακόμα παρακάτω.....
Όταν διαπιστώνεται ότι ο άνθρωπος είναι μετενσάρκωση του Τσάκα (αυτού του μπατίρη που πήγε να αγοράσει τον Παναθηναϊκό) και ότι είναι άφραγκος. αλλάξει ξανά το τροπάριο. Εγώ .. λέει ο Σωρρας δεν έχω λεφτά. Τα ομόλογα (Εγώ δεν κατάλαβα
ποια ομόλογα... αυτά της τράπεζας Ανατολής, ή αυτά που πηρέ από τον Ομπάμα
) τα έχω καταθέσει υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και για αποπληρωμή χρεών του κράτους και των πολιτών.
Τι δεν κατάλαβες καλό μου παιδάκι να στο ξαναεξηγήσω.
Μπεεεεε
Εισαι πολυ μπερδεμενος.....
Τι τυπος και τι πουθενα?
Ειναι Ελληνας αυτοχθων ιθαγενης και μενει στην Ελλαδα!
Εχει καθε δικαιωμα να πολεμησει για την Ελλαδα.
Για τους τυπους που σας κατεστρεψαν την ζωη ομως ποτε δεν αναρωτηθηκατε τι ειναι και τι κανουν.
Τα οικονομικα εργαλεια <<υπεροπλα>> που εχει ειναι διαφορα.
Το πως βρεθηκαν στα χερια του αστο,δεν μας νοιαζει....
Λες:
Εθνική Τράπεζα και Υπουργείο Οικονομίας ΗΠΑ αποφαίνονται ότι πρόκειται για απατή, και όλοι βλέπουν ένα λιγδιάρη που εμφανίζεται στις συγκεντρώσεις με ζαμπονοτυρόπιτα στο χέρι, και τον οποίον αν τον τουμπάρουν, δεν θα πέσει ούτε σεντς από το παντελόνι του.
Ψεμα:
Υπηρχε περιπτωση να κυκλοφορει ελευθερος τωρα?
Για σκεψου λιγο....
Κανενας θεσμος πλανητικα και στην Ελλαδα ποτε δεν αμισβητησε τα στοιχεια του.
Απαντανε οι πρωθυπουργοι σε απατεωνες?
Δειξε στοιχεια γιατι ο καθε βλακοπρακτορας μπορει να λεει οτι θελει και να επηρεαζει τους ασχετους.
Για κανε εσυ κατι τετοιο αμα εισαι μαγκας να δουμε που θα βρεθεις σε λιγες ωρες!
Πηγαινε με πλαστη επιταγη 1000 ευρω σε τραπεζα να δουμε που θα βρεθεις οχι με ομολογα 600 δις!
Πιστευεις τους βλακοαπατεωνες που τους ενημερωνει δηθεν και τους δινει στοιχεια το υπουργειο οικονομικων της αμερικης απο το τηλεφωνο?
Αστεια πραγματα.....
Ο Σωρρας αγαπητε μου διαθετει νοηση και γνωριζει πολλα.
Και για πηνια και οτι θες....
Τοσο ανασφαλεις ειστε που απειληστε τοσο πολυ επειδη ο Σωρρας ειναι μαγκας...
Εχετε συνηθισει βλεπετε στους φλωρους-χλεχλεδες-αψυχους <<πολιτικους>> αυτα τα ηλιθια κατασκευασματα.
Καλα,τα σχολια οπως του κλοουν χιου δεν νομιζω οτι διαθετουν καποια σοβαροτητα!
Ζαμπονοτυροπιτες και μαλακιες.....
Οι πιο πολλοι που τα λενε αυτα δεν εχουν παρακολουθησει ουτε στο ελαχιστο τι λεει αυτος ο ανθρωπος.
Kαι η Ελληνικη δικαιοσυνη που τον αθωωσε και απεδειξε οτι τα 600δις υπαρχουν λεει ψεμματα?
Τι λες ρε παιδι μου.....
Ο απατεωνας λοιπον στελνει εξωδικο στον τσιπρα-ομπαμα-πουτιν-δντ-πλανητικους θεσμους κλπ κανει μηνυση στους 300 της βουλης για εσχατη προδοσια,στο ΣΔΟΕ κλπ και δεν μπορουνε να τον πιασουν ρε παιδι μου......
Μελετηστε τα στοιχεια να δειτε την αληθεια....
Η αληθεια βγηκε στο φως τελος....
Ολα θα παρουν τον δρομο τους......
*Τα λεφτα δεν τα εχει καταθεσει υπερ του δημοσιου,μαθε ακριβως που και τι σημαινει.
Αλλιως θα του ειχαν βαλει 45% φορο και θα τα εισεππραταν.