Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 293K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
ΚΑΝΕΝΑ λαθος!! μυστες του σαιτ μου εχουν στειλει pm οτι ειναι κρυφη μπουστρα και γουσταρει να τον λενε νυφουλα, ενεργο μελος των λοατκι+ και να τον ξεκωλιαζουν αγρια. εγω προσωπικα απο καποιες συζητησεις που ειχα σε αλλο νημα καταλαβα οτι ειναι ψευτης, μπαρουφολογος παπατζης και μπατιρακι και ενθερμος υποστηρικτης της λοατκουλας σε βαθμο παρεξηγησεως..... ελπιζω να σε καλυψα
Οτι πεις Καρλοτα. Στα πιμια με τους μυστες κανονιζετε και τις συναντησεις για αλλαξικωλιες;

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.276
Πόντοι
1.191
- Αλέξη τώρα που διώξατε τον Κασσελάκη, ξέρεις τι θα κάνει εκείνο το διαμέρισμα στο Κολωνάκι;

Kaselakis 3.jpg

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
731
Πόντοι
301
Οτι πεις Καρλοτα. Στα πιμια με τους μυστες κανονιζετε και τις συναντησεις για αλλαξικωλιες;
εγω δεν ειπα οτι εισαι, σε pm μου τα εστειλαν σε ωχθρευονται να ξες

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.590
Πόντοι
1.706
εγω ψευτη, παπαντζη και μπατιρακι σε λεω! τι εγιναν τελικα τα 6 ψηφια ποσα που εβαλες στις επιχειρησεις σου επιασαν τοπο τελικα σερβιτορε?:buck2::buck2::buck2:
Όχι πως έχει καμία σημασία, γέλιο θα βγάλει αργότερα.
Να δεις που αυτός που σου έστειλε τώρα τα πμ αργότερα θα σε βάλει σε..........:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::2funny:

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.276
Πόντοι
1.191
Α, ρε έρμε Κασσελάκη, τι σου 'μελε να παθεις
  • Σε απέλυσαν από Goldman Sachs,
  • Σε αποκήρυξαν οι εφοπλιστές,
  • Σε διώχνουν από το κόμμα...
...αν φας κέρατο κι από τον Ταϊλερ, θα 'σαι για να σε κλαιν οι ρέγγες κακομοίρη

Polakis.jpeg

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
731
Πόντοι
301

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.832
Πόντοι
2.606
Υπάρχει περίπτωση να δουμε Τσιπρα υποψήφιο;
Δε νομίζω πως είναι τόσο ανόητος για να ξαναμπλέξει με βλαμμένους.
Λογικά είναι η καλύτερή του. Βουλευτής, χωρίς να κάνει τίποτα, με όλα τα δικαιώματα ενός πρώην πρωθυπουργού, έφτιαξε ίδρυμα (τζάμπα κρατιλό χρήμα), κάτι ετοιμάζει έξω, προς Βρυξέλλες, και νομίζω διάβασα και για βιβλίο.
Μια χαρά είναι, γιατί να ξαναμπλέξει? Τα ελέγχει όλα από μακριά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
εγω ψευτη, παπαντζη και μπατιρακι σε λεω! τι εγιναν τελικα τα 6 ψηφια ποσα που εβαλες στις επιχειρησεις σου επιασαν τοπο τελικα σερβιτορε?:buck2::buck2::buck2:
Συγνωμη για την καθυστερηση, διαβαζα τα πμια που μου εστειλαν για σενα.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.590
Πόντοι
1.706
Α, ρε έρμε Κασσελάκη, τι σου 'μελε να παθεις
  • Σε απέλυσαν από Goldman Sachs,
  • Σε αποκήρυξαν οι εφοπλιστές,
  • Σε διώχνουν από το κόμμα...
...αν φας κέρατο κι από τον Ταϊλερ, θα 'σαι για να σε κλαιν οι ρέγγες κακομοίρη

Polakis.jpeg
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπ, να τα γράφουμε όλα όσα του έκαναν του παιντιού........
-Έφτιαξε γούρναπουμετατρεπειτοκατρουλιοσεγαργαρονερογιαναδροσερευειτηκωλάθρατουμετααποσφυροκοπημα και του την ονόμασαν πισίνα
-Κανόνισε να παντρευτεί για δεύτερη φορά τον καλό του στα Χανιά και πρόλαβαν άλλοι και ντύθηκαν νυφούλες, επίσης στα Χανιά, οπότε καταγράφεται πλέον ω;ςδεύτερο ζευγάρι που παντρεύεται στα πουστοΧανιά
-Ήθελε να γίνει πατερομανούλα όντας πρόεδρας αλλά αν βγει ο Σφακιάς ξεχνάει τα πατερομανουλια, πολλώ δε μάλλον και την προεδρία
-Είπε μια μαλακία πως είναι λεφτάς και όρμηξαν οι σφυριζαίοι να τον ξεπαραδιάσουνμ
-αμέτρητες άλλες μαλακίες που εις την μπούτσα μου, με τους τσυριζαίους θα ασχολούμαι??? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: The1

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.392
Πόντοι
9.931
Λογικά είναι η καλύτερή του. Βουλευτής, χωρίς να κάνει τίποτα, με όλα τα δικαιώματα ενός πρώην πρωθυπουργού, έφτιαξε ίδρυμα (τζάμπα κρατιλό χρήμα), κάτι ετοιμάζει έξω, προς Βρυξέλλες, και νομίζω διάβασα και για βιβλίο.
το λεω επειδή λενε οτι η 87 ειναι δικη του, οπότε η θα κάνει κίνηση να παρει αυτος το κομμα η θα φυτεύσει κάποιον δικο του.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.166
Πόντοι
3.656
Συμφωνω σε ολα εκτος απο το ανοητος.Η οποια ανοησια θρεφεται οταν εχεις δοκιμασει την εξουσια..μονο εκει εχω ενσταση...

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.276
Πόντοι
1.191
- Μην φεύγεις Στέφανε!

- Θα φύγω Bob

- Μη Στέφανε, μη φεύγεις, θα φαρμακωθώ!

Kaselakis 9.jpeg

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.276
Πόντοι
1.191
Στ' @@ μας. Ας προσέχανε. Όταν ψηφίζεις με 2ευρα για εν δυνάμει πρωθυπουργό, μπορεί να σου προκύψει Κασσελάκης, Μπέος ή Πέος. Προς γνώση & συμμόρφωση.
Θα κατασπαραχτούν μεταξύ τους, μέχρις ενός! Ουδεμία έκπληξις για αριστερούς, όχι μόνο τώρα, αλλά από παλιά, τότε που ο Νίκος Ζαχαριάδης γαμούσε στα κρυφά τη Ρούλα Κουκούλου γυναίκα του Μάρκου Βαφειάδη, κι ο τελευταίος έστελνε επιστολές στον Στάλιν παραπονούμενος για το κέρατο που έτρωγε, ζητώντας έμμεσα από τους Σοβιετικούς συντρόφους να παρέμβουν

Κυριάκος μέχρι να φτάσει η φέτα €40
Markos 5.jpeg

Markos 6.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
345
Πόντοι
21
Θεωρώ πως ο άνθρωπος αυτός ήταν ακατάλληλος για την ελληνική πολιτική σκηνή. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει και τίποτα καλύτερο να προτείνει. Οι εναλλακτικές σε πρόσωπα είναι πραγματικά τραγικές. Δεν το αποκλείω να κατέβει πάλι, εφόσον ο νέος πρόεδρος θα βγει από συνέδριο. Αν οι ψηφοφόροι τον στηρίξουν μπορεί να βγει ξανά. Θα είναι φοβερή απάντηση στην εσωκομματική αντιπολίτευση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom