Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.424
- Πόντοι
- 3.656
σεβασμο και τροπους ΔΕΝ εχει!!!ολα τα εχει
σεβασμο και τροπους ΔΕΝ εχει!!!ολα τα εχει
αν εχεις λεφτα δεν τα χρειαζεσαισεβασμο και τροπους ΔΕΝ εχει!!!
Και κινητρου. Παει για το 23ο που θα ειναι ιστορικο ρεκορΣίγουρα ο Alcaraz είναι το φαβορί αλλά πιστεύω ότι ο Djokovic θα τα καταφέρει λόγω εμπειρίας και στρατηγικής.
Γι αυτο δεν θα γινει ποτε νουμερο 1αν εχεις λεφτα δεν τα χρειαζεσαι
τσιμπουκια σου παιρνουν ολοι
αν εχεις λεφτα δεν τα χρειαζεσαι
Κανονικά ο Ισπανός θα τον διακορεύσει σε αυτή τη επιφάνεια...Και κινητρου. Παει για το 23ο που θα ειναι ιστορικο ρεκορ
Κανονικά ο Ισπανός θα τον διακορεύσει σε αυτή τη επιφάνεια...
Τώρα ο μπάλκαν θα προσπαθήσει να του σπάσει τα νεύρα με τέκνικαλ ίντζουρι ταϊμ και άλλες λοιπές πίπες....
Ο Ισπανός δεν φημίζεται για την ψυχραιμία του....
Οψόμεθα....
Τσιμπούκια σού παιρνουν αυτοι που εχουν να κερδισουν απο σενα.αν εχεις λεφτα δεν τα χρειαζεσαι
Ναι κάτοικο Μονακού για να μην πληρώνει φόρους στην Ελλάδαρα μας.Πάλεψε στο 3ο σέτ.
Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά της Ελλάδας.
άμα του χε πρήξει τ αρχίδια ρε φίλε και μάλιστα στα ρώσικα όπως είπε αυτός και δεν τον άφηνε να συγκεντρωθεί , τι να κάνει? δεν την είπε και πουτάνα, μαλακισμένη δεν είναι και πολύ χοντρό.Κάθε ήττα του συγκεκριμένου, είναι νίκη του Ελληνικού Αθλητισμού.
Και μη μου γράψει κανείς την κλασική απάντηση: "όσα έβγαλε σήμερα, δεν θα τα βγάλεις σε μία ζωή". Ναι συμφωνώ, δε θα τα βγάλω. Αλλά εγώ τουλάχιστον δεν έχω πει ποτέ τη μάνα μου μαλακισμένη. Όπως έκανε αυτός μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο (κερκίδες & τηλεοπτικά)
Όλοι του πρηζουν τ'αρχιδια του κάγκουραάμα του χε πρήξει τ αρχίδια ρε φίλε και μάλιστα στα ρώσικα όπως είπε αυτός και δεν τον άφηνε να συγκεντρωθεί , τι να κάνει? δεν την είπε και πουτάνα, μαλακισμένη δεν είναι και πολύ χοντρό.
και ποιοτητασεβασμο και τροπους ΔΕΝ εχει!!!
Ξεκοκκαλιζοντας την 400ρου που τσιμπισε χθεςΣτ αρχιδια του σας γραφει απο του ηλιολουστο Μονακό , παλιοφτωχατζες