You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέφανος Τσιτσιπάς fans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 100K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Μόνο εγώ είμαι κομπλεξικός και θα υποστηρίζω Τζοκο? Διότι θα ζηλεύω να βλέπω τον Τσιτσιπά σε Μόντε Κάρλο και Ντουμπάι να διασκεδάζει με δίμετρες αιθέριες. Θα μας πρήξουν τα κανάλια, νομίζω καταλαβαίνετε τον προβληματισμό μου...
Ενώ αν γαμαει ο ξενος θα κοιμάσαι ήσυχος.Μόνο εγώ είμαι κομπλεξικός και θα υποστηρίζω Τζοκο? Διότι θα ζηλεύω να βλέπω τον Τσιτσιπά σε Μόντε Κάρλο και Ντουμπάι να διασκεδάζει με δίμετρες αιθέριες. Θα μας πρήξουν τα κανάλια, νομίζω καταλαβαίνετε τον προβληματισμό μου...
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Δεν θα τον βλέπω τον άλλον. Και οι φίλοι μου όταν γαμάνε, ζηλεύω. Αν γαμάς εσύ δε με νοιάζει...Ενώ αν γαμαει ο ξενος θα κοιμάσαι ήσυχος.
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
Ακριβώς να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.Δεν θα τον βλέπω τον άλλον. Και οι φίλοι μου όταν γαμάνε, ζηλεύω. Αν γαμάς εσύ δε με νοιάζει...
Εισαι κλασικό παράδειγμα.
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
Οχι απλώς είσα άσχετος με το αντικείμενο.αεαίμαι 34 χρόνια προπονητής τένις συνεργάζομαι με την ακαδημία του, και σε πληροφορώ πως στο Ντουμπάι κάνει προετοιμασία 4 χρόνια τώρα πριν το Οπεν υης Αυστραλίας.Εκεί έχει η ακαδημία του Μουράτογλου προπονητικό κέντρο προετοιμασίας,και σηκιώνονταν κάθε ημέρα από τις 4 και για να συνηθίζει σιγά σιγά τη διαφορά ώρας.Γευμάτισε σε ενα εστιατόριο όπου τον επισκέφθηκαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και η κοπέλα που έχει σχέση.Δεν πήγε εκεί για το Νάμος και άλλες τέτοιες βλακείες που έλεγαν τα άσχετα βρωμοκάναλα .Είναι σε μόνιμη βάση από τα 17 χρόνια του στη Γαλία στην ακαδημία όπου και έγινε παίκτης και ναι πολύ καλά κάνει που είναι μόνιμος κάτοικος Μονακό ,δηλαδή τι να του έπαιρνε τα μισά ο κάθε κούλης πολιτικός ενω όταν έφυγε έξω δεν έβγαζε καθόλου χρήματα ενω η οικογένειά του έχει ξοδέψει πάνω από 700 χιλιάδες ευρώ μέχρι να αρχίσει να βγάζει χρήματα ,αυτά για να μαθαίνουμε και κάτι και συγνώμην αν κούρασαΜόνο εγώ είμαι κομπλεξικός και θα υποστηρίζω Τζοκο? Διότι θα ζηλεύω να βλέπω τον Τσιτσιπά σε Μόντε Κάρλο και Ντουμπάι να διασκεδάζει με δίμετρες αιθέριες. Θα μας πρήξουν τα κανάλια, νομίζω καταλαβαίνετε τον προβληματισμό μου...
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.891
- Πόντοι
- 46.423
Οχι απλώς είσα άσχετος με το αντικείμενο.αεαίμαι 34 χρόνια προπονητής τένις συνεργάζομαι με την ακαδημία του, και σε πληροφορώ πως στο Ντουμπάι κάνει προετοιμασία 4 χρόνια τώρα πριν το Οπεν υης Αυστραλίας.Εκεί έχει η ακαδημία του Μουράτογλου προπονητικό κέντρο προετοιμασίας,και σηκιώνονταν κάθε ημέρα από τις 4 και για να συνηθίζει σιγά σιγά τη διαφορά ώρας.Γευμάτισε σε ενα εστιατόριο όπου τον επισκέφθηκαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και η κοπέλα που έχει σχέση.Δεν πήγε εκεί για το Νάμος και άλλες τέτοιες βλακείες που έλεγαν τα άσχετα βρωμοκάναλα .Είναι σε μόνιμη βάση από τα 17 χρόνια του στη Γαλία στην ακαδημία όπου και έγινε παίκτης και ναι πολύ καλά κάνει που είναι μόνιμος κάτοικος Μονακό ,δηλαδή τι να του έπαιρνε τα μισά ο κάθε κούλης πολιτικός ενω όταν έφυγε έξω δεν έβγαζε καθόλου χρήματα ενω η οικογένειά του έχει ξοδέψει πάνω από 700 χιλιάδες ευρώ μέχρι να αρχίσει να βγάζει χρήματα ,αυτά για να μαθαίνουμε και κάτι και συγνώμην αν κούρασα
Δεν κούρασες καθόλου.
Να τα γράφεις γιατί υπάρχουν πολλοί εξυπνάκηδες που δεν ξέρουν τι γράφουν εκμηδενίζοντας τις θυσίες αυτών που διαπρέπουν.
Ο Στέφανος έχει φτύσει αίμα για να φτάσει εκεί που έφτασε.
Τελευταία τροποποίηση:
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 6.515
Γιατί στο Ντουμπάι? Δεν ενοχλεί η ζέστη εκεί?Οχι απλώς είσα άσχετος με το αντικείμενο.αεαίμαι 34 χρόνια προπονητής τένις συνεργάζομαι με την ακαδημία του, και σε πληροφορώ πως στο Ντουμπάι κάνει προετοιμασία 4 χρόνια τώρα πριν το Οπεν υης Αυστραλίας.Εκεί έχει η ακαδημία του Μουράτογλου προπονητικό κέντρο προετοιμασίας,και σηκιώνονταν κάθε ημέρα από τις 4 και για να συνηθίζει σιγά σιγά τη διαφορά ώρας.Γευμάτισε σε ενα εστιατόριο όπου τον επισκέφθηκαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και η κοπέλα που έχει σχέση.Δεν πήγε εκεί για το Νάμος και άλλες τέτοιες βλακείες που έλεγαν τα άσχετα βρωμοκάναλα .Είναι σε μόνιμη βάση από τα 17 χρόνια του στη Γαλία στην ακαδημία όπου και έγινε παίκτης και ναι πολύ καλά κάνει που είναι μόνιμος κάτοικος Μονακό ,δηλαδή τι να του έπαιρνε τα μισά ο κάθε κούλης πολιτικός ενω όταν έφυγε έξω δεν έβγαζε καθόλου χρήματα ενω η οικογένειά του έχει ξοδέψει πάνω από 700 χιλιάδες ευρώ μέχρι να αρχίσει να βγάζει χρήματα ,αυτά για να μαθαίνουμε και κάτι και συγνώμην αν κούρασα
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
τοτε που παει ο τσι οχιΓιατί στο Ντουμπάι? Δεν ενοχλεί η ζέστη εκεί?
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.052
- Πόντοι
- 456
μη λέτε μαλακίες παιδιά,θα πέσει φωτιά να μας κάψει, αίμα φτύνουν οι άνθρωποι που κάνουν πράγματα που σιχαίνονται με σκοπό την οριακή επιβίωσή τους και όχι οι ακριβοπληρωμένοι αθλητές που κάνουν κάτι που γουστάρουν και προέρχονται και από πλούσιες οικογένειες όπως γράφει χωρίς ντροπή ο diamantino από πάνω οτι ξόδεψαν 700000 ευρώ με σκοπό να βγάζει πολλαπλάσια ο γιος τους.Δεν κούρασες καθόλου.
Να τα γράφεις γιατί υπάρχουν πολλοί εξυπνάκηδες που δεν ξέρουν τι γράφουν μηδενίζοντας τις θυσίες αυτών που διαπρέπουν.
Ο Στέφανος έχει φτύσει αίμα για να φτάσει εκεί που έφτασε.
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 873
- Πόντοι
- 96
Αντικειμενικά ο Τζόκοβιτς είναι το φαβορί. Ο δικός μας έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πιο νέος και λογικά θα ξεφουσκώσει αργότερα , αν δεν καθαρίσει ο Σέρβος τον αγώνα νωρίς! Νομίζω τώρα ο δικός μας έφτασε το ταβάνι που μπορεί .Και αυτή είναι μεγάλη επιτυχία ! Και είναι και εξελίσιμος !
Αντίθετα η Σάκαρη έχασε την μεγάλη ευκαιρία της ζωής της να πάρει τον τίτλο.΄Εχασε από σαφώς κατώτερη αντίπαλο και επίσης την Ρωσσίδα την είχε. Δεν κατέβηκε με σωστή ψυχολογία.Ας όψεται ο προπονητής της που δεν την γείωσε πριν παίξει! Και φυσικά φταίμε και εμείς που στην ιστοσελίδα μας την γλωσσοφάγαμε !
Αντίθετα η Σάκαρη έχασε την μεγάλη ευκαιρία της ζωής της να πάρει τον τίτλο.΄Εχασε από σαφώς κατώτερη αντίπαλο και επίσης την Ρωσσίδα την είχε. Δεν κατέβηκε με σωστή ψυχολογία.Ας όψεται ο προπονητής της που δεν την γείωσε πριν παίξει! Και φυσικά φταίμε και εμείς που στην ιστοσελίδα μας την γλωσσοφάγαμε !
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
ΣτηΜελβούρνη είναι καλοκαίρι Φεβρουάριο που παίζουν με θερμοκρασίες που αγγίζουνη και ξεπερνούν τούσ 40 βαθμούς μάλλον το να εκαναν προετοιμασία στη Γαλλία χειμωνιάτικο δεν θα ήταν και τόσο σοφό.Γιατί στο Ντουμπάι? Δεν ενοχλεί η ζέστη εκεί?
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.045
- Πόντοι
- 10.411
Θα έρθει η ώρα που θα το πάρει,ίσως το επόμενο τουρνουά κιόλας.Έχει ανέβει επίπεδοΑντίθετα η Σάκαρη έχασε την μεγάλη ευκαιρία της ζωής της να πάρει τον τίτλο.΄Εχασε από σαφώς κατώτερη αντίπαλο και επίσης την Ρωσσίδα την είχε. Δεν κατέβηκε με σωστή ψυχολογία.Ας όψεται ο προπονητής της που δεν την γείωσε πριν παίξει! Και φυσικά φταίμε και εμείς που στην ιστοσελίδα μας την γλωσσοφάγαμε !
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
αυτό που έπαθε η Σάκκαρη στην αθλητική ψυχολογία ονομάζεται ο φόβος της νίκης και υπάσρχει κυρίως στα ατομικά αθλήματα.Μόλις νίκησε τη περσινή νικήτρια του Ρολαν Γκαρός μέσα της είχε [πιστέψει πως αυτό ήταν τέλειωσε η διοργάνωση ,τώρα που κέρδισα την καλύτερη θα πάρω και το τουρνουά.Ομως μπροστά της είχε 2 ακόμη αγώνες και έπρεπε να παίξει το ίδιο καλά σαν να ήταν ο πρώτος γύρος.Ετσι στον ημητελικό έπαιξε πολύ νευρικά για τέτοιο επίπεδο τόσο άσχημα που και δέκα μάτς πόιντ να είχε θα κέρδιζε μόνο αν η αντίπαλος πέταγε κάποια μπάλα έξω.Αυτά τα προβλήματα τα είχε και ο Τσιτσιπάς μέχρι και ένα χρόνο πριν,αλλά όπως είδαμε τα έχει ξεπεράσει λόγω εμπειρίας σε τόσο υψηλό επίπεδο.Σήμερα πιστεύω πως θα δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπου Ο Τζόκοβιτς θα π[αίξει σαν τρελός για να πάρει το τουρνουά αφού κυνηγά το Βαδάλ και το Φέντερε σε τίτλους Γκραν Σλαμ.αν καταφέρει ο Τσιτσιπάς και παίξει πιο κοντά στη βασική γραμμή και έχοντας βαθι΄ς κτυπήματα ναι έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει ακόμη και στα 4 σετ,αλλά ο Τζόκοβοτς είαναι κακό σκυλί του πολ΄ρμου δεν καταλαβαίνει τόπτα και αυτό είναι που με φοβίζει.Εύχομαι να πανηγυρίσουμςε το πρώτο Ελληνα που θα πάρει Γκραν Σλάμ τίτλο σήμερΑ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΌ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΈΣΤΩ ΑΡΓΌΤΕΡΑ.Αντικειμενικά ο Τζόκοβιτς είναι το φαβορί. Ο δικός μας έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πιο νέος και λογικά θα ξεφουσκώσει αργότερα , αν δεν καθαρίσει ο Σέρβος τον αγώνα νωρίς! Νομίζω τώρα ο δικός μας έφτασε το ταβάνι που μπορεί .Και αυτή είναι μεγάλη επιτυχία ! Και είναι και εξελίσιμος !
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.045
- Πόντοι
- 10.411
Είναι ο μελλοντικός Νο1ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΌ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΈΣΤΩ ΑΡΓΌΤΕΡΑ.
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.641
- Πόντοι
- 17.436
Είναι ο μελλοντικός Νο1
Δεν έχει υπομονή στο παιχνίδι του και χάνει εύκολα την ψυχραιμία του. Δύσκολο το βλέπω να γίνει κάποτε νούμερο ένα
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.496
- Πόντοι
- 34.538
Αυτα βελτωνονται οσο αποκτα πειραΔεν έχει υπομονή στο παιχνίδι του και χάνει εύκολα την ψυχραιμία του. Δύσκολο το βλέπω να γίνει κάποτε νούμερο ένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις