ρε συντροφια δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα τρωτε με τον τριαντφ και τον καθε εναν σαν κι αυτον..τα λεφτα σας περνει?σας χαλαει που αυτους που ψηφιζουμε και μας τα τρωνε-μας δουλευουν-μας εχουν γαμησει τους ξεμπροστιαζει?οτι σκατα κι αν ειναι αυτος ουτε τον πληρωνουμε ουτε μας τα τρωει...τα λαμογια που βγαζει μας τα τρωνε!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ρε συντροφια δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα τρωτε με τον τριαντφ και τον καθε εναν σαν κι αυτον..τα λεφτα σας περνει?σας χαλαει που αυτους που ψηφιζουμε και μας τα τρωνε-μας δουλευουν-μας εχουν γαμησει τους ξεμπροστιαζει?οτι σκατα κι αν ειναι αυτος ουτε τον πληρωνουμε ουτε μας τα τρωει...τα λαμογια που βγαζει μας τα τρωνε!!!
Η εκτοξευση λάσπης, η ακατάσχετη ηθικολογία και η εμμονή στο ότι όποιος φωνάζει έχει και δίκιο δεν είναι ξεμπρόστασιασμα φίλε ψάχνωτρανς...Είναι ελάχιστα τα ρεπορτάζ στα οποία ανακαλύπτει πραγματικά κάτι επιλήψιμο, ειδικά τα τελευταία χρόνια (παλιά κάτι έκανε για να είμαι δίκαιος)...Συνήθως φλυαρεί ακατάσχετα και επιχειρμαλογεί σε επίπεδο "Ο λυκειάρχης αποβάλει">¨"Η έγγυος αποβάλλει">"ʼρα ο λυκειάρχης είναι έγγυος"...
Και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε μια χώρα που βρίθει από σκάνδαλα αυτός δυσκολεύεται να τεκμηριώσει ακόμη και απλές περιπτώσεις.
Αν θέλεις ένα παράδειγμα δημοσιογραφίας με @@ δες το ρεπορταζ του ΣΚΑΙ για το καρτέλ του γάλακτος ή του Παπαχελά για τις απαγωγές της ΣΙΑ...
Αυτές είναι υποθέσεις και όχι αν ο Τσιτσιρίγγος έστειλε μια επιστολή στη Ντόρα ή αν ο κομματάρχης γ' της ΝΔ Α. Πετραλώνων γούσταρε τα πουτανάκια...
Λες και το να σου στείλει ο απατεώνας μια επιστολή σε καθιστά συμμέτοχο στα σχέδιά του ή αν κάποιο κομματικό στέλεχος που δεν κατέχει δημόσια θέση κάνει καμια πιτσικουλιά ευθύνεται ο πρωθυπουργος...
Και είναι βαθύτατα μικροαστική η αντίληψη ότι τα λαμόγια οι πολιτικοί μας τα τρώνε και θα έρθει ο Δημοσιογράφος να μας απαλλάξει ...
δεν λεω οτι θα ρθει να μας απαλαξει φιλε μου αλλα αυτο που θελω να πω εγω ειναι ας τα βγαζει καποιος στη φορα κι ας ειναι κι ο τριανταφυλλοπουλος...ολοι κανουν μαλακιες αλλα κατ εμε παντα ευτυχως που υπαρχει κι αυτος κι ας ειναι σκατανθρωπος...
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Φίλε str8 όχι και δεν έβγαλε τίποτα... το θέμα με τον Βαρβιτσιώτη στημένο ήταν? ʼσχετα αν σε αυτή τη χώρα όλα θεωρούνται φυσιολογικά.
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Φιλε δε ξερω αν καταλαβες τι λες αλλα το πουτανακι που λες ηταν ΑΝΗΛΙΚΟ και επρεπε τον πουστη τον κορκολη να τον βαλουν ισοβια και να τον πηδανε καθε μερα ισοβιτες μεχρι να ψοφησει ο πουστης!επειδή γάμησε ένα πουτανάκι 16 χρονο
Και λιγα του εκανε ο Μακης με τον ανωμαλο.
Απο τα σκατα να διαλεξουμε αυτο που δε μυριζει περισσοτερο δηλαδη.Υ.Γ. Χίλιες φορές καλύτερα τον Φασούλα, παρά επαγγελματίες πολιτικούς τύπου Ψωμιάδη και Κουλούρη.
Καλη λογικη δε λεω αλλα στα ΣΚΑΤΑ θα ειμαστε και με αυτη. :headbang1:
φιλε Gamao η πολιτικη ειναι βοθρος ουτος η αλλος.επιλεγεις με ποια σκατα θα εισαι,μ αυτα του πατου η αυτα της επιφανειας..Αλλα δεν νομιζω οτι ο Φασουλας ειναι σκατα..Στην τελικη Δημαρχος εκλεχθηκε που ο καθενας μας μπορει να βγει αν βαλει υποψηφιοτητα..Δεν ειναι δα και τοσο σπουδαιο το να εισαι δημαρχος.
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Δηλαδη ο καθενας εχει 50 εκατομυρια ευκαιρα και γνωριμιες με τους επιχειρηματιες της περιοχης του να τον στηριξουν στον προεκλογικο αγωνα?Στην τελικη Δημαρχος εκλεχθηκε που ο καθενας μας μπορει να βγει αν βαλει υποψηφιοτητα..Δεν ειναι δα και τοσο σπουδαιο το να εισαι δημαρχος.
Δεν ειναι σπουδαιο να εισαι δημαρχος?
Μηπως φιλε δεν εχεις καταλαβει γιατι οι ηθοποιοι κανουν σα τρελoi να μπουν στο δημοτικο συμβουλιο?
Επειδη ενδιαφερονται για τα κοινα μηπως?
Δε σου λεω καν για δημαρχος.Απλο μελος να εισαι φτανει.Τωρα το γιατι καλυτερα να το βρεις μονος σου γιατι θελει αρκετη ωρα αναλυσης.
Φιλε μου λιγοι κανουν σαν τρελοι να μπουν στα ψηφοδελτια..τους περισσοτερους τους πριζουν ειδικα αν ειναι δημοφιλης..Απλα θα σου πω οτι ειμαι 25 ετων και στον Δημο μου δημαρχος 60 χρονον με χιλιοπαρακαλουσε να μπω στο ψηφοδελτιο του...
Οσο για τα 50 μυρια που λες ας εχεις κοσμο απο πισω σου κι ας εισαι φιρμα και θα βρεθουν παμπολλοι επιχειρηματιες της περιοχης σου να σε στηριξουν και να σε βγαλουν...αρκει βεβαια να εξυπηρετεις την παρτη τους οταν βγεις..Οσο για το να εισαι μελος δημ συμβουλιου σιγα το πραγμα..ποτε δεν ψηφιζεις οτι εσυ θες αλλα οτι σου πει ο δημαρχος....Ασε τα χω σηχαθει!
Οσο για τα 50 μυρια που λες ας εχεις κοσμο απο πισω σου κι ας εισαι φιρμα και θα βρεθουν παμπολλοι επιχειρηματιες της περιοχης σου να σε στηριξουν και να σε βγαλουν...αρκει βεβαια να εξυπηρετεις την παρτη τους οταν βγεις..Οσο για το να εισαι μελος δημ συμβουλιου σιγα το πραγμα..ποτε δεν ψηφιζεις οτι εσυ θες αλλα οτι σου πει ο δημαρχος....Ασε τα χω σηχαθει!
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Σεβαστη η αποψη σου αλλαΟσο για τα 50 μυρια που λες ας εχεις κοσμο απο πισω σου κι ας εισαι φιρμα και θα βρεθουν παμπολλοι επιχειρηματιες της περιοχης σου να σε στηριξουν και να σε βγαλουν...αρκει βεβαια να εξυπηρετεις την παρτη τους οταν βγεις..Οσο για το να εισαι μελος δημ συμβουλιου σιγα το πραγμα..ποτε δεν ψηφιζεις οτι εσυ θες αλλα οτι σου πει ο δημαρχοςσηχαθει!
Επετρεψε μου να αμφισβητησω τα λεγομενα σου.
Κανενας δε μπαινει στα κοινα και σε τετοιες διαδικασιες ανευ κονομας.
Δοξα το θεο υπαρχει μπολικη.
Απλα εγω τονιζω σε αντιθεση με αυτο που ειπες εσυ οτι ο δημαρχος ΔΕΝ ειναι και δα κατι το συνηθες ισα-ισα.
Επειδη ξερω και γω καποια πραγματα σου φερνω παραδειγμα το Λαγουδακο στο περαμα που του καναν δικαστηρια για προμηθεια σε εργα του ΕΟΤ.
Δηλαδη τι μου λες?Οτι στο δημοτικο συμβουλιο την ωρα που ψηφιζανε για τη συμβαση του δημου δε μπηκε φραγκο σε καμια τσεπη για την ψηφο?
Γιαυτο σου λεω ασε μη την πολυ ψαχνουμε,εχει πολυ χρημα ο δημος
και ο φασουλας δεν ειναι μαλακας που κατεβηκε.
Το οτι σε 1000παρακαλαγε να πας ενας δημαρχος δε νομιζω να ισχυει,φιλικα και αποψη μου.
Δεν εχω λογω να σου πω ψεματα,τι θα κερδισω, και το 1000παρακαλαγε ειναι λιγο...Πολλοι μπαινουν επειδη τους πριζουν τα αρχιδια χωρις να χουν στο μυαλο την κονομα..απλα οταν βγουν κι υστερα αρχιζει να γινεται γλυκο το μελι...
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εγω προσωπικα δεν ξερω που πηγε σχολειο η κορη της!ξερω ομως το ποθεν εσχες της!και δεν εχει φραγκο!!τα δινει στο κομμα!!ΥΓ.το θεμα αυτο αναφερεται σε ατομο του συναφιου σου!!
Αγαπητέ,
επειδή δε ξέρεις τα της παρατάξεως την οποία υποστηρίζεις σου γνωστοποιώ οτι η Βασιλεία Παπαρήγα σπούδασε στο Deree ( πιστεύω οτι όλοι ξέρουμε τί εστί ) και το παραδέχεται και η ίδια εδώ:
www.rizospastis.gr/page.do?publDate=16/1/2007&id=8425&pageNo=8&direction=1]http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=16/1/2007&id=8425&pageNo=8&direction=1[/url]
Θα παρακαλούσα τους φίλους να κάνουν το κόπο να το διαβάσουν προσεκτικά και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για το " λαϊκό" ΚΚΕ.
Επιπροσθέτως πρίn το Deree, στο Pierce College!!!!
Εφόσον δεν έχει φράγκο πώς σπουδάζει τη κορούλα της;;;
Με τα ΚΟΥΠΟΝΙΑ των εξορμήσεων και απο το "σπίτι" του λαού;
Μήν υποτιμάς σε παρακαλώ τη νοημοσύνη των μελών του σάϊτ....
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τριχοτε δεν εχει φραγκα στην μπαντα εξακριβωμενα..τωρα τι εχει ο αντρας της και τι αλλα εσοδα εχει που δεν ξερει κανεις ειναι αλλο θεμα αλλα στην ακρη δεν εχει στο ονομα της...κι αυτο φυσικα ειναι και το κλειδι...
Αγαπητέ,
δε με ενδιαφέρει πόσα δηλώνει αλλά πω΄ς σπουδάζει τη κορούλα της.
Ήτοι άλλο το δικό μας το παιδί και άλλο του εργάτη για τον οποίο κόπτεται;;;
Καταλαβαίνεις οτι δε συμβαδίζει.... Και ορισμένοι έχουν το θράσος και ομιλούν για το αγνό και αμόλυντο ΚΚΕ;
Έλεος πιά..
Ας πάνε σε καμιά ΚΟΕ ή σε κανένα νηπιαγωγείο τελοσπάντων...
Συμφωνω ρε συ..αν προσεξες σου μιλησα για το κλειδι...πιο αγνο ΚΚΕ μωρε παπαριες ειναι...και καλα στερειται για να σπουδασει την κορη της..πιπες!Εγω δηλαδη τι να πω που δουλευω για να σπουδασω και να ζησω και ζω και την μανα μου.....
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλό το παραμύθι αλλά οποίος έχει στοιχεία τα βγάζει τα υπόλοιπα είναι του κώλου . Αλλά όταν ήταν των άλλων τα άπλυτα ήταν καλά και ζητωκραυγάζατε τώρα γάργαρα τόσους έκδοτες έχετε κανένας δεν μπορεί να βρει τίποτα αλλά φαντάσου τι λαμογια είναι όλοι ....... αλλά λόγια να αγαπιόμαστε
Τι φοβόνται όλοι σε όλους τα έχει ρηχή αλλά μουγκά στη ζούγκλα.
Για την Ιστορία στης συναλλαγές του είναι Κύριος. δεν σε ρίχνει
Τι φοβόνται όλοι σε όλους τα έχει ρηχή αλλά μουγκά στη ζούγκλα.
Για την Ιστορία στης συναλλαγές του είναι Κύριος. δεν σε ρίχνει
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Αν ειναι δυνατον να πιστευουν σημερα οτι η παπαρηγα και οι κουμουνιστες αρχηγοι του κατα καιρους δωριζουν στο κομμα ολα τους τα εσοδα!
Ξεχναμε την πιο ακριβοπληρωμενη δημοσιογραφο πριν πολιτευφθει,καννελη της ερτ?
Υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι ο σημιτης ηταν τιμιος επειδη δωριζε τη μια του συνταξη?
Επειδη δε βγαινει στη φορα ποσοι απο τις φαμιλιες τους ειναι διπλοθεσιτες και κονομανε παει να πει οτι θα τους θεωρουμε και ευεργετες?
Με τοσες ευαισθησιες μουρχεται να κλαψω!
Ασχετο,ο Λακης σημερα εκανε μια ακομα μεγαλειωδη εκπομπη και παλι!
Οποιος δεν ειδε..εχασε!
Ξεχναμε την πιο ακριβοπληρωμενη δημοσιογραφο πριν πολιτευφθει,καννελη της ερτ?
Υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι ο σημιτης ηταν τιμιος επειδη δωριζε τη μια του συνταξη?
Επειδη δε βγαινει στη φορα ποσοι απο τις φαμιλιες τους ειναι διπλοθεσιτες και κονομανε παει να πει οτι θα τους θεωρουμε και ευεργετες?
Με τοσες ευαισθησιες μουρχεται να κλαψω!
Ασχετο,ο Λακης σημερα εκανε μια ακομα μεγαλειωδη εκπομπη και παλι!
Οποιος δεν ειδε..εχασε!
Επισκέπτης
εγω θυμαμαι την δηλωση του τριανταφυλοπουλου!υπαρχουν χαρτια που αποδυκνειουν οτι βουλευτες ολων των κομματων πλην του κκε τα παιρνουν!!η αληθεια ποναει.....
Επισκέπτης
διστιχος ειμαστε τα πουτανακια τον πολιτικον....ετσι εχουμε καταντησει... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 44