brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.380
- Πόντοι
- 2.606
την αλλην την κουραδομηχανη ρωταΗ Άννα?
την αλλην την κουραδομηχανη ρωταΗ Άννα?
την αλλην την κουραδομηχανη ρωτα
Όπως έχεις δικαίωμα να βάζεις μπροστά από το σπίτι σου το αυτοκίνητο έτσι θέλω και εγώ να βάζω μπροστά το σκάφος και τα μουνόπανα μου λένε ότι δεν είναι δρόμος είναι Αιγιαλόςποτε θα έρθεις τυπε να πάμε για τσίμπημα?
Όπως έχεις δικαίωμα να βάζεις μπροστά από το σπίτι σου το αυτοκίνητο έτσι θέλω και εγώ να βάζω μπροστά το σκάφος και τα μουνόπανα μου λένε ότι δεν είναι δρόμος είναι Αιγιαλός
νευρίασε ο ξεναγός/υποθηκοφυλακειο/κτηματολόγιο
Του Αγουδημου καποια στιγμη ελεγαν οτι τη πηρε ο Μειλισσανιδης, χλωμο το βλεπω γιατι θα επρεπε να τη πληρωσει στη τραπεζαΤυπε τη βίλλα της Καλιρροης την είχε παρει η Πιστιολης ο οποίος την ανακαίνισε και την πουλησε περιπου 15 μυρια σε Άραβα. Από όλες τις βίλες ππυ φτιάχτηκαν ένθεν και ένθεν ουσιαστικά είναι η χειρότερη και με το μεγάλο μείον για όλες η ελευθερη παραλια από κάτω.
Η καλυτερη για κάποια φεγγάρια την είχε ο Φέσσας αν θυμάμαι καλά αλλά προφανως κι αυτός από τα τάκα τουκα την έκανε.
Η διπλανή νοικιαζεται 3000€ τη βράδια αλλά συνήθως μένει ανοικιαστη λόγω της παραλιας.
H ξεκαρφωτη προηγουμενη 500 μ πριν είναι του ιδιοκτήτη του ιατρικου, η μονη ακατοίκητη πλεον είναι αυτή του πλειστηριασμου της Πειραιως
ο ρεστης την πηρε μεσω λιβεριανης εταιριαςΤου Αγουδημου καποια στιγμη ελεγαν οτι τη πηρε ο Μειλισσανιδης, χλωμο το βλεπω γιατι θα επρεπε να τη πληρωσει στη τραπεζα
απο ποιους απο αυτους εχεις μπομπονιερα ρε μουνι λεγενα το και το γκολ στο 90'
απο ποιους απο αυτους εχεις μπομπονιερα ρε μουνι λεγε
βάλε και άλλες μαν
Σε λίγοβάλε και άλλες μαν