Νέα

Στέλλα Μπεζαντάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 396K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
j3.jpg
 :priest: :priest: :priest:

:rolleyes:ενδεικτικό για το πως βλέπουν οι πατρινοί την θρησκεθτική πανύγηρη :rolleyes: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :dunno:

* θα χοροστατούσε ο Αγιος πιθανότατα? :rockon:

gappag

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
21
Πόντοι
1
Ήμουν εκεί, μεγάλες στιγμές

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ρε παιδιά τι απέγινε αυτή;; facebook

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.663
Πόντοι
2.720
Εμένα πάντως δε μου ανοίγει το Εν λόγω βίντεο και τα έχω πάρει.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
αυτο το βιντεο δικο της ειναι? ]
Κατ' αρχήν ανοίγει το βίντεο. Με δυσκολία, ανοίγουν και 3-4 παράθυρα ακόμα με πόκερ κλπ, αλλά ανοίγει.

Κατά δεύτερον είναι παλιό. Το έχω δει πριν 4-5 χρόνια. Αν είναι η ίδια (που μάλλον είναι), κάποιος γκόμενος την έψησε να του κάτσει σε φακό, και την "αποθανάτισε" εν κινήσει.

Όλοι μας έχουμε κάνει μαλακίες στη ζωή μας, γιατί όχι και η Στέλλα?

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
μπα την κοβω πολυ αγγουρι στο γαμιση...συμετοχη μηδεν. :-
μακαρι να κανω λαθος

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
να ρωτήσουμε κάποιον άλλο τότε που είχε πάρει μέρος στην παρτούζα.
τη να ξερει και ο ευαγγελατος.....την τυφλα του δεν ξερει.....τον εχει φλωμωσει στο κερατο η πουταναρα η αλλη και αυτος πεταει σε ροζ συννεφάκια

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
13. Ο Νίκος Ευαγγελάτος τα είχε πολλά χρόνια με τη Στέλλα Μπεζαντάκου. Την είχε σπιτώσει κανονικά σ' εκείνο το σεμνό μαιζονετάκι που έδειχναν τα κανάλια, με το πισινάκι και, μάλιστα, λέγεται ότι κάποια φορά της είχε φέρει ακόμα έναν άντρα και είχε τραβήξει τη φάση με βιντεοκάμερα. Όσες φορές τα κανάλια την έχουν δείξει να μπαινοβγαίνει σε νοσοκομεία (μία με δηλητηρίαση, μία με γαστρεντερίτιδα, άλλη για τη μύτη της), στην πραγματικότητα ήταν... εκτρώσεις!!! Η Τατιάνα Στεφανίδου τα γνωρίζει όλα, αλλά κάνει το μαλάκα γιατί είναι κολλημένη με την παρτάρα του Ευαγγελάτου και δε θέλει να χαλάσει και τη δημόσια εικόνα της.

τραβηγμένο :P

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
είχε βγει στην εκπομπή της η άλλη και έλεγε για το κέρατο.
η χρονική περίοδος που έγιναν αυτά τα 2 ήταν αρκετά κοντά και το ένα διαδέχτηκε το άλλο, οπότε και η σειρά είναι σωστή. επίσης έγινε και αυτό με τη βίλα μετά... οπότε,
τείνω να πιστεύω ότι κάτι έγινε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ταιστρα

StallionXX

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Like
6
Πόντοι
1
Εγώ πάντως - και πείτε με σαβούρα, το δέχομαι! - άνετα έσκαγα μερικά ευρώπουλα για να την καρφώσω... Και υποψιάζομαι πως δεν πρέπει να είναι και πολύ δύσκολο αν έχεις τις απαραίτητες γνωριμίες..  :tickedoff: :tickedoff:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγώ πάντως - και πείτε με σαβούρα, το δέχομαι! - άνετα έσκαγα μερικά ευρώπουλα για να την καρφώσω... Και υποψιάζομαι πως δεν πρέπει να είναι και πολύ δύσκολο αν έχεις τις απαραίτητες γνωριμίες..  :tickedoff: :tickedoff:
σοβαρος πατος τυπε...ασε να λενε μερικοι ;)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
που χαθηκε η εν λογω τραγουδιστρια  :2funny: :2funny: :2funny: με την ταραστια καριερα  :zfuck: :pipa2: :tits2: :tits: :fuck1:

περα απο την πλακα λεει να της κανει ο σειρινακης καμια προταση να δουμε και τα ταλεντα της δεν θα ηταν κακο

παντως εχει εξαφανιστει απο το φυαλι ποιος ξερει μαλλον περασε η μπογια της

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
που χαθηκε η εν λογω τραγουδιστρια  :2funny: :2funny: :2funny: με την ταραστια καριερα  :zfuck: :pipa2: :tits2: :tits: :fuck1:

περα απο την πλακα λεει να της κανει ο σειρινακης καμια προταση να δουμε και τα ταλεντα της δεν θα ηταν κακο

παντως εχει εξαφανιστει απο το φυαλι ποιος ξερει μαλλον περασε η μπογια της

Γιατι ποτε ειχε μπογια αυτη? αν με ποιανεις....:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom