Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.275
- Πόντοι
- 12.756
φίλος του Κουλη ειναι , τι περιμένειςχαζος και φοραει περουκινι
φίλος του Κουλη ειναι , τι περιμένειςχαζος και φοραει περουκινι
Στηρίζω.ειναι πουστης και προδοτης της χωρας
ελπιζω με ολη την δυναμη της ψυχης να μην ξαναπαρει ουτε σετ..
οχι και ρεσπεκτ στο μουνι ρε θειο...Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μίσος ?
Αν κρίνεις τον χαρακτήρα του οκ δεν είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά τόσο πολύ μίσος ???
Τενιστικά είναι στο top 5 οπότε λίγο respect δεν θα έβλαπτε.
Αδιανόητο ...
Όχι φίλε μου στο Τοπ 5 δεν είναι στο Τοπ 10 είναι το πολύ.Είναι πολύ ασταθής ακόμα.Απλά λόγω καταστάσεων έχει φτάσει στην κατάταξη εκεί που είναι.Έχει πολύ δουλειά ακόμα αν θέλει να παραμείνει στο Τοπ 5 για καιρό.Όσο για το χαρακτήρα άστο καλύτερα.Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μίσος ?
Αν κρίνεις τον χαρακτήρα του οκ δεν είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά τόσο πολύ μίσος ???
Τενιστικά είναι στο top 5 οπότε λίγο respect δεν θα έβλαπτε.
Αδιανόητο ...
Όχι φίλε μου στο Τοπ 5 δεν είναι στο Τοπ 10 είναι το πολύ.Είναι πολύ ασταθής ακόμα.Απλά λόγω καταστάσεων έχει φτάσει στην κατάταξη εκεί που είναι.Έχει πολύ δουλειά ακόμα αν θέλει να παραμείνει στο Τοπ 5 για καιρό.Όσο για το χαρακτήρα άστο καλύτερα.
Και έχασε στον τελικό του Σινσινάτι από το νούμερο 29.Στο Ροτερνταμ από το νούμερο 52 και στο Ρολαντ Γκαρός από το νούμερο 40.Θα σου υπενθυμίσω ότι προχθές κέρδισε το νούμερο 1 του κόσμου για άλλη μια φορά.
Και έχασε στον τελικό του Σινσινάτι από το νούμερο 29.Στο Ροτερνταμ από το νούμερο 52 και στο Ρολαντ Γκαρός από το νούμερο 40.
Ποια Ρεάλ....Είναι σα να μου λες ότι είναι φυσιολογικό μια ομάδα να κερδίζει τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα και στα καπάκια να χάνει από τον Αστέρα Τρίπολης.