Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
Κλάψ' της το χάλι! Πριν 20 χρόνια που ήταν περιπερού στην Κάνιγγος περνούσε καλύτερα;
Το ότι η συγκεκριμένη μπορούχα έβγαλε λεφτά (και πολλά) με το μουνί της (ίσως και με [size=19pt]τον κώλο της[/size], αλλά μόνον μ' αυτά διότι μυαλό φυσικά δεν διαθέτει!) αποδεικνύει πως η μαλακία που μας δέρνει και η μουνοδουλίασή μας είναι απίστευτες.
Τί μιλάω μετά για όσους δίνουν 400άρια σε χοντρά τούρια; Και φτηνά τους έρχεται δηλαδή...
Σιγά τα λεφτά που έβγαλε, ρε gianevan!
Αν είχε βγάλει λεφτά, δε θα την έβλεπες σ' αυτή τη φωτογραφία!
Όπως μου έχουν πει φίλες μου (που κινούνται σε αυτούς τους χώρους) "Για μια διατροφή ζούμε".
Αυτή, ούτε αυτό δεν το κατάφερε.
Και περνάνε και τα χρόνια....
θα την παντρευόταν πλούσιος αυτήν;
το κρατάς τόσα χρόνια ζεστό και επιθυμητό....
ενταξει φιλε,,εχεις χτισει ποτε σπιτι σου ?? Η Στελλα σε πληροφορω εχτισε βιλλα μετα τις αρπακτες,σε εκαλη ή παραλιακη δεν θυμαμαι ακριβως,μιλαμε για πολλα λεφτα φιλε απο μαλακοπιτουρες ελληνοβλαχους.Σιγά τα λεφτά που έβγαλε, ρε gianevan!
Αν είχε βγάλει λεφτά, δε θα την έβλεπες σ' αυτή τη φωτογραφία!
Όπως μου έχουν πει φίλες μου (που κινούνται σε αυτούς τους χώρους) "Για μια διατροφή ζούμε".
Αυτή, ούτε αυτό δεν το κατάφερε.
Και περνάνε και τα χρόνια....
Ναι, έχω χτίσει. Και ξέρω.ενταξει φιλε,,εχεις χτισει ποτε σπιτι σου ?? Η Στελλα σε πληροφορω εχτισε βιλλα μετα τις αρπακτες,σε εκαλη ή παραλιακη δεν θυμαμαι ακριβως,μιλαμε για πολλα λεφτα φιλε απο μαλακοπιτουρες ελληνοβλαχους.
ενταξει φιλε,,εχεις χτισει ποτε σπιτι σου ?? Η Στελλα σε πληροφορω εχτισε βιλλα μετα τις αρπακτες,σε εκαλη ή παραλιακη δεν θυμαμαι ακριβως,μιλαμε για πολλα λεφτα φιλε απο μαλακοπιτουρες ελληνοβλαχους.
ξεκίνησε την ¨καριέρα" της με μια πίπα σε τηλεπαιχνίδι...
Τρέχα γύρευε.Υποψία πίπας , θα έλεγα. Μεσα σε μπανιο δεν υποτιθεται οτι ειχε γινει , που δεν υπηρχαν καμερες?
Καθόλου άσκημα πάντως για κάποια που δεν βλέπεται και ξεκίνησε την ¨καριέρα" της με μια πίπα σε τηλεπαιχνίδι...