Νέα

Στέλλα Μπεζαντάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 397K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Καποιος που να ξερει κατι;;;πως κανονιζετε;;
τυπε δεν ξερω πως κανονιζεται η στελλα αλλα επειδη βλεπω οτι εισαι "αχαστος" για ελα λιγο απο το νημα του στοιχηματος να μας πεις 2-3 καλαντα

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Τύποι φεύγω από το νήμα της Μπεζαντακου και πάω δίπλα στης Κάμερον Ντίαζ και της Penelope Cruz που τσακώνονται λες και υπάρχει περίπτωση να γαμησουν κάποια από της δύο :grin: :grin: :grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Τύποι φεύγω από το νήμα της Μπεζαντακου και πάω δίπλα στης Κάμερον Ντίαζ και της Penelope Cruz που τσακώνονται λες και υπάρχει περίπτωση να γαμησουν κάποια από της δύο :grin: :grin: :grin:
Σφαζομαστε στην ποδιά τους ..θα επιβιώσει ο πιο ισχυρός.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
θα ορκιζομουν τυπε οτι σε εσενα πουλησε η συγχωρεμενη η πατρονικολα τη βιλα και εμενες παλια εκει η εισαι αυτος που αγορασε τη βιλα του αγουδημου παραδιπλα?
Τυπε τη βίλλα της Καλιρροης την είχε παρει η Πιστιολης ο οποίος την ανακαίνισε και την πουλησε περιπου 15 μυρια σε Άραβα. Από όλες τις βίλες ππυ φτιάχτηκαν ένθεν και ένθεν ουσιαστικά είναι η χειρότερη και με το μεγάλο μείον για όλες η ελευθερη παραλια από κάτω.
Η καλυτερη για κάποια φεγγάρια την είχε ο Φέσσας αν θυμάμαι καλά αλλά προφανως κι αυτός από τα τάκα τουκα την έκανε.
Η διπλανή νοικιαζεται 3000€ τη βράδια αλλά συνήθως μένει ανοικιαστη λόγω της παραλιας.
H ξεκαρφωτη προηγουμενη 500 μ πριν είναι του ιδιοκτήτη του ιατρικου, η μονη ακατοίκητη πλεον είναι αυτή του πλειστηριασμου της Πειραιως

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Τυπε τη βίλλα της Καλιρροης την είχε παρει η Πιστιολης ο οποίος την ανακαίνισε και την πουλησε περιπου 15 μυρια σε Άραβα. Από όλες τις βίλες ππυ φτιάχτηκαν ένθεν και ένθεν ουσιαστικά είναι η χειρότερη και με το μεγάλο μείον για όλες η ελευθερη παραλια από κάτω.
Η καλυτερη για κάποια φεγγάρια την είχε ο Φέσσας αν θυμάμαι καλά αλλά προφανως κι αυτός από τα τάκα τουκα την έκανε.
Η διπλανή νοικιαζεται 3000€ τη βράδια αλλά συνήθως μένει ανοικιαστη λόγω της παραλιας.
H ξεκαρφωτη προηγουμενη 500 μ πριν είναι του ιδιοκτήτη του ιατρικου, η μονη ακατοίκητη πλεον είναι αυτή του πλειστηριασμου της Πειραιως
ο ρεστης μενει ακομα εκει απεναντι απο το περιπτερο ?

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ τύπε η βίλλα μου είναι ακριβώς μπροστά σε ελεύθερη παραλία, παίρνεις το μάτι σου βέβαια αλλά σου πρήζουν όλη την ημέρα και ολη τη νύχτα τα αρχιδια

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.258
Πόντοι
5.006
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ τύπε η βίλλα μου είναι ακριβώς μπροστά σε ελεύθερη παραλία, παίρνεις το μάτι σου βέβαια αλλά σου πρήζουν όλη την ημέρα και ολη τη νύχτα τα αρχιδια
Μη βρίζεις μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ είπες θα γράψεις γαλλικά που είναι ρε Νικ :knuppel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom