Νέα

Στέκι με Σλάβες στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λοιπόν ανοίγω αυτό το θρεντ για να μου πείτε εάν γνωρίζετε που μπορώ να βρω στην Αθηνα αυτό που ζητάω.
Τον τελευταίο καιρό τα οικονομικά μου δεν είναι και πολύ καλά, οποτε κάποιο ταξιδάκι σε Ουκρανία, Ρωσία, Λευκορωσία, Πολωνια, Τσεχία δεν είναι εφικτό(προς το παρόν).
Στις προαναφερθείσες χώρες έχω πάει επανειλημμένες φορες και αυτήν την στιγμή μάλιστα στη Ρωσία με περιμένουν 20-30 γκόμενες, Ουκρανία έχω 5 σίγουρες, Τσεχία ότι ώρα θέλω έχω 7-8 μόνιμες,Λευκορωσία διατηρώ γνωριμίες με πάνω από 10 και Πολωνια έχω από 15-20 διαφορετικές σε Poznan, Worclaw, Βαρσοβία και Κατοβίτσε.
Το θέμα είναι τι γίνεται εν Ελλάδι. Γνωρίζει λοιπόν κανεις κάποιο Σλαβικό στέκι (στο κέντρο η οπουδήποτε αλλου)
στο οποιο το sex ratio να είναι αντιστρόφως ανάλογο από αυτό που βλέπουμε στα δικά μας clubs ?
Επίσης, Θα ήθελα εάν γίνεται να μου συστήσει οποιος γνωρίζει το στέκι εκείνο στο οποιο η κατάσταση είναι κάπως πιο ανεξέλεγκτη έτσι ώστε να γίνονται και μικροφασαρίες.
Γενικά μου αρέσει ο κίνδυνος και δεν φοβάμαι καθόλου τον πόνο!
Αντιθέτως! Μια γροθιά στο στομάχι, μια σφαλιάρα στο μάγουλο, ένα κεφαλοκλείδωμα, light πνιγμός, λίγο τράβηγμα από τα ρούχα και ταρακούνημα, κάποια κλωτσιά, μια μπουνια στην πλάτη ή στην μέση κτλ. λειτουργεί πάνω μου σαν τονωτική ένεση και μου δίνει θάρρος και δύναμη (και ερεθισμό) για πολύ καμάκι!
Οποιος λοιπόν γνωρίζει κάποιο μέρος με Σλαβικά άλογα (μουναρες άνω του 1,75) και Σλάβους που να μην φοβούνται να κάνουν μικροσυμπλοκή, ας γράψουν όνομα και περιοχή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Το θέμα είναι τι γίνεται εν Ελλάδι. Γνωρίζει λοιπόν κανεις κάποιο Σλαβικό στέκι (στο κέντρο η οπουδήποτε αλλου)
στο οποιο το sex ratio να είναι αντιστρόφως ανάλογο από αυτό που βλέπουμε στα δικά μας clubs ?

Αν έχουν μπολιαστεί με το μικρόβιο της Ελλεηνίασης, μάλλον τα πράγματα θα είναι μία από τα ίδια.

Επίσης, Θα ήθελα εάν γίνεται να μου συστήσει οποιος γνωρίζει το στέκι εκείνο στο οποιο η κατάσταση είναι κάπως πιο ανεξέλεγκτη έτσι ώστε να γίνονται και μικροφασαρίες.

Πετάς τη σκούφια σου για μανούρα...... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Λοιπόν ανοίγω αυτό το θρεντ για να μου πείτε εάν γνωρίζετε που μπορώ να βρω στην Αθηνα αυτό που ζητάω.
Τον τελευταίο καιρό τα οικονομικά μου δεν είναι και πολύ καλά, οποτε κάποιο ταξιδάκι σε Ουκρανία, Ρωσία, Λευκορωσία, Πολωνια, Τσεχία δεν είναι εφικτό(προς το παρόν).
Στις προαναφερθείσες χώρες έχω πάει επανειλημμένες φορες και αυτήν την στιγμή μάλιστα στη Ρωσία με περιμένουν 20-30 γκόμενες, Ουκρανία έχω 5 σίγουρες, Τσεχία ότι ώρα θέλω έχω 7-8 μόνιμες,Λευκορωσία διατηρώ γνωριμίες με πάνω από 10 και Πολωνια έχω από 15-20 διαφορετικές σε Poznan, Worclaw, Βαρσοβία και Κατοβίτσε.
Αντιθέτως! Μια γροθιά στο στομάχι, μια σφαλιάρα στο μάγουλο, ένα κεφαλοκλείδωμα, light πνιγμός, λίγο τράβηγμα από τα ρούχα και ταρακούνημα, κάποια κλωτσιά, μια μπουνια στην πλάτη ή στην μέση κτλ. λειτουργεί πάνω μου σαν τονωτική ένεση και μου δίνει θάρρος και δύναμη (και ερεθισμό) για πολύ καμάκι!
Οποιος λοιπόν γνωρίζει κάποιο μέρος με Σλαβικά άλογα (μουναρες άνω του 1,75) και Σλάβους που να μην φοβούνται να κάνουν μικροσυμπλοκή, ας γράψουν όνομα και περιοχή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
δηλαδη τυπε εσενα σαρεσει να τρως ξυλο και μετα να κανεις καμακι? :S

Επισκέπτης
δηλαδη τυπε εσενα σαρεσει να τρως ξυλο και μετα να κανεις καμακι? :S

Είναι πολύ σημαντικό να περάσεις,σε όλους τους παρόντες του χώρου,το μήνυμα
ότι είσαι ο βαλκάνιος που αντέχει και δεν τα βάζει εύκολα κάτω.
Οι γκόμενες μετά σε θαυμάζουν και αυτομάτως το καμάκι γίνεται εύκολη υπόθεση.
Είναι όντως μια αριστη προσέγγιση.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τουλαχιστον δινεις και καμια η μονο τις αρπαζεις? :grin:

Επισκέπτης
τουλαχιστον δινεις και καμια η μονο τις αρπαζεις? :grin:

Όλη η ουσία της υπόθεσης είναι να γίνεις το κέντρο της προσοχής του χώρου.
Να σε προσέξουν οι γκόμενες δηλαδή.
Δεν έχει καμια σημασία το αν φας τις περισσότερες.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
αν ζουσες στην εποχη της Ομπρε θα χες βρει την υγεια σου για γκομενες δεν νομιζω  και δη σλοβακες αλλα απο ξυλικι θα χορτενες...

Επισκέπτης
Όλη η ουσία της υπόθεσης είναι να γίνεις το κέντρο της προσοχής του χώρου.
Να σε προσέξουν οι γκόμενες δηλαδή.
Δεν έχει καμια σημασία το αν φας τις περισσότερες.
την πιθανοτητα να πας στο νοσοκομειο και να θες βοηθεια ακομα και για κατουρημα τη σκεφτηκες?
εκτως αν γουσταρεις να κανεις καμακι σε νοσοκομες :grin:

aris_2_5

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μηπως τελικα ψαχνεις το αναποδο?
να κανεις καμακι στις σλαβες για να σε τουμπανιαζουν οι σλαβοι και εσυ να φτιαχνεσαι?
υπαρχουν και βιτσια...

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Να μετακομισεις κατα Βελιγραδι μερια το εχεις σκεφτει?...... :s&m_2: :s&m_2:

sader1980

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
0
Ρουλετκα club στον πειραια...ειναι ρωσσικο μαγαζι και εχει μεσα πολλες Σλαβες..ειχα σχεση με μια μολδαβεζα και πηγαιναμε εκει πολυ συχνα..

kronpot

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θες να σου πούμε που υπάρχει τέτοιο μαγαζί να πας να το κάνεις λαμπόγυαλο ????

Και μετά από αυτό να φας και τις γκόμενες ?
Αμ δε..
  :2funny: :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
φίλος που σπόδαζε σερβία μου είχε πει πως εκεί ο τσακωμός σταματάει όχι όταν ο ένας από τους δύο υποχωρήσει, αλλά όταν αυτός που δέρνει κουραστεί

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπάρχουν μερικά μαγαζιά στην Αθήνα αλλά έτσι και πλησιάσεις τις μουνάρες οι Σλάβοι εξαγριώνονται γλιτώνει όποιος δεν ξέρει ρωσικά πολωνικά και κάνει την πάπια.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Υπάρχουν μερικά μαγαζιά στην Αθήνα αλλά έτσι και πλησιάσεις τις μουνάρες οι Σλάβοι εξαγριώνονται γλιτώνει όποιος δεν ξέρει ρωσικά πολωνικά και κάνει την πάπια.

Πού είναι αυτά αρχηγέ; Έτσι πλησίαζεις;

CruzBono.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Την τελευταία φορά που πήγα γνώρισα ένα καλό μουνι αμέσως με άφησε να χαιδευω τα μπούτια της κάποια στιγμή μου γνωρίζει μια φίλη της και αυτή παίρνει το χέρι μου και το βάζει πάνω στα βυζια της για μασάζ.Κουφάθηκα τελείως.Αλλά την πέφτανε όλοι αβέρτα.
Την προηγούμενη φορά όμως ήταν μια μουναρα που προσπαθούσαν όλοι να της κολλήσουν μόλις βρήκα λίγο χώρο χώθηκα αυτή ανταποκρίθηκε αμέσως και σε λίγο ένας Σλάβος με έπιασε από τον ώμο και άρχισε να μου μιλάει άγρια.Εντωμεταξυ όλοι οι φίλοι του γύρω που γουσταραν την ξανθιά ήταν θηρία όλοι χτισμένοι με πλάτες και μπράτσα και η πόρτα ήταν χοντροσβερκοι Σλάβοι οπότε δεν έπαιρνε για πολλά πολλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom