sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.338
- Πόντοι
- 22.266
Σε παρακαλώ κατέβασε το βίντεο....μην ανεβάζεις την κοπέλα μου
Καλά,κόψε κάτι.....Όλοι αγώνες live στο Matchcenter | SPORT24
Live αγώνες μέσα από το Matchcenter του SPORT24. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη και τα αποτελέσματα της ημέρας.www.sport24.gr
Που είναι μπατζανακης μου να πει ότι είναι σκστοχαραρακτηρας. .Κόβω κάτι ...
ΆσεΤσιτσιπάς - Νταβίντοβιτς Φοκίνα 2-0: Φιλική νίκη για τον Στέφανο πριν το Wimbledon
Λίγες ημέρες πριν μπει στη μάχη του Wimbledon ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Νταβίντοβιτς Φοκίνα σε αγώνα επίδειξης.www.sport24.gr
Καλά σοβαρά χαίρεσαι που νίκησε τον Μάρεϊ;Κόβω κάτι ...
Λίγο που είδα το Wimbledon φαίνεται έχει βελτιωθεί στο back hand ....ή η ιδέα μου είναι;;;;;;Wimbledon: Με Τσιτσιπά για 6η σερί ημέρα και με διπλή αποστολή! | Tennis24
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο Wimbledon για 6η σερί ημέρα, αυτή τη φορά στα διπλά, καθώς μαζί με τον αδερφό του Πέτρο θα παίξουν τη συνέχεια του αγώνα κόντρα στους Γάλλους Φις και Βαν Ας, σε μια αναμέτρηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο court Νο3 στις 13:00 GR. Ωστόσο, σε περίπτωση που...www.tennis24.gr
Λίγο που είδα το Wimbledon φαίνεται έχει βελτιωθεί στο back hand ....ή η ιδέα μου είναι;;;;;;
Παίξε τρία μηδεε να κερδίσει ο Σέρβος στον τελικό οποιονδηποτεΣωστά.
Εν τω μεταξύ ένα σχόλιο παραπάνω σχετικά ότι δεν ήταν και κατόρθωμα ότι κέρδισε τον Μάρεϊ .
Ο Μάρεϊ έπαιξε στην έδρα του, γνώστης της επιφάνειας χόρτου και γενικά ήταν εξαιρετικός.
Επόμενοι αντίπαλοί του οι Γιούμπανκς και μετά Μεντβέντεφ.
( Παίζω και εγώ έναν τελικό αλλά δεν λέω που και πότε )