Νέα

Στέλεχος της ΝΔ εξωθούσε σε πορνεία φοιτήτριες και ανήλικες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ronj

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Κιμ , μπορεί να είναι μορφωμένη, δεν ξέρω...είναι και γλυκούλα. Αλλά να ..όταν ο Μάκης στηλίτευε άλλους για τις όποιες ερωτικές τους σχέσεις ,προτιμήσεις , για το ότι προωθούσαν κοπέλες σε πόστα κτλ. Την πιάνεις την ειρωνία έτσι?
Η αλλιώς, δάσκαλε που δίδασκες , όπως και κράτα μια πισινή γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Κιμ , μπορεί να είναι μορφωμένη, δεν ξέρω...είναι και γλυκούλα. Αλλά να ..όταν ο Μάκης στηλίτευε άλλους για τις όποιες ερωτικές τους σχέσεις ,προτιμήσεις , για το ότι προωθούσαν κοπέλες σε πόστα κτλ. Την πιάνεις την ειρωνία έτσι?
Η αλλιώς, δάσκαλε που δίδασκες , όπως και κράτα μια πισινή γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

:thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
υπαρχει μια διαφορα ομως!!η κιμ ειναι δημοσιογραφος και την γνωρισε σε επαγγελματικο ταξιδι που ειχε παει για να παρει μια συνεντευξη!επομενως η κιμ ηταν στην εκπομπη πριν την παντρευτει!!οχι σαν την κυρια παζαιτη που απο βρεφονηπιοκομος βρεθηκε γιατρος!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
υπαρχει μια διαφορα ομως!!η κιμ ειναι δημοσιογραφος και την γνωρισε σε επαγγελματικο ταξιδι που ειχε παει για να παρει μια συνεντευξη!επομενως η κιμ ηταν στην εκπομπη πριν την παντρευτει!!οχι σαν την κυρια παζαιτη που απο βρεφονηπιοκομος βρεθηκε γιατρος!!

Does not compute... :headbang:  :headbang:  :headbang:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αλλου πηγαμε παλι...
εδω ο τυπος τα χε πλακακια με μπατσους και συναφη..α ρε κολοπεδαραδες που μας κυβερνανε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Πω πω κύριε Μάκη μου (κούνημα κεφαλιού καταφατικά και αποδοκιμαστικά)......

Μήπως είσαι κότα Μάκη μου και δε λες ονόματα? Πάλι τηλεθέαση θες.Αφου ΔΕΝ υπάρχει θέμα.

ronj

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Το περίμενα πως κάποιος θα το έλεγε αυτό...υπάρχει όμως μια μικρή διαφορά. Η εξής :
Η κοπέλα ΔΕΝ τραβάει ...θες να μου πεις πως δεν υπάρχει άλλη που να έκανε την δουλειά της πολύ πιο καλά ?
Οπότε ... 

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Πάντως ρε παιδιά, εδώ καμμιά φορά μιλάμε αόριστα για τάνες και όλοι εξοργίζονται στο φόρουμ και λένε "Να μιλάμε συγκεκριμένα"..........

Εκεί πάνε, αερολογούνε και κανείς δε σηκώνεται να πει "τι μαλακίες λέμε εδώ?"........

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Το περίμενα πως κάποιος θα το έλεγε αυτό...υπάρχει όμως μια μικρή διαφορά. Η εξής :
Η κοπέλα ΔΕΝ τραβάει ...θες να μου πεις πως δεν υπάρχει άλλη που να έκανε την δουλειά της πολύ πιο καλά ?
Οπότε ... 
ναι ρε μαν αλλα κι εσυ να ησουν δεν θα βαζες τη γυναικα σου στη δουλεια...?

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

Ενώ η κορούλα της Παπαρήγα στο Deree, για την εργατιά ρε γαμώτο....

ronj

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
ναι ρε μαν αλλα κι εσυ να ησουν δεν θα βαζες τη γυναικα σου στη δουλεια...?

Πες μου πως δεν είναι επιχείρημα αυτό... παίζει κανένα ρόλο τι θα έκανα εγώ ??
Είμαι εγώ ο Μάκης ή ο καθε "επώνυμος" ? Υπάρχει λόγος εγώ να φαίνομαι ΚΑΙ να είμαι τίμιος και αδέκαστος?
Δεν θυμάμαι ποτέ να κατέδειξα τους άλλους ενώ θα έπρεπε πρωτίστως να φροντίζω για τα δικά μου ξεφτυλίκια.

kiout

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πάντως ένα ξανθούλικο με μπούκλες, με ένα μάτι αστρίτικο,με ξενικό επώνυμο, που είχε παλιότερα στις εκπομπές του, "πρώτο"!  υπάρχει κάπου καμιά ολόσωμη φωτό της;

Επισκέπτης
εγω προσωπικα δεν ξερω που πηγε σχολειο η κορη της!ξερω ομως το ποθεν εσχες της!και δεν εχει φραγκο!!τα δινει στο κομμα!!ΥΓ.το θεμα αυτο αναφερεται σε ατομο του συναφιου σου!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
εγω προσωπικα δεν ξερω που πηγε σχολειο η κορη της!ξερω ομως το ποθεν εσχες της!και δεν εχει φραγκο!!τα δινει στο κομμα!!ΥΓ.το θεμα αυτο αναφερεται σε ατομο του συναφιου σου!!

Φίλε τα παραπάνω πές τα σε καμιά ΚΟΑ....

Όσο για το θέμα του θρέντ και τον Τριανταφυλλόπουλο, αν διαβάσεις προσεκτικά παραπάνω τα γραπτά μου θα καταλάβεις τη γνώμη μου.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Κιμ , μπορεί να είναι μορφωμένη, δεν ξέρω...είναι και γλυκούλα.

Ρε...πιάσατε την "ανηψιά" του "επίτιμου" στο στόμα σας και έπεσε το site....xaxaxa

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βλέπω πως για κάποιους το θέμα δεν είναι στο αν το κομματικό στέλεχος έκανε αυτά που αναφέρονται στο ρεπορτάζ αλλά στο γιατί να το βγάλει ο τριανταφυλόπουλος...

Επισκέπτης
σε ποιο κομμα ανηκει ο κυριος?γιατι σε ενα αλλο θεμα μιλησες για αξιοπιστια των κομμουνιστων!!οριστε λοιπον η αξιοπιστια των αλλων κομματων!

Επισκέπτης
Φίλε τα παραπάνω πές τα σε καμιά ΚΟΑ....

Όσο για το θέμα του θρέντ και τον Τριανταφυλλόπουλο, αν διαβάσεις προσεκτικά παραπάνω τα γραπτά μου θα καταλάβεις τη γνώμη μου.
τα παραπανω ειναι επισημα στοιχεια της βουλης!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Όταν ο Κύριος Τριανταφιλοπουλος  έφαγε τον ΠΑΚΤΑ  μαζί με το ΠΑΣΟΚ τότε υπήρχε σήψη στο ΠΑΣΟΚ τώρα που βγάζει τα δικά σας άπλυτα δεν έχει δικαίωμα χαχαχαχ
Ωραίοι είσαστε αλλά δεν καταλαβαίνετε ότι τώρα ήρθε η σειρά σας να πέσετε στο ΛΑΚΚΟ με τα κολοδαχτιλα ......καλή διασκέδαση έχει πράγμα ο Μακρός και για εσάς
Μόνο με ένα τρόπο θα γλιτώσετε ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ????? ΧΑΧΑΧΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom