Νέα

Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Με το θεσμικό τρόπο του Αλογοσκούφη. 3,5% αυξήσεις έδωσε επειδή το μαγαζί δεν αντέχει να δώσει παραπάνω. Ε, και στους βουλευτές το μαγαζί αντέχει να δώσει 1.500. Εσύ τι ζόρι τραβάς; Φοβάσαι μη σου μειωθεί ο μισθός;

3,5% επί ποίου ποσού;
Που το όρισε ποιος;
Το 1500 που λες είναι τελείως αυθαίρετο πάντως.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Με το θεσμικό τρόπο του Αλογοσκούφη. 3,5% αυξήσεις έδωσε επειδή το μαγαζί δεν αντέχει να δώσει παραπάνω. Ε, και στους βουλευτές το μαγαζί αντέχει να δώσει 1.500. Εσύ τι ζόρι τραβάς; Φοβάσαι μη σου μειωθεί ο μισθός;

ΡΕ ΣΥ, απλά είναι τα πράγματα: αν κρίνουμε τη σπουδαιότητα του έργου που καλούνται να επιτελέσουν, οι μισθοί είναι σωστοί. Αν κρίνουμε το αποτέλεσμα που πετυχαίνουν, οι μισθοί τους όντως πρέπει να πέσουν εκεί που λες

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Είναι το ίδιο να αποφασίζεις κάτι (όπως ισχυρίστηκες) με το να κάνεις χρήση ενός ευεργετικού δικαιώματος;
Εσύ, ας πούμε, πόσες φορές είπες "δεν θέλω αύξηση" όταν πήραν όλοι οι άλλοι;
Ναι, για μένα που τον πληρώνω είναι το ίδιο. Αν μου έλεγε: 'ΟΚ, βλέπω και εγώ ότι το μαγαζί είναι στα όριά του και δεν θέλω να το επιβαρύνω περισσότερο. Δεν τη θέλω την αύξηση. Με αυτά που θα περισσέψουν, πάρτε έναν αξονικό τομογράφο για τον Ευαγγελισμό που δεν έχει' (παράδειγμα) εγω θα τον παραδεχόμουν. Τώρα αν εσύ τον έλεγες μαλάκα, επειδή οι άλλοι πήραν την αύξηση ενώ αυτός όχι, μάλλον έχεις πρόβλημα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ναι, για μένα που τον πληρώνω είναι το ίδιο. Αν μου έλεγε: 'ΟΚ, βλέπω και εγώ ότι το μαγαζί είναι στα όριά του και δεν θέλω να το επιβαρύνω περισσότερο. Δεν τη θέλω την αύξηση. Με αυτά που θα περισσέψουν, πάρτε έναν αξονικό τομογράφο για τον Ευαγγελισμό που δεν έχει' (παράδειγμα) εγω θα τον παραδεχόμουν. Τώρα αν εσύ τον έλεγες μαλάκα, επειδή οι άλλοι πήραν την αύξηση ενώ αυτός όχι, μάλλον έχεις πρόβλημα.

Ναι ρε φίλε, αλλά έχεις κολλήσει σε ένα νούμερο (1500) που τόβγαλες μόνος σου και κόβεις και ράβεις πάνω σε αυτό.

Επίσης δεν μου απάντησες πόσες φορές (και ΑΝ, φυσικά) έχεις αρνηθεί εσύ ο ίδιος να πάρεις αύξηση. Λέγοντας μάλιστα "πάρτε έναν αξονικό τομογράφο" (ή κάτι άλλο)
Αν το είχες κάνει ο ίδιος, θα ήσουνα πιο πιστευτός.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
3,5% επί ποίου ποσού;
Που το όρισε ποιος;
Το 1500 που λες είναι τελείως αυθαίρετο πάντως.
Δε μου λές, ειδήσεις δε βλέπεις; Εφημερίδες δε διαβάζεις; Γιατί πρέπει εγώ να σου κάνω την οικονομική ανασκόπηση του 2008; 3,5% αυξήσεις στις συντάξεις και τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων έδωσε σε σχέση με τους περσινούς. Και τα 1500 είναι οι ελάχιστες μικτές αποδοχές βάσει της ΣΣΕ Χ 2 (καλά άνεργος είσαι; ούτε αυτό δεν ξέρεις; )

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δε μου λές, ειδήσεις δε βλέπεις; Εφημερίδες δε διαβάζεις; Γιατί πρέπει εγώ να σου κάνω την οικονομική ανασκόπηση του 2008; 3,5% αυξήσεις στις συντάξεις και τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων έδωσε σε σχέση με τους περσινούς. Και τα 1500 είναι οι ελάχιστες μικτές αποδοχές βάσει της ΣΣΕ Χ 2 (καλά άνεργος είσαι; ούτε αυτό δεν ξέρεις; )

Γίνεται να μιλάς χωρίς να εκνευρίζεσαι;

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Επίσης δεν μου απάντησες πόσες φορές (και ΑΝ, φυσικά) έχεις αρνηθεί εσύ ο ίδιος να πάρεις αύξηση. Λέγοντας μάλιστα "πάρτε έναν αξονικό τομογράφο" (ή κάτι άλλο)
Αν το είχες κάνει ο ίδιος, θα ήσουνα πιο πιστευτός.
Εγώ όταν μου είπαν ότι το μαγαζί δε σηκώνει να δώσει παραπάνω έφυγα. Ας κάνουν το ίδιο, δεν τους κρατάμε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εγώ όταν μου είπαν ότι το μαγαζί δε σηκώνει να δώσει παραπάνω έφυγα. Ας κάνουν το ίδιο, δεν τους κρατάμε.

μην είσαι μαλάκας ρε. να χάσουν την κότα που γεννά τα χρυσά αυγά;

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή προτείνεις διάλυση της Βουλής;
Προτείνω να δωρίσεις τον εγκέφαλό σου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για μελέτη (όχι την Ελαιωνόρα). Εσύ και η Παπακώστα. Ρε μπας και είστε δίδυμα μ' αυτήν;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Προτείνω να δωρίσεις τον εγκέφαλό σου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για μελέτη (όχι την Ελαιωνόρα). Εσύ και η Παπακώστα. Ρε μπας και είστε δίδυμα μ' αυτήν;

Την έχω ξαναδεί αυτή την αντίδραση: παίζοντας πόκα με κάποιον που χάνει και του φταίνε όλα. Λύνει γραβάτες, αρχίζει να πετάει τράπουλες κλπ.

Να σε συγχαρώ για την ψυχραιμία σου λοιπόν.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Την έχω ξαναδεί αυτή την αντίδραση: παίζοντας πόκα με κάποιον που χάνει και του φταίνε όλα. Λύνει γραβάτες, αρχίζει να πετάει τράπουλες κλπ.

Να σε συγχαρώ για την ψυχραιμία σου λοιπόν.
Δε μου κάνει εντύπωση που έχεις ξαναδεί αυτή την αντίδραση! Το αντίθετο θα μου έκανε! Άμα σου λένε ότι κάτι δεν είναι άσπρο, δε σημαίνει ότι σώνει και καλά είναι μαύρο. Υπάρχουν και άλλα χρώματα.
Και για τα δεδομένα σου παραείμαι ψυχραιμος... μη σου πω και απαθής. Άλλος θα σε είχε ήδη αρχίσει στα μπινελίκια

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κι από κει ο εγκέφαλος να πάει κατευθείαν για έκθεση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δε μου κάνει εντύπωση που έχεις ξαναδεί αυτή την αντίδραση! Το αντίθετο θα μου έκανε! Άμα σου λένε ότι κάτι δεν είναι άσπρο, δε σημαίνει ότι σώνει και καλά είναι μαύρο. Υπάρχουν και άλλα χρώματα.
Και για τα δεδομένα σου παραείμαι ψυχραιμος... μη σου πω και απαθής. Άλλος θα σε είχε ήδη αρχίσει στα μπινελίκια

Παραδέξου οτι δεν είσαι ψύχραιμος όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου.
Είναι πιο δίκαιο, νομίζω.
Δεν ήμουνα εγώ που άρχισα τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κι από κει ο εγκέφαλος να πάει κατευθείαν για έκθεση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
Μπα... δε θα έχει μείνει τίποτα μετά... Όλο κι όλο ένα εγκεφαλικό κύτταρο είναι που δουλεύει υπερωρίες... τι να μείνει;

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Το μόνο που παραδέχομαι σε σένα είναι ότι ξέρεις να διαλέγεις nick. Fethry όνομα και πράγμα είσαι!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μπα... δε θα έχει μείνει τίποτα μετά... Όλο κι όλο ένα εγκεφαλικό κύτταρο είναι που δουλεύει υπερωρίες... τι να μείνει;

Τώρα τι λες;
Οτι δεν θα μπορούσα κάλλιστα να σε προσβάλω κι εγώ, όπως κάνεις συνέχεια στα τελευταία ποστ;
Συμπεράσματα για την ευφυία σου έχω βγάλει, πάντως.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

το σωστό είναι το εξής:
Παραδέξου ότι δεν είσαι ψύχραιμος όταν κάποιος που στην αρχή σου φάνηκε λογικός, τελικά αποδεικνύεται ανίκανος να αντιληφθεί τις απλές σκέψεις σου και τις ερμηνεύει με όποιον τρόπο γουστάρει

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Απο σένα κρατάω το maniac, αν και θα σου ταίριαζε περισσότερο το hysteric.       :dancing:
Τελικά με την Παπακώστα πρέπει να είστε δίδυμα... δεν εξηγείται αλλιώς... σε όποια συζήτηση ανακατευτείτε, τη χέζετε τελείως!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom