Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Ρε Ζωα !!!!! εεε ζώα.... Πάω στο περιπτερο και λέω στον περιπτερά. Δώσε ένα πακέτο τσιγάρα... στο σπιτι έχω εικοσι χιλιάδες Ευρω. Ξερετε την απαντηση του; "Στα αρχίδια μου. Φερε σκατομαλακα εδω τα 4 ευρω που κανουν τα τσιγαρα, και κόψε τις μαλακίες". Τόσο απλά. Ας τα φέρει λοιπόν ο σωτηρας... Ας νοικιάσει ενα κοντεινερ να τα βάλει μέσα ζεστά και μετρητά και να πάει να αράξει την νταλικα με το επικαθημενο εξω απο την βουλή και να πει: Παρτε τα μαλάκες, και όχι να εμφανιζεται με ζαμπονοτυρόπιτες σε σκηνικά που θυμήζουν γυφτικια εμποροπανηγυρι.
ΔΕ σου ξηγηθηκε καλα ο παλιοπουστας...πανε πισω και πεστον οτι θα του αγορασει η αρχηγαρα το περιπτερο και θα του το κλεισει....

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
κριμα ,αν ειχες παπι και αναθεωρουσες,μπορει να σε εδινε και σενα η αρχηγαρα επιταγαραγιαβενζινη...τεσπα ,ζητα καμια γατοτροφουλα ,μπορει να σου ξηγηθει και σενα ο μεγαλοψυχος ελλην!
δεν παω ποτε για τα λιγα. Δεν καταλαβα τοσα ΤΡΙΣ εχουμε γιατι να μην ζητησω μια φεραρι? Με τα λεγομενα του εξοφλούμε τους παντες και εχουμε μια καβαντζα + 1 ΤΡΙΣ  :dancing:

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6

Εμένα μ άρεσε πάντως. Πλήρωνα για να τον ακούω. Σαν παράσταση ρε παιδί μου. Ή να γίνει μία σειρά του HBO με βάση αυτά π λέει. Σαν το Stargate αλλά με αφηγητή έναν στο στυλ του το ταξιτζίδικο.

Επίσης κάτι λίγο άκυρο. Αναφέρεται σε ταχύτητα σκάφους στο βίντεο και λέει "μίλια". Δεν είναι ακριβώς λάθος νομίζω επειδή έχω ακούσει ιστιοπλόους και γενικότερα σκαφάτους να αναφέρονται έτσι στην ταχύτητα εννοώντας προφανώς μίλια(ναυτικά)/ώρα. Βρήκα μια παρασπονδία πραγματικότητας και επειδή με ξένισε και μ χάλασε την sci-fi ελληνόψυχη φαντασίωση την επισημαίνω.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και εσυ σαν πιο χαζος βαζεις λινκ απο haters η εχθρους του Σωρρα...
Οπως ειδικα αυτοι οι δυο πιο πρακτορακια δεν γινεται....

Απο την μια εχεις τον Σωρρα που αποκαλυπτει αληθειες και και λεει να ενωθουμε ολοι οι Ελληνες κλπ
Και απο την αλλη εχεις τους βλακοπρακτορες με επιπεδο παρατραγουδων να λενε μαλακιες και να πετανε λασπη.
Οχι φίλος.Απο την μια μεριά έχεις μερικούς χαζούς και απο την άλλη μερικούς που προσπαθουν να τους ανοίξουν τα μάτια.Ματαια όμως καθω οι χαζοί είναι ανίκητοι!!!Είσαι τρανό παράδειγμα.  :headbang:

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1

Εμένα μ άρεσε πάντως. Πλήρωνα για να τον ακούω. Σαν παράσταση ρε παιδί μου. Ή να γίνει μία σειρά του HBO με βάση αυτά π λέει. Σαν το Stargate αλλά με αφηγητή έναν στο στυλ του το ταξιτζίδικο.

Επίσης κάτι λίγο άκυρο. Αναφέρεται σε ταχύτητα σκάφους στο βίντεο και λέει "μίλια". Δεν είναι ακριβώς λάθος νομίζω επειδή έχω ακούσει ιστιοπλόους και γενικότερα σκαφάτους να αναφέρονται έτσι στην ταχύτητα εννοώντας προφανώς μίλια(ναυτικά)/ώρα. Βρήκα μια παρασπονδία πραγματικότητας και επειδή με ξένισε και μ χάλασε την sci-fi ελληνόψυχη φαντασίωση την επισημαίνω.
Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε τεχνολογία να καμπυλώνει το χρόνο!!!Τα κουπιά ήταν για μανούβρες και τα πανιά ήταν πιλότοι γιατί τα πλοία κινούνταν με μαγνητισμό!
:huh: :think:

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Και μονο που ζητατε να αποδειξει ο σωρρας οτι εχει οντως λεφτα εχει νικησει.Μαλακα δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν ατομα που να παιρνουν στα σοβαρα το σωρρα.ΤΟ ΣΩΡΡΑ!!!!!

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Και μονο που ζητατε να αποδειξει ο σωρρας οτι εχει οντως λεφτα εχει νικησει.Μαλακα δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν ατομα που να παιρνουν στα σοβαρα το σωρρα.ΤΟ ΣΩΡΡΑ!!!!!
τον πληρωνουν κιολας  :headbang:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Εμένα μ άρεσε πάντως. Πλήρωνα για να τον ακούω.
Εδω η ξανθια το κοιτάζει στα μάτια το κοντό,ουτε σταγονα δε θα αφήσει :pipa2: εχει πέραση λέμε ο Αρτέμης,μονο τα γνωστά σαπάκια της ιστορίας οι δυσώδεις αριστεροπασόκοι τον βρίζουν :vomit:

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
τα λεφτα και ο βηχας δεν κρυβονται αλλωστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά.
Στο Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις του Πύργου Ηλείας, γιόρτασε τα γενέθλια του, ο τρισεκατομμυριούχος Αρτέμης Σώρρας. Στη δεξίωση που παρέθεσε ο πλουσιότερος άνθρωπος της γης, σερβιρίστηκαν ακριβά εκλεκτά ποτα σε κρυστάλλινα πλαστικά ποτήρια και το καρπούζι ήταν άφθονο. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο τρισεκατομμυριούχος κύριος Σώρρας, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, δεν χάνει ευκαιρία να κάνει επίδειξη του πλούτου του.
Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και στην δεξίωση υπήρχαν και τρεις σωσίες του."

14591745_1406902746005243_6860988704559160412_n.jpg

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τι threadάρα είναι αυτή ρε τύποι;
Πως δεν την είχα ανακαλύψει τόσο καιρό;

:2funny: :2funny: :2funny:

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
τα λεφτα και ο βηχας δεν κρυβονται αλλωστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά.
Στο Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις του Πύργου Ηλείας, γιόρτασε τα γενέθλια του, ο τρισεκατομμυριούχος Αρτέμης Σώρρας. Στη δεξίωση που παρέθεσε ο πλουσιότερος άνθρωπος της γης, σερβιρίστηκαν ακριβά εκλεκτά ποτα σε κρυστάλλινα πλαστικά ποτήρια και το καρπούζι ήταν άφθονο. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο τρισεκατομμυριούχος κύριος Σώρρας, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, δεν χάνει ευκαιρία να κάνει επίδειξη του πλούτου του.
Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και στην δεξίωση υπήρχαν και τρεις σωσίες του."

14591745_1406902746005243_6860988704559160412_n.jpg
Μην κοροιδευεις φιλαρακι απλα ο σωτηρας των Ελλήνων και ολης της Διαγαλαξιακης συμμαχιας, είναι χαμηλων τονων, μετριοφρων και δεν κανει επιδειξη και σπαταλης της αμυθητης περιουσιας του. Πως θα φερει την ισορροπια στη Γαια με σπαταλες? Ξυπνηστε ρε ο Αρτεμης Σωρρας είναι ο ανθρωπος μας!!!

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
πιστευω πως εχουν  ωριμασει πλεον οι ... συνθηκες για να κανουμε ενα διαδυκτιακο παραρτημα των  Ελληνων  Συνέλευσις/ Bourdela.com.

τι λετε ;
να ξεκινησουμε μια διαβουλευση επι του θεματος ;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

XAXAXAXAXAXAXA

Το Δημοσιο δεν του δινει τα "ρεστα" (!) απ' τα 13 δισ.

Η Κεντρικη Τραπεζα της Γαλλιας εγινε Κεντρικη Τραπεζα της Ευρωπης, αλλά την εχει ο Ροθτσιλντ, και χρωσταει κατι τρισ. στην (πρωην) Τραπεζα της Ανατολης.

:orchestra:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
XAXAXAXAXAXAXA

Το Δημοσιο δεν του δινει τα "ρεστα" (!) απ' τα 13 δισ.

Η Κεντρικη Τραπεζα της Γαλλιας εγινε Κεντρικη Τραπεζα της Ευρωπης, αλλά την εχει ο Ροθτσιλντ, και χρωσταει κατι τρισ. στην (πρωην) Τραπεζα της Ανατολης.

:orchestra:
27 δις φορο δεν παιρνουν οχι 13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom