ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.258
- Πόντοι
- 5.006
Κανένα σουβλακι απ πορτοτι λες να τσιμπησε ;
Κανένα σουβλακι απ πορτοτι λες να τσιμπησε ;
Με ξύπνησαν οι παραδουλευτρες οι γεωργιανές ήρθαν να μου καθαρίσουν τη βίλλα γιατί περιμένω κάτι Αγγλίδες αύριοΤι Λέει μαν ξυπνησες?
Τι τσιμπησες?Με ξύπνησαν οι παραδουλευτρες οι γεωργιανές ήρθαν να μου καθαρίσουν τη βίλλα γιατί περιμένω κάτι Αγγλίδες αύριο
Έχω παραγγείλει τύπε μια γαριδομακαρονάδα και δύο τσιπούρες με χόρταΤι τσιμπησες?
Βλήτα?Έχω παραγγείλει τύπε μια γαριδομακαρονάδα και δύο τσιπούρες με χόρτα
Όχι τυπε τα βλητα τα τρώει ο λαός εγώ παίρνω αλμύραΒλήτα?
τυπε δεν ξερω πως κανονιζεται η στελλα αλλα επειδη βλεπω οτι εισαι "αχαστος" για ελα λιγο απο το νημα του στοιχηματος να μας πεις 2-3 καλανταΚαποιος που να ξερει κατι;;;πως κανονιζετε;;
Όχι τυπε τα βλητα τα τρώει ο λαός εγώ παίρνω αλμύρα
Τα καλύτεραεγώ παίρνω αλμύρα
με τους πιστωτες που σε κυνηγαν προβλεπω σε λιγο να ξερω περισσοτερους
Ποιο από τα δύο είναι το ορεκτικό και ποιο το κυρίως πιάτο;Έχω παραγγείλει τύπε μια γαριδομακαρονάδα και δύο τσιπούρες με χόρτα
Όπως γουστάρεις τα τοποθετείς τύπε έτσι και αλλιώς στο στομάχι μου θα καταλήξουνΠοιο από τα δύο είναι το ορεκτικό και ποιο το κυρίως πιάτο;
Σφαζομαστε στην ποδιά τους ..θα επιβιώσει ο πιο ισχυρός.Τύποι φεύγω από το νήμα της Μπεζαντακου και πάω δίπλα στης Κάμερον Ντίαζ και της Penelope Cruz που τσακώνονται λες και υπάρχει περίπτωση να γαμησουν κάποια από της δύο
Τυπε τη βίλλα της Καλιρροης την είχε παρει η Πιστιολης ο οποίος την ανακαίνισε και την πουλησε περιπου 15 μυρια σε Άραβα. Από όλες τις βίλες ππυ φτιάχτηκαν ένθεν και ένθεν ουσιαστικά είναι η χειρότερη και με το μεγάλο μείον για όλες η ελευθερη παραλια από κάτω.θα ορκιζομουν τυπε οτι σε εσενα πουλησε η συγχωρεμενη η πατρονικολα τη βιλα και εμενες παλια εκει η εισαι αυτος που αγορασε τη βιλα του αγουδημου παραδιπλα?
ο ρεστης μενει ακομα εκει απεναντι απο το περιπτερο ?Τυπε τη βίλλα της Καλιρροης την είχε παρει η Πιστιολης ο οποίος την ανακαίνισε και την πουλησε περιπου 15 μυρια σε Άραβα. Από όλες τις βίλες ππυ φτιάχτηκαν ένθεν και ένθεν ουσιαστικά είναι η χειρότερη και με το μεγάλο μείον για όλες η ελευθερη παραλια από κάτω.
Η καλυτερη για κάποια φεγγάρια την είχε ο Φέσσας αν θυμάμαι καλά αλλά προφανως κι αυτός από τα τάκα τουκα την έκανε.
Η διπλανή νοικιαζεται 3000€ τη βράδια αλλά συνήθως μένει ανοικιαστη λόγω της παραλιας.
H ξεκαρφωτη προηγουμενη 500 μ πριν είναι του ιδιοκτήτη του ιατρικου, η μονη ακατοίκητη πλεον είναι αυτή του πλειστηριασμου της Πειραιως
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ τύπε η βίλλα μου είναι ακριβώς μπροστά σε ελεύθερη παραλία, παίρνεις το μάτι σου βέβαια αλλά σου πρήζουν όλη την ημέρα και ολη τη νύχτα τα αρχιδιαΤυπε τη βίλλα της Καλιρροης την είχε παρει η Πιστιολης ο οποίος την ανακαίνισε και την πουλησε περιπου 15 μυρια σε Άραβα. Από όλες τις βίλες ππυ φτιάχτηκαν ένθεν και ένθεν ουσιαστικά είναι η χειρότερη και με το μεγάλο μείον για όλες η ελευθερη παραλια από κάτω.
Η καλυτερη για κάποια φεγγάρια την είχε ο Φέσσας αν θυμάμαι καλά αλλά προφανως κι αυτός από τα τάκα τουκα την έκανε.
Η διπλανή νοικιαζεται 3000€ τη βράδια αλλά συνήθως μένει ανοικιαστη λόγω της παραλιας.
H ξεκαρφωτη προηγουμενη 500 μ πριν είναι του ιδιοκτήτη του ιατρικου, η μονη ακατοίκητη πλεον είναι αυτή του πλειστηριασμου της Πειραιως
Μη βρίζεις μανΤο ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ τύπε η βίλλα μου είναι ακριβώς μπροστά σε ελεύθερη παραλία, παίρνεις το μάτι σου βέβαια αλλά σου πρήζουν όλη την ημέρα και ολη τη νύχτα τα αρχιδια
Εσύ είπες θα γράψεις γαλλικά που είναι ρε ΝικΤυπε τη βίλλα της Καλιρροης την είχε παρει η Πιστιολης ο οποίος την ανακαίνισε και την πουλησε περιπου 15 μυρια σε Άραβα. Από όλες τις βίλες ππυ φτιάχτηκαν ένθεν και ένθεν ουσιαστικά είναι η χειρότερη και με το μεγάλο μείον για όλες η ελευθερη παραλια από κάτω.
Πας ρε μουνι να χτυπησεις το περίπτερο .. σε πιασαμεο ρεστης μενει ακομα εκει απεναντι απο το περιπτερο ?