οχι δεν καταλαβα..ζλάτε..... πιο πολύ μου φταίει αυτή...
θες το λόγο;
Οχι γιατί είναι κομμουνίστρια..
Αλλά: ο γόνος πλουσίου έτσι έμαθε......
Ο χειρότερος απ΄ολους είναι ο φωνακλάς φουκαράς που μόλις πιάσει την καλή το βράδυ κάνει πίπες και το πρωί το παίζει Τσε Γκεβάρα.......
Κατάλαβες ή θα σε πάρει και σένα όπως λέει ο πλέ καμμία ξώσφαλτση.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 182
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ρε τι λετε για κολεγια και μαλακιες. Καλα κανουν και στελνουν τα παιδια τους εκαι αφου μπορουνε. Σας φαινεται εσας καλυτερο οτι η Νατασα και ο Κωστακης στελνουν τα διδυμα σε σταθμο του δημου Ραφηνας αντι σε ιδιωτικο? Ναι,ε? Για σκεφτειτε ομως οτι ο σταθμος αυτος παιρνει μονο 15 παιδακια και φυσικα σε αυτο βασιζονται οικογενειες με μικρο εισοδημα που δουλευουν για να βγαλουν τα προς το ζειν. Οταν εσυ τους παρεις 2 θεσεις ενω εχεις ολη την ανεση να τα στειλεις σε ιδιωτικο, δεν νομιζω οτι ειναι και το καλυτερο. Τουλαχιστο φροντιστε παπαρες να εχετε σταθμους για ολα τα παιδακια που το χρειαζονται και μετα να βαζετε και τα δικα σας για να φανειτε ανθρωποι του λαου.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
1) Οι αποζημιώσεις των μελών της Ελληνικής Βουλής είναι ανάλογοι των μισθών των μελών των κοινοβουλίων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πρόχειρα: Στην Ιταλία οι μισθοί στην Βουλή φθάνουν και τα 130.000 Ευρώ.
Θα έλεγα ότι σε κάθε αναπτυγμένη χώρα (ΟΟΣΑ) με κοινοβουλευτικό πολίτευμα οι μισθοί είναι σχετικά υψηλοί.
2) Ο μισθός των μελών του Ευροκοινοβουλίου από 1/1/2009 θα ανέρχεται σε 7000 Ευρώ συν έξοδα ταξειδίων αλλά με απόδειξη.
Θα έλεγα ότι σε κάθε αναπτυγμένη χώρα (ΟΟΣΑ) με κοινοβουλευτικό πολίτευμα οι μισθοί είναι σχετικά υψηλοί.
2) Ο μισθός των μελών του Ευροκοινοβουλίου από 1/1/2009 θα ανέρχεται σε 7000 Ευρώ συν έξοδα ταξειδίων αλλά με απόδειξη.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν με πειράζει να είσαι Λιάπης. Είσαι ξεκάθαρος αντίπαλος.οχι δεν καταλαβα..
Με πειράζει να έχεις σημαία το
"κάντο όπως ο Λιάπης" και στο δωμάτιο να έχεις αφίσα τον Εγκελς.
Τώρα το κατάλαβες;
Επισκέπτης
www.imageshack.gr/view.php?file=d15yqquv2lq9d7npu6ft.jpg] [/URL]1) Οι αποζημιώσεις των μελών της Ελληνικής Βουλής είναι ανάλογοι των μισθών των μελών των κοινοβουλίων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.191
- Πόντοι
- 606
Τις ημερες που η Ροδος κυρηχθηκε σε κατασταση εκτακτου αναγκης,ειμαι σε χωριο ακριτικου νησιου και πινω τις ρακες μου και ξαφνικα εμφανιζεται κουστοδια με τον υπουργο τουρισμου στη μεση,με κοτερικο μαυρισμα και ενα μουνακι ΞΕΝΗ με σουπερ ξεκολε look.Στ αρχιδια του σταχτη να γινει ολη η Ροδος.Τι εχουν τα ερμα και ψωφανε?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.Τι εχουν τα ερμα και ψωφανε?
κατα πρωτον δεν μπαινω εδω για αντιπαλοτητες και κατα δευτερον μην με μπλεκεις με Λιαπηδες-Γιαπηδες και Εγκελς..Ρουμενιγκε.. καμια σχεσηΔεν με πειράζει να είσαι Λιάπης. Είσαι ξεκάθαρος αντίπαλος.
Με πειράζει να έχεις σημαία το
"κάντο όπως ο Λιάπης" και στο δωμάτιο να έχεις αφίσα τον Εγκελς.
Τώρα το κατάλαβες;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εάν δεν μπορείς να καταλάβεις τον συνειρμό φταίει ο καθηγητής του γυμνασίου.κατα πρωτον δεν μπαινω εδω για αντιπαλοτητες και κατα δευτερον μην με μπλεκεις με Λιαπηδες-Γιαπηδες και Εγκελς..Ρουμενιγκε.. καμια σχεση
την αντιπαλότητα που την είδες;
με την τουριστικη καμπανια του Σπη-Λακη(και οσα ευρω ξοδευτ.)η τουριστικη κινηση 15-20% μειωμενη,την κατασταση εσωσε λιγο το ξανθο γενος..Τις ημερες που η Ροδος κυρηχθηκε σε κατασταση εκτακτου αναγκης,ειμαι σε χωριο ακριτικου νησιου και πινω τις ρακες μου και ξαφνικα εμφανιζεται κουστοδια με τον υπουργο τουρισμου στη μεση,με κοτερικο μαυρισμα και ενα μουνακι ΞΕΝΗ με σουπερ ξεκολε look.Στ αρχιδια του σταχτη να γινει ολη η Ροδος.Τι εχουν τα ερμα και ψωφανε?
"ξεκαθαρος"εάν δεν μπορείς να καταλάβεις τον συνειρμό φταίει ο καθηγητής του γυμνασίου.
την αντιπαλότητα που την είδες;
- ΑΝ θές να άλλάξεις τις ισορροπίες απλώς αφήνεις να σαπίσουν τα πράγματα(βοηθάς και εσύ λίγο την κατάσταση με τα παραπάνω μέσα!) και μετά επεμβαίνεις ως λυτρωτής για να έχεις στα χέρια σου την κατάσταση!!Αυτο είναι γνωστό κόλπο!Συμφωνώ με τον προηγούμενο. Αν δεν λειτουργεί σωστά ο κοινοβουλευτισμός δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί. Θα έλεγα ότι είναι ίσως οι τελευταίοι που φταίνε.
-Συγνώμη αλλά δεν κάνουν μόνο τα ράσα τον παπά...εφόσον είσαι μέρος ενός θεσμού αναγκαστικά σε παίρνει η μπάλα!!!! Όπως συμβαίνει σε κάθε επάγγελμα!
Η πραγματική εξουσία δεν είναι οι βουλευτές σήμερα. Η πραγματική εξουσία είναι τα οικονομικά συμφέροντα και τα υποχείριά τους τα μέσα ενημέρωσης. Ό,τι δεν θέλουν να το εμφανίσουν απλώς δεν υπάρχει.
- Δεν θέλω ο βουλευτής να έχει εξουσία, η εξουσία που έχει εκφράζεται δια της ψήφου του στη βουλή και σε κάθε άλλη επιτροπή, ως εκ τουτου έχει και ατομική ευθύνη! Όπως ευθύνη έχει και ο καθένας μας που τώρα τελευταία έχει μάθει να καταφεύγει στην τηλεόραση για να βρεί λύση στα προβληματά του(κοινωνικού χαρακτήρα επι το πλείστο)
Η συνεχής κατασυκοφάντηση των πολιτικών με γίνεται με "επιστημονικό τρόπο" για να μην τους πάρουν και χαμπάρι, δηλαδή με βάση πραγματικά περιστατικά που όμως δεν αφορούν την ουσία της πολιτικής. Ό,τι είναι ουσιαστικό σκεπάζεται γιατί αγγίζει τα συμφέροντά τους και επειδή δεν τους συμφέρει να πολιτικοποιείται ο κόσμος και να ενημερώνεται. Η πολιτική γι' αυτούς είναι ανταγωνιστικός χώρος και γι' αυτό την έχουν στο στόχαστρο. Θέλουν ουσιαστικά να την ασκούν και να την χειραγωγούν οι ίδιοι.
-Δεν νομίζω ότι δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι απλώς και ο τρόπος της ενημέρωσης των Ελλήνων τα τελευταία δέκα χρόνια έχει αλλάξει. Για το λόγο αυτό οι εφημερίδες δίνουν δώρα ταινίες, μπρελόκ και ότι άλλο φανταστείς....με αποτέλεσμα να στρέφονται σε άλλους τρόπους προώθησης των προιόντων τους!!(τηλεόραση, ραδιόφωνο, κ.α.)
Το φαινόμενο αυτό έχει ονομαστεί από τον Χάμπερμας "αποικιοποίηση της πολιτικής από την οικονομία". Πρόκειται όμως για επικίνδυνο δρόμο. Ο ευτελισμός του κοινοβουλευτισμού είχε για πρώτη φορά ασκηθεί από τους ναζί στη Γερμανία για να μπορέσουν να καταλάβουν την εξουσία. Η κρίση στα κοινοβουλευτικά καθεστώτα του μεσοπολέμου έφερε τα ολοκληρωτικά καθεστώτα και αυτά οδήγησαν στο Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Έτσι για να μαθαίνουμε και λίγο ιστορία και να μην παπαγαλίζουμε τις μαλακίες που θέλει ο κάθε υποτίθεται "δημοσιογράφος" (ουσιαστικά επίδοξος νταβατζής μας) να πιστεύουμε και να αναπαράγουμε σαν ζώα!
Παρά τις παραθέσεις μου εν γένει συμφωνώ με την αποψή σου.
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δεν τους πήρε κανείς με την βία να εκλεγούν η να βάλουν υποψιφιότιτα.Εγώ και ο καθένας μας θα τα πληρώσει αυτά?Έχεις τα @@ να γίνεις πολιτικός προχώρα.Εάν όχι κάτσε εκεί που είσαι.Και εγώ έχω εταιρία υπαλλήλους αλλά δεν με πληρώνετε.Αυτό είναι τουλάχιστον μια απάντηση, και είναι σεβαστό σαν άποψη.
Δεχόμαστε όμως πως ένας πολιτικός έχει αυξημένες υποχρεώσεις έναντι ενός απλού πολίτη;
Δεν χρειάζεται πολιτικό γραφείο με υπαλλήλους ας πούμε;
Αυτούς ποιος θα τους πληρώσει; Το 1500άρι το μήνα που λες;
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δείτε και εδώ τα χάλια
Επισκέπτης
βοσκουν αγριοκατσικα ρε φιλε..ο καποιος αλλος ειναι ο λιβανος..ομως επαναλαμβανω..καποιοι προερχονται απο ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ..οι δεξιοι ειναι αναμενομενο να εχουν τετοιες περιουσιες..οι σοσιαλΗστες & οι αριστεροι που τα βρηκαν???Μα καλά αυτή η πετραλιά τι την θέλει την βραχονισίδα?ΕΛΕΟΣ σε τι χρισιμεύει? Και κάποιος άλλος έχει δικό του νησί αυτά είναι.
ελα μαρακι με ακους???
διαβασε σε παρακαλω την μπροσουρα που σου εγραψε ο κωστας..
εδω πολυτεχνειο
εδω πολυτεχνειο
σας μιλαει ο σταθμος των υποψηφιων λαμογιων..
με λιγα λογια
σοσιαλισμο κανουν οι χορτατοι..
οι φτωχομπινεδες κανουν πλιατσικο..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
"Η κόρη μου η Σοσιαλίστρια......."με λιγα λογια