troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
θα ρωτησω ατζελο που ξερει απο αυτα....αν κανω λαθος θα το παρω πισωαφου δεν βαζει σαμπουαν ρε!!!λαδοριγανη βαζει
θα ρωτησω ατζελο που ξερει απο αυτα....αν κανω λαθος θα το παρω πισωαφου δεν βαζει σαμπουαν ρε!!!λαδοριγανη βαζει
καλα κανεις θειο....Πάω να ρίξω μια βουτιά.
Εσείς έτσι συνεχίστε την πολιτισμένη κουβέντα.
για πες για πονο τυπε που εισαι ατιτλος 30 χρονιαΠονεμένος γαύρος τύπε;
πουτσα μου...εγω ολυμπιακος και βραζιλια ημουν πανταΠου ο Ρεχάγκελ κατέβασε ποδοσφαιριστές που είχαν μάθει πως πρέπει να παίξουν ποδόσφαιρο για να πάρουν τίτλο.
πουτσα μου τυπε...να χαιρεσε το κυπελοΠροφανώς κωλοφαρδία γιατί ακόμα αναμασάτε το σανό που σας τάϊζαν πως Καραγκούνης, Μπασινάς κτλπ ήταν χειρότεροι των γαύρων.
Οι μεν πήραν EURO και απέκλειαν juventus, ajax κ manchester united και οι δε σήκωναν "πανάξια" ελληνικά πρωταθλήματα και έτρωγαν 7-άρες.
Δεν μου κάνει εντύπωση η "γνώση" που έχεις περί αθλητισμού και Τσιτσιπά.
οκΚάποια στιγμή όμως πρέπει να ενηλικιωθείς και να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα.
μπραβοΤο έχω μάθει τύπε, δεν είμαι 5 χρονών. Και τα πανηγύρισα με την καρδιά μου και πανάξια.
δηλαδη μιλαμε για 2 χρονιες ολες και ολες : 2000 - 2001 και 2001 - 2002....Προφανώς κωλοφαρδία γιατί ακόμα αναμασάτε το σανό που σας τάϊζαν πως Καραγκούνης, Μπασινάς κτλπ ήταν χειρότεροι των γαύρων.
Οι μεν πήραν EURO και απέκλειαν juventus, ajax κ manchester united και οι δε σήκωναν "πανάξια" ελληνικά πρωταθλήματα, έτρωγαν 7-άρες κ τους απέκλειε η Rosenborg.
Δεν μου κάνει εντύπωση η "γνώση" που έχεις περί πρωταθλητισμού και Τσιτσιπά.
Πάω να ρίξω μια βουτιά.
Εσείς έτσι συνεχίστε την πολιτισμένη κουβέντα.
Καλά έκανες τύπε, με τέτοιο ρουμπωμα από τον Τάκη εγώ θα έσβηνα και το accountΤα έσβησα τα δικά μου να μην πιάνουν κ τόπο στο νήμα.